Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

geluidskaart

Selecteer alleen:

Informatie over geluidskaarten

Een geluidskaart wordt meestal gebruikt als de standaard onboard-geluidschip in een computer niet voldoet. De geluidskaarten van tegenwoordig zijn steeds meer gericht op surroundgeluid. De meeste geluidskaarten kunnen 5.1 (6-kanaals) of zelfs 7.1 (8-kanaals) surroundgeluid produceren voor een ultrarealistische geluidsbeleving. Wilt u een geluidskaart kopen, of verschillende geluidskaarten vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van geluidskaarten

Laatste review

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro

Volgens de handleiding zou de kaart niet passen op mijn computer met een Celeron processor 1.73. Het werkt echter perfect.

De geluidskwaliteit is erg goed. Ik gebruik de kaart met speakers (2.0) en een goede hoofdtelefoon. Zowel bij muziek (voornamenlijk klassiek) als bij het kijken naar films voldoet de kaart erg goed.

Enig klein minpuntje: er wordt een volledig overbodige afstandsbediening bijgeleverd waarvan de batterij na een paar dagen leeg is.
janp23

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.