Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


619 reviews Totaalscore 8,0
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,8
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 46
Totaal 7,5
4 sterren
01-03-2015

ajamhavermans

Aankoop: Fysieke winkel
Winkelcentrun Hoge Vucht Breda.

  • Goede winkel goede bediening. Wel een paar fouten gemaakt , ik had belangstelling voor een lens, en de verkoper bood hem 100 euro duurder aan dan in de folder vermeld. Energiecontract overgesloten, en 6 keer verteld dat ik geen gas had. In contract toch gas opgenomen, zodat ze dadelijk vastrecht en voorschot hiervoor in rekening gaan brengen. Weinig professioneel. Gemak 8
  • Uiterst beleefde bediening welke echt z'n best deed om te verkopen. Service 8
  • Niet zoveel artikelen op voorraad. Assortiment 7
  • Prettige winkel om iets te kopen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van ajamhavermans
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
01-03-2015

angela-60

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam-Centrum

Min puntje: eigenlijk te weinig personeel voor zo'n actie zondag

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • heel professioneel geholpen met veel geduld. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van angela-60
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2015

roho52

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

verkopers lieten ons zelf rustig rondkijken. De TV die we in gedachte hadden was niet meer in voorraad. Maar de erkoper dacht met ons mee en we kregen een mooi aanbod.

  •   Gemak
  • verkoper nam alle tijd om alles uit te leggen Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van roho52
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-02-2015

kelsing

Aankoop: Fysieke winkel
hellevoetsluis

Erg leuk en spontaan geholpen. Ze waren de goedkoopste en ook nog een super leuk actie pakket erbij gekregen. En nog eens een voordeliger energieleverancier afgesloten en daardoor nog eens 100 euro direct kassakorting.
Helemaal top dus

  • Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens. Gemak 9
  • Gelijk een veel voordeliger energie leverancier afgesloten Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Super leuk actiepakket bij je aankoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kelsing
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-02-2015

JA Visser

Aankoop: Fysieke winkel
Oud-Beijerland

Duidelijk maatwerkadvies en een open eerlijke benadering.
Absoluut geruststellend en geïnteresseerd in wijze van gebruik.

  • Duidelijk productoverzicht, snelle afhandeling van gegevensuitwisseling en betaling. Gemak 9
  • Professionele benadering en advies. Kennis van zaken. Maatwerkadvies met omruilservice. Service 9
  • Geen overdaad en toch genoeg keuze. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JA Visser
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
28-02-2015

CorW

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Verkoper was meer bezig met mij een energiecontract te slijten, dan dat hij me ondersteunde bij mijn aankoop.

  • Het via Internet gereserveerde apparaat was netjes klaargelegd in de winkel. Gemak 8
  • Apparaat blijkt niet compleet te zijn en lijkt wel een apparaat dat in de winkel heeft gestaan. Geen beschermende folie op het apparaat. Handleiding en software ontbreken. Verkeerd model accessoire geleverd. Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Als dit een XL winkel is ben ik benieuwd hoe groot een medium of small exemplaar is... Aanbeveling 6
» Lees de hele review van CorW
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-02-2015

edkit

Aankoop: Fysieke winkel
Liesveld. Vlaardingen

Goed bereikbaar. Groot assortiment. Leuke prijzen. Goed en prettig personeel.

  •   Gemak
  • Makkelijk bereikbaar. Goede service. Service 9
  • Ruim assortiment met leuke aanbiedingen. Assortiment 9
  • Fijne winkel. Goed advies van fijn personeel zoals altijd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van edkit
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-02-2015

Ruud Wassenaar

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda, Markt

Er is altijd ruimte voor verbetering is mijn motto. Dus wees creatief.

  • Goed toegankelijk en ruim assortiment uitgestald Gemak 8
  • Prima verkoper die gevraagd en ongevraagd advies gaf en goed luisterde naar mijn wensen/verhaal Service 9
  • Niet overdadig wat juist het kiezen weer makkelijk maakt. Wel in verschillende prijs-/kwaliteitsklassen producten aanwezig. Assortiment 8
  • Vooral het goede en geduldige adviseren van de verkoper (Robin) in de winkel in Gouda is een reden om daar naar toe te gaan. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ruud Wassenaar
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-02-2015

patrikdelabie

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam Karel Doorman 333

Tevreden klant

  • Winkel in de buurt, Klein(e) winkel ,overzichtelijk en snel geholpen Gemak 9
  • prima uitleg Service 9
  • genoeg keuze Assortiment 8
  • vriendelijke bediening, goedkope prijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van patrikdelabie
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-02-2015

blakies

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen aan den Rijn

Had mij van tevoren verdiept in welke camera ik wilde aanschaffen. Service in de winkel is perfect. Ook na aankoop kan ik met mijn vragen daar terecht.

  • Prettige camera. Met veel mogelijkheden. Veel automatische functies voor de beginneling. Gemak 7
  • Goede en servicegerichte verkoper. Service 9
  • Gericht op zoek naar deze camera. Het overige assortiment zag er ook goed uit. Assortiment 7
  • Goed geholpen. Alle tijd en geduld in deze winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van blakies
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
28-02-2015

theo3011949

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Zie mijn bovenstaande commentaar

  • Winkel is dichtbij mijn woonplaats en parkeer mogelijkheden te over Gemak 8
  • Verzekeringsovereenkomst laten aansmeren, daarover geen goede informatie ontvangen. Geen mogelijkheid gekergen om de polisvoorwaarden te lezen voor dat ik moest tekenen voor automatische incasso. Afmelden van deze verzekering gaat ook niet zoals aangegeven in de winkel, kan blijkbaar alleen schriftelijk en niet via de mail zoals wel gezegd werd in de winkel. De verkoper was zeer vasthoudend om mij een Epson printer te verkopen in plaats van de bestelde Canon en was daarbij nogal negatief over testen van de Nederlandse consumenten organisaties. Heb me toch laten overhalen te kiezen voor een Epson. Service 4
  • Persoonlijk vind ik het assortiment niet van belang, je zoekt een produkt en als ze het in hun assortiment hebben prima zo niet zoek je een ander verkooppunt Assortiment 6
  • Als je jezelf niet laat beinvloeden bij het afhalen of het fysiek kopen prima winkel. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van theo3011949
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-02-2015

Oostvoorne2015

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht, Oosteinde 1

Wij hebben prima advies gekregen bij de aanschaf van de televisie en hebben daarna ook nog ons UPC pakket aangepast en een energiecontract afgesloten.
Goed zaken gedaan dus !

  •   Gemak
  •   Service
  • Er is voldoende keuze in de winkel en als iets er niet staat hebben ze het vaak nog wel in het magazijn. Assortiment 8
  • prima service ! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Oostvoorne2015
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-02-2015

Roleen

Aankoop: Fysieke winkel
Klein Gouda Bloemendaal

Doorgaan zo!!!

  • Printer besteld en de volgende dag met een andere printer naar huis.Goed advies van de verkoper! Gemak 8
  • Winkel dicht bij huis, online besteld. Service 9
  • Assortiment niet al te groot, geen probleem online het gewenste artikel bestellen en meestal binnen 2 dagen het artikel ophalen. Assortiment 7
  • Deskundig advies en men neemt rustig de tijd voor uitleg! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Roleen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-02-2015

bussie7000

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht (Kroonstraat)

Product online besteld en in de winkel opgehaald.
Moest er ook een cover bij hebben en toen ik bij de verkoper over de beloofde korting voor het aanmelden begon die ik nog niet had verkregen werd er helemaal niet moeilijk over gedaan en haalde hij die korting ook van de totaalprijs af
Dat is klantenbinding, Toppie.
Alleen aan de bekendheid/locatie zou meer aandacht aan besteed kunnen worden.
Ik weet pas sinds kort dat en waar de winkel zit waar ik toevallig in de winkel ook iemand over hoorden

  • Duidelijkheid laat niets te wensen over Gemak 10
  • Geweldig, Snelle reactie op vragen via mail Service 10
  • Ruim voldoende Assortiment 10
  • Zeker een aanrader, Mooie winkel en zeer vriendelijk personeel. Nam alle tijd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bussie7000
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-02-2015

peterspoor

Aankoop: Fysieke winkel
XL shop Rotterdam Weena

Je wordt uiterst correct en heel vakkundig geholpen!

  • Er zit altijd een winkel in de buurt. Vanuit mijn werk loop ik er zo naar toe Gemak 9
  • Een bestelling is zo binnen. Service 9
  • Ruim keuze en een goede prijs/kwaliteitverhouding Assortiment 9
  • Ik ben super tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van peterspoor
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-02-2015

fjvdberg

Aankoop: Fysieke winkel
leidschenhaghe

Ik heb niets kunnen vinden wat niet goed is.

  • Ibrahim heeft werkelijk alles geregeld. Is ook bij ons thuis geweest om de led tv gratis te installeren. Een topman! Gemak 10
  • We kregen veel korting en extra's mee voor de led tv. Service 10
  •   Assortiment
  • Zeer klantgericht. Voor ons geen Mediamarkt meer maar de klantgerichte Foto Klein! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fjvdberg
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-02-2015

Lobbje

Aankoop: Fysieke winkel
Delft zuid

Makkelijk online het product te bekijken en of het in jouw winkel beschikbaar is en snel op te halen.

  • Zij zitten bij ons in de buurt en makkelijk bereikbaar Gemak 8
  • Altijd vriendelijk en goed deskundig advies. Service 9
  • Zou altijd wat uitgebreider van mij mogen zijn aangezien zij de enigste winkels zijn in deze buurt voor dit soort producten. Assortiment 8
  • Altijd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lobbje
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
27-02-2015

liabas

Aankoop: Online

Ik kon een printer op gaan halen bij Klein in Oud Beijerland ( besteld via internet ). Personeel niet echt vriendelijk, Sorry.
Personeel konden de printer niet vinden, overal gekeken, vertelde ze dat ie waarschijnlijk weg gehaald zou zijn uit de winkel, waarop ik zei, dan moet je de printer uit het bestand van de computer verwijderen, maar dat kon blijkbaar niet.
Daarna zou ik een andere krijgen, blijkt dat een andere collega die een dagje vrij was de sleutel van het magazijn bij zich had, en dat dan niemand in de magazijn kon komen. Al met al een half uur aan het zoeken zijn geweest kon ik een printer in Barendrecht gaan ophalen. dus eerst van Roosendaal naar Oud Beijerland en daarna naar Barendrecht. Ik vond dit geen prettige ervaring.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • ik ben over de service van personeel niet zo te spreken. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van liabas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-02-2015

Jef Wijnen

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Goed bereikbaar in Eindhoven Gemak 9
  • Geweldig geadviseerd door Tim Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jef Wijnen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-02-2015

roelofsrigter

Aankoop: Fysieke winkel

De afmelding van de tijdelijke, 2 maanden gratis, verzekering zou m.i. automatisch moeten gebeuren.
Men zou in plaats hiervan de klant middels een e-mail wel een de mogelijkheid kunnen bieden om te verlengen.
M.i. een wat positievere benadering.

  • Winkel goed bereikbaar. Ook via internet goed toegankelijk met een overzichtelijke website. Gemak 9
  • Klantgerichte benadering. De verkoper gaf goed advies. In plaats van een gedateerde e-reader de winkel verlaten met een meer up-to-date product van NL- makelij. Service 10
  • Snoepwinkel voor liefhebbers van foto en elektronicaproducten. Assortiment 9
  • Goede service, vertrouwen in vakkundig advies. De klant krijgt de ruimte om het product te proberen en desgewenst te retourneren Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roelofsrigter
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-02-2015

Theo Plate

Aankoop: Fysieke winkel
W11. Reigerhof 154 te Nieuwerkerk a/d IJssel

keurige uitleg over product, stellen van vragen over het beoogde gebruik en verwachting en attenderen op alternatieven door medewerker

  •   Gemak
  • goede duidelijke uitleg over een folderaanbieding en het noemen van alternatieven. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • wat moet ik hier nog aan toevoegen...? Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Theo Plate
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
25-02-2015

JanBeukenoot

Aankoop: Fysieke winkel
Martinus Nijhofflaan in Delft

Het enthousiasme en liefde voor hun vak chapeau!!!

  • Want heel dicht bij Gemak 10
  • Duidelijke informatie en gratis tip! Service 9
  •   Assortiment
  • Personeel is vriendelijk en denkt met je mee. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JanBeukenoot
Reageer op deze review

Totaal 4,2
1 sterren
25-02-2015

Marijke366

Aankoop: Fysieke winkel
Breda XL

Gebruikt exemplaar gekregen. Na klacht ingediend te hebben via website, een algemeen antwoord ontvangen: geld terug, nieuw exemplaar kan besteld worden?????
Geen excuses, niets, ook geen sorry in de winkel bij terugbrengen. Moest ook nog 3 dagen wachten totdat mijn geld op mijn rekening was bijgeschreven.
Slecht!!

  • Winkelvoorraad staat niet geoptimaliseerd op de website. Dus voor niets naar de winkel gegaan Gemak 5
  • Bij verkoop prima, bij klacht heel slecht. Geen excuses bij terugbrengen van het navigatiesysteem. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Nieuwe navigatiesysteem gekocht in de winkel. Bleek bij thuiskomst een gebruikt exemplaar te zijn. Wordt 2de hands als nieuw verkocht. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Marijke366
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

26-02-2015
Beste Marijke366,

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met Klein niet goed is verlopen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit probleem uit de wereld te helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
25-02-2015

hanrath28

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam Alexandrium

De punten heb ik hierboven al benoemd.

  • Alles werd duidelijk uitgelegd. Gemak 8
  • Geen probleem om een andere TV te nemen dan de bedoeling was. Service 8
  • Ruime keuze. Assortiment 8
  • Vriendelijke en deskundige medewerker. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hanrath28
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
25-02-2015

leenvanderpijl

Aankoop: Fysieke winkel
leiden en alphen a/d rijn

Geven collega's die er niet zijn de schuld en kunnen er niets aan doen als er iets mis is.

  • Ze willen je naar de winkel lokken voor een reclame artikel die ze vervolgens niet in huis hebben of negatief advise over geven, zodat ze je een ander artikel kunnen verkopen Gemak 1
  • Service wordt uit handen gegeven aan leverancier terwijl zij het artikel verkopen Service 1
  •   Assortiment
  • totaal niet! Ze doen niet wat ze zeggen en helpen mij ook niet verder bij calamiteiten. Ze laten het mij zelf uitzoeken! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van leenvanderpijl
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-02-2015

co broekhuizen

Aankoop: Fysieke winkel
Utrechr

zie commentaar service

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Was een beetje druk. Klanten toch de aandacht die ze verdienen. Wachten is het waard en bovendien geen parkeerkosten omdat alles binnen 1 uur was afgehandeld. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van co broekhuizen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-02-2015

jonge286

Aankoop: Fysieke winkel
hoofdkantoor Barendrecht

Assortiment is goed gezien de website, echter zou ik als ik in een winkel kom meer dingen willen zien en aanraken. het kennis niveau van het personeel is ruimschoots voldoende en ze denken prima mee

  • Het hoofdkantoor is dichtbij, overzichtelijke website, vervolgens in de winkel gaan kijken voor advies Gemak 9
  • Goede uitleg, prima meedenken en schappelijke prijs Service 9
  • Afhankelijk van wat je zoekt is het assortiment prima. Ik kwam voor een compact camera op het hoofdkantoo, die hebben ze genoeg. Als je voor andere varianten komt zal het wat tegen vallen Assortiment 8
  • Het gemak van klein en alles op voorraad. Is altijd aan te bevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jonge286
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-02-2015

marsil

Aankoop: Fysieke winkel
hoogvliet

We zijn in verschillende winkels geweest en zijn bij elke winkel vriendelijk geholpen dus we hebben niet specifiek een oordeel allen over deze winkel. We kwamen voor een e-reader maar er waren er verschillende uitverkocht. In de diverse filialen.

  • fijne winkels ruim opgezet. Gemak 8
  • goed geholpen door verschillende medewerkers in diverse winkels. we hebben goed advies gehad van mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • prettig personeel. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van marsil
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-02-2015

pieter5253

Aankoop: Fysieke winkel
Oosterhof

  • overzichtelijke winkel Gemak 8
  • verkoper nam alle tijd bij het advies over een e reader Service 9
  • voldoende Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van pieter5253
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
24-02-2015

JufRamona

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Ik vind het niet normaal dat ik mijn camera al een half jaar kwijt ben, alleen maar vanwege een barst in het scherm. Waardeloze service, vertellen alleen maar dat de camera bij de reparateur in Frankrijk ligt en dat zij er allemaal niks aan kunnen doen. Ik heb niet de indruk dat ze zich hebben ingespannen om er vaart achter te zetten bij de reparateur of om mijn recht op garantie te doen gelden.

  • Bestelproces verliep prima. Gemak 6
  • Advies in de winkel was goed, ik mocht alles testen. Toen mijn camera (val- en waterbestendige outdoorcamera) op vakantie was gevallen en een barst in het scherm had ging ik terug. De verkoper was het met me eens dat dit in de garantie viel, maar tijdens het reparatieproces kreeg ik een rekening van 153,00 binnen. Klein heeft niets gedaan om hier verandering in te brengen, ik moest het maar gewoon betalen. Na ongeveer 13 weken had ik eindelijk mijn camera terug. Toen bleek dat er een dode pixel in het scherm zat, te zien aan een rood vlekje. 4 dagen na ophalen de camera dus weer teruggebracht, deze zou weer gerepareerd worden. Regelmatig gebeld of de camera al klaar was, maar steeds was het scherm in bestelling en was er geen vooruitgang. Toen ik mijn camera voor de wintersportvakantie nodig had kreeg ik te horen dat dat niet ging lukken. Ik mocht wel tegen 189,00 borg een andere camera in bruikleen meenemen. Hier geen gebruik van gemaakt, een belachelijk aanbod. Ze hebben al het aankoopbedrag van 224,00, de onterechte reparatiekosten van 153,00 en mijn camera, dan ben ik niet bereid om zo'n hoge borg voor een leencamera te betalen, met het risico dat daar straks ook weer iets mee zou zijn. Inmiddels is mijn camera alweer zo'n 15 weken weg voor reparatie en Klein zegt dat ze hem toch echt volgende week terug in de winkel verwachten. Ik moet het nog zien... Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zo'n slecht service- en garantieproces heb ik nog nooit meegemaakt. Ik koop hier nooit meer iets! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van JufRamona
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

26-02-2015
Beste JufRamona,

Wij vinden het heel vervelend dat u de gang van zaken op deze manier heeft moeten ervaren. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat wij het hier over kunnen hebben en opzoek kunnen gaan naar een passende oplossing. Dan kunnen we dit probleem uit de wereld helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 8,3
4.5 sterren
23-02-2015

heentjes

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

in Barendrecht ben ik goed geholpen
de ruimte en assortiment is Groot mooie winkel

ik kom uit delft maar ga in de toekomst ook naar Barendrecht

  • Daar ik in Barendrecht heel goed geholpen en wij nu met onze sonos nu heerlijk kunnen genieten Gemak 8
  • vriendelijk personeel en luisteren naar je wensen Barendrecht is echt heel klantvriendelijk en ruime assortiment daar kan je gelijk je spullen gelijk meenemen Service 8
  •   Assortiment
  • zal zeker Barendrecht aanraden en is een XL vestiging en veel op voorraad Aanbeveling 9
» Lees de hele review van heentjes
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-02-2015

RonaldKies

Aankoop: Fysieke winkel

Voorraad klopt vaak niet. Vakkundig personeel. Goede (voordelig met korting) alternatieven worden aangeboden als iets niet leverbaar is

  • De winkel zit lekker dicht in de beurt en het het meeste personeel is best deskundig. Gemak 10
  • Voorraad in de winkel klopt niet met wat op internet staat of als je iets wil afhalen wat je op internet hebt besteld om af te halen. maar personeel is dan heel behulpzaam en geeft goede alternatieven. Service 8
  • Bijna alles wat ik zoek is ook bij Klein beschikbaar. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RonaldKies
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-02-2015

mwestveld

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

Fijn Dar er nog een winkel is met een goed assortiment.

  • In de buurt. Fijn om gewoon toestellen te kunnen vergelijken en even vasthouden. Gemak 9
  • men nam de tijd om mij te adviseren. Vroegn goed door wat ik met toestel wil doen en daarop advies voor keuze. Service 9
  • Veel keuze en veel op voorraad Assortiment 10
  • je wordt goed geholpen, goede garantie voorwaarden, en fijn om in een winkel veel keuze te hebben. Personeel is niet opdringerig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mwestveld
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-02-2015

49piet

Aankoop: Fysieke winkel
Winkelcentrum Leidschenhage Leidschendam

Super tevreden

  •   Gemak
  • winkel vlak in de buurt professionele verkoper vriendelijk en behulpzaam Service 9
  • het assortiment in de winkel voldoet aan de verwachting de prijs was concurrerend met andere winkels Assortiment 9
  • de behulpzaamheid en de service staan bij deze winkel hoog in het vaandel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 49piet
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
22-02-2015

intel_478

Aankoop: Fysieke winkel
Klein XL Rotterdam (Weena 701)

+ Goede bereikbaarheid: naast Rotterdam CS
+ Klantvriendelijkheid: uitgebreid tijd voor de klant
+ Gemak: zeer duidelijke website

- Slecht aankoop gevoel: lees uitgebreide toelichting onder het kopje aanbeveling
- Professionaliteit: lees uitgebreide toelichting onder het kopje service
- Teleurstellend assortiment in de winkel die aangeduid wordt als XL

  • Op de website was duidelijk aangegeven bij welk fileaal het objectief opgehaald kon worden en voor welke gereduceerde prijs. De zoekresultaten waren niet allemaal relevant; "35mm canon" leverde zelfs een scanner op in de lijst, ver boven het gezochte objectief. Gelukkig is er infinite scroll dat uiteindelijk wel voor relevante resultaten zorgde. Betalen ging in de winkel met één pin-transactie, zeer eenvoudig uiteraard. De aanvullende verzekering vereiste zelfs geen absurde hoeveelheid gegevens. Gemak 9
  • De verkoper was heel behulpzaam maar had helaas minder kennis van zaken dan ikzelf. De verkoper gebruikte ook meerdere keren de zin "ik heb 'm zelf ook", eigenlijk een doodzonde in mijn ogen. Daarnaast ook de zinsnede "je krijgt dan goed spul" (voor die prijs) wat niet professioneel overkomt. Ik durf dus eigenlijk zonder harde garanties zwart op wit geen gebruik te maken van de dslr-sensor-clean-service die ik gratis kreeg bij aankoop. Op papier is de retourprocedure zeer schappelijk met 30 dagen geld terug, als ik het goed begrijp, ik weet niet hoe de praktijk is. De extra's die gegeven worden ervaar ik wel als service en dat is positief. Service 8
  • Het assortiment in de winkel zelf is niet zo ruim als je van een fileaal aangeduid met XL zou verwachten helaas. Ik was geinteresseerd in verschillende harnassen voor camera's en daar was wel aardig wat keuze op zich, maar... zie punt hierboven. Ik heb helaas de bijpassende zonnekap niet kunnen krijgen, alleen op bestelling, een gemiste verkoop voor deze winkel. De prijs van het objectief wat ik kwam kopen is zeer concurrerend. Assortiment 6
  • Ik raad pas iets aan als het écht goed is en dat kan ik helaas van mijn beleving niet zeggen. Zie de uitgebreide toelichting onder gemak, service en assortiment. Daar bovenop komt het volgende: ik kreeg zelfs een objectief uit de showroom verkocht met duimafdruk op het eerste element. Eigenlijk twijfel ik nog of ik vanwege de aankoopbeleving die daardoor zeer geschaad is gewoon het ding moet terugbrengen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van intel_478
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

23-02-2015
Beste intel_478,

Wij vinden het heel vervelend dat u de gang van zaken op deze manier heeft moeten ervaren. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat wij het hier over kunnen hebben en opzoek kunnen gaan naar een passende oplossing. Dan kunnen we dit probleem uit de wereld helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 9,5
5 sterren
22-02-2015

m fidder

Aankoop: Fysieke winkel
utrecht

ze nemen hier de tijd voor je, om je goed te adviseren.
goede service

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van m fidder
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-02-2015

bertje blauw

Aankoop: Fysieke winkel
eindhoven

snelle bediening bestellen en binnen een uur ophalen goede service

  • dichtbij huis contant betalen korting bij afhlen Gemak 10
  • vriendelijk personeel Service 10
  • uitgebreid Assortiment 10
  • alleen al door de bediening Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bertje blauw
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
20-02-2015

Will1912

Aankoop: Online

  • Het bestellen ging gemakkelijk en snel Gemak 8
  • N.a.v. Probleem met levering is dit verder prima opgelost. Service 7
  • Online meer als genoeg keuze Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Will1912
Reageer op deze review

Reactie:
Will1912

20-02-2015
N.a.v. Bovenstaande. De firma klein heeft dit prima opgepakt en is mijn probleem netjes opgelost.

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

18-02-2015
Beste Will1912.

Wij vinden het heel vervelend dat u de gang van zaken op deze manier heeft moeten ervaren. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat wij het hier over kunnen hebben en opzoek kunnen gaan naar een passende oplossing. Dan kunnen we dit probleem uit de wereld helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
20-02-2015

heusden1977

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam keizerzwaard

  •   Gemak
  • Zeer aardige en behulpzame medewerker. Service 10
  • Kleine winkel, niet veel keus. Assortiment 6
  • Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam Aanbeveling 8
» Lees de hele review van heusden1977
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-02-2015

jjdv

Aankoop: Online

Fysieke winkel bestaat uit TV aanbad en een karig aanbod van wat andere zaken.Niet meer zoals het vroeger was. Het is mij duidelijk dat Klein zich voorbereid op de Online toekomst. HEEEEEEEL verstandig

  • online bestellen ophalen, afrekenen en weer weg.PRIMA Gemak 10
  • zakelijk, snel en handig. to the point. Je product ligt klaar. Ophalen, afrekenen klaar. geen verkopers praatjes. Heerlijk Service 10
  • karig, veel TV en een klein assortiment van wat andere zaken. Duidelijk een zaak die mikt op online verkoop. heel verstand Assortiment 5
  • lekker handig, alles online. Geen verkopers praatjes. ideaal voor als je weet wat je wilt hebben Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jjdv
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-02-2015

Sammie92

Aankoop: Fysieke winkel
Hoogvliet, Binnenban.

Geen toevoeging aan bovenstaande opmerkingen. De reden van GEEN 10 is de "koppel" aandacht aan het energiebedrijf. Dat verwacht je niet bij foto Kleiun, maar is wel begrijpelijk.

  • Luchtig, doch deskundig werd ik ingewijd in de wereld van de e-reader. Gemak 8
  • Duidelijke uitleg omtrent garantie, verzekering en gebruik. Service 8
  • Ruime keuze, maar geen opdringerig geluid richting de duurste aankoop. Assortiment 8
  • schoon, gezellig, vlot en duidelijk. Zoals het tegenwoordig mog met een kaarsje gezocht moet worden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sammie92
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-02-2015

Liesbeth1949

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

  • Het is prettig dat je in de winkel je product kunt zien en meteen kunt kopen Gemak 9
  • De verkoopmedewerker neemt alle tijd je met verstand van zaken alles uit te leggen, ondanks dat het druk was in de winkel. Achteraf had ik beter de zaterdag kunnen vermijden. Service 9
  • Klein heeft een zeer uitgebreid assortiment en de beste kwaliteit producten. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Liesbeth1949
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-02-2015

ambubberman

Aankoop: Online

Het belangrijkste vind ik dat het personeel je heel goed van dienst is met niet alleen info over het produkt maar ook over evt andere produkten die hierbij aansluiten of over de installatie met jouw produkten thuis.

  • Alles duidelijk op de site. Tevens de mogelijkheid om een prijsopgave te doen, en deze is nog lager dan de internetprijs v/h/ produkt Gemak 9
  • Het personeel was zeer behulpzaam en had zelfs ideeen om je op een bepaalde manier beter van je apparatuur te laten genieten. De levertijden waren sneller dan er op internet staat. Service 9
  • Op internet is de keuze reuze. In de winkel zijn er genoeg keuzes en het personeel weet genoeg om je evt een ander produkt aan te bieden als het daar niet staat maar wel op internet te verkrijgen is. De prijs is in vergelijking met andere internetwinkels zeer scherp. Niet altijd het goedkoopst maar de goedkoopste heeft niet een winkel in de straat waar je persoonlijk info kunt vragen/krijgen, en dat is vaak wel belangrijk. Assortiment 9
  • Om via internet te kopen en daarna zelf af te halen in de winkel, en daar nog zeer prettig te woord te worden gestaan is heel prettig. Personeel heeft verstand van zaken en dat kom je niet altijd tegen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ambubberman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-02-2015

Astrid Steenbergen

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht XL

_vakkundig personeel
-ze zijn geduldig , er wordt je niets gedwongen
-prijzen zijn het zelfde als bij de concurrent
-gratis parkeren voor de deur

Enig nadeel
-het kan soms druk zijn zodat je even moet wachten

  •   Gemak
  • Je wordt er goed en vakkundig geholpen .Bovendien nemen ze alle tijd voor je en wordt je tot niets gedwongen. Goeie adviezen gekregen. Ze weten waar ze over praten. Service 9
  • Groot assortiment en ze gaan mee in de aanbiedingen van de concurrent. Assortiment 9
  • Deze winkel is zeer gemakkelijk aan te rijden, en gratis parkeren voor de deur. Het personeel heeft kennis van zaken en de prijzen zijn hetzelfde als bij de concurrent. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Astrid Steenbergen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-02-2015

gvanoosterom

Aankoop: Fysieke winkel
utrecht

voor mij goed, ik ben tevreden maar je geeft niet gauw een 10 voor alles.

  • heel rustig en makkelijk om te zoeken wat je zocht. Gemak 10
  • ging na goede raad met meer de deur uit als waarvoor ik kwam. Service 9
  • ja echt wel een winkel vol. Assortiment 9
  • makkelijk te komen en ook een auto te parkeren. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gvanoosterom
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.