Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


664 reviews Totaalscore 8,4
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 50
Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2015

Preenen71

Aankoop: Online

  • Makkelijk de weg te vinden op de site. Goede zoekfunctie. Gemak 9
  • Snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs Service 9
  •   Assortiment
  • Erg tevreden! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Preenen71
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2015

CdeHorde

Aankoop: Fysieke winkel
Woerden

Een zeer goede winkel met zeer goede prijs verhouding. Vaak wil je nog wat achtergrond informatie of het product vasthouden, dit kan allemaal bij Klein. Een aanrader. Nadeel helaas geen winkels in het noorden van het land.

  • Kan van te voren bestellen, en ophalen in de winkel. Als je hem ophaalt in de winkel krijg je extra's Gemak 9
  • Goede voorlichting over het te kopen apparaat. Op zaterdag is het er wel erg druk. Service 9
  • Wat niet op voorraad is eerst van te voren op de site reserveren en dan in de winkel bekijken. Assortiment 9
  • Dit was de eerste keer dat ik hier wat heb gekocht. Maar ondertussen al weer wat besteld. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van CdeHorde
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2015

Svduin

Aankoop: Online

Alles is prima!

  • Via internet op je gemak alles uitzoeken, reviews lezen, bestellen en dan mét extra korting plus maar liefst 5 ((vijf!) jaar garantie zelf ophalen Gemak 9
  • Krijgt direct bevestiging van je bestelling en een bevestiging als je het op kunt ophalen. Daarn krijg je digitaal ook nog je rekening en garantie voorwaarden in je mailbox. De rekening heb je dus altijd digitaal én op de bon. Mocht je je bonnetje kwijtraken... Het staat inderdaad klaar, je krijgt uitleg, advies en ze zijn zeer klantvriendelijk Service 9
  • In de winkel is niet alles op voorraad, maar als je online besteld is het er de volgende dag al Assortiment 8
  • Vanwege goed advies, prijs, kwaliteit, levertijd en garantie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Svduin
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2015

Frver

Aankoop: Fysieke winkel
Wassenaar

Ik neem aan dat ik met bovenstaande duidelijk genoeg ben geweest.

  • In Wassenaar is slechts een TV winkel. Als je daar goed geholpen wordt en de prijzen zijn prima, dan is de keuze snel gemaakt Gemak 9
  • Uitstekend geholpen door medewerker. Zelfs heeft hij een voordeliger Ziggo-abonnement voor me geregeld. Service 9
  • Prima assortiment en als men een bepaald apparaat niet op voorraad heeft, is het de volgende dag of de dag daarop binnen Assortiment 9
  • Zie bovenstaande Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frver
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
27-05-2015

Delpeut

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Prima advies, support en assortiment in zowel winkel als website. Zaterdags ook leuke lezingen...

  • Prima winkels en website. Gemak 8
  • Prima support.... Service 9
  • Meerdere merken, meerdere modellen en breed scala Assortiment 9
  • Prima advies en assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Delpeut
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
27-05-2015

Sabryna

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam Alexander

Ik vind het een goede winkel, omdat ik op alle vragen die ik had een antwoord kreeg en ik ook nog goed advies kreeg. Verder is het personeel zeer vriendelijk en enthousiast.

  •   Gemak
  • Ik werd in de winkel meteen en professioneel geholpen. Op al mijn vragen werd antwoord gegeven, er werden producten vergeleken om voor mij de beste koop te kiezen, er werd goed doorgevraagd over mijn wensen en er werd meegedacht over de nodige accessoires. Ook de uitleg over de verzekering e.d. was duidelijk. Ik heb het product meteen mee naar huis kunnen nemen. Service 10
  • Er waren wat vergelijkbare producten uitverkocht. Het product dat ik wilde hebben was er wel, inclusief alle accessoires. De prijs was de, door aanbieders van fototoestellen meest gevraagde prijs, maar niet de laagste. Assortiment 9
  • Als je een goede service wilt met veel uitleg moet je zeker langsgaan bij deze winkel. Bij het personeel merk je dat ze passie hebben voor het werk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sabryna
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
27-05-2015

zuide548

Aankoop: Fysieke winkel
Oosterhof

Het personeel is altijd erg behulpzaam.
De winkel is in de buurt
Alles is overzichtelijk uitgestald
Ik heb geen negatieve zaken meegemaakt

  • De winkel van Klein is op het Oosterhof en ik woon in Ommoord dus heel dicht bij Gemak 10
  • Als er iets niet goed is of dat er iets is met aansluitingen, dan is er altijd wel iemand die je kan helpen Service 9
  • Het assortiment is zo groot dat ik nog nooit heb gehoord: mijnheer dat hebben we niet!!!! Assortiment 9
  • De motievering heb ik reeds omschreven Ik zou geen betere winkel weten dan Klein. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van zuide548
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-05-2015

tonennelsmol

Aankoop: Fysieke winkel
op de Oosterhof in Rotterdam

Heb nog niets negatiefs meegemaakt in deze winkel...zomaar lekker binnenlopen en snuffelen ....en we hebben het tweede kastje van Horizon erbij gekocht !

  • Zo maar even binnenlopen en altijd iemand die je helpt Gemak 10
  • Super service wij zijn iets ouder en weten vaak geen raad , de jongens leggen alles goed en duidelijk uit ! Service 10
  • De mooiste en nieuwste dingen in de winkel ....hebben daar een curve tv gekocht ! Assortiment 10
  • Zou het iedereen aanbevelen ....niet opdringerig maar helpvol Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tonennelsmol
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-05-2015

zuidwester

Aankoop: Online

Het product, dat ik in huis heb gehaald voldoet geheel aan mijn verwachtingen en is qua prijsstelling verkozen boven die bij andere webshops; de omschrijving van het product is zeer duidelijk en de technische bijzonderheden worden in detail omschreven, hetgeen de keuze alleen maar vereenvoudigt en het zoeken doelmatiger maakt.

  • Duidelijke omschrijving van het product en de mogelijkheden ervan. duidelijke omschrijving van het product en van de mogelijkheden ervan Gemak 8
  • via chat of telefoon toelichting en correct antwoord op vragen Service 8
  • het assortiment sluit goed aan op hetgeen wordt gepropageerd Assortiment 8
  • goede catalogus goede service goede respons snelle en correcte afwikkeling goede prijsstelling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van zuidwester
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-05-2015

Fullhiuse38

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam centraal

Ik vind alles goed aan deze winkel service uitleg bereikbaarheid letterlijk en figuurlijk alles maar ook alles goed

  • Afstand van dichtbijzijnde locatie is behoorlijk ver Gemak 7
  • Goed uitleg info over apparatuur Service 10
  • Alles in huis Assortiment 10
  • Facebook Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fullhiuse38
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-05-2015

gsmspaland

Aankoop: Fysieke winkel
rotterdam

goedkoop

  • zeer goed Gemak 8
  • uitstekend Service 10
  • ideeal Assortiment 10
  • kwaleteit Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gsmspaland
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
21-05-2015

vermeeren 1234

Aankoop: Fysieke winkel
Moerwijk 13

Niet goed: soms betaalde service.
Goed: speciaalzaak: er is kennis en kwaliteit in huis.

  •   Gemak
  • Bij contact met de winkel krijg je een goed onderbouwd advies Service 8
  • De keuze is er reuze én overzichtelijk! Assortiment 9
  • Op basis van vriendelijkheid,deskundigheid en service ( al is die niet altijd gratis) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van vermeeren 1234
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-05-2015

theomeyer

Aankoop: Fysieke winkel
oud beijerland

ruime keus en zo in huis

  • kort bij huis Gemak 9
  • goede service Service 10
  • teveel Assortiment 9
  • goede service en garantie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van theomeyer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-05-2015

JdB92

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Geholpen door iemand met heel veel verstand van camera's, waardoor ik uiteindelijk op zijn advies een andere camera gekocht heb dan waarvoor ik in eerste instantie naar de winkel kwam. En hier heb ik zeker geen spijt van, het is inderdaad een fantastische camera!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JdB92
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-05-2015

Anoniem

Anoniem

Het profiel van deze reviewer is verwijderd, maar de reviews, vragen en reacties die hij/zij geplaatst heeft zijn nog wel zichtbaar.
Aankoop: Online

Heel makkelijk te vinden producten die je echt zoekt. Voldoet aan alle verwachtingen.

  • Gemakkelijk een bestelling te plaatsen Gemak 10
  • Hele juiste en goede service. Service 10
  • Met Klein.nl een webwinkel gevonden die wel voldoet aan de maten van een foto. Zoals bij vele webwinkels zeggen ze dat het de maat 9x13 hebben maar dan krijg je 10x15. Assortiment 10
  • Als iemand een fotolijstje nodig heeft zal ik de webwinkel Klein.nl heel goed aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Anoniem
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
16-05-2015

KeHe

Aankoop: Fysieke winkel
Pijnacker

Bijgewerkte review: na contact met foto Klein over onze ervaring (zie hieronder) werd ons direct gezegd dat de prijs niet actueel was geweest en werd ons aangeboden het verschil aan ons terug te geven. Een dikke plus!! Wat was er nl. gebeurd: ons werd soort van extra service geboden door ons op evt. benodigd extra product te wijzen. ECHTER: hier werden we mee overvallen. Alleen als we het direct zouden kopen kregen we combinatiekorting en dat zou heel erg veel zijn... Daar zijn we jammer genoeg nog ingetrapt ook. Thuis verder gezocht op internet en ook op de site van Klein zelf. Product blijkt niet zo duur als beweerd werd in de winkel, hetzelfde product is elders zelfs goedkoper te krijgen. Ook bij Klein zelf was een goedkoper alternatief voorhanden (zien we op de site), maar we kregen alleen dit duurdere product voorgelegd. Achteraf voelen we ons dus tamelijk in de maling genomen. Op deze manier jaag je klanten weg, want die komen niet meer terug. Heel teleurstellend.

  • Winkel in de buurt en goed bereikbaar, product makkelijk kunnen zoeken op de site. Gemak 7
  • Goed geholpen, winkelmedewerker had product al voor ons klaar liggen na telefoontje van ons. Na klacht van ons over het gedoe met de prijs van het bijpassende product (UV-filter) kregen we onmiddellijk aangeboden het verschil met de prijs elders terug te ontvangen. Service 8
  • Voldoende keus voor ons. Assortiment 8
  • Gezien de ervaring in de winkel in Pijnacker waarbij we ons achteraf gezien in de maling genomen voelen weet ik niet of we deze winkel bij anderen zouden aanbevelen. We zouden ze in ieder geval waarschuwen niet zomaar in de zgn. combinatiekorting te trappen maar eerst elders te zoeken en te vergelijken. Echter: goede klantenservice achteraf en een oplossing naar tevredenheid! Aanbeveling 7
» Lees de hele review van KeHe
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-05-2015

jack slenders

Aankoop: Online

Zie onder het kopje "service".

  • Het is een overzichtelijke website met een goede zoek funktie. Betalen gaat ook duidelijk en gemakkelijk. Gemak 9
  • Het door mij bestelde product was niet meteen leverbaar. Mijn vraag werd meteen beantwoord, en er werd meteen een alternatief voorgesteld. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik was heel tevreden, en dan wil ik dat anderen ook op de hoogte zijn van zo'n webwinkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jack slenders
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-05-2015

mmjt

Aankoop: Fysieke winkel
XL Eindhoven

Kreeg goed advies en prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Na bemerking, dat er een verschil bestond tussen prijs in webshop en winkel, Klein hierop attent gemaakt, waarna het verschil meteen naar mijn rekening werd overgemaakt. Prima service dus.

  • Zeer gemakkelijk is bestellen via deze webshop en zelf afhalen in een der winkels. Gemak 9
  • Bij afhalen in de winkel, geniet je van extra voordelen. Service 9
  • Artikelen zijn meestal in voorraad en mocht dat niet het geval zijn, wordt het z.s.m. bij je thuisbezorgd. Assortiment 9
  • Gezien mijn positieve ervaring, kan ik deze webshop aan eenieder aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mmjt
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-05-2015

Bernina

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Het was de eerste keer dat ik er kwam en werd heel vriendelijk, hulpvaardig en professioneel geholpen.

  •   Gemak
  • Gemakkelijk met elk vervoermiddel bereikbaar en deskundig personeel, die mij volledig in mijn waarde liet. Wel kwam hij met goede en heldere alternatieven, waarna ik een gefundeerde keuze kon maken. Service 9
  • Alles waarnaar ik vroeg en waarover wij spraken was aanwezig. Assortiment 9
  • Zeer aanbevelen i.v.m. deskundig personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bernina
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-05-2015

leoverm

Aankoop: Fysieke winkel
Spijkenisse centrum

Goed:

Service,
Vriendelijkheid,
Geduld.

Minder goed:

Daardoor iets langere wachttijd als het druk is.

  • Alles staat netjes uitgestald en overzichtlijk Gemak 8
  • Super service,altijd vriendelijk en staan ze klaar voor je Service 9
  • Voldoende Assortiment 7
  • Omdat de service en vriendelijkheid zo goed is beveel je deze zaak automatisch aan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van leoverm
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-05-2015

Deburgerij

Aankoop: Online

De vlotte afhandeling, service en levering hebben recht op een goede beoordeling

  • Vlotte afhandeling Gemak 9
  • Direct antwoord op vragen Service 9
  • Ruime keuze Assortiment 9
  • Als snelle en goede onlinewinkel met een breed assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Deburgerij
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-05-2015

carindijkshoorn

Aankoop: Fysieke winkel

Bij het aanschaffen van een nieuwe camera ontvang je een gratis workshop/ lezing om meer uit je camera te halen. Ik ging er vanuit dat dit een verkooppraatje was maar niets was minder waar. Tijdens deze avond heb ik veel kennis op kunnen doen over onder andere ISO-waarden, diafragma en sluitertijd.

De workshops en lezingen zijn zeer leerzaam. Hierdoor haal ik steeds meer uit mijn camera en fotografeer ik inmiddels weinig op de automatische stand.

  • Inmiddels al bij diverse vestigingen geweest, Rotterdam WENA, Pijnacker en de XL in Barendrecht. Je kunt gemakkelijke bij deze vestigingen komen. De XL in Barendrecht is direct nabij de snelweg gelegen met voldoende parkeergelegenheid evenals Pijnacker. Gemak 10
  • In de verschillende vestingen kun je altijd terecht voor vragen, en verschaffen ze je veel informatie over je camera. Daarnaast werkte helaas een 2-de batterij niet, dit is goed opgelost. Bij de gekochte camera kreeg ik een gratis workshop / lezing hoe ik meer uit mijn camera kan halen, ik ging er vanuit dat dit vooral een verkoop praatje was, maar niets is waar. Je kreeg veel informatie hoe de camera goed kunt gebruiken en zelf de ISO, Sluitertijd en Diafragma in kan stellen. Erg leerzaam en een aanrader voor iedereen. Service 10
  • Veel keuze op het gebied van een spiegelreflex camera, incl. alle accessoires die ze in de winkel hebben en kunnen laten zijn. Assortiment 9
  • Heb er inmiddels mijn 3de camera gekocht, altijd tevreden geweest over de services. Daarnaast hebben inmiddels ook familie & vrienden bij jullie naar alle tevredenheid hun camera's gekocht. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van carindijkshoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-05-2015

rusteven

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda, Markt

Kleine winkel, erg druk, bekwaam personeel, goede keus

  • Camera's achter glas, maar worden er direkt uitgehaald mocht je iets willen zien en vasthouden Gemak 8
  • Medewerkers weten waarover ze praten, goed geinformeerd, en begrepen waarvoor ik in de winkel was Service 10
  • Goede wijde keus van produkten, meer dan één mogelijkheid voor het gewenste doel, blij met de gegeven opties Assortiment 9
  • Veel keus, medewerkers met kennis van de produkten, vriendelijk Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rusteven
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-05-2015

daf-4150

Aankoop: Fysieke winkel
barendrecht xxl

deze xxl winkel is goed berijkbaar groot vriendelijk

  • ben bij de xl in barendrecht parkeren geen probleem grote winkel Gemak 9
  • goed Service 9
  • alles was ruim veel keuze Assortiment 9
  • vriendelijk goed advies had een tien kunnen zijn als ze in sommige winkels je iets eerder te woord willen staan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van daf-4150
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
12-05-2015

BettySchilderSpel

Aankoop: Fysieke winkel
Klein Barendrecht

Deze week gaan we op vakantie hadden van het weekend al veel uitgeprobeerd alle vragen die we hadden zijn met de workshop beantwoord de rust van het uitleggen was super. Gratis en 3 uur duren waar maak je dat nog mee in een wereld waar je voor alles moet betalen. Ben zeer tevreden en zal zeker op de zaterdagochtend aanwezig zijn. Ik ben over de streep heb er een zeer leuke hobby bij. Ben bijna 60 jaar maar veel te laat begonnen dat is zeker zo.

  •   Gemak
  • Duidelijke uitleg en onderbouwd advies over een aankoop geen enkele ervaring met spiegelreflex camera. De onderbouwing is waar gemaakt. Hebben nu al veel plezier van de aankoop. Service 9
  • Echt zoveel keuze nog nooit gezien in Klein XL Barendrecht. Assortiment 10
  • Heb gisteravond een gratis workshop gehad digitale fotografie. Het duurde 3 uur lang en het verveelde geen moment. Zeer duidelijk uitleg over de techniek van fotografie het geeft de uitleg die je mist bij andere winkels ben zeer tevreden tot nu toe. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BettySchilderSpel
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
12-05-2015

snelzicht

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam-Karel Doormanstraat

Plezierige aankoop en advisering met scherpe prijs

  • Direct contact en uitleg Gemak 9
  • aankoop dus nog geen mening over de service Service 8
  • Voldoende keus Assortiment 8
  • Betrouwbaar en scherp geprijst Aanbeveling 8
» Lees de hele review van snelzicht
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-05-2015

astak9

Aankoop: Online

Uitgebreid assortiment, makkelijke site en snelle levering.

  • Makkelijke en overzichtelijke site. Snek gevonden wat je zoekt. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ze hebben wat je zoekt. Assortiment 9
  • Heeft geen vereere uitleg nodig. Prima zaak! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van astak9
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-05-2015

eekewesseling

Aankoop: Fysieke winkel
utrecht XL

bereikbaarheid was goed want het was goed vindbaar, we hoefden niet te zoeken. de rest heb ik al uitgelegd.

  •   Gemak
  • de winkel was goed bereikbaar. de mensen in de winkel zijn professioneel: ze wisten heel veel over de producten af. levertijden weet ik niet want ik heb niks besteld. Service 8
  • op de site is er veel keuze, in de winkel niet heel veel. ik heb wel alles kunnen vinden in de winkel wat ik zocht, maar ik zag verder niet heel veel producten liggen. de producten heb ik nergens anders lager kunnen vinden. Assortiment 7
  • de mensen van de winkel waren heel vriendelijk, beantwoorde alle vragen duidelijk en hielp goed. ik heb het idee dat ik goed zou worden geholpen met vragen of als er iets kapot zou zijn en dat is natuurlijk goed. ik vind het een fijne winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van eekewesseling
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
11-05-2015

Noedig1951

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

Niets mis met het toestel echter op de vraag of ik verlengde garantie en/of verzekering wenste heb ik zeer duidelijk nee geantwoord.
Ik koop zulke services nooit.
De verkoper antwoordde dat de eerste 2 maanden de verzekering gratis was.Daar had ik geen bezwaar tegen. Kennelijk liet de verkoper mij toch tekenen voor de verzekering na 2 maanden. Toen ik hun belde om aan te geven dat ik geen verzekering had afgesloten zeiden ze dat ik dat zelf moest regelen en dat er een opzeg termijn was terwijl ze mij gewoon besodemieterd hebben, want zo voelt het. Daarom slechts enen voor dit bedrijf , had ik nullen kunnen kiezen waren het nullen geworden. Klein doet z'n naam eer aan.

  •   Gemak
  • slechte voorlichting,ik wordt voorgelogen,je kunt zeggen wat je wil maar ze luisteren niet Service 1
  • prijzen in de winkel kloppen niet met de webshop, ongemotiveerd personeel Assortiment 1
  • Filiaal Gouda kan beter sluiten, personeel is niet capabel, de winkel ziet er niet uit, en de prijzen kloppen niet. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Noedig1951
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

11-05-2015
Beste Noedig1951,

Wat vervelend om te moeten lezen dat je ervaringen met Klein niet goed zijn uitgevallen. Dit kunnen wij natuurlijk niet negeren en daarom zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om deze situatie goed op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 9,3
5 sterren
11-05-2015

anliw

Aankoop: Online

  • Heel erg simpel en duidelijk. Gemak 9
  • Mijn spullen stonden gereed bij het afhalen in de winkel. Kreeg goede uitleg en antwoord op mijn vragen Service 10
  • keuze genoeg en de prijzen zijn zeer concurrerend. het scheelde mij 30,00 euro. Assortiment 9
  • Ik gun mijn aanbevolen personen ook zo'n goede service en assortiment voor zo'n lage prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van anliw
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-05-2015

Bernice82

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Goede service. Ruime parkeergelegenheid voor de deur, buiten het drukke centrum van Eindhoven.
Prettig om het product daadwerkelijk in de winkel te kunnen zien met aanvullende informatie. Hier kom ik zeker terug, zeker nu ik weet van het Klein Afhaalvoordeel (extra garantie)

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bernice82
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-05-2015

ruudbeentjes

Aankoop: Online

ruim assortiment tegen scherpe prijzen.
En een snelle levering.

  • handig en duidelijk. Gemak 9
  • snelle levering. Service 9
  • voldoende keuze. Assortiment 9
  • ruim assortiment tegen scherpe prijzen. En een snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ruudbeentjes
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-05-2015

g dubbeld

Aankoop: Fysieke winkel
middelharnis

ik koop al mijn spullen altijd bij klein om dat het voor mij de winkel is voor mijn tv's en al mijn foto apparatuur
altijd een goede service
voor mij geen negatief oordeel over klein
een zeer goede winkel

  • makkelijk bestellen vis de site duidelijk en snel Gemak 10
  • de service is zeer goed in de winkel is men zeer behulp saam duidelijke uitleg waar voor je komt Service 10
  • het assortiment is genoeg in de winkel en als het niet in de winkel is word er gebeld naar de andere winkels of het daar wel op voorraad zo ja is het de andere dag ib de winkel Assortiment 9
  • het winkel personeel staat altijd voor je klaar on je te helpen en een goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van g dubbeld
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
09-05-2015

anjareinder

Aankoop: Online

  • Website is duidelijk, je vindt snel wat je zoekt Gemak 9
  • Service in eerste instantie niet goed, artikel niet aanwezig bij ophalen, geen reactie op mail. Later is er contact opgenomen en is mijn klacht goed afgehandeld. Service 8
  •   Assortiment
  • Na mijn eerdere negatieve beoordeling ben ik in 2e instantie een stuk positiever. Doen hun best om fouten goed te maken, dit in overleg. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van anjareinder
Reageer op deze review

Reactie:
anjareinder

08-05-2015
Klein heeft contact opgenomen en de zaak verder netjes afgehandeld

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

29-04-2015
Beste Anjareinder,

Wat vervelend om te moeten lezen dat je ervaring met Klein niet goed is bevallen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het probleem uit de wereld te helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 9,5
5 sterren
07-05-2015

JopvL

Aankoop: Online

Ik heb een JBL GO speaker gekocht en ik ben er erg blij mee. Alles was aanwezig wat erbij hoort te zitten en in mijn e-mail zitten alle gegevens van mijn aankoop. Zo heb ik alles bij de hand. Verder is er een ruime keuze aan artikelen.H

  • Overzichtelijke, maar vooral gebruiksvriendelijke website. Gemak 9
  • Goede service, direct hulp bij vragen & onduidelijkheden. Service 9
  • Breed scala aan producten en een ruim assortiment aan artikelen. Assortiment 10
  • Voor ieder wat wils. Goede prijs en snel geleverd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JopvL
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
07-05-2015

rowanlens

Aankoop: Fysieke winkel
Ridderkerk

Klein heeft mij positief verrast in service en aanbod. Medewerkers (in filiaal Ridderkerk) zijn vriendelijk en professioneel. Daarnaast was het aanbod en de extra service (garantie) een pluspunt ten op zichte van concurrenten. Ik zal dan ook zeker terug komen bij Klein, en dan specifiek het filiaal in Ridderkerk.

  • Ik ben in het filiaal in Ridderkerk geweest om mijn producten aan te schaffen. Gezien dit in mijn woonplaats is, is dit filiaal voor mij gemakkelijk en snel te bereiken. Via de website heb ik vooraf bekeken of Klein de producten had die ik graag wilde hebben. Verder niets aan te merken op de website, deze is overzichtelijk en compleet. Gemak 7
  • Omdat ik mij vooraf wilde orienteren op de producten die ik online had uitgezocht ben ik een aantal winkels gaan bezoeken, waaronder Foto Klein. De winkelmedewerker in filiaal Ridderkerk heeft mij zeer prettig en professioneel geholpen. Omdat het om een vrij uitgebreide set ging was het voor mij ook belangrijk welke winkel mij het mooiste aanbod kon doen. Uiteindelijk deed de medewerker bij Klein mij een zeer mooi aanbod, waar ik mede door zijn service wel ja op moest zeggen. Daarnaast is de standaard 5 jaar garantie en 2 maanden verzekering service een extra pluspunt, omdat concurrenten dit niet bieden. Service 9
  • In filiaal Ridderkerk waren de producten die ik wilde hebben niet standaard op voorraad. Deze moesten besteld worden en waren precies een week later af te halen. Uiteraard jammer dat ik niet direct de producten mee kon nemen, maar het aanbod en de service maakten het minder erg om er even op te moeten wachten. Assortiment 6
  • Bij toeval liep ik bij Klein binnen en had hier niet direct de meest hoge verwachtingen van. Ik was eerder gefocused op winkels als Kamera Express en Foka. Dit bleek een vooroordeel, ik ben professioneel en enthousiast geholpen, en daarnaast was Klein bereid om mij een aanbod te doen wat vele malen mooier was dan dat van de concurrentie. Ik zal mijn ervaringen dan ook delen met mijn omgeving, omdat het mij positief heeft verrast. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rowanlens
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-05-2015

henkvanveelen

Aankoop: Online

Ben zeer tevreden daar alles is nagekomen zoals vermeld. Ga zo door!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Komen afspraak betreffende bezorging volledig na. Artikelen zijn ook veilig en goed verpakt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van henkvanveelen
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
05-05-2015

gert 2015

Aankoop: Fysieke winkel
Ridderkerk

wij kwamen in de winkel bij Klein met de bedoeling alleen naar de E reader te kijken.
De dame die ons hielp was zo overtuigend dat wij besloten de E reader direct te kopen.
Zie gaf een zeer goede uitleg

  • Ik was op zoek naar een Ereader en zag deze bij Klein op de site In de winkel werd de prijs aangepast naar andere sites Gemak 9
  •   Service
  • bij het zoeken op de diverse sites zag ik wel dat het aanbod van Klein niet zo groot is Assortiment 8
  • werd goed geholpen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gert 2015
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
04-05-2015

Nikkelen

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Aangekomen in de winkel, geen tv die besteld was.
Personeel mij gerustgesteld en een duurdere tv aangeboden voor dezelfde prijs vanwege het ongemak.
Met 2 mooie smart tv,s naar huis.
Helemaal blij.

  • Alles bij de hand. Gemak 8
  • Probleem direct opgelost. Service 9
  • Rijkelijk veel. Assortiment 8
  • kundig personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nikkelen
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
04-05-2015

TdV1958

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Overzichtelijke winkel, met ruim assortiment. Deskundig en vriendelijk personeel. Thuis shoppen op hun webshop kan net zo makkelijk!

  • Alles is te vinden, goede website ook. Gemak 9
  • Je wordt goed geholpen: als iets niet duidelijk is kun je terecht voor vragen, je wordt professioneel geholpen. Mocht iets niet bevallen dan wordt je ook naderhand goed geholpen. Service 9
  • Een breed assortiment. Iedereen kan hier terecht, of je nu iets zoekt wat past bij je portemonnee of bij je technische voorkeuren (of een combinatie hiervan): je vindt altijd wat je zoekt. Goed of slecht bestaat niet bij Klein. Assortiment 10
  • Ik kan mij niet voorstellen dat iemand niet tevreden is terwijl ik het wel heel erg ben ;-) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van TdV1958
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-05-2015

tonenlissy

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

Een overzichtelijk ingerichte winkel met een breed assortiment voor fotografie en video, inclusief accessoires. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed advies en service aan de klant.

  •   Gemak
  • Correct en zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij aankoop van een telelens. Service 9
  • Zeer breed aanbod op gebied van fotografie en video. Assortiment 9
  • Gebaseerd op eigen positieve ervaring. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tonenlissy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-05-2015

IngevdB

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Ik ben vanmorgen bij een lezing geweest over portret-/ productfotografie. De bedrijfsleider sprak met enthousiasme en gaf goede tips. Onder het genot van een kop koffie hebben we allen aandachtig geluisterd en konden we tussendoor ook onze vragen stellen. Ik ben erg enthousiast geworden over portret fotografie dat ik meteen een flitsset en een reflectie scherm heb aangeschaft om een thuisstudio te maken. Ik heb erg veel zin om De tips in de praktijk uit te voeren. Ik kom zeker terug als ik nog een lezing welke mij aanspreekt voorbij zie komen. De lezingen zijn nog gratis ook, wat een super service!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van IngevdB
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
02-05-2015

Wfabrie

Aankoop: Online

Gebruikte showroom modellen worden voor nieuw verkocht. Hierover wordt je pas geinformeerd als je je artikel in de winkel gaat ophalen.

  • De website is niet duidelijk als het gaat om de status van het artikel. Een door mij bestelde TV bleek bij levering om een showroom model te gaan. Dit wordt niet op de website vermeld en product is gewoon 2de hands met veel branduren in de winkel. Wordt wel gewoon voor nieuw verkocht!! Let op dus. Gemak 1
  • De winkel laat je een artikel afhalen wat voor nieuw verkocht wordt. Maar eenmaal in de winkel komen ze met een showroom model. Er wordt schouderophalend gereageerd en gezegd dat hun er ook niets aan kunnen doen. Geen passend alternatief wordt gezocht. Service 1
  •   Assortiment
  • gebruikte showroommodellen worden op de Viresh Kishoendajal voor nieuw verkocht. In geen enkel ander filiaal was de door mij bestelde TV als nieuw in verpakking te krijgen. Het ging dus om een aktie van showroom modellen maar dat wordt nergens aangegeven. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Wfabrie
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

06-05-2015
Beste Wfabrie,

Wat vervelend om te moeten lezen dat je ervaring met Klein niet goed is bevallen. Dit is uiteraard absoluut niet onze insteek en daarom willen wij dit probleem ook uit de wereld helpen. Om die reden zullen wij dan ook zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 9,2
5 sterren
02-05-2015

c.rijsdijk

Aankoop: Fysieke winkel
Delft zuid

Zeer goede voorlichting. Vol lof!!!!

  • Zoeken via internet en afhalen in de winkel Gemak 9
  • Het door ons gekozen product bleek niet geschikt te zijn voor ons. Kregen goed advies welk product wel voor geschikt was. Service 10
  • Er vielbgenoeg te kiezen Assortiment 9
  • Goede voorlichting. Fijn personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van c.rijsdijk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-05-2015

roelanttimmer

Aankoop: Online

Overzichtelijke site met aantrekkelijk geprijsde artikelen.
Snelle levering en goede communicatie via mail bij online bestelling.

  • duidelijke informatie waardoor gemakkelijk zoeken, en een snelle levering van bestelde artikel. Gemak 9
  •   Service
  • Ruime keuze overzichtelijk aangeboden. Assortiment 9
  • vertrouwd adres en scherpe prijsstelling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roelanttimmer
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-05-2015

ElsaS

Aankoop: Online

Ze zijn klantvriendelijk, bestellen gaat gemakkelijk en ik had de producten de volgende dag al in huis.

  • De website is overzichtelijk, bestelling verloopt gemakkelijk en ik had mijn spullen de volgende dag al in huis. Gemak 9
  • Klein heeft een super fijne en klantvriendelijke service. Ze beantwoorden je vragen meteen en ze hebben een heel fijn retour beleid. Ik had wat verkeerd besteld en mocht het zonder kosten terug sturen. Mijn geld had ik twee dagen later alweer op mijn rekening staan. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ElsaS
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.