Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


631 reviews Totaalscore 8,5
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,3

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 52
Totaal 9,0
5 sterren
04-07-2015

Judyzuurmond

Aankoop: Fysieke winkel
Capelle ad IJssel

  •   Gemak
  • Super service, tijdens het kopen van een spiegelreflexcamera uitgebreide uitleg en het verschil tussen de verschillende camera's. Verkoper had er ook echt verstand van! Camera al een aantal maanden geleden gekocht. Vanavond naar de gratis cursus geweest over de spiegelreflexcamera. Helemaal top, wel veel informatie dus moet nog wel het een en ander na zoeken maar zeker een stuk wijzer van geworden. Eerder zou ik al gaan maar toen kon ik niet komen doordat ik lang in de file stond, super dat ik nog een andere avond mocht kiezen om te komen, Service 10
  • Jammer dat de zonnekap niet aanwezig was. Assortiment 7
  • Fijne winkel, goede service. Zowel in capelle ad IJssel (gekocht) als in Breda (cursus) vriendelijk en behulpzaam personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Judyzuurmond
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
03-07-2015

H.M. Velthoven

Aankoop: Fysieke winkel
Winkelcentrum te Gouda Bloemendaal

De keuze is niet heel groot vanwege de grootte van de winkel.
Er wordt wel gekeken of men een goede prijs kan rekenen voor de klant.
Verder is de service erg goed.

  •   Gemak
  • Je wordt goed geholpen bij een aankoop, maar ook bij de fotoservice. Service 8
  • Dit is geen grote winkel, dus is de keuze wat beperkter. Uiteraard kan men wel leveren viaeen ander filiaal. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van H.M. Velthoven
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
01-07-2015

pga67

Aankoop: Online

duidelijke website, heldere prijzen

  • duidelijke overzichtelijke website, makkelijk om af te rekenen. Gemak 8
  • duidelijke communicatie over bestelling en wanneer deze verzonden is. Snelle levering. Service 8
  • ruim voldoende keuze tegen aantrekkelijke prijzen t.o.v concurrenten. Assortiment 8
  • zie bovenstaande punten Aanbeveling 8
» Lees de hele review van pga67
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-06-2015

Ellenvisser

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

Goede winkel waarvan medewerkers veel kennis hebben over de producten die zij verkopen.

  • Product in de winkel gekocht, dus niet online. Wel ziet de website er goed uit en is het makkelijk navigeren. Gemak 9
  • Medewerker kon goede informatie geven over de producten. Helaas wel de verkeerde informatie gekregen over bezorgtijden, maar mbv klantenservice is dit helemaal goed gekomen. Zeer tevreden over. Service 9
  • Assortiment in de winkel is klein. Wel de belangrijkste producten aanwezig. Assortiment 7
  • Goede winkel, goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ellenvisser
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
29-06-2015

Rondos

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Vriendelijk personeel, en ze helpen echt bij vragen, ook als je niet geheel weet hoe het product werkt willen ze graag helpen. Bijvoorbeeld kon ik een functie niet vinden en zij hebben meegekeken tot het duidelijk was. Ze geven goed advies over producten en wat de voordelen en nadelen zijn.

Daarnaast zijn de gratis lezingen die ze elke week in vier verschillende filialen houden echt een goede toevoeging. Ik heb er veel van geleerd. Jammer dat dit nog niet in Den Bosch gehouden wordt.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ze hebben geholpen toen ik het product niet helemaal goed kende. Service 9
  • Wat ze niet op voorraad hebben bestellen ze en wordt zsm geleverd. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Rondos
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-06-2015

Sokrates

Aankoop: Fysieke winkel
Slotlaan Zeist

Prettig personeel, goede service. Niets veranderen, houden zo.!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Deze service verwacht je niet. In een woord geweldig Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sokrates
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-06-2015

Hans S.

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Goede prijs voor het artikel en bij meerdere aankopen in 1 keer korting gekregen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Wat niet op voorraad is, wordt besteld en zo snel mogelijk geleverd. Assortiment 9
  • Goede service en kennis van zaken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hans S.
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
29-06-2015

theokooijman

Aankoop: Fysieke winkel
Papendrecht

gewoon no nonsens

  •   Gemak
  • (Geen motivatie) Service 9
  • groot aanbod met scherpe prijzen Assortiment 9
  • zeer tevreden over de benadering de kennis en de vriendelijkheid van het personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van theokooijman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-06-2015

Cyber Piet

Aankoop: Online

Geen negatieve punten.
Positief door de goede en snelle service.
Aanrader!

  • Besteld via internet supersnelle levering! Gemak 10
  • Keurig geholpen met de nodige informatie! Service 10
  • Zeer uitgebreid! Assortiment 10
  • Fijne winkel, ik kom zeker terug! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cyber Piet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-06-2015

edrobat

Aankoop: Online

nvt

  • voor 20:00u besteld volgende dag daadwerkelijk in huis Gemak 10
  • Zéér snelle levering en bij een kleine fout in de levering direct zonder bijkomende poespas de juiste middelen geleverd Service 10
  • Meer dan ruim schoot aanbod Assortiment 10
  • Prettige webshop zeer duidelijk en overzichtelijk. En voor deze prijzen waarschijnlijk elders niet verkrijgbaar Aanbeveling 10
» Lees de hele review van edrobat
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-06-2015

nikkie67

Aankoop: Fysieke winkel
papendrecht

De medewerkers zijn zo behulpzaam klantvriendelijk ga zeker bij hun terug

  •   Gemak
  • Meedenken voor de juiste tv uit te zoeken. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nikkie67
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-06-2015

frapet01

Aankoop: Online

Na eerdere bestellingen die goed zijn verlopen weer bij Klein besteld.
En weer erg tevreden!

  • Eenvoudig bestellen tegen een zeer scherpe prijs! Snelle levering. Gemak 10
  • Gebeld met klantenservice, zeer behulpzaam. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment. Assortiment 9
  • Ik zal mijn ervaring met Klein zeker doorspelen naar diverse mensen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frapet01
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-06-2015

Ruud248RASJA

Aankoop: Fysieke winkel
spijkenisse

zo als hier boven
al vele jaren dik tevreden
een dikke 9.8 met een pluim

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • ik ben al jaren vaste klant en ben altijd naar tevreden behandeld een dikke pluim Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruud248RASJA
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-06-2015

Dieboo

Aankoop: Fysieke winkel
Dordrecht

vriendelijk personeel met alle aandacht en service.
ze denken met je mee.
Voor mij in dit filiaal geen minpunten

  • ik vind de website zeer duidelijk en makkelijk, producten makkelijk te vinden Gemak 9
  • vooral de klantenservice heb ik als zeer goed, prettig en snel ervaren. Had een teveel berekend bedrag, na contact met de klantenservice binnen 2 dagen weer op mijn rekening Service 10
  • keuze in de winkel zou iets uitgebreider kunnen. Maar je kunt via de website heel makkelijk kijken of een product voorradig is en dan afhalen in de winkel. Assortiment 7
  • Gezien mijn ervaring absoluut een aanrader ! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dieboo
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-06-2015

henkstouten

Aankoop: Fysieke winkel
leiden - haarlemmerstraat

boven verwachting, zeer goed toestel

  • makkelijk te bereiken op de haarlemmerstraat in Leiden Gemak 8
  • zeer gemotiveerde en attente medewerkster Service 10
  • zeer ruime sortering en keuzemogelijkheden Assortiment 10
  • absoluut Aanbeveling 10
» Lees de hele review van henkstouten
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-06-2015

robo625

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen a/d Rijn

goede aandacht voor de klant

  • Makkelijk bestellen, afhalen in de winkel of laten bezorgen. Gemak 9
  • goed en vriendelijk geholpen Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van robo625
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
24-06-2015

arierelax1

Aankoop: Fysieke winkel
barendrecht, Nadat men het in Vld niet had

Ik heb ervaren dat men je nogal wat extra aanbiedingen probeert aan te smeren die in werkelijkheid ergens anders veel goedkoper zijn.

  • het is wel even zoeken in de winkel Gemak 6
  • medewerkers helpen wel in de winkel, maar ik vind dat men je wel een bepaalde richting in praat, naar toestellen waar meer marge op zit. Service 6
  • voldoende aanwezig in de vestiging Barendrecht, in de andere vestigingen veel minder Assortiment 6
  • In vindt dat men het eigenbelang en het eigen voordeel boven dat van de klant stelt. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van arierelax1
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

25-06-2015
Beste arierelax1,

Wij vinden het heel vervelend dat je het gevoel hebt gekregen dat wij je iets extra's proberen aan te smeren. Daarom willen wij graag contact met je opnemen om dit gevoel weg te kunnen nemen. Het belang van de klant moet natuurlijk altijd bovenaan. Wij beschikken over je contactgegevens en zullen dan ook zo spoedig mogelijk contact met je proberen op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 4,5
1 sterren
24-06-2015

Arie de Vink

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

Onvriendelijk ongemotiveerd personeel.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • medewerkers in de winkel blijken niet op de hoogte te zijn van hun eigen acties. wij wilden een apple tv kopen . Op internet is te lezen dat deze voor eur 62 is af te halen in de winkel. De medewerkers wilden ons het apparaat echter voor eur 89 verkopen. Men hield ook vol dat dit de te betalen prijs was.Ongeveer eur 15,- meer dan de gemiddelde andere aanbieders in nederland. Dit is ons al vaker overkomen, let dus goed op de actuele prijzen. Pas toen we aandrongen om zelf eens op de eigen site te kijken ging men overstag. Service 4
  • Op internet worden produkten aangeboden zonder aanvullend typenummer, zodat je bij aankomst in de winkel gedwongen wordt te kiezen uit soms verouderde modellen. Assortiment 5
  • het kan toeval zijn, maar het personeel in dit filiaal in niet bijzonder gemotiveerd en klantvriendelijk. daarnaast zijn de prijzen vaak achterhaald en heeft men niet altijd een actueel assortiment. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Arie de Vink
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

25-06-2015
Beste Arie,

Heel jammer om te moeten lezen dat je een minder gevoel hebt overgehouden aan je winkelbezoek. Graag willen wij in contact met je treden om het over bovenstaande te hebben, zodat wij er hopelijk voor kunnen zorgen dat u een positiever beeld krijgt van ons. Nu hebben wij echter geen contactgegevens beschikbaar van je. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn om een mailtje te sturen naar info@klein.nl t.a.v. Paul? Dan proberen wij zo spoedig mogelijk in contact te treden met je.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 10
5 sterren
24-06-2015

Bethlehems

Aankoop: Online

  • Super snel! Vanaf de bank bestellen... Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • Super snelle levering! Keurige communicatie omtrent bezorging. Ik ben super blij met mijn nieuwe tv! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bethlehems
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-06-2015

sanderbram

Aankoop: Online

online besteld en opgehaald in Utrecht. vriendelijke verkopers! prettig geholpen en service zoals het hoort in mijn geval. product bleek niet helemaal goed te werken zonder problemen omgeruild voor een nieuwe kon ook mijn geld terug krijgen en of een ander exemplaar uit zoeken.

  • duidelijke website, makkelijk overzicht van goedkoop naar de duurdere, makkelijk op merk te zoeken. account snel en makkelijk aangemaakt, gewoonlijke invul procedure. overzichtelijke bestel en betaal procedure en makkelijk keuze van ophalen in welk filliaal en of breng service. Gemak 8
  • centraal nummer goede service. klacht wordt serieus opgenomen er wordt serieus naar een oplossing gezocht in mijn geval product omgeruild voor een nieuw exemplaar! of ik mocht een ander exemplaar uitzoeken of mijn aankoop bedrag terug! geen probleem! super Service 9
  • voor de productgroep waar ik mijn product in zocht was er genoeg aanbod zelfs het nieuwste wat nog net niet in de winkel lag kon ik hier al bestellen! up to date! in mijn productgroep dan! Assortiment 8
  • gezien de service en de bereidheid om een samen tot een goede oplossing te komen in mijn geval dan, de prijzen die echt concurrerend zijn tov andere vergelijkbare winkels zo niet de mogelijkheid om een online dagprijs aan te vragen is helemaal top geeft je het idee om toch de prijs naar beneden te krijgen!(in mijn geval was en is dat ook zo) ja zou ik deze site aan bevelen bij andere potentionele kopers wat ik al bij meerde gedaan heb Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sanderbram
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-06-2015

dannymaroesja

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Een filiaal telefonisch bereiken is wat lastig, maar dit maken ze geheel goed door de service en klantvriendelijkheid

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ze hebben alle moeite gedaan voor ons zo dat wij onze installatie set die dag op hebben kunnen halen tegen een hele mooie prijs Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dannymaroesja
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-06-2015

pirri

Aankoop: Online

beste prijs verhouding product met vele afhaal kortingen

  • simpel online Gemak 9
  • gemotiveerde werknemers Service 9
  • alles wat er van elektronica is kan je bij na vinden Assortiment 10
  • niet verder zoeken on line gewoon doen '( ook een van de goedkoopste ) site Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pirri
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-06-2015

cees los

Aankoop: Fysieke winkel
Leidschenhage

  • Parkeren bij Leidschenhage is een prettige bijkomstigheid Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ruim voldoende Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cees los
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
22-06-2015

janderix

Aankoop: Online

1. De afhaalprijs was gelijk aan de bezorgprijs
2, Afhalen kan pas na 4 werkdagen, aflevering was sneller geweest.
Dus ondanks het logo "afhalen is nog goedkoper" was mijn product dat niet en was gratis laten bezorgen dus goed goedkoper geweest (niet naar Eindhoven te rijden) en sneller.

  • Je kunt je bestelling zowel afhalen als laten bezorgen Gemak 9
  • Heek vriendelijke medewerkers, vakkundig en geduldig Service 9
  • vrij uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • het logo "afhalen is nog goedkoper" geld niet voor alle artikelen. Is dus misleidend. U zou dat bij logo nadrukkelijk moeten vermelden. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van janderix
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-06-2015

myrnie

Aankoop: Fysieke winkel
Middelharnis

Lekker dichtbij , is er iets kan je altijd terecht!

  • Lekker dichtbij in onze eigen dorp! Gemak 10
  • Staan altijd voor je klaar! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van myrnie
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-06-2015

Coby Prooy

Aankoop: Online

alles O.K. voor mij iig

  • duidelijke site om te bestellen Gemak 10
  • altijd alles op tijd geleverd Service 10
  • voldoende Assortiment 8
  • goeie ervaringen mee Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Coby Prooy
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-06-2015

Sonosgebruiker

Aankoop: Fysieke winkel

Prima winkel aan de Donk in Barendrecht. (wel lastig te vinden om dat hier wat weinig reclame voor wordt gemaakt)
Super geholpen en voor de deur gratis parkeren

  • was op voorraad en zo gehaald. Gemak 9
  • Prima service, alles goed uitgelegd. De gratis vervoersverzekering was zeker handig. Service 9
  • Ik wist precies wat ik wilde hebben. Ook de uitbreiding systemen zijn er. Dus wat mij betreft prima Assortiment 8
  • ik geef nooit een 10 Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sonosgebruiker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-06-2015

sandrapin

Aankoop: Online

Ik vind met name de service erg goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Artikel besteld wat de volgende dag geleverd zou worden. Om een of andere reden is het niet geleverd. Na 1 telefoontje is het perfect opgelost en werd een duurder gelijkwaardig artikel dezelfde dag door de koerier gebracht. Perfecte service! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sandrapin
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-06-2015

vickstar

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

  • Overzichtelijk ! Gemak 8
  • Goede uitleg ! Service 9
  • Voldoende keus ! Assortiment 8
  • Persoonlijker dan gigant MediaMarkt. Hadden trouwens het product wat ik zocht, Canon Selphie, niet eens in assortiment ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vickstar
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-06-2015

archimedes8

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Eigenlijk zijn wij zeer tevreden over de klein winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Super geholpen Service 10
  • De winkel bij ons op het dorp was niet zo groot dus is de assortiment uiteraard ook minder. Assortiment 8
  • Aan iedereen wel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van archimedes8
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-06-2015

Nikkor65

Aankoop: Fysieke winkel
Den Bosch

Zie hierboven

  • Makkelijk online bestellen en later afhalen in een winkel in de buurt. Gemak 8
  • Vriendelijke service en goed voorgelicht. Service 8
  • Prima keuzes. Assortiment 8
  • Goed en vriendelijk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Nikkor65
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-06-2015

asoos

Aankoop: Online

Winkel is overzichtelijk, makkelijkek telefonisch bereikbaar. Ik had een kobo gekocht maar wilde toch een Kobo HD, geen enkel probleem. Retour gezonden en binnen 3 dagen geld weer terug gestort.
Prima service, ik kom hier terug om te winkelen!

  • Goede overzichtelijke website met makkelijk te vinden telefoonnummer als je toch nog vragen hebt. Gemak 9
  • Hele vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Wist mijn vragen prima te beantwoorden en retourneren was geen enkel probleem. Service 10
  • niet de hele site bekeken. Assortiment 8
  • prima winkel, gun dit winkel plezier ook anderen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van asoos
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-06-2015

KWIKSTAART

Aankoop: Online

winkel is goed te bereiken, heeft een ruim assortiment en het personeel is vriendelijk en deskundig

  • Foto's kunnen on line worden besteld, erg prettig Gemak 9
  • Als je een camera of tv nodig hebt word je vriendelijk en deskundig geholpen Service 9
  • Er zijn ook fotosplitjes, geheugensticks etc Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van KWIKSTAART
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
20-06-2015

Hazebroek

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen aan den Rijn

Ben bijna een week bezig geweest om de Kobo Glo e-reader aan te kunnen kopen. Ondanks info op de site van Klein was het product niet op voorraad. Via internet besteld en af laten leveren in de winkel : niet afgeleverd. Vaderdag korting werd plotseling ingetrokken omdat prijs een paar euro was verlaagd tot onder de 100 euro. Bij 3e poging bleek de bestelling uit het systeem verwijderd. Omdat ik printjes had van de bestelling incl. de lage prijs, kreeg ik de reader mee. Wat een gedoe! Nooit meer Klein voor mij.

  • 3 keer naar het verkooppunt in Alphen aan den Rijn geweest voordat ik mijn bestelling ontving Gemak 1
  • Contact met Klein via internet en het contact in de winkel waren verre van klantvriendelijk Service 1
  •   Assortiment
  • Mijn eerste klantervaring met Klein zal tevens mijn laatste zijn. Die aanbeveling zal ik aan vrienden/kennissen/bekenden doen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Hazebroek
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-06-2015

Spreng

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

Alles prima in orden
Vriendelijk personeel

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zeer klant vriendelijk En goed geholpen met alles Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Spreng
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-06-2015

DeeeDeee

Aankoop: Online

Prima service. Snelle reactie via de mail. Enige minpuntje is dat ik uiteindelijk nu in het bezit ben van een stuk duurdere e-reader waarvan ik het verschil met de eerdere aanschaf moest bijbetalen maar waar tegenover staat dat ik wel zonder problemen mijn sleepcover kon omwisselen voor een passend exemplaar bij de nieuwe e-reader.

  • Online besteld en opgehaald in de winkel. Gemak 8
  • Mijn e-reader bleek niet goed te functioneren, na de reparatieperiode (die ik overigens wel lang vond duren) mocht ik een ander product uitzoeken. Service 9
  • Qua e-readers was er niet zo heel veel keus maar degene die ik nu heb voldoet prima. Assortiment 6
  • Prima service. Enorm klantvriendelijk personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DeeeDeee
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-06-2015

Driehondjes

Aankoop: Fysieke winkel
Markt Gouda

Ik ben prima behandeld in de winkel en door persoonlijke omstandigheden werd de TV nog de zelfde dag gebracht en ge instaleerd, prima service dus.

  • prima winkel personeel Gemak 10
  • uitstekende service gekregen Service 10
  • ruim assortiment Assortiment 10
  • ik heb een goede begeleiding gehad bij het kopen van een TV Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Driehondjes
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-06-2015

DEGELINK

Aankoop: Fysieke winkel
Liesveld Vlaardingen

goede bediening

  • goed contact met personeel, aandacht, behulpzaam, advies. Gemak 9
  • Bij aankoop van een artikel b.v. soort of merk + advies. Service 9
  • voldoende Assortiment 10
  • prettig geholpen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DEGELINK
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2015

rijsoord

Aankoop: Fysieke winkel
klein xl Oosteinde1 barendrecht

Goede prijs,speel gelegenheid voor kinderen,gratis parkeren,goede service,leuke acties

  • Heel veel winkels in de omgeving,gratis parkeren Gemak 10
  • Goede uitleg en veel moeite gedaan om product te leveren Service 10
  • Gewoon veel leverbaar Assortiment 10
  • Goede service, Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rijsoord
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
17-06-2015

clodewijk

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

  •   Gemak
  • Deskundig geholpen Service 9
  • Van alle merken thuis en zeer groot assortiment Assortiment 9
  • Gewoon een hele fijne zaak en deskundig personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van clodewijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-06-2015

Slotadah

Aankoop: Fysieke winkel
Klein Gorinchem, Gasthuisstraat 46

Werd allereerst goed geadviseerd over de schade van een gevallen fototoestel. Aan de hand van dit advies later besloten om een nieuw toestel aan te schaffen. Na zelf onderzoek navraag gedaan naar een bepaald type toestel. Door de verkoper geadviseerd om het door mij gevraagde toestel niet te kopen als ik dezelfde kwaliteit wilde als het kapotte toestel. Hij toonde mij aan dat het Samsung toestel beter en goedkoper was. Dit toestel aangeschaft en er al veel mee gefotografeerd. Resultaten zijn uitstekend en ik ben blij met het gegeven advies.

  • winkel ligt centraal vlakbij een parkeergarage. Gemak 7
  • Werd goed geholpen door de verkoper en afspraken werden nagekomen. Service 8
  • Ze hadden een ruime sortering fototoestellen. Assortiment 8
  • Ik zal iemand die een fototoestel wil kopen deze winkel aanbevelen omdat ik goed geholpen werd door een verkoper die verstand van zaken heeft. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Slotadah
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
17-06-2015

RobGoud

Aankoop: Fysieke winkel
Woerden

  • Heerlijk om thuis precies te kunnen zoeken wat je nodig hebt en het in de winkel te kunnen ophalen. Gemak 9
  • Prima uitleg over het gebruik Service 10
  •   Assortiment
  • Geen enkele minpunt te vinden, ben prima geholpen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RobGoud
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-06-2015

maaikesprock

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda (markt)

Buiten geweldig advies, ook nog de beste prijs + extra's als 5 jaar garantie ipv 2 (was actie), een fotocursus en gratis afdrukken.

  •   Gemak
  • Via internet hadden wij al een keuze gemaakt voor een camera en wilden deze in winkel graag zien. De (deskundige) verkoper wees ons echter ook nog op andere opties en raadde aan deze in overweging te nemen. Het alternatief was zelfs goedkoper dan onze eigen keuze. Obv zijn advies hebben we ons verdiept in zijn voorstel en zijn uiteindelijk geswitcht. Inmiddels hebben we de camera een paar weken in huis en zijn superblij met de keus: dit past nóg beter bij ons dan onze initiele keus! Service 10
  • De camera + kitlens was aanwezig, maar wij wilden een body met een aparte (50mm) lens. Foto Klein is op zoek gegaan of ze onze wens konden bestellen en we kregen zowel de body als de lens voor de laagste prijs die we op dat moment in de markt (op internet) konden vinden! Assortiment 10
  • Zie boven! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maaikesprock
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-06-2015

KiesRicardo

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Prima winkel met goed advies. Wel zou een betere afstemming tussen winkels en online fijn zijn. Producten/merken uit de setjes online, zoals UV filter en SD kaart, zijn niet in de winkel op voorraad. Ook zou de voorraad goedlopende camera's groter mogen zijn in de lokale vestiging.

  • Niet alles was in de winkel op voorraad. Gemak 7
  • Medewerker was erg oplossingsgericht om camera nog voor het weekend dat ik hem wilde gebruiken in huis te krijgen. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van KiesRicardo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-06-2015

berthel

Aankoop: Online

vriendelijk behulpzaam personeel

  • hele aankoop digitaal te regelen Gemak 9
  • vriendelijk personeel Service 9
  • ruime sortering Assortiment 9
  • goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van berthel
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
16-06-2015

rob5763

Aankoop: Fysieke winkel
Rtd & Pijnacker

In eerste instantie gebeld met Klein in Rtd. Daar een afspraak mee gemaakt omtrent prijs & levering camera en lens. Helaas voor nop naar Rtd, bleek niet voorradig. Vervolgens verwezen naar Klein Leidschendam, ook niet voorradig. Uiteindelijk via de klantenservice van Klein keurig geholpen en levering via Klein Pijnacker. Aldaar UV filter zgn. voor de helft van de prijs aangeschaft. Volgens verkoper 50 euro, blijkt op de site te staan voor 41 euro. Vervolgens discussie over de toegezegde 5 jr garantie. Dit kost je dan vervolgens wederom ergenis om dit "recht" te breien. Ondanks toezegging wederom geen bevestiging ontvangen van klantenservice en vandaag maar weer zelf achteraan gebeld. Uiteindelijk komt de zaak dan in orde, maar zeker niet uit eigen beweging. Jammer want de discussie over de garantie en het niet transparant zijn omtrent de werkelijke prijs geeft geen vertrouwen in een firma.

Mijn conclusie: twijfelachtig of ik hier nog aankopen zal doen.

  • Meerdere malen voor niets afgereisd. Langdurig aan de lijn met klantenservice, waarbij verbinding regelmatig verbreekt. Gemak 4
  • (Geen motivatie) Service 6
  • Weinig op voorraad ondanks toezegging. Diverse filialen die toezeggen zaken op voorraad te hebben en uiteindelijk niet aanwezig. Assortiment 5
  • In het kader van totale ervaring weinig vertrouwen in bedrijfsvoering. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van rob5763
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

17-06-2015
Beste Rob,

Wij vinden het heel jammer dat het zo heeft moeten lopen. Wij willen natuurlijk niet dat je naar 3 verschillende winkels af moet reizen voor een product. En ook voor de garantie- en prijsproblemen willen wij graag onze excuses aanbieden. Wij zouden graag zien dat alles op een geweldige manier kan worden opgelost. Daarom willen wij graag in contact met je treden. Zou je om die reden een mailtje willen sturen met de klacht naar info@klein.nl t.a.v. Paul?

Alvast bedankt!

Het Klein Team
Totaal 9,3
5 sterren
16-06-2015

JuulJoosten

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Met al mijn aankopen word ik altijd goed geadviseerd. Betreft deze aankoop kreeg ik rustig de tijd om de rugzak even uit te proberen in de winkel (zodat ik kon kijken of al mijn apparatuur makkelijk mee kon). Tevens kon ik hem thuis uit proberen en tot 30 dagen terug brengen. Perfecte service en goed advies!

  • De producten zijn makkelijk te vinden in de catagorieen op de website en in de winkel staat alles netjes en overzichtelijk in de vitrines. Het is makkelijk om even iets uit te proberen en je word goed geholpen! Gemak 9
  • De service van Klein is perfect. Ik heb regelmatig contact met medewerkers en ze weten me altijd goed te adviseren! Tevens zijn de prijzen goed en herkennen ze de vaste klanten! Ook laten ze je makkelijk producten uit proberen en mag je sommige producten zelfs nog even thuis proberen. Service 10
  • Alles wat ik nodig heb qua fotografie hebben ze in de winkel of kunnen ze snel bestellen. Assortiment 9
  • Een zeer goede service, waarbij ze de vaste klanten leren kennen en een perfecte prijs kwaliteit verhouding maakt dit mijn favoriete fotografie winkel! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JuulJoosten
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.