HTC Magic wit

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HTC Magic wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

F1Tim 07-10-2011
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: HTC Magic wit

Algemene score

7,0
Ik heb de HTC Magic Google Phone 2 nu ongeveer anderhalf jar, en over het algemeen ben ik zeer tevreden. Het design is (ondanks dat een wit toestel snel vuil kan worden) zeer mooi en robuust. Bovenaan en onderaan maakt de carosserie een krul naar boven, wat het hanteren mijns inziens makkelijker maakt. De track-ball is zeer handig.
Op modernere smartphones vindt je vaak slechts één echte toets. Hier heb je er vier. Aangezien ik ze toch vaak gebruik, zie ik dit als een voordeel. Bovenaan, net naast de luidspreker heb je kleine ledjes. Deze kunnen in verschillende kleuren oplichten (verschillende types oproepen, batterijniveau bij opladen, ...): zeer handig.

Er zijn ook nadelen aan deze telefoon. Zo houdt de batterij het bij mij slechts twee dagen uit (GPS en bluetooth uitgeschakeld, ongeveer een uur per dag wifi). Bij het opladen wordt de telefoon ook erg warm.

Verder lijkt de processor aan de trage kant, vooral als ik op internet zit.

Het grootste nadeel is echter het besturingssysteem: android 1.4. Dit systeem heeft volgens mij veel te beperkte mogelijkheden (onderandere verbinden met WEP-enterprise wifi-netwerken). Qua layout kon dit ook beter. Ik heb echter de telefoon gebricked naar Android 2.1, en ik heb me dit nog geen seconde beklaagd. En in combinatie met de Quick-settings tool van Shafarenka kan bediening zeer snel gaan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marekmol 08-10-2009
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: HTC Magic wit

Algemene score

8,0
Ik heb de Magic nu een paar weken in bezit en ik moet zeggen naar mijn HTC P3300 met windows mobile is het Android systeem prettig werken.
Ook via de google account is makkelijk werken. Had mijn contacten en agenda overgezet naar mijn bestaande google account. Hoef je ook niet meer te synchroniseren. Internet werkt best snel en toetsenbord werkt ook goed. De batterij zoals je hier vaker leest gaat snel leeg. Het opnemen van film vind ik het geluid niet zo best, maar muziek afluisteren is daarentegen wel goed en zeker met de bijhorende oordopjes. Ook als je gebeld wordt en je maakt gebruik van de oordopjes werkt dat zeer goed. Voor mij echt een mooi apparaatje.
Mochten jullie vragen hebben dan ben ik best bereid om je te helpen zover ik het kan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS (2.5G), UMTS (3G), HSDPA (3.5G), EDGE (2.75G)
Kleur(en)
wit
Overige bijzonderheden
Synchroniseert standaard alleen met Google Gmail
Schermgrootte
3,2 inch
Touchscreen
Ja
Vliegtuigmodus
Ja