Princess 182028 Dubbele Zwarte Friteuse - Prijzen vergelijken

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
bol. Plaza
Marketplace
  • 5+ dagen
  • Gratis verzending vanaf € 20,- | 30 Dagen Bedenktijd
€ 124,99 Gratis verzending

Productomschrijving

Veelzijdige en veilige dubbele friteuse

Bent u op zoek naar een friteuse die u toelaat om twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden zonder dat de smaken zich vermengen? De Princess 182028 Dubbele Zwarte Friteuse kan hiervoor de ideale keuze zijn. Deze dubbele friteuse is ontworpen voor veelzijdigheid en gemak en is perfect voor een gezin van 2 tot 4 personen.

Kenmerken en capaciteit

Met een inhoud van 6 liter verdeeld over twee frituurmanden, biedt deze dubbele friteuse royale capaciteit voor uw bereidingen. Elk van de twee pannen biedt een volume van 3 liter, met een bakcapaciteit van 0.9 kg, perfect voor het tegelijkertijd frituren van verschillende soorten gerechten. Belangrijk is dat de pannen volledig onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld en apart of gelijktijdig te gebruiken zijn.

Veiligheid en gebruiksgemak

De Princess 182028 Friteuse is niet alleen veelzijdig maar ook veilig in gebruik. Dankzij de oververhittingsbeveiliging, de regelbare en instelbare thermostaat en het indicatielampje beschikt u over robuuste veiligheidsmechanismen om te zorgen dat uw frituuropdrachten vlekkeloos verlopen. Daarnaast biedt de friteuse handvatten voor veilige bediening en een koude zone om brandwonden te voorkomen.

Onderhoudsvriendelijk

Met de afneembare kom en de vaatwasser-bestendige onderdelen kan het schoonmaken van deze friteuse niet eenvoudiger. Daarnaast is de friteuse voorzien van een praktisch snoeropbergsysteem voor gemak bij opslag. U zal ook waarderen hoe gemakkelijk deze zwartgekleurde friteuse is schoon te maken: gewoon de delen in de vaatwasser plaatsen en hij is weer klaar voor gebruik. Door al deze functies is de Princess 182028 Dubbele Zwarte Friteuse een handige en veilige keuze voor uw keuken.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen