Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


560 reviews Totaalscore 8,0
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,8
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 43
Totaal 8,8
4.5 sterren
26-01-2015

Sannie40

Aankoop: Fysieke winkel

Wij zijn hier vorige week voor de 3de keer in 4 jaar geweest voor een TV wegens uitbreiding. Wederom heel rustig en correct geholpen en alles afgewogen. Bij de 2 eerdere aankopen de prijs het laten bepalen, deze keer op basis van kwaliteit gekozen. Wij zijn zeer tevreden!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Prima uitleg in alle rust, ondanks de drukte van de zaterdag. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sannie40
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
24-01-2015

beer27

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

De verkoper heeft perfect adviesgegeven met daarbij de afwegingen van alternatieven. Goede begeleiding en de nodige tijd besteed ondanks dat er veel klanten in de wacht stonden raakte de verkoper bepaald niet in een stress.

  • perfecte uitstalling van de mogelijkheden Gemak 9
  • niets is te veel als je wat vraagt, ondanks een volle winkel. De verkoper is zeer stress-bestendig en neemt de tijd voor je. hier ben je en wordt je als klant nog gewaardeerd Service 10
  •   Assortiment
  • zoals eerde gemeld: men luistert hier naar de klant en geeft ook ongevraagd advies Ook worden er alternatieven besproken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van beer27
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-01-2015

wiet50

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Ik had via de webshop een digitale spiegel reflex camera uitgezocht .
En dacht dat ik mijn huiswerk goed gedaan had .
Maar ik wilde hem toch graag eerst eens in mijn handen hebben .
De verkoper vroeg wat ik dacht met de camera te gaan doen.
Aan de hand daarvan liet hij mij ook een bridge camera met een vaste lens zien en de mogelijkheden hiervan , .
Het verbaasde mij dat hierop het bereik zat van een groothoek en telelens , zonder dat je een objectief hoefde te wisselen .
De camera was niet eens duurder als die ik in eerste instantie had uitgekozen .
Ik ben maar een hobby fotograaf , maar als ik zie wat voor mogelijkheden ik nu tot mijn beschikking heb .
Ik ben blij dat de verkoper de moeite heeft genomen om die bridge camera te laten zien ,helemaal top .

  • goed Gemak 9
  • goed Service 9
  • goed Assortiment 9
  • Uitstekend geholpen zie mijn motivering hieronder . Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wiet50
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
24-01-2015

varlikkiran

Aankoop: Online

Het bestellen via internet is zo gedaan en snel leverbaar. Camera heb ik online voor 269,- gekocht in de winkel zelf kost die 347,-. Het enige minpunt vond ik de medewerker in de winkel, te opdringerig.

  • Het was gemakkelijk om via internet een bestelling te plaatsen. Gemak 8
  • De service van de winkel vond ik niet helemaal geweldig. Medewerker wou een ander product voorstellen maar had al via internet besteld, was dus verwarrend voor mij. Toen werd er nog een SDHC card voorgesteld van 8GB klasse 6 voor 40,-. Ik twijfelde en opeens kon de kaart voor 20,-. Achteraf kom ik erachter dat dezelfde kaart op internet tussen de 14 / 18 euro te vinden is. De medewerker wou ook nog een touwtje voor de lensdop verkopen aan mij terwijl die gewoon erbij zit. Het hele ophalen van mijn bestelde camera via internet kosten mij dus een uur. Service 6
  • Er is genoeg keuze Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van varlikkiran
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-01-2015

nicolinestruijk

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

Prima service! Word goed geholpen.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van nicolinestruijk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-01-2015

ingevanderploeg

Aankoop: Fysieke winkel
Wassenaar

De winkel verkoper wist ons letterlijk door de bomen het bos te laten zien in het enorme aanbod van digitale camera's. Dat terwijl mijn er ook aardig wat van af weet.
vakkundig personeel. heel prettig en niet opdringerig.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • vakkundig personeel en dus goed en gedegen advies Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ingevanderploeg
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-01-2015

fjvandelaar

Aankoop: Online

Makkelijke keus tussen zelf afhalen of opgestuurd krijgen.
Ben prima geholpen in de winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van fjvandelaar
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-01-2015

theo_hoek

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Prettig geholpen. En ik kreeg ook nog een gratis workshop aangeboden.
Ik ben inmiddels geweest en ook dit was erg leuk en leerzaam.

  • Winkel is makkelijk te bereiken. Gemak 10
  • Prettig geholpen. Ik heb nog niet zoveel verstand va nfotografie, maar de verkoper heeft alles uitgelegd en ik werd ook nog eens uitgenodigd voor een gratis workshop. Service 10
  • Ruime keuze aanwezig in de winkel. Assortiment 10
  • De jongens hebben echt verstand van fotografie. Als je iets wilt weten kun je ze alles vragen. Echt heel leuk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van theo_hoek
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-01-2015

Lloydman

Aankoop: Online

Duidelijke informatie op de website. Direct de volgende dag geleverd.

  • Snel bestellen. Duidelijke site Gemak 10
  • Snel geleverd. De ene dag besteld om 16:30 Volgende dag in huis. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Absoluut aan te raden.Ik bestel wel vaker bij Klein en ik heb nooit problemen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lloydman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-01-2015

nedvben

Aankoop: Online

Bij Klein heb je laagste prijsgarantie. Dat is aantrekelijk. Ook hebben ze een redelijke grote selectie van producten.

  • De website is duidelijk om te winkelen. Gemak 9
  • Ik heb online besteld en afgehaald in de fysieke winkels. De service in de winkel is prima. Service 9
  • De selectie is redelijk groot. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nedvben
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-01-2015

KimvHout

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Ik ben erg tevreden over de service van Klein. Ik kwam met een bepaald product in mijn hoofd de winkel binnen en ging uiteindelijk met een andere keuze naar buiten. Dit is niet zo omdat ze mij een ander product wilde ''aansmeren'', maar omdat ze mij met de beste keuze en voorwaarden naar huis wilde laten gaan. Al met al, ben ik ben zeer professioneel, duidelijk en eerlijk geholpen.

  • Ik heb mijn product niet online besteld, maar de site gebruikt om eerst te oriënteren op welk product mijn keuze zou vallen. Ik vind de site zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je krijgt al een goede indruk van het product. Gemak 8
  • De service is top! Ik ben zeer goed geholpen en er werd veel moeite gedaan door de verkopers om mij met een goed product en goede voorwaarden de winkel te verlaten. Service 10
  • Er is ruime keuze en voldoende voorraad. Assortiment 8
  • Ik zou Klein zeker aanbevelen aan andere personen en er zelf ook zeker teruggaan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van KimvHout
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-01-2015

Henk4221

Aankoop: Fysieke winkel
Woerden

Met name de klantvriendelijkheid en de service vond ik in de winkel in Woerden erg goed. Had er graag het ritje vanuit mijn woonplaats voor over.

  • Site is makkelijk en overzichtelijk.Snelle selectie is mogelijk. Duidelijk stappen om tot een bestelling te komen. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Voor zover ik heb kunnen zien is er voldoende keus binnen de productgroep waar mijn interesse naar uitging. Assortiment 9
  • De mogelijkheid om producten online te reserveren en de klantvriendelijkheid die ik in ieder geval in de winkel in Woerden heb ontmoet. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henk4221
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-01-2015

peterspoor

Aankoop: Fysieke winkel
XL winkel Barendrecht

Je wordt vriendelijk, deskundig geholpen. Bovendien worden leerzame workshops gegeven

  • Een XL store op relatief korte afstand; ruime keuze Gemak 8
  • Klachten worden serieus opgepakt. Service 7
  • Alles op fotogebied te vinden. Assortiment 8
  • Je wordt goed en vriendelijk geholpen en betaalt niet te veel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van peterspoor
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-01-2015

S. Kramer Producties

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen aan den Rijn

Erg vriendelijk geholpen in de winkel en na een tijdje wachten waren de 2 unieke lenzen die ik wilde testen ook beschikbaar.
Al met al erg tevreden met mijn aankoop! Super Lens!

  • Ideaal om via de site unieke lenzen te kunnen bestellen die niet in het normale assortiment zitten. Ik twijfelde nog tussen 2 lenzen dus ik heb ze allebei gratis kunnen bestellen om ze voor aankoop in de winkel te kunnen testen. Gemak 8
  • Online besteld met veel gemak. In het begin zou de sigma lens niet beschikbaar zijn dus toen zocht ik naar een alternatief. Echter bleek deze lens later toch te zijn binnengekomen. Ik ben goed op de hoogte gehouden door telefoontjes en mails! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik ben erg vriendelijk en professioneel geholpen. Door het bestellen via internet is het assortiment ook erg groot. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van S. Kramer Producties
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-01-2015

meneerhans

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Vele goede tips gekregen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Super geholpen door de winkelmedewerker. Rustig alles uitgelegd. Zeer goede tips, bij een aanschaf van een dure camera en objectief. Service 10
  • Breed en een mooi assortiment Assortiment 9
  • Iedereen naar Foto Klein in Utrecht. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van meneerhans
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
15-01-2015

Sweek92

Aankoop: Online

Op 9/1 een witte Pioneer vsx-s510 besteld op de site van Klein en gekozen voor afhalen in de winkel in Leiden. Omdat het afhaalbericht uitbleef op 14/1 maar eens gebeld met de winkel. In eerste instantie geen idee. Na een half uur teruggebeld dat ik de bestelling wel kon vergeten omdat het door mij bestelde apparaat kaduk was. Dat was al bekend, maar niet aangepast. En hé dat is het risico als de site meldt dat er maar 1 product voorradig is. Nu meldt de site van Klein standaard ‘Oók af te halen in x van de x winkels.’ Maar klaarblijkelijk moet je lezen ‘uitsluitend af te halen in x van de x winkels’.
Daar ik dacht dat ik na de bestelbevestiging zeker was van mijn nieuwe receiver, was de oude Onkyo inmiddels verkocht. Een probleem dat op weinig compassie kon rekenen bij de betrokken medewerker.
Afijn, of ik de zwarte dan kon krijgen voor de afgesproken prijs, daar waren er volgens de site immers nog drie van. Maar ook dat zouden plankmodellen of restexemplaren zijn in de genoemde filialen en alle gevallen zou het stief weekje gaan duren voordat zo’n apparaat in Leiden zou kunnen worden afgehaald.
Dus als ik weer muziek wilde luisteren kon ik het best direct zelf zaken doen met het nabije filiaal in Leidschendam. Eerst maar even gebeld. De winkel werd overhoopgehaald. En na een minuut of 10 kwam de boodschap dat het apparaat nog wel in de systemen stond, maar waarschijnlijk toch verkocht was…
Ik heb maar geen poging gedaan om chaos bij de overige 2 Klein-filialen te ervaren. De Pioneer elders besteld. Kost me wel €30 meer, maar zonder muziek is ook geen optie.
Klein? Onbetrouwbare zaak, slechte feedback en ondermaatse service.

  • Makkelijke bestellen, maar daarna gaat het mis. Geluk bij een ongeluk is dat je bij afhalen in de winkel niet vooruit hoeft te betalen. Gemak 3
  • Zelf achter uitblijvende bestelling aan moeten en als blijkt dat het product helemaal niet geleverd kan worden, is het einde verhaal. Service 1
  • Lijkt ruim, maar omdat voorraadinfo niet deugt grijp je dus vaak mis. Assortiment 5
  • Toegegeven, Klein heeft vaak lage prijzen, maar t is een zooitje en nazorg is er niet. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Sweek92
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

20-01-2015
Beste Sweek92,

Wat jammer om te lezen dat je ervaring met Klein niet goed is bevallen. Wij zouden het graag op willen lossen met je, maar wij hebben helaas geen contactgegevens. Zou je daarom contact op kunnen nemen met info@klein.nl? Dan kunnen we dit probleem uit de wereld helpen.

Alvast bedankt!

Het Klein Team

Reactie:
Sweek92

18-01-2015
Update: Van Klein tot op heden geen enkele reactie. Wel is volgens de site op 18/1 mijn oorspronkelijke bestelling opeens leverbaar in 38 van de 38 winkels. Bij de zwarte variant staat de teller nog steeds op 3 van de 38 en is het vermiste exemplaar in Leidschendam nog steeds niet uit het systeem verwijderd.
Totaal 8,0
4.5 sterren
15-01-2015

Martin van der Vegt

Aankoop: Fysieke winkel
Hendrik Ido Ambacht

  • Winkel in de buurt, vooraf even kijken of er voorraad is op internet en dan profiteren van een mooie afhaalprijs. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Assortiment is wel wat beperkt en men heeft lang niet alles op voorraad. Assortiment 7
  • Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Martin van der Vegt
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
14-01-2015

john heilbron

Aankoop: Online

Op 13 januari online besteld, kreeg op 14 januari een mail dat ik mijn bestelling af kon halen.
Lekker snel!!! Kom in de winkel in Leiden en kreeg daar te horen dat mijn bestelling er niet was vanwege een fout in de voorraadadministratie. Ik was zeer teleurgesteld,dat ik voor niets uit Scheveningen naar Leiden ben gereden en gaf aan dat ik dit niet accepteerde.

Kreeg een duurdere module van Quantis voor de prijs van een Smit module.
Dat is professioneel en klantvriendelijk opgelost!!!
Alle lof voor team Klein Leiden.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van john heilbron
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-01-2015

winter2014

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Het geduld en de kennis van de personen die er werken ondanks de drukte wordt voor eenieder de tijd genomen om op een goede manier uit te leggen hoe e.e.a. werkt met de zeer goede kennis van de techniek en zaken

  • Makkelijk binnen lopen Gemak 9
  • De kennis van zaken vriendelijkheid Service 9
  • Assortiment qua tv enigermate beperkt echter ls het gebodene leuk geprijsd Assortiment 8
  • De professionele aanpak van de personen die er werken Aanbeveling 9
» Lees de hele review van winter2014
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-01-2015

levalica

Aankoop: Fysieke winkel
Woeden

Heb alleen maar lof. Samsung gaat ervan uit dat de klant "zeurt" roepen volzinnen die nergens op slaan. Klein luistert en neemt direct een beslissing in overleg met de klant.

  • Alle merken op voorraad plus goed advies, luisteren goed naar de wenzen van de klant Gemak 8
  • Probleem met de Samsung 55Hu7500 beter opgelost dan door de Servicedienst van Samsung zelf. Service 10
  • Sluit een beetje aan bij gemak, alee merken, goed advies Assortiment 8
  • Mond op mond is de beste reclame. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van levalica
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-01-2015

Buufje23

Aankoop: Online

Ik had een tas nodig voor mijn camera. Ik had op internet uitgezocht dat het de Lowepro Slingshot moest worden en Klein.nl had de beste prijs. Direct besteld en de volgende dag in huis.

  • Overzichtelijk Gemak 10
  • Snel geleverd Service 10
  • Groot Assortiment 10
  • Prima Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Buufje23
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-01-2015

Rajesh9

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

IK kwam in de winkel voor een gemakkelijke spiegelreflexcamera. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor me. Nadat ik verschillende camera's gezien had, viel mijn uiteindelijke keuze op de Nikon D3200. De verkoper legde alles uitgebreid uit en zorgde dat we niets vergaten zodat ik thuis gelijk aan de slag kon. Zeker aan te raden. Uitstekende service.

  • Dicht in de buurt. Makkelijk binnen lopen. Gemak 10
  • Zeer klantvriendelijke verkoper. Dacht echt overal aan. Service 10
  • Zeer veel in de winkel. Assortiment 10
  • Absoluut. Zeer prettig geholpen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rajesh9
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-01-2015

Jo-Pi

Aankoop: Online

Ruim assortiment aan producten . Makkelijk te bestellen. Snel in huis.

  • Alles makkelijk te vinden op de site. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Zeer veel aanwezig Assortiment 10
  • Zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jo-Pi
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-01-2015

Abonsing

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • De service in de winkel was super. De medewerker nam uitgebreid de tijd om mijn wensen door te spreken en te kijken welke camera daar het best aan voldeed. Hierdoor werd het geen afgezaagd verkooppraatje voor de duurste camera, maar een advies waardoor ik met een goed gevoel (en nieuwe camera) de winkel heb verlaten! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen. Zeker als je zelf niet alle kennis over de producten hebt en goede service belangrijk vindt. Medewerkers weten echt waar ze over praten! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Abonsing
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-01-2015

passie1511

Aankoop: Fysieke winkel
klein xl barendrecht

Goeie service eerlijk personeel

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van passie1511
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-01-2015

Makk

Aankoop: Fysieke winkel
Delft zuid

Het zou handig zijn als de medewerker de mogelijkheid had de verstrekte informatie ook op papier mee te geven.

  • De website was een prima middel om te orienteren. Prijs en modellen van de tv, die ik uiteindelijk in de vestiging Delft heb gekocht. Gemak 8
  • De winkel medewerker wist precies waar ik het over had toen met internetselectie in de winkel kwam. Door het zijn advies heb ik uiteindelijk een nieuwere versie van het uitgezochte toestel gekocht en had daar een goed gevoel bij. Teven kreeg ik goed advies voor de installatie. Service 8
  • De informatie op het internet klopte prima met de in de winkel beschikbare modellen en voorraad. Assortiment 9
  • Goed advies en flexibel meedenkende medewerker. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Makk
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-01-2015

RietdeVlieger

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen aan den Rijn

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Goed advies, behulpzaamheid. Verkoper was goed geïnformeerd. We zijn uitstekend geholpen Service 9
  • Groot assortiment in veel prijsklassen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RietdeVlieger
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
10-01-2015

boewou

Aankoop: Fysieke winkel
Alexandrium Rotterdam

Makkelijk bereikbaar
Genoeg parkeerruimte
Goedkoop parkeren
Vriendelijke,behulpzame en kundige verkopers,beide keren.
Contact met personeel voelt vertrouwelijker aan dan bij
grote zaken waar ik ook geweest ben.
Ik denk dat in in kleinere zaken de medewerkers meer
betrokken zijn bij de zaak.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van boewou
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
10-01-2015

Andre G

Aankoop: Online

  • Apparaten s'avonds gereserveerd bij filiaal Eindhoven, s 'ochtends voor openingstijd een bevestiging dat alles klaarstaat. Direct gaan ophalen dus. Gemak 10
  • Gewoon goed. Service 10
  • 5.1 surround set gekocht, er waren alleen geen actieve basboxen beschikbaar. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Andre G
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
10-01-2015

Mr_Marc

Aankoop: Fysieke winkel
Foto Klein XL. weena 701. Rotterdam

Na reservering van een Extender door een medewerker gebeld dat de bestelling klaar lag. Aangegeven dat ik ook nog interesse had in een body en grip en wat andere items. Goed over prijzen kunnen onderhandelen en tevreden alle gewenste items afgehaald. Zeer netjes en goed geholpen. Ook al zijn ze op de site niet de goedkoopste neem gewoon contact met ze op en waarschijnlijk kom je er wel uit.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mr_Marc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-01-2015

StafanD

Aankoop: Online

Ik hou van gemak en online bestellen. De website vind ik zeer goed.

  • Ik heb mijn bestelling online besteld en de volgende dag had ik het in huis. Gemak 10
  • Mijn pakketje kwam netjes op tijd binnen. Service 10
  • Bij Klein hebben ze veel keus. Assortiment 10
  • Ik zou iedereen Klein kunnen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van StafanD
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
06-01-2015

sammyday

Aankoop: Online

Voor niets naar Papendrecht gereden na mail waarin stond dat de tv klaar stond voor me, geen reactie van de klantenservice na mijn klacht

  • Tv was alleen op te halen, kon niet verzonden worden. Begrijp wel waarom want bij aankomst na bevestiging dat de tv klaar stond was deze er helemaal niet en zou er ook niet komen Gemak 1
  • Tv bestelt, bevestiging gekregen, mail gekregen met bevestiging dat deze klaar stond om op te halen, bij aankomst vertellen ze je doodleuk dat die er niet is en niet meer komt ook. kon 30 korting krijgen op een veel duurdere tv Service 1
  •   Assortiment
  • Niet aan te bevelen, van Den Haag naar Papendrecht gereden voor niets! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van sammyday
Reageer op deze review

Reactie:
sammyday

09-01-2015
Na benaderd te zijn door de firma Klein hebben ze me een mooi aanbod gedaan voor een andere tv, welke ik aangenomen heb en deze is netjes de volgende dag afgeleverd (zonder kosten)

Na een moeizame start moet ik zeggen, nu de tv thuis staat, dat ik uiteindelijk prima geholpen ben en zeer tevreden!

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

07-01-2015
Beste sammyday,

Wat spijtig om te lezen dat je ervaring met Klein niet goed is bevallen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om dit probleem uit de wereld te helpen!

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 6,5
3 sterren
06-01-2015

valentijn70

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Technisch prima personeel, ,maar iets te commercieel ingesteld voor producten die niet direct door Klein verkocht worden

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • ruime selectie aan producten Assortiment 7
  • prima en vakkundigadvies mbt de aanschaf van een Macrolens. Echter volgde er een verkooppraatje over divers producten zoals Interprovider, stroomleverancier. Dit deed af aan de goede service Aanbeveling 6
» Lees de hele review van valentijn70
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

07-01-2015
Beste Valentijn70,

Wat jammer om te moeten lezen dat je ervaring met Klein niet uitermate positief is. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om met behulp van je feedback onze service te kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 9,3
5 sterren
05-01-2015

Lupos

Aankoop: Fysieke winkel
Slotlaan Zeist

Klantvriendelijkheid
Kennis van zaken
Meedenkende medewerkers
Vriendelijke prijzen.

  • Alles is overzichtelijk geplaatst en men loopt er makkelijk naar binnen. Gemak 9
  • Met name de verkoper x weet waar hij over praat en is zeer klantvriendelijk en bezit een hoop kennis van de apparatuur. Service 9
  • Men vindt er de betere merken dus denk ik ook kwaliteit. Ook voor de kleine portemonnee houd Klein rekening! Assortiment 9
  • Zie commentaar hierboven. Ik heb er al diverse keren wat gekocht en mijn mening verandert niet. TÍS EEN KLASSE WINKEL!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lupos
Reageer op deze review

Totaal 2,2
1 sterren
03-01-2015

Lodespace.nl

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht XL

niet over te spreken...

  • helemaal naar de XL winkel gegaan omdat op de website stond dat de tv en de muurbeugel direct leverbaar was. De beugel was niet leverbaar. Vervolgens beugel meegekregen op advies die niet past en tv bleek defect. Geen nieuwe tv op voorraad. Week wachten. Kreeg ik geen cash terug maar ze gaan het op mijn rekening storten....ook week wachten. 3 dagen bezig geweest en geen tv en geen muurbeugel.....slecht hoor!! Gemak 3
  • -geen cash geld terug -geen voorraad in XL winkel van een product dat in de winkel aan de muur hangt -informatie op de website klopt niet (geen 2 3d brillen in doos mee geleverd) -geen direct telefoonnummer van winkel beschikbaar dus alles via via met klantenservice, waardeloos... Service 2
  • in mijn geval niet...tv niet op voorraad en muurbeugel in alle winkels waar hij als direct leverbaar stond niet leverbar omdat exemplaar aan de muur hangt. personeel van Klein mag niet aan de muurbeugels van Vogel komen die in de winkel hangen dus geen goede informatie....nu blijkt de muurbeugel helemaal niet meer leverbaar terwijl hij nog wel in de winkel hangt....slecht hoor!! Assortiment 2
  • ...nooit iets kopen als je het aan mij vraagt. Grote desillusie want ik heb nu nog geen spullen en mijn geld krijg ik pas volgende week op mijn rekening gestort... Aanbeveling 2
» Lees de hele review van Lodespace.nl
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

06-01-2015
Beste Lodespace.nl,

Wat spijtig om te lezen dat je ervaringen met Klein niet goed zijn bevallen. Wij zullen hier meteen mee aan de slag gaan!

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 9,5
5 sterren
03-01-2015

Rylo

Aankoop: Online

Goede winkel, doet kwa assortiment niet onder voor de grotere spelers. Hiernaast zijn zij vaak erg goed geprijsd.

Nadat ik mijn receiver had besteld daalde het product een week later sterk in prijs. Zonder enig gemor werd het verschil binnen 2 dagen overgemaakt. Mijn ervaring bij andere (web)shops is dat hier nog wel eens een probleem in kan zitten.

Mede hierdoor waardeer ik de shop heel hoog, service is namelijk het belangrijkst.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Binnen enkele uren uitgebreid antwoord via het contactformulier. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Hele goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rylo
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
02-01-2015

praag

Aankoop: Fysieke winkel
Oost Voorstraat, Oud Beijerland

Winkel op zicht geen problemen mee, daar er personeel rond loopt die service gericht zijn , en klanten tegenwoordig via internet best wel op de hoogte zijn wat er te koop is

  • Dicht bij huis , dus als je voor niets gaat niet erg Gemak 8
  • Werd goed geholpen en de uitleg van de apparatuur was goed en duidelijk Service 8
  • Waarom ik kwam was niet op voorraad, maar er waren alternatieven zat, maar wilde uitbreiding op Sonos. Assortiment 8
  • Personeel was vriendelijk en service gericht. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van praag
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-01-2015

Robbie_B81

Aankoop: Online

Ik bestel regelmatig via klein.nl en heb eigenlijk altijd goede ervaringen. Maar recent had ik een digitaal fotoboek besteld. Bij aflevering bleek echter dat er een beschadiging in zat. Na contact met de klantenservice was snel geregeld dat ik deze kosteloos retour kon sturen en ook snel een nieuwe kon bestellen. Deze is intussen geheel kosteloos geleverd. Prachtig.

  • Vaste klant ,dus bekent Gemak 10
  • ook contact met de klantenservice was zeer voorspoedig. Service 10
  • Ruim voldoende Assortiment 10
  • Aan te raden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Robbie_B81
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-01-2015

Rachie_91

Aankoop: Fysieke winkel
Numansdorp

Tussen kerst en oud & nieuw een compactcamera aangeschaft in de winkel in Numansdorp. Ik werd zeer prettig geholpen door de verkoper. Ik kreeg uiteindelijk een totaal-setje met een tasje, geheugenkaartje en extra accu voor een hele mooie prijs. Ook is mijn camera nog eens gratis 2 maanden verzekert.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Zeer prettig geholpen Service 10
  • Zeer groot assortiment. Alle grote merken aanwezig Assortiment 10
  • Fijne bediening. Mensen met aandacht voor hun klanten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rachie_91
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-01-2015

Marlin75

Overzichtelijke site. Snel geleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marlin75
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
02-01-2015

keesbuth

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Goed advies, ruime sortering. Alleen door de bezetting/drukte was het relatief lang wachten (kan ook met de feestdagen te maken hebben).

  • Eindhoven is een kleine drie kwartier rijden, maar uiteindelijk de moeite waard. Gemak 7
  • Het duurt lang voordat je an de beurt bent. Maar de reden is eenvoudig: ze nemen alle tijd voor je. Ook als je dan aan de beurt bent. En dan is het niet "pakken wat je in gedachten hebt", maar ze denken ook met je mee en dragen ook alternatieven aan. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van keesbuth
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-01-2015

Wim Kroner

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

  • Relatief dicht bij mijn woonplaats Hellevoetsluis Gemak 9
  • Personeel heeft parate en gedegen kennis van de merken en (on)mogelijkheden Service 9
  • Alle merken en artikelen staan overzichtelijk gepresenteerd waardoor vergelijk en keuze mogelijkheden efficiënt zijn te maken. Assortiment 9
  • Voor een totaalbeeld van mogelijkheden is een snel overzicht te verkrijgen. Ook voor specialistische vragen is dit een goed adres met heldere en duidelijke voorlichting gebaseerd op een goede kennis van de produkten en mogelijkheden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wim Kroner
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
31-12-2014

TNT1

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

Een heel vervelende manier van verkopen. Wij hadden een TV besteld gebaseerd op de informatie in reviews en testen. We kwamen om de bestelde TV op te halen. De verkoper ging ons meteen een aantal TVs laten zien en ging uitleggen dat we de verkeerde TV hadden uitgekozen. De reviews en testen deed hij af als onbetrouwbaar en onvolledig. Hij probeerde heel sterk ons een bepaalde TV aan te praten. Toen we voet bij stuk hielden en niet onze bestelling wilden veranderen werd de stemming bij de verkoper minder.
Vervolgens kwam de mededeling dat de bestelde TV niet op voorraad was, hoewel dit wel zo op de website stond. Na enige tijd bleek de TV toch voorradig te zijn. Bij het afrekenen probeerde hij nog ons een andere energie leverancier aan te smeren met de woorden: "als u zo op die testen vertrouwt moet nu ook deze leverancier kiezen want deze komt het beste uit de test".
Je gaat niet voor je plezier naar deze winkel toe. Je moet stevig in je schoenen staan anders kom je met iets anders naar buiten dan wat je had besteld.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Wij hadden een TV besteld gebaseerd op de informatie in reviews en testen. We kwamen om de bestelde TV op te halen. De verkoper ging ons meteen een aantal TVs laten zien en ging uitleggen dat we de verkeerde TV hadden uitgekozen. De reviews en testen deed hij af als onbetrouwbaar en onvolledig. Hij probeerde heel sterk ons een bepaalde TV aan te praten. Toen we voet bij stuk hielden en niet onze bestelling wilden veranderen werd de stemming bij de verkoper minder. Vervolgens kwam de mededeling dat de bestelde TV niet op voorraad was, hoewel dit wel zo op de website stond. Na enige tijd bleek de TV toch voorradig te zijn. Bij het afrekenen probeerde hij nog ons een andere energie leverancier aan te smeren met de woorden: "als u zo op die testen vertrouwt moet nu ook deze leverancier kiezen want deze komt het beste uit de test". Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Ik zou deze winkel zeker niet aanraden. Je gaat niet voor je plezier naar deze winkel toe. Je moet stevig in je schoenen staan anders kom je met iets anders naar buiten dan wat je had besteld. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van TNT1
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

06-01-2015
Beste TNT1,

Wat jammer om te lezen dat je ervaring met Klein niet goed is bevallen. Wij zouden het graag op willen lossen met je, maar wij hebben helaas geen contactgegevens. Zou je daarom contact op kunnen nemen met info@klein.nl? Dan kunnen we dit probleem uit de wereld helpen.

Alvast bedankt!

Het Klein Team
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.