Samsung Omnia SGH-I900 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Omnia SGH-I900 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,1

Schrijf een review

aardje1234 21-04-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung Omnia SGH-I900 zwart

Algemene score

4,0
Deze is telefoon is alleen maar goed als je er spb shell op zet.
en gelukkig wat deze gratis te downloaden via torrent. en toen was het een heerlijk telefoontje.

gelukkig ben ik er nu af, heb nu een galaxy ace

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Andreotti 09-04-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Samsung Omnia SGH-I900 zwart

Algemene score

5,0
Wat een verschrikking deze telefoon. Ik had 'm aangeschaft omdat ik dan m'n PDA programma's ook kon draaien. Dat lukt heel aardig, maar voor de rest is de interface 1 groot drama. Bel eens een instantie waar je door een telefoon menu heen moet, da's een regelrechte ramp. Over de veel te kleine scrollbars maar niet te spreken als je door je adreslijst heen bladert. Scrollen lukt zowiezo bijna niet omdat bijna altijd aan het einde van de scroll er ook een selectie plaats vind waardoor er weer een nummer gebeld wordt die je niet zocht. Met de toetsblokkering aan en de telefoon in je broekzak is het altijd weer een verassing wat er gaat gebeuren. Van het opstarten van Tomtom software tot bellen van onmogelijke nummers (resultaat: een lege accu na 1 dag). Lang leve de toets blokkering.
Kwa hardware zal het allemaal wel los lopen, maar Windows Mobile 6.1 op dit toestel is echt ruk met een hoofdletter RUK. Jammer ook dat voor de Omnia II al snel een update was naar Windows 6.5, wat een hele verbetering was, maar voor deze niet. Schuld Vodafone?
Mijn mening: Leuk geprobeerd maar gegokt en verloren. Als ik binnenkort een nieuwe telefoon heb gaat deze van 8 hoog naar beneden. Misschien dat er dan nog wat plezier aan te behalen valt. Niet kopen deze telefoon, ook niet voor een prikkie 2de hands.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
EDGE, GPRS
Kleur(en)
zwart
Overige bijzonderheden
TouchWiz bediening
Schermgrootte
3,5 inch
Touchscreen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja