Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


656 reviews Totaalscore 7,7
4 sterren
Gemak
4 sterren
7,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,7
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 42
Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

Val_hoof

Aankoop: Online

Paar dagen geleden een Sony macrolens gekocht bij Klein. Ik was er al een tijdje naar op zoek. Klein had een hele goede prijs. Bestelling ging verder heel soepel, binnen 1 dag was de lens binnen. Ik ga hem snel testen.

  • Makkelijker kan niet Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik vind dat ze een behoorlijk groot assortiment hebben Assortiment 10
  • Ik beveel Klein zeker aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Val_hoof
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

ravisteel

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Erg blij met het product dat ik heb aangekocht

  • easy Gemak 10
  • gooed Service 10
  • groot en veel keuze!!!! Assortiment 10
  • Ik overweeg het zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ravisteel
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-11-2014

brammieke

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • wed goed geholpen en kwam met een nieuwer product waar korting op zat Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van brammieke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-11-2014

Stevebl

Aankoop: Fysieke winkel
XL Breda

Ik zocht een goedkope camera, de eerste voor mijn dochtertje waar ze wat foto''s mee kan maken op vakantie. Op internet besteld en in de winkel opgehaald. Vriendelijke personeel, de camera lag klaar bij aankomst. Top!

  • Goed dat de mogelijkheid bestaat om te bestellen via internet en in de winkel op te halen Gemak 10
  • Vriendelijk personeel Service 10
  • Meer dan genoeg keuze online, ook in de XL winkel ruime keuze Assortiment 10
  • Iedereen aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stevebl
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-11-2014

mvp88

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Website en bestelproces prima. Afhalen in de winkel vind ik een plus. Filtercriteria op de website zijn beperkt. Prijs die wordt doorgegeven aan prijsvergelijkingssites is de bezorgprijs, niet de afhaalprijs. Gemak 7
  • TV gereserveerd via de website, om af te halen in Eindhoven. Eenmaal in de winkel wordt mij eerst een andere merk geadviseerd. Dan krijg ik gedenigreerde opmerkingen ('is zeker een slaapkamer TV-tje'). Vervolgens wordt mijn bestelling gehaald en achter de balie uit mijn zicht neergezet, omdat de verkoper mijn eerst nog uitgebreide garantie, schadeverzekering (let op: 2 maanden gratis, maar daarna stilzwijgend verlengd), schoonmaakmiddel (verkoper: ik weet niet hoe je hem gaat schoonmaken, maar je krijgt nu 10 euro korting; op een fles van ~28 euro) en muurbeugel wil verkopen. Kost uiteindelijk moeite om alleen met de TV de winkel uit te lopen. Geen positieve ervaring. Een paar dagen later blijkt de TV defect te zijn, nadat ik hem had opgehangen! Balen. Klantenservice adviseert om ermee terug naar de winkel te gaan. Gezien mijn ervaring verwachte ik discussie en problemen. Gratis verzekering had ik tenslotte niet afgesloten. Dus met lood in de schoenen naar de winkel. Tot mijn verbazing sta ik 1 minuut later weer buiten met een ander exemplaar. Geen enkele discussie, doos werd niet eens open gemaakt. Nu geweldige service dus, bedankt! Service 7
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van mvp88
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-11-2014

john missaar

Aankoop: Online

De gekochte e-reader deed het na een half jaar niet meer. Teruggebracht naar een winkel van Klein. Reparatie zou 4-6 weken duren. Door omstandigheden pas na 2 maanden kunnen bellen dat wij nog niets gehoord hadden. Binnen 1 minuut was het: "Sorry, dit heeft veel te lang geduurd, u kunt vandaag, zonder te betalen, een nieuwe gaan uitzoeken". Ben nog verbaasd. klasse.

  •   Gemak
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van john missaar
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-11-2014

Petra de Mol

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

  • kennis en kunde waardoor het kiezen gemakkelijk wordt. Gemak 8
  • Een beschadigde Eye-fi kaart werd kostenloos omgeruild! Service 10
  • wat hebben ze er niet? de Canon 255 IXUS maar tja de Soony WX350 bleek beter van kwaliteit te zijn voor hetgeen we er mee willen doen. dus prima Assortiment 10
  • Kom al jaren naar camera.nl foto klein in Barendrecht: medewerkers met kennis. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Petra de Mol
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-11-2014

John Vink

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven.

PRima service, maar de aankoopnota zou op de mail worden geplaatst. Helaas is dit niet gebeurd,

  • Zonder problemen via internet een bestelling plaatsen. Gemak 8
  • Heel goed voorgelicht door de verkoper. Service 9
  • Had een keus gemaakt, in samenspraak met de verkoper toch ergens anders voor gekozen. Assortiment 8
  • Prima ruime winkel en goede service en personeel... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van John Vink
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-11-2014

mieter

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

prima niets aan veranderen, in Leidsenhage zou het assortiment iets groter mogen

  • makkelijk bereikbaar Gemak 10
  • in tegenstelling tot andere ketens ben ik in 2 winkels van Klein meer dan perfect geholpen en namen ze de tijd voor me je merkt ook gelijk dat ze weten waar ze over praten Service 10
  • een 8 voldoende maar daar zal hun grootste pluspunt niet zitten, klantvriendelijkheid is het belangrijkste en dat weten ze daar Assortiment 8
  • zeker als je er minder verstand van hebt heb ik er 100% vertrouwen in dat ze daar het juiste aan je verkopen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mieter
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-11-2014

Karwei

Aankoop: Fysieke winkel
Numansdorp

Goede service zeer behulpzaam met afstands bediening van UPC te laten werken,en een zeer scherpe prijs!!!!!!!!!!! Jaren geleden plasma tv gekocht,foto klein geïnstalleerd geweldig,voor mij de beste winkel!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Karwei
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
13-11-2014

BloomZ01

Aankoop: Fysieke winkel
Oud-Beijerland

Goede service

  •   Gemak
  • Ik had een poosje geleden een router gekocht om sneller internet te kunnen ontvangen op de 2e etage, echter ons kantoor is naar de 1e etage verhuist, waar de ontvangst prima is. Router zat nog nieuw in de verpakking maar de bon had ik niet meer, toch retour kunnen geven en bedrag bij nieuwe Sony camera gelegd. Perfect! Service 10
  • De keus die ik al had gedaan voor de Sony camera was op moment van aankoop niet voorradig, besteld en na 2 dagen af kunnen halen. Assortiment 8
  • Goede service ! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van BloomZ01
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
13-11-2014

jwgoudriaan

Aankoop: Fysieke winkel
wassenaar

geen negatieve punten. Wederom: er werd tijd en aandacht aan mijn vragen besteed ( in dit geval refereer ik ook specifiek aan de hulp bij het afsluiaten van Ziggo contract)

  • de winkel is ruim opgezet en daardoor is het makkelijk om ron te kijken tot je geholpen wordt. Gemak 9
  • uitstekend! Er wordt de tijd voor je genomen, en ik vond ook dat ik op een eerlijke manier geholpen werd, klasse! Service 10
  • winkel had alles waarna ik op zoek was Assortiment 9
  • met name voor de verleende service alsmede plezierige manier waarop ik ben geholpen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jwgoudriaan
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-11-2014

Geraldhenders

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Nieuwe canon camera gekocht. TOP ding

  • GOED Gemak 10
  • GOED Service 10
  • GROOT Assortiment 10
  • zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Geraldhenders
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-11-2014

Philipo1985

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam Centrum XL

Ik ben erg blij dat ik een winkel als Klein ben binnengelopen, simpelweg om de persoonlijke service. Ik zocht een spiegelreflexcamera en ik ben erg goed geholpen door de vriendelijke medewerker. Hij vond een camera die bij mijn niveau en type fotografie past. Ik heb de camera uitgeprobeerd aan hij maakt mooie plaatjes. Helemaal super Klein, service in Rotterdam is super.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Prima serviceverlening door de medewerker Service 10
  • XL winkel is het assortiment heel ruim Assortiment 10
  • Zeker aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Philipo1985
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

willy1986

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Makkelijk product gereserveerd via de website. Gekozen om de receiver af te halen in de winkel want dat scheelde een paar tientjes (en het voordeel dat je niet hoeft te wachten op de pakketbezorger)

  • Receiver 7 uur sochtends online gereserveerd via de website. In loop van de dag bevestiging via email en sms en bericht dat hij klaar lag in de winkel. Eind van de middag opgehaald bij Klein XL Utrecht. Gebruik gemaakt van de naastgelegen parkeergarage Paardenveld. Klein geeft gratis een uurtje parkeren bij een aankoop. Gemak 10
  • Vlot en vriendelijk geholpen. Service 10
  • Ruim voldoende! Assortiment 10
  • Gemakkelijk online bestellen en vergelijken. In winkel afhalen levert soms een leuke korting op. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van willy1986
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

Davyv1

Aankoop: Fysieke winkel
XL Barendrecht

Ik zocht een goedkope printer omdat mijn oude was stukgegaan.
De klein winkel was is niet zover bij mij vandaan dus daar maar binnengelopen. Ik werd snel geholpen en er werd mij een Canon pixma printer aangeboden. Supergoedkoop, ik ben nog steeds tevreden met het apparaat, ook met de service bij Klein.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Keurig geholpen door een personeelslid achter de balie Service 10
  • Ook in het goedkopere segment veel keuze Assortiment 10
  • Echt een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Davyv1
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

TSteven

Aankoop: Online

Canon powershot voor een heel leuk prijsje aangeschaft op Klein.nl, volgende dag was ie binnen, top!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TSteven
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

Tristanbeijersveld

Aankoop: Online

Fijne bestelling van een canon camera. Website is duidelijk en verzendtijd eend dag, kortom geweldig.

  • website werkt gemakkelijk Gemak 10
  • supersnelle levering Service 10
  • aardig veel keuze Assortiment 10
  • zeker wel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tristanbeijersveld
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

ROBInhosaas

Aankoop: Online

Nieuwe gopro gekocht, erg blij mee

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ROBInhosaas
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-11-2014

Laurenzz

Aankoop: Fysieke winkel
Spijkenisse

Topwinkel

  • Meeste spullen zijn wel in 1 of meer winkels op voorraad om af te halen. Gemak 8
  • Goede klanthulp. Service 8
  • Breed assortiment Assortiment 9
  • Voordelige producten, kom zeker terug! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laurenzz
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
11-11-2014

Kleingoed

Aankoop: Fysieke winkel
Zwijndrecht

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik ben uiterst correct geholpen. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig. Een misverstand werd onmiddellijk opgelost Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Kleingoed
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
11-11-2014

Nielskuh

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Heb het gevoel dat er soms te weinig aandacht aan de klant word besteed, de werknemers komen soms ongeinteresseerd over.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Nielskuh
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-11-2014

Nickykuil

Aankoop: Online

Een supermooi compactcamera op klein.nl gekocht. Ook nog eens voor een waanzinnige prijs. Ik kreeg hem zoals vermeld volgende dag in huis, dus dat was geweldig. Ik ben er iedergeval superblij mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Een goede en fijne webshop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nickykuil
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-11-2014

JIAPY

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen aan den Rijn

Ik ben heel vriendelijk door de verkoper geholpen, hij heeft me duidelijk de voordelen van deze Camera uitgelegd en gedemonstreerd. Ik heb dus deze camera bij Fa. Klein aangeschaft, ondanks dat ik wist dat hij elders (iets goedkoper was). Omdat de verkoper er leuke aanbiedingen bij had, was ik in totaal net zo duur uit. En ik had het plezier om iets te kopen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JIAPY
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-11-2014

andrenouws

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Parkeerplaats voor de winkel. Vriendelijk personeel, goed geholpen.

  • De bestelling via internet en vervolgens ophalen in de winkel verliep prima. Gemak 8
  • Er bleek een fout te zitten in de voorraad, dit werd door de winkel perfect afgehandeld door een nieuwer model mee te geven voor dezelfde prijs. Service 9
  • Prima assortiment Assortiment 8
  • prettige winkel om te kopen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van andrenouws
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-11-2014

R. Luijsterburg

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht XL

Ik ben erg tevreden over de winkels van Klein.
De enige puntjes die in mijn ogen iets beter zouden kunnen, staan hierboven vermeld.

  • Ik vind het jammer dat er geen prijzen bij de artikelen staan. Gemak 7
  • Goede service en vriendelijke medewerkers. Service 8
  • Zeer groot assotiment. Klein puntje van kritiek is dat mijn aankoop op internet stond als "op voorraad in alle 39 filialen", hij in Breda toch niet op voorraad was, waardoor ik naar Barendrecht moest. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R. Luijsterburg
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
09-11-2014

23april53

Aankoop: Fysieke winkel
WC Walburg, Zwijndrecht

Wordt altijd correct geholpen in de winkel.
Heb er al diverse malen een aankoop gedaan.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Het ass. is groter in de winkel dan verwacht. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 23april53
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
09-11-2014

antoniusva

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

Je kan op internet zien of het produkt dat je wilt op voorraad is. Dus je kunt het zo ophalen (mits het al niet weg is). De service van het personeel was goed. Het assortiment vond ik niet zo uitgebreid, maar ik ging met een gericht doel en dat vond ik.

  • Volgens de site was het apparaat in de winkel aanwezig en dat was ook zo. Ik kon het apparaat zo meenemen. Gemak 8
  • De verkoper was goed op de hoogte van de mogelijkheden van het apparaat. Service 8
  • De winkel was niet zo groot dus een niet zo uitgebreid assortiment Assortiment 7
  • Ik werd snel geholpen en ook de afdoening was goed. Als het product op voorraad is gaat alles snel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van antoniusva
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-11-2014

veeleiser

Aankoop: Fysieke winkel
rotterdam -centrum

Ik kom steeds bij dit filiaal terug, omdat het een klik geeft met de verkoper -
mij staat voor een eerlijk advies. Totaal niet opdringerig en men wordt hier door dhr. Ozger
goed en vakkundig geholpen. Derhalve kom ik hier al jaren. Een aanrader dus.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De vestiging Rotterdam Centrum is voor mij uitstekend. Vriendelijk en vakkundig personeel. Uitleg van het product alsmede de mogelijkheden en wat verder aan hulp kan verbeteren. Makkelijk en eerlijke verkoop. Geen opdringing gedrag. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van veeleiser
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
09-11-2014

TdVvb

Aankoop: Online

Het toestel nog geen 24uur in bezit dus daarover valt niet veel te melden. Over de service van Foto Klein wel en die is bij de online tak van het bedrijf bedroevend!!
Ga naar een fysieke winkel, aangezien daar deskundig en vriendelijk personeel werkt, die begrijpen wat een klant graag zou ervaren. In mijn specifieke geval kan ik Foto Klein in Leidschenhage aanbevelen.

  • De site is duidelijk, volledig en de prijzen zijn goed. Ook de bestelprocedure is goed, duidelijk en snel. Voor aftersales moet je echter niet bij de klantenservice zijn, maar bel altijd een fysieke winkel in de buurt. Gemak 6
  • De online tak van Foto Klein is erg slecht in met name de aftersales. Na vele telefoontjes inzake een d.o.a. product, dat via een filiaal zou worden omgewisseld, kwam eindelijk na twee weken een definitieve oplossing namelijk een fout product naar het filiaal gezonden!!! Vervolgens heeft het filiaal in Leidschendam het meer dan netjes opgelost. Dus bestel niet meer online maar ga naar Leidschendam en koop daar, met goed advies en met vakkundig personeel!! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Het filiaal in Leidschendam is absoluut aan te raden. De online kant van deze zaak is aardig om te zoeken wat je zou willen, maar voor goed en deskundig advies en een zeer goede service ga NOOIT ONLINE, maar altijd naar een fysieke winkel. Leidschendam is dan een echte aanrader!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TdVvb
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
09-11-2014

frank1955

Aankoop: Online

De aankoop via internet ging prima. Echter ophalen in de winkel is een totaal ander verhaal. Verschrikkelijke lange wachttijden. Eindelijk aan de beurt blijkt dat voor zowel de klant voor mij als voor mij zelf het bestelde artikel niet aanwezig was. De klant voor mij en ik zelf hadden een aankoopbevestiging van Klein waarop vermeld stond dat het artikel klaar stond in de winkel in Eindhoven. Dus mooi niet. De klant voor mij ging kwaad weg en wilde niets meer. Voor mij werd wel een oplossing gevonden in de vorm van een alternatief artikel. Het ging op om een 32inch televisie van Philips. Mij werd een Panasonic aangeboden met een aantrekkelijke korting zodat ik hier mee akkoord ben gegaan. Thuis aangekomen bleek de Panasonic geen full HD te zijn maar HD ready. Dit heeft toch wel een invloed op de beeldkwaliteit. Ik ben echter niet van plan om wederom naar Eindhoven te gaan om de tv te retourneren. Je bent daar sowieso een halve dag met kwijt.
De volgende keer zal ik nooit meer kiezen voor afhalen maar thuis laten bezorgen. (als ik tenminste hier nog iets zou bestellen)

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De bestelde artikelen zijn niet aanwezig in de winkel. (zie beschrijving) Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van frank1955
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-11-2014

WilgEnStruik14

Aankoop: Fysieke winkel
Voorstraat in Woerden.

Zie bovenstaande

  • Prima info en begeleiding bij het kopen van een camera. Gemak 9
  • Voldoende antwoorden op alle vragen. Service 9
  • Voldoende keuze in de doelgroep. Assortiment 9
  • Snel geholpen en perfecte uitleg bij het kiezen van de camera. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van WilgEnStruik14
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
07-11-2014

herman 111

Aankoop: Fysieke winkel
pijnacker

winkel is klein maar fijn, goed geholpen

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • goed en slim geholpen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van herman 111
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-11-2014

adriegoedhart

Aankoop: Fysieke winkel
Walburg in Zwijndrecht

Keurige bediening deskundig personeel hulp bij installatie.

  • Zaak bevindt zich in Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht Gemak 8
  • Geweldig geholpen door het personeel. Service 9
  • Úitgebreid assortiment en deskundige hulp. Assortiment 9
  • Bovenstaand spreekt voor zich Aanbeveling 9
» Lees de hele review van adriegoedhart
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-11-2014

VanderkolkR

Aankoop: Online

Ik had een UV filter nodig en die heb ik zoals (bijna) al mijn cameraspullen weer bij Klein gekocht, dit keer online omdat ik geen zin had om voor één enkel filtertje naar een filiaal te rijden. Bestelling werd de volgende dag bij mij afgeleverd waar ik uiteraard erg blij mee was.

  • Online besteld voor de eerste keer, erg gemakkelijk uiteraard. Gemak 9
  • Bestelling volgende dag in huis. Service 10
  • In de Xl winkels een ruim assortiment, online al helemaal. Assortiment 9
  • Zowel in de winkel als online bestellen is altijd goed gegaan, ik raad klein dus zeker wel aan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van VanderkolkR
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-11-2014

Priscilla.voorburgd

Aankoop: Fysieke winkel
Reigerhof

Nieuwe televisie gekocht, super blij mee.

  • Alles ging eigenlijk erg soepel Gemak 9
  • Goede service, prima product Service 9
  • Groot, uitgebreid Assortiment 9
  • Het is zeker de moeite waard om hier iets te kopen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Priscilla.voorburgd
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
05-11-2014

Roosjuh3

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Nieuwe televisie gekocht omdat die scherp in de aanbieding was.

  • Makkie Gemak 8
  • Goed Service 8
  • Veel Assortiment 8
  • ZOu ik zeker weten doen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roosjuh3
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-11-2014

MichellexxT

Aankoop: Online

Ik was al enige tijd op zoek naar een lens waar ik ook macro foto's mee kon maken. Die vond ik blij Klein, een Sigma lens. Hij was de volgende dag al binnen, ben er zo blij mee dat ik even een goede beoordeling geef!

  • Super website, kan alles goed vinden en het is overzichtelijk Gemak 9
  • Snelle levering Service 10
  • Heel veel keuze Assortiment 9
  • Zeker weten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MichellexxT
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
04-11-2014

Sophie87

Aankoop: Online

Online een leuke aanbieding gevonden bij Klein. Ik zocht een nieuwe compacte camera en die vond ik. Het werd een Panasonic. Levertijd was snel en ik ben superblij met de keuze.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sophie87
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-11-2014

Jimhofstede

Aankoop: Online

Mijn assortiment uitgebreid met een leuke Sigma 18-200 lens. Voor dit soort producten hoef ik niet per se naar de winkel, online vind ik het makkelijker. Product was goed verpakt en de volgende dag binnengekregen. Ik blijf zeker klant bij Klein.

  • Bestelling via internet vind ik persoonlijk een stuk gemakkelijker dan in de winkel Gemak 9
  • Snelle levering Service 10
  • Ruimere keuze on dan offline Assortiment 10
  • Klein valt zeker aan te bevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jimhofstede
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-11-2014

kimvisser

Aankoop: Fysieke winkel
Reigerhof

Speaker voor in mijn huis gekocht. Prima geholpen door een leuke werknemer van Klein

  • Eenvoujdig Gemak 10
  • Uitstekend geholpen Service 9
  • Uitgebreid Assortiment 9
  • Zeker, omdat ik goed ben geholpen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kimvisser
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
03-11-2014

Maikieo

Aankoop: Fysieke winkel
Keizerswaard

Ik werd uitstekend geholpen door Jack. Hij wist een hoop te vertellen en kon mij goed advies geven!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik werd uitstekend geholpen bij het kiezen tussen de tv's Er kon genoeg verteld worden over de tv's. Service 10
  • Bij de kleinere zaken is het assortiment niet al te groot, maar in de nieuwe XL zaken is er keuze genoeg. Assortiment 7
  • Ik ben goed geholpen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Maikieo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-11-2014

EsmeeF

Aankoop: Online

Een leuke compactcamera gekocht voor mijn dochter bij Klein. Het is haar eerste camera dus ik wou niet teveel uitgeven, maar ook in goedkopere camera's is er genoeg keuze. De volgende dag werd hij afgeleverd en ze was er helemaal blij mee.

  • Het is zo gebeurd, alles goed kunnen vinden. Gemak 9
  • Bestelling had ik volgende dag in huis. Service 9
  • Er was zeker veel keuze bij compacte camera's. Assortiment 9
  • Absoluut Aanbeveling 9
» Lees de hele review van EsmeeF
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-11-2014

robbertOe

Aankoop: Fysieke winkel
Capelle aan de IJssel

Ik heb dit weekend een Gopro aangeschaft. Ik interesseer me al heel lang in de GOpro en wilde het graag hebben. Daarom geld gespaard en er eentje gekocht.

  • goed Gemak 10
  • Goed Service 9
  • Groot Assortiment 10
  • Zeker weten! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van robbertOe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-10-2014

JessicaBleek

Aankoop: Online

Ik was op zoek naar een lens met een groot diafragma. Gevonden wat ik zocht op Klein.nl Snelle levering en mooi prijs.

  • Heerlijk gemakkelijk Gemak 10
  •   Service
  • Heel veel keuze Assortiment 10
  • Ik beveel de webshop van Klein zeker aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JessicaBleek
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-10-2014

manuel221

Aankoop: Online

Ik heb een tomtom gekocht omdat ik voor me werk veel op de weg ben. Nu kan ik gelukkig alles goed vinden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • heel erg bedankt voor alles Aanbeveling 9
» Lees de hele review van manuel221
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-10-2014

ThijsStorm

Aankoop: Online

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe groothoeklens voor men Canon camera. Na wat zoeken kwam ik bij klein uit. Helaas kon ik hem niet in de winkel ophalen vanwege de geringe voorraad, dus heb ik hem maar besteld. Hij kwam keurig de volgende dag binnen, Heel erg blij met mijn nieuwe lens!

  • De website werkt makkelijk, en online bestellen is de gemakkelijkste manier van bestellen. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Zeer veel keuze op het eerste oog, ik wist echter al welke lens ik wou dus ik heb niet lopen zoeken door alles heen. Assortiment 9
  • Klein is zeer zeker aan te bevelen, gewoon een prima winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ThijsStorm
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
28-10-2014

ompie

Aankoop: Fysieke winkel
Hendrik Ido Ambacht

reeds bovenstaand aan gegeven.

  • ongemak: maar 1 verkoper ,(Dinsdag)druk Gemak:1 dicht bij 2 "komt u gerust terug als u er niet uitkomt met de camera. Gemak 5
  • service in deze winkel goed,weggeglopen in ander filiaal ZEER agressieve verkoop Service 7
  • Niet veel keus ,maar ben wel geslaagd Assortiment 6
  • Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en eerlijk Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ompie
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
27-10-2014

DJ Bol

Aankoop: Online

Gemaakte afspraken over productlevering sneller dan in eerste instantie gemeld. Medewerkers servicegericht en goede kennis van productassortiment.

  • op internet geselecteerde producten in de winkel goed te beoordelen Gemak 9
  • medewerker erg servicegericht en advies met verstand van zaken Service 9
  • redelijk breed assortiment Assortiment 8
  • goede ervaring, dus aanbevelingswaardig Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DJ Bol
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-10-2014

LeovVliet

Aankoop: Fysieke winkel
XL Breda

Personeel die met je meedenkt wordt erg gewaardeerd. Topservice bij Klein. Ik zal zeker terugkomen!

  • Combinatie van online bestellen en in de winkel afhalen vind ik erg fijn, bij Klein ging dat prima. Gemak 9
  • Vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben. Denken met je mee, ik had eigenlijk een verkeerde lens gekocht voor mijn camera. Dat is gelukkig opgemerkt door ze. Service 10
  • Hele ruime keuze, niks over te klagen. Assortiment 10
  • Ik raad Klein aan iedereen aan die gesteld zijn op echte service, met personeel die meedenkt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van LeovVliet
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.