BlackBerry Bold 9000 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BlackBerry Bold 9000 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

RianneDekker 08-04-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: BlackBerry Bold 9000 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon nu al twee jaar en hij doet het nog prima. Heb hem een aantal keer laten vallen, maar nooit problemen gehad! Jammer vind ik dat er zo weinig apps gemaakt worden voor het besturingssysteem, vandaar de 7 voor mogelijkheden ipv hoger. Internet is ook traaaaaaag, dat is wel vervelend. Verder een fijne telefoon, met de push-email, ping en nog enkele andere opties. Heb deze gekozen en niet een andere, om het mooie leren achterkantje en de grootte ervan. Ik hou niet van de té kleine toetsen, zoals van de Curve.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlo88 18-11-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: BlackBerry Bold 9000 zwart

Algemene score

7,0
BB Bold 9000 nu een jaar in mijn bezit en ik ben nog steeds zeer tevreden! Werkelijk een verslaving zo'n Blackberry. Doorgestuurde push-mail, groot scherm, ideaal toetsenbord voor sms, mail en pingen, wat wil je nog meer!? Vormgeving vind ik goed, lederen achterkantje geeft 'm een chique uitstraling, toestel is alleen wel aardig groot vergeleken met de BB Curve(s) en zijn opvolger, de Bold 9700. Ander nadeel is de trackball, zit toch wel regelmatig vast als je hem veel gebruikt (tip: met een krant over de trackball wrijven, inkt zorgt ervoor dat hij weer los 'schiet' en weer soepel beweegt). Voor de rest kan ik amper nadelen bedenken, ideale telefoon waarmee je met de juist applicaties heel veel kan (opera browser, facebook, ubertwitter, radio companion, whatsapp, bebuzz en hyves).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Specificaties

Dual SIM
Nee
Datanetwerk
WCDMA
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kleur(en)
zwart
Type/soort
smartphone
Vorm/ontwerp
rechthoek
Toetsenbordindeling
qwerty