HTC Desire 99HKZ011-00 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 80 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de HTC Desire 99HKZ011-00 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

vuurbos 03-08-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: HTC Desire 99HKZ011-00 zwart

Algemene score

6,0
Ik heb 1,5jaar een HTC desire, heerlijk apparaat, alleen maar tevreden TOT er iets aan hapert. Ik heb nu een defect, bij extreem voorzichtig gebruik van mobiel en toch zou het niet onder de garantie vallen ivm val-schade (nooit gevallen of gestoten etc).
HTC werkt samen met reparatie bedrijf Dynafix en over dit bedrijf regent het klachten op internet, allemaal hetzelfde ... val schade en dus toch dure rekening, 40Euro onderzoekskosten indien je je mobiel niet gerepareerd terug wil hebben, een andere telefoon terugkrijgen of met meer defecten etc. Google Dynafix maar eens, een malafide bedrijf, al jaren. En toch werkt HTC nog steeds met hun samen en geven geen enkele hulp bij klachten over Dynafix.
Effectief heb je dus nauwelijks garantie bij HTC, je staat machteloos. Ik vind het een heerlijk apparaat maar voor mij geen HTC meer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Ray8868 27-06-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: HTC Desire 99HKZ011-00 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel nu ruim anderhalfjaar. Uitstekende telefoon, die precies doet wat je er van verlangt.

Na 1,5 jaar in de jaszak te hebben gebivakkeerd ziet het er nog werkelijk als nieuw uit. Zelfs het scherm is volkomen krasvrij. Zal ook wel te maken hebben met het feit dat ik hem altijd in een hoes bewaar en er verder zorgvuldig mee om ga, maar toch. Zelfs de behuizing is nergens gladgesleten of beschadigd. Pluim voor HTC.

Software werkt uitstekend, Android 2.2 is een prima besturingssysteem in combinatie met HTC Sense.
De GSM's die ik hiervoor had verbleken bij de Desire.


Toch zal hij binnen niet al te lange tijd plaats moeten maken voor een opvolger.
Waarom: de Desire kent een groot nadeel: het beperkte geheugen. Loopt vol voordat je het in de gaten hebt en da's best irritant. Veel apps kun je er daarom niet op installeren. Met een SD kaart alleen kom je er niet want veel apps laten zich niet op de SD kaart installeren. Jammer, maar ik denk dat dit te wijten is aan de nog jonge Android versie in combinatie met de opkomende populariteit van de Smartphone destijds.
Nu alles wat is uitgerijpt gaat dit wellicht beter.

En toen kocht mijn vriendin een iPhone 4...........

Wow! wat een verschil, alles simpel, intuïtief en snel. 8 Gigabyte geheugen die je HELEMAAL voor je apps kunt gebruiken (en 16 of 32 als je daarvoor zou kiezen) en geen gelummel met allemaal widgets die processortijd vreten en de batterij leegzuigen.

Als de iPhone 5 uit is wordt mijn volgende telefoon een iPhone 4S, die dan hopelijk wat in prijs zal dalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ray8868 11-03-2013

Tsja.... en mijn abonnement liep bijna af en we gingen maar eens de boer op voor een ander toestelletje. Auw! Wat een enorme prijzen worden er gerekend voor moderne toestellen zoals de Galaxy S4 of Note II, de iPhone bleek al helemaal onbereikbaar en de HTC One X Plus leek een mooi toestel tot ik de abonnementsprijzen zag van voornoemde toestellen. Ik bedoel, ben echt geen arme sloeber maar bij Hi kun je de toestellen alleen nog maar leasen en de rest van de providers rekenen astronomische bedragen voor abonnementen met forse bijbetaling voor de telefoon. Dan maar naar de telefoonwinkel waar ik de Desire gekocht heb, even mijn gegevens er op na geslagen en mijn data en belverbruik onder de loupe genomen. Wat bleek: met een abonnement van 9 euro bij een zekere provider 330 belminuten/SMS of Mb kon ik met mijn huidige verbruik mooi uit. De Desire besloot ik maar te houden. Waarom: dat zal ik even uitleggen, het toestel ziet er uit en werkt nog als nieuw en is qua specs, op het geheugen na, niks om je voor te schamen.

Maar dat geheugen dan, hoor ik de lezer denken. Ja dat is even een verhaaltje apart. Op het internet gezocht naar de geheugenproblemen met de Desire en laten we het er op houden dat ik niet de enige ben ;-). Er zijn echter zo veel modificaties aan de besturingssoftware aan te brengen dat ik heb besloten dit zelf ook te proberen. Na lang zoeken de software gekozen voor de update, nieuwe micro SD kaart gekocht en een zaterdagmiddag gespendeerd aan het rooten en flashen van de Desire. De SD kaart heb ik in drie partities verdeeld en viola, het geheugen van de telefoon is een dikke 1,2 Gb geworden. Ik kan nu vele apps gebruiken en in combinatie met een Cyanogenmod 7 Android 2.3 update lijkt het wel alsof ik een hagelnieuw toestel heb.

Hopelijk kan dit toestelletje nog minimaal twee jaar in mijn jaszak bivakkeren.

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
3G
Mobiel
3G
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek