Nokia E75 zwart, zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia E75 zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

NokiaE75-1 09-06-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia E75 zwart, zilver

Algemene score

5,0
Voor een van de eerste smart-phone achtige toestellen van Nokia een goed toestel; redelijk gebruiksvriendelijk, qwerty toetsenbord enz. Maar helaas is het grote probleem de degelijkheid van dit toestel, wat een grote ramp is dit....

Ten eerste de degelijkheid van het toestel zelf; loslaten onderzijde stalen strip, loslaten toetsenpaneel en diverse decoraties (na plm. 1,5 jaar)
Ten tweede het besturingssysteem; traag en vol met bugs. En ten derde de talloze software problemen waardoor nu na 1,5 jaar de hele telefoon amper meer te gebruiken is. Dit is ondertussen al de vierde keer dat het toestel door software problemen gedeeltelijk de geest geeft.

Voor mij dus geen nokia meer..

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Secretmaster 07-02-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Nokia E75 zwart, zilver

Algemene score

1,0
Over het algemeen (lees eerste 6 maanden) is het een fijne telefoon. Daarna beginnen de problemen. Zilver kleurige rand (onderkant) wil nog wel een loslaten. Ook het geheugen is een groot probleem. Je krijgt om de haverklap meldingen dat het geheugen vol zit. Nokia zelf zegt dat het door extra toepassingen is (die je zelf installeert) Dus Nokia beweert dat het een probleem is die niet door Nokia (de telefoon) zelf wordt veroorzaakt, alwaar dit zeker wel het geval is.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Gerard Versfeld 06-02-2012

Hallo,
ik heb ook het probleem dat ik telkens de melding krijg. Maar ik vraag me af hoe ik in hemelsnaam over kan gaan naar het geheugen van de simkaart. In mijn oude Nokia kon ik kiezen, nu kan ik nergens wat vinden.

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
WCDMA, csd
Mobiel
3G, N
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Kleur(en)
zwart, zilver
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
schuif