Samsung J700 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 45 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung J700 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

ahvdv 01-02-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung J700 zilver

Algemene score

7,0
ik heb hem al 2 jaar en het is echt een super mobieltje!! heeft alleen niet super veel mogelijkheden maarja. ik heb hem al zo vaak laten vallen en hij ziet er nog steeds goed uit. maar...
de camera is kapot gewoon van de ene op de andere dag ik heb hem niet eens laten vallen ofzo dus ik ga nu toch voor een andere.
gr. a

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tippi 29-01-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung J700 zilver

Algemene score

8,0
Ik heb deze mobiele telefoon nu 2 jaar en 6 maanden en ik ben nog steeds tevreden van mijn aankoop! Hij heeft alles wat een telefoon moet hebben voor mij: belfunctie, SMS-functie. De andere zaken die ik regulier gebruik, zoals de MP3 en de camera doen het voor mij goed genoeg. Als ik superieure kwaliteit wil, zal ik mijn digitaal fototoestel wel nemen, of mijn stereo gebruiken.
De telefoon gaat regelmatig tegen de grond (en 1x in het afwaswater), hij heeft hier nog nooit problemen mee gehad. Ook met de batterij nog geen tegenslagen gehad.
Jammer genoeg begin ik nu wel de eerste ouderdomskwaaltjes te ondervinden, zoals het niet altijd reageren en mindere ontvangst. Echter is dit nog steeds in zo'n kleine mate dat ik nog geen ander toestel overweeg.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
EDGE
Fabrikant kleur(en)
zilver
Kleur(en)
zilver
Type/soort
mobiele telefoon
Vorm/ontwerp
rechthoek
Beeldscherm
TFT