Samsung B2700 grijs

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung B2700 grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

samsung ervaring 01-10-2009
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Samsung B2700 grijs

Algemene score

3,0
Nooit kopen! Ik heb hem 4 maanden waarven 3 maanden in onderzoek reparatie. Is nu voor de 4e keer weg. (vraagt telkens om incode, verbinding bij tijd en wijle alleen met batterij verwijderen te verbreken en gespreken soms niet te voeren). Na een eerst update iets verbetering, 2e x geen reparatie wel andere software wereldbolletje weg.
3 x wel reparatie bluetooth deel. geen verbetering. 4e gevonden simcard slot moet vervangen worden te weten 119 euries excl de BTW. En dat in garantie termijn. Dus klacht ingediend over handelswijze. Geeen reactie. Nu komt hij ongerepareerd retoer met de melding Jawel vloistofschade.
Heb noodgedwongen een nokia 2320 (laatste nieuwe) voor 58 euries gekocht. en deze wil niet stoppen. PERFECT maar wel hard kunststof behuizing. 1 week met batterij met 24 uur per dag Bleutooht aan. inclusief bellen via carkit parrot3100. Jammer want bij de presentatie op o.a. portablegear heb je toch een andere verwachting.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

zilverster 08-08-2009
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Samsung B2700 grijs

Algemene score

7,0
---------- update review 08-08-2009 ----------
Nog een paar aanvullingen op mijn review:

Wat ik ook jammer vind is dat het niet bij elke toepassing mogelijk is om met T9 te typen, zoals in de gewone agenda, zou toch een kleine moeite moeten zijn om dat hier als optie toe te voegen.

Dan kom ik meteen op het volgende punt: De handleiding. Die is van deze telefoon schandalig beknopt. De Gebruiksaanwijzing van mijn bluetooth headset is uitgebreider, bij wijze van spreken!
In 1999 kocht ik een Samsung met een heel boekwerk als manual...

Oh ja, en als laatste, en dat is een wel heel irritant detail: Het wereldbolletje rechtsonder op het display.
Hiermee kan je in 1 keer op het internet surfen.
Erg fijn, maar dat doe ik nooit en wil ik nooit, want dat vind ik veel te duur.
Dat doe ik thuis wel.
Maar het is me op vakantie minstens 20 keer gebeurd dat ik per ongeluk op die toets druk en ineens op het internet zit te lezen dat Pietje Puk de gele trui heeft. Dat wil ik helemaal niet weten, en ik wil er ook niet voor betalen!
Maar dat moet ik wel doen, want de rekening voor juli was 24 euro voor internetgebruik in het buitenland.

---------- oude review 05-08-2009 ----------
Na een heel goedkope prepaid sony ericson is deze telefoon een verademing. Hij is lekker snel, groot lcd scherm, solide, de geluidskwaliteit is prima, en ik heb veel gemak van de emailfunctie.
Over de programmatuur ben ik minder te spreken. Er zit een aantal merkwaardigheden in. Zo gebeurt het dat als ik bluetooth uitschakel, de accu toch heel snel leegloopt. Pas wanneer ik bluetooth nogmaals aanzet en weer uitzet is het verbruik weer normaal. Wat er volgens mij gebeurt is dat bluetooth toch aan blijft staan terwijl je het niet ziet.
De gadgets, de stappenteller en de hoogtemeter zijn volgens mij niet echt nauwkeurig. Ik heb er een paar dagen mee door de bergen gewandeld, maar er was een hoogteverschil van 100 meter met de werkelijk hoogte, en er is geen mogelijkheid om het ding te ijken. Bovendien is het gemeten hoogteverschil ook niet echt zuiver. Het kompas doet het aardig, maar de stappenteller maakt er ook een potje van. Maar goed, daarvoor had ik hem toch niet gekocht. Hij is lekker degelijk, en dat is voor mij het belangrijkste.

Dan nog een laatste negatieve opmerking: De communicatie met mijn Imac verloopt vrij lastig. Via USB ziet mijn Imac de telefoon alleen wanneer hij direct op de Imac is aangesloten, en dan nog ziet hij alleen de geheugenkaart.
Synchronisatie van de agenda, het adresboek of Itunes is onmogelijk. Daarom heb ik voor gebruiksgemak een 5 gegeven, maar PC gebruikers hebben hier misschien een heel andere waardering voor...
De degelijkheid lijkt in orde te zijn, maar na een maand durf ik daar nog geen cijfer voor te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
EDGE, GPRS, 3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
grijs
Kleur(en)
grijs
Type/soort
mobiele telefoon
Vorm/ontwerp
rechthoek