Samsung Galaxy S Plus 8 GB / zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 59 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S Plus 8 GB / zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Aafke 19-03-2014
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

6,0
Bij abonnement deze telefoon gekregen, eerste 1,5 jaar geen problemen. Daarna veel problemen, spontaan uitgaan, zwart scherm, half scherm, niet kunnen swypen, niet kunnen mailen. Telefoon is totaal 4x (in garantieperiode) terug geweest voor reparatie. Telefoon is dan aldoor 3 weken of langer weg. Al met al heb ik tijdens mijn reparaties al 4 (!!!!!) maanden geen telefoon. Kortom telefoon die voor een jaar het goed doet maar daarna langzaam het begeeft. Feit is en blijft dat service van Samsung echt betreurenswaardig is!! Daarom wordt mijn volgende telefoon GEEN Samsung!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Martijnr7 03-01-2014
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb deze telefoon nu ruim 2 jaar in bezit. Het 1e jaar heb ik volop plezier gehad aan deze telefoon. De ingebouwde speaker zorgt voor voldoende en zuiver geluid. De 5 megapixel camera is voor mij op een telefoon ook genoeg en levert ook een mooi resultaat. De camera bied buiten foto's knippen en video's maken nog vele opties als licht toevoeging, shots en verschillende standen.

Het scherm van 4 inch is zéér helder en goed geschikt om youtube filmpjes op te kijken etc. De telefoon is goed met een hand vast te houden en ook wie nog niet echt met Samsung bekend is kan er goed mee op weg.

De snelheid van de processor en het soepel laden van applicaties ging echter veel minder lang mee. Ik denk dat ik ongeveer 8 maanden heb kunnen genieten van de snelheid. Daarna werkt de telefoon heel traag en moet ik ook instemmen met de vorige revieuws.

Na een jaar gebruik valt hij op willekeurige momenten uit, ook al geeft hij nog 70% weer. Ik kan er geen spelletjes meer op spelen zonder dat hij vast hangt of automatisch afsluit. Ik heb me het 2e jaar daarom ook heel vaak in moeten houden om hem eens tegen de muur aan te gooien.

Maar dat is nou net het grootste pluspunt! Het beeldscherm is niet kapot te krijgen! Ik heb hem zelfs eens persongeluk van 2 meter hoogte op het beton laten vallen. Maar het scherm bleef gewoon ongedeerd, hoewel het zilveren randje er al vrij snel slijt.

Kortom, een telefoon die je voor één jaar prima kan gebruiken en zéér bestendig is tegen stoten en krassen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Type display
OLED