HTC Sensation 99HNA034-00 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HTC Sensation 99HNA034-00 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

3mil90 15-01-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

4,0
Toen ik de HTC Sensation net had was ik uiterst tevreden over het toestel, maar na twee weken viel de telefoon uit als je hem iets te hard neerlegde. Na de reparatie deed hij het weer prima (voor een half jaar). De telefoon loopt constant vast en is dan niet bruikbaar voor een stuk of tien minuten, en de batterij gaat veelste te snel leeg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
maurits002 16-01-2013

Hoi,
Deze klachten had ik ook allemaal tot.... iemand mij een hele goede remedie gaf. Plaats een dubbelgevouwen papiertje tussen de accu en de wand erachter zodat de contactpuntjes beter contact maken. Geloof het of niet, dit lost alle problemen op!

Reageer

martijn75 13-01-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

5,0
Veel functies, maar uiteindelijk veel ergernis met bellen!

Ik heb de HTC Sensation ervaren als een aardig toestel met mooi 4:3 scherm en alle functies die je wensen kunt, inclusief 8 MP camera. Kan en doet gewoon alles wat je van een smartphone mag verwachten.

Behalve!!: Het allerbelangrijkste, bellen! Wat een drama. Begon me op een gegeven moment echt te irriteren. Leuk natuurlijk, zo'n slimme smartphone, maar wat heb je eraan als het bellen zelf niet echt lekker gaat?!

Het toestel maakt niet snel verbinding, als ik een nummer kies lijkt het een eeuwigheid te duren voordat de HTC daadwerkelijk begrijpt dat ik een uitgaand gesprek tot stand wil brengen. Vervolgens valt de verbinding vaak weg en/of krijg ik vaak de klacht dat ik slecht te horen ben.

Ik heb het toestel daarom omgeruild voor een Samsung Galaxy S2, een toestel in dezelfde prijsklasse. Wat een verschil!! De Samsung staat juist bekend om zijn heldere bel-kwaliteiten en dat merk je. Ik kan weer gewoon bellen, best handig voor een gsm :-))

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek