Nokia N97 mini zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 205 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia N97 mini zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Mazdaman 15-01-2013
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia N97 mini zwart

Algemene score

7,0
Telefoon nu ruim 2,5 jaar in bezit. Aardig tevreden tot nu toe want heb geen problemen met het toestel gehad. Na een update van Nokia zelf was het spontaan uitvallen opgelost. Toestel wordt nu wel traag, vooral met internet. Geeft ook vaak de melding "geheugen vol, sluit toepassingen" wat nogal irritant is. Batterij is aan het einde van zijn levensduur, moet dagelijks opgeladen worden en het klapmechanisme begint speling te vertonen. Na een flinke val op een tegelvloer werkt het toestel nog altijd!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Arnold111 26-08-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia N97 mini zwart

Algemene score

9,0
Ruim 2 jaar in gebruik, zelfs 2 stuks voor ons bedrijf. Werken beide nog prima. als je weet hoe ze werken en gebruik maakt van goede apps is dit een prima toestel. Batterij gaat veel langer mee dan de samsung android toestellen die we ook gebruiken. Het toetsenbord is reuze handig. Gebruik van Advanced Call Manager is een super app voor zakelijk gebruik. Nadeel is beperkt geheugen, dus 2 apps tegelijk laten draaien werkt nog net prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
WCDMA, csd
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
schuif
Toetsenbordindeling
qwerty