Nokia N86 8MP zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia N86 8MP zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

kimmik 22-03-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia N86 8MP zwart

Algemene score

8,0
zeer goed toestel ik heb hem nu iets meer als een jaar en heb er nog nooit wat mee gehad en alles werkt naar behoren en zelf de navi laad sneller dan mijn tomtom wat ik zelf als min puntje heb is dat als je hem oplaad dan gaat er een lampje branden naast het oplaad punt dat is minder ivm naast bed opladen geeft veel licht !
maar overal gezien een toppie toestel van nokia !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Vijfschaft 27-10-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia N86 8MP zwart

Algemene score

7,0
Deze telefoon nu bijna 1 jaar in bezit, nog nooit zo'n slecht toestel mee gemaakt. Hij is nu voor de 5e keer ter reparatie, ten eerste is de batterij zonder dat ik er iets mee doe en alles op de achtergrond uit staat binnen 15 uur leeg. Daar is hij al 3 keer voor gerepareerd, zonder resultaat. De 4e maal kreeg ik eindelijk een nieuwe, maar deze leest geen sim kaart, blijkt het een 2e hands toestel te zijn uit Frankrijk en die lezen geen Nederlandse sim kaarten. Weer terug, en nu mag ik waarschijnlijk een hele andere uitzoeken na bijna 1 jaar niets aan deze Nokia gehad te hebben. Voor mij nooit geen Nokia meer, wat een bagger toestel. Ga weer lekker over op Samsung.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G), WAP
Kleur(en)
zwart
Schermgrootte
2,6 inch
Touchscreen
Nee
Vliegtuigmodus
Ja
Voice dialing
Ja