Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


1265 reviews Totaalscore 8,3
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,4

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,3

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,3
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 35
Totaal 8,0
4.5 sterren
19-04-2014

dimormar

Als hobbyist in de fotografie zie ik wel vaker een fotowinkel van binnen.
Ik moet zeggen dat Foto Klein mij het beste bevalt.
Service assortiment en niet vergeten de prijs van de artikelen zijn prima geregeld.

  • Via internet besteld en in de winkel afgehaald, dat is wel erg makkelijk en scheelt in de prijs, echt een aanrader. Gemak 8
  • Het personeel bood goede service. Een zaak om nog eens terug te komen. Service 7
  • Keus genoeg in camera's. Assortiment 9
  • Deze winkel heeft de voorkeur boven die hele grote winkels.... je wordt meer persoonlijk benaderd door het personeel, een betere service. Dus zeker een aanrader. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dimormar
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-04-2014

XtweeX

Het is een klein filiaal en slecht bereikbaar met de auto (ivm eventueel sjouwen van uw aankopen) maar de service is netjes duidelijk en snel.

  • Ik hoefde in de winkel niets te doen alles werd geregeld, alleen moest ik het product zelf naar de auto sjouwen Gemak 9
  • Ik werd gelijk geholpen en kreeg goed advies Service 10
  • Het is een klein filiaal Assortiment 7
  • Goeie service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van XtweeX
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
18-04-2014

Ed Bruning

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

De omruil service voor nieuwe producten b.v. van een standaardlens naar een groothoek is erg moeilijk : 1 was niet op voorraad, dat kan
2. moeten ze laten komen echter moet er eerst een aanbetaling van 10% worden gedaan,
3 omruilen ook bij nieuw doet de firma niet is bedrijfspolicy werd mij gezegd.
4 bij de aangeschafte camera Nikon 7100 met extra lenzen e.d. een investering van ruim € 1.600,-- zat een tjechische gebruikshandleiding, ik vroeg om een boek hiervan dat is er niet in het Nederlands, inmiddels heb ik via Nikon de Nederlandse gebruiks handleiding mogen ontvangen. Ik kreeg wel een uitdraai van de handleiding op mijn verzoek echter de inkt was zeker op en was slecht te lezen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Zie hieronder .............................................................. .............................................................. ............................................................ Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Ed Bruning
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
18-04-2014

b.zoeters

veel reclame en drukte maken ze over wat ze allemaal hebben en hoe goedkoop.
alles goedverlopen met bestellen online totdat je het bericht krijgt dat het product beschikbaar is.

dan moet je het nogmaals bestellen, verder geen probleem hiermee, 3 dagen later alsnog tegen dezelfde prijs mogen ophalen. lijkt wel op ze iets anders "moeten"verkopen zodra je in de winkel ben.

  • via website snel en makkelijk te bestellen Gemak 8
  • jammer dat als je bericht krijgt dat je product klaar staat het er niet is en dat er dan iets anders verkocht moet worden Service 5
  • bijna alles aanwezig Assortiment 7
  • moeten het beloofde ook waarmaken Aanbeveling 6
» Lees de hele review van b.zoeters
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2014

Eliane Meerkerk

Al met al geen opmerkingen, alles verliep zoals het hoort

  • Verliep volledig volgens de informatie Gemak 10
  • Super snelle reactie op de bestelling, evenals de levering Service 10
  • Alles wat je zoekt is aanwezig Assortiment 10
  • Snelle service, levertijd en kwaliteit Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Eliane Meerkerk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2014

nietsnelnietsloom

Aankoop: Fysieke winkel

Camera gekocht bij klein, goed geholpen. Verkoper wist me genoeg te vertellen en heb een goede keuze gemaakt. Bedankt.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nietsnelnietsloom
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
16-04-2014

Abdelshaheed

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik heb een televisie gekocht en heb aan de verkoper gevraagd of het echt een nieuwe, ongebruikte televisie was. Toen ik thuis kwam bleek dat de televisie wel degelijk gebruikt was als showroommodel. Ik heb meteen foto's gemaakt en diverse emails gestuurd. Hierop heb ik alleen respons gekregen dat ik door de winkel in Eindhoven gebeld zou worden, wat tot op heden nog niet gebeurd is. Erg slechte service dus! Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Na de eerste aankoop zou ik dit nog wel gedaan hebben maar na bovenstaand probleem zou ik het iedereen afraden en zal ik niet eens meer naar de website gaan. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Abdelshaheed
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
15-04-2014

liskygirl

prima winkel ik ben blij met mijn aankoop

  • prima Gemak 8
  • leg wel goed uit Service 8
  • mag meer zijn Assortiment 6
  • goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van liskygirl
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

Huisman2014

Degelijke kennis van zaken. Bij afhalen in de winkel wel even reserveren via internet; de voorraad op de website klopt niet altijd met de voorraad in de winkel.

  • Thuis laten bezorgen werkt prima en snel. Gemak 9
  • In de winkel goed geholpen. Service 9
  •   Assortiment
  • Prima kwaliteit en kennis van zaken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Huisman2014
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-04-2014

nsloom

Niks op aan te merken. Wilde een usb hebben. Deze was niet op voorraad toen ik de winkel binnen liep.
Hij is netjes nagestuurd! En hier geen problemen aan ondervonden.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nsloom
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-04-2014

ksnel

Ik ben naar de winkel gegaan in breda. Deze uitstap was onbedoeld maar wilde gewoon even snuffelen. Mijn oog viel toch op een mooie tv, die scherp geprijst was. Heb toch even snel de concurrent nagekeken. De man legde alles haarfijn uit en ben toen naar buiten gestapt met de televisie. Nu een maand verder en nog onwijs te vrede

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ksnel
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
13-04-2014

printer5

Goede service, zou alleen prettig zijn als hij wat minder probeerde aan te smeren. Dit vind ik een minpunt.

  • Een makkelijk bereikbare winkel. Midden in de stad in een winkelstraat. Gemak 8
  • Goed service, alleen wilde hij mij van alles aansmeren dat vond ik minder. Service 7
  • Niet veel keuze in de winkel. Assortiment 6
  • Ik zou eerder de webshop aanbevelen daar is meer keus. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van printer5
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-04-2014

innacoon

Eerlijke winkel met verstand van zaken, ook nog eens voor een scherpe prijs.

  • Bij de winkel in Zoetermeer kan je om de hoek de eerste 3 uur gratis parkeren Gemak 9
  • Duidelijke uitleg en altijd voor een goede prijs. Service 10
  • Alles waar ik naar zocht was voorradig. Mist alleen camera specifieke accessoires, wat mijn model betrof. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van innacoon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

fantasinas

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Uitstekend geholpen bij de vestiging in Barendrecht. Groot assortiment en medewerkers weten goed waar ze over praten! Voortaan al mijn aankopen bij klein! Ben heel erg tevreden!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fantasinas
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-04-2014

JanG1963

als ik weer iets nodig heb op het vlak van tv, camera, audio of iets dergelijks, leg ik eerst de lijn met Eindhoven XL (en wel met Joeri).
vooral zijn advies om eens naar de Olympus OM-D serie te gaan kijken in plaats van naar de voordelige spiegelreflex-series heeft me overtuigd van deskundigheid en een gerichtheid op wat een klant werkelijk zoekt ...

  • Een prima site die veel informatie geeft en een goede snelle deskundige service voor de telefoon Gemak 8
  • de service wordt nog beter als je naar de fysieke winkel gaat. in werd in Eindhoven XL vlot en deskundig geholpen en dit gecombineerd met scherpe aanbiedingen zorgde ervoor dat ik in korte tijd twee keer met plezier de reis naar deze winkel ondernam ... Service 9
  • een prima assortiment. als je je een beetje oriënteert, doe je met behulp van het deskundige advies snel en goed zaken Assortiment 9
  • een up-to-date collectie, prima telefonisch advies, een overzichtelijk fysieke winkel met deskundig personeel ... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JanG1963
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

mirandazwart

Aankoop: Online

Vorige week nieuwe tv gekocht. Werd netjes verzonden snel ook. Had veel keus en zou zeker aanraden nog een keer hier aankopen te doen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mirandazwart
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

steijngroen

Aankoop: Online

Ik kocht mijn product online en ging dit in de winkel afhalen.
De verkoper vroeg mij naar mijn eisen van dit product. Ik vertelde wat ik er mee wilde doen en de verkoper raadde mij een ander product aan. Hier ben ik nog meer tevreden over! Super zo'n aanbeveling

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van steijngroen
Reageer op deze review

Totaal 2,0
1 sterren
09-04-2014

De geit is gemolken

Aankoop: Online

Ik merkte gelijk op aan het personeel dat dit niet de eerste keer was dat iemand kwam voor iets wat er niet was. Terwijl ik wel een reservering had gemaakt via de website. Mijn idee is om het product, welke op de website staat, als "lokkertje" wordt gebruikt om je naar de winkel te krijgen om vervolgens te proberen je een ander product te verkopen.

  • Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk. Echter zijn de voorraad statussen niet correct! Mijn keuze was om het product af te halen in de winkel omdat het product niet op voorraad was in de webshop. Echter in de winkel aangekomen bleek dat het product ook niet op voorraad was, behalve het showroom model. Deze had ik mee mogen nemen. Maar hiervoor heb ik bedankt. Nog een paar alternatieven te horen gekregen, wat vind je van deze? Of, waarom geen ander merk. Vervelend! Daarna nog een paar andere filialen gebeld, waar op de website stond vermeld dat deze het product op voorraad hadden maar al deze winkels hadden ook alleen een showroom model. Mocht wel langs komen dan zou mij duidelijk worden gemaakt dat er ook andere “betere” modellen in de winkel staan. Rare smaak aan overgehouden. Gemak 3
  • Slecht. Statussen van de voorraad kloppen niet. In de winkel een vervelende benadering om mij op de andere gedachten te brengen met andere merken/modellen/types. Service 2
  •   Assortiment
  • Niet. Er is geen zekerheid bij deze winkel of het product op voorraad is en als je naar de winkel gaat, in de veronderstelling, dat het product op voorraad moet zijn proberen ze je in de winkel op andere gedachten te brengen Aanbeveling 1
» Lees de hele review van De geit is gemolken
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-04-2014

hoef22

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Goede uitleg en hulp bij het kiezen van een camera die voldeed aan mijn eisen Service 9
  • Ruime keuze in diverse types camera Assortiment 9
  • Ik kan de fa klein zeker aanbevelen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hoef22
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
07-04-2014

NX20

Aankoop: Fysieke winkel
Breda XL

  •   Gemak
  • Ten eerste: Tijdens het afrekenen van je fotocamera worden er diverse bij verkopen op een vervelende manier verkocht zoals een verzekering, cursus en zelfs een energy leverancier! Ten tweede: Toen ik thuis kwam met mijn Samsung NX20 zat bleek deze defect in de doos te zitten. Bij retourneren van de camera (1 dag later) werd er gezegd dat deze defect is en dat ik het "showmodel" mee mocht nemen. Hiermee ging ik natuurlijk niet akkoord, ik mocht een nieuwe ophalen bij de andere winkel in Breda, hier vertrouwde ik het niet, de doos was al open, onderdelen zaten niet meer in het plastic verpakt en ook het showmodel was uit de vitrine, wederom werd mij een "showmodel" aangesmeerd. Ik was hier totaal niet van gecharmeerd... dit hoort een speciaalzaak niet te doen, en zeker niet een showmodel als nieuw verkopen. Ik heb hier ook me beklaag over gedaan bij het hoofdkantoor van foto Klein en deze hebben geregeld dat ik een nieuwe camera kon ophalen in Barendrecht (40KM verder), wel word ter compensatie er een SD-kaart en UV-filter naar mij verzonden. Na dit allemaal is het vertrouwen in de "speciaalzaak" verdwenen. Service 1
  • Voldoende keuze. Assortiment 7
  • Zeer slechte retour service en een vervelende manier van bij verkopen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van NX20
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2014

JoopRood

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

ja gewoon prima geholpen wou zo een mooie camera met een lens mijn broer heeft er ook een. Is me eentje aangeraden van kanon en is helemaal uitgelegd hoe het werk en alles. Prima netjes en beleefd tegen me geweest zou iedereen aanraden bij klein te kopen

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JoopRood
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2014

diet1991

Aankoop: Fysieke winkel
breda

Ik was opzoek naar een handig speakertje voor bij het voetballen met mijn vrienden. Het wordt lekker weer dus in de vrijetijd voetballen begint er weer aan te komen. Ik ging naar breda en daar vertelde de verkoper mij over alle keuzes en opties. Uiteindelijk naar huis gegaan met een jbl charge. Erg tevreden over dit product en de aandacht

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ik was opzoek naar een handig speakertje voor bij het voetballen met mijn vrienden. Het wordt lekker weer dus in de vrijetijd voetballen begint er weer aan te komen. Ik ging naar breda en daar vertelde de verkoper mij over alle keuzes en opties. Uiteindelijk naar huis gegaan met een jbl charge. Erg tevreden over dit product en de aandacht Aanbeveling 10
» Lees de hele review van diet1991
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-04-2014

Koos en Marijke

Aankoop: Fysieke winkel
Peppelweg 109 Rotterdam

zie hier boven.Gingen voor spiegelreflex en kwamen de winkel uit met een sony Cyber-shot met eindeloze functies in een toestel zonder aankoop van allemaal lenzen

  • eerst op website ons verdiept daarna naar winkel en prima te woord gestaan door verkoper en ons op een geheel ander inzicht een andere koop aangeraden wat heel goed bevalt Gemak 8
  • geheel niet opdringerig maar echt geluisterd wat je met camera wil doen en daarop geadviseerd en goed uitgelegd bijna twee uur in winkel geweest dus ook geen impuls aankoop Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • prima en kennis van zaken weet waarover die praat en vooral geen verkoperspraatje, zijn even winkel uitgeweest om samen te overleggen en daarna tot koop teruggekomen. Niets aangesmeerd gekregen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Koos en Marijke
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-04-2014

Kuijstermans101405

  • Website is erg duidelijk en het reserveren van een artikel dat op voorraad staat gaat heel goed. Gemak 10
  • Bij aankomst in de winkel even moeten wachten voordat we geholpen werden. Verkoper was met klant bezig en nam daar heel veel tijd voor en klant kreeg overal fantastische goede uitleg over. Toen wij aan de beurt waren werden we geholpen door Drh. F. Slot in de vestiging Breda Marksingel. Echt fantastisch goed geholpen, duidelijke uitleg en op basis van uitleg een goede keuze gemaakt voor een digitale compact camera. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Neem de tijd voor je aankoop. Medewerkers weten erg veel over de artikelen en geven echt fantastisch goed advies. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kuijstermans101405
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-04-2014

sjaakfonville

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden, HAARLEMMERSTRAAT

Zie hierboven, en vooral de sfeer is erg ontspannen en zeer klantgericht, en vriendelijk

  • Heel makkelijk, als ze het niet in de winkel hebben kun je het on-line bestellen, maar dan is het wel ietsje duurder. Toen ik voor het eerst in de zaak kwam, was mijn e-reader er niet meer, dus ik heb hem on-line besteld voor ietsje meer geld. En toen ik later in de winkel terugkwam om een hoesje om de e-reader te kopen, kreeg ik daar zonder te vragen- een kleine korting op omdat ik on-line meer had betaald. Zo zie je maar weer: het bestaat nog: een menselijek benadering voor een deels on-line shop! Gemak 10
  • Zelfs zonder bonnetje werd ik volledig vertrouwd en kon ik mijn hoesje voor de Kobo e-reader omwisselen, in een heel prettige sfeer. Ouderwetse service tegen een zeer scherpe prijs: ik ben fan geworden van Klein aan de Haarlemmerstraat in leiden: geweldige mensen! Service 10
  • Wat er in de zaak niet is, kun je on-line bestellen en het wordt dan binnen 1 dag bezorgt. Assortiment 10
  • Ik heb deze zaak, en ment name dit filiaal in Leiden dus, op aanraden van een vriend van mij bezocht en ben zo tevreden dat ik deze zaak nu ook al aan een paar anderen heb aangeraden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sjaakfonville
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
02-04-2014

Jan Glas

Aankoop: Fysieke winkel
Stratumsedijk 32, Eindhoven

  • In allen aspecten was de website duidelijk en informatief. Gemak 8
  • De bereikbaarheid van de winkel via een centrale meldpunt wan onvoldoende. Een telefoon number van de filiaal op een business kaart of kwitantie zou dit problemen oplossen. Service 7
  • Het was een uitdaging om de prijzen van de winkel en de website te vergelijken. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Jan Glas
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
02-04-2014

Aniet.

Aankoop: Fysieke winkel
Leidschendam

Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe camera.
Hierbij werd vrijblijvend alle opties verteld die er mogelijk zijn ivm verzekeringen,
garanties en assecoires. Advisering is compleet. Top.

  • Deskundig personeel zorgt ervoor een juiste keuze te maken. Overzichtelijk winkel. Gemak 8
  • Prima service! Deskundig en heldere informatie. Bereid om vragen te behandelen en eventueel te onderzoeken. Behulpzaam personeel! Service 10
  • Prima assortiment. Assortiment 8
  • Prijs en kwaliteit zijn in balans.Service gericht. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Aniet.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-04-2014

hgeel

Aankoop: Online

Ik was opzoek naar een leuke en handige panasonic compact camera. De site gaf veel duidelijkheid. En omdat ik een beginnend en niet veelvoudig gebruiker ben. Ben ik afgegaan op de prijs. Nu een tijdje in bezit en uitermate tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hgeel
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
31-03-2014

Piet Nicolaas

Wees eerlijk over de levertijden.

  • On line aankoop van een compactcamera en van een spiegelreflexcamera gedaan. Levertijd (aangegeven op de site) 1-3 dagen. Na 5 dagen gebeld voor informatie. Kreeg te horen dat er slechts één camera in voorraad was, maar beschadigd bleek te zijn. Website gaf aan dat er 11 camera's voorradig waren!!! Betreffende type niet meer te leveren, uit productie gehaald, maar kon een andere duurdere, maar betere aanschaffen. Vroeg daarna (aan een collega) de status van de andere camera. Wat bleek: was nog maar één camera en die was, jawel, beschadigd. Dus levertijd werd verlengd. Is intussen tot volle tevredenheid ontvangen. Gemak 5
  • Vermoed dat door de crisis minimale voorraad wordt aangelegd, en denk dat daardoor niet altijd in 1-3 dagen geleverd kan worden, maar 2x op een dag met (mijnziens) dezelfde smoes dat de de bestelde camera de laatste opvoorrraad was en beschadigd lijkt mij niet netjes. Service 5
  • Zoe te zien was er keuze genoeg. Assortiment 8
  • Ondanks mijn twijfels over de late levering, de camera's voor een lage prijs gekocht . Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Piet Nicolaas
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
31-03-2014

Bramble106

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

+ Online afhandeling
-- Misleidende promotie (lage afhaalprijzen die ze niet waarmaken)
-- service in de winkel

  • Bestellen op de site ging prima, en klantenservice na een vraag was snel en duidelijk Gemak 7
  • Online service was prima, in de winkel het tegenovergestelde. Aanbieding was in de eerste dag al op, Bij ophalen camera 5 minuten staan wachten terwijl hij met een andere dame achter de kassa bezig was en daarna pas een collega riep. Service 1
  •   Assortiment
  • Bij ophalen van een camera werd mij nog even verteld dat het een oud model was, voor dat geld wat beters kon kopen en dat een spiegelreflex onzin was. Hij probeerde me dan ook zelfs op dat moment nog een sony systeemcamera aan te smeren. (waarschijnlijk zit daar wel een bonus op) Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Bramble106
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-03-2014

MJ Keijser van der Hucht

Aankoop: Fysieke winkel
Poolsterstraat 16-40 3067 LX Rotterdam

Alles was er wat ik wilde hebben.De prijs is ok.Ik schrijf hier ook, dat ik het review niet geopend krijg. Ik wei daarom zeggen, dat ik erg tevreden ben met het toestel en heel goed ben geholpen door verkoper el Mahjoubi, M

  • via de email heb ik het foto toestel van Canon besteld en de gegevens ingevuld en afgehaald bij Foto Klein waar het al was geregistreerd. Gemak 9
  • Het fototoestel was gelijk aftehalen.Ik werd bij Klein in Winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam heel vriendelijk geholpen en de verkoper heeft alles uitgelegd en het fototoestel ook al geinstalleerd. Servicekosten ok. Service 9
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van MJ Keijser van der Hucht
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
31-03-2014

Bwessl

Aankoop: Fysieke winkel
Hoven Delft

Wel klantvriendelijk, maar ik verwacht wel eenn nieuw product.

  • Paar keer naar toe gemoeten. Gemak 6
  • Had de Nikon D3200 besteld, maar bij thuiskomst bleek het een gebruiktexemplaar te zijn, zat nog een kaartje in met foto's. Service 7
  • Ze hebben wel een behoorlijk assortiment, maar niet altijd op voorraad. Assortiment 8
  • Prima geholpen en vriendelijk personeel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bwessl
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
30-03-2014

H.Berkhoff

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

Goed geholpen met goede voorlichting

  •   Gemak
  • Zeer goede voorlichting, ook w.b. antwoord op vragen.. Vriendelijk personeel met genoeg tijd voor klant Service 9
  • genoeg keuze uit diverse modellen Assortiment 8
  • Goede keus aan wat voor modellen dan ook Aanbeveling 9
» Lees de hele review van H.Berkhoff
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
29-03-2014

Hannah Naomi

Aankoop: Fysieke winkel
Pijnacker

Het is een prettige winkel waar personeel weet waar ze het over hebben. Ik ga hier zeker vaker mijn aankopen doen. Het is veel persoonlijker shoppen dan in zo een mega groot warenhuis waar je verzuipt in de apparatuur maar personeel geen tijd voor je neemt.

  •   Gemak
  • De winkel is gemakkelijk te vinden en goed bereikbaar. De verkoper had duidelijk kennis van de producten die hij verkocht en heeft met veel geduld de producten laten zien en zelfs laten testen. Hij gaf een fijn en goed advies maar dwong verder niet. Dit gaf een goed gevoel om hier mijn aankoop te doen. En dat heb ik dus ook gedaan! Service 9
  • Voor de grote van het dorp (Pijnacker) waarin de winkel zich bevindt is het assortiment er voldoende. Assortiment 8
  • Hier kan met een gerust hart gewinkeld worden. Het personeel is er uiterst vriendelijk en de service is er top! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hannah Naomi
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
29-03-2014

Tychovb

Alles goed en snel en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs

  • Even langsgaan en het was geregeld Gemak 9
  • Ik ben binnen gelopen met een aantal vragen. Deze hebben ze beantwoord en toegelicht. Service 10
  • Ze hebben niet alles maar wel veel, snelle service en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Tychovb
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-03-2014

Pietwit

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Jammer genoeg had ik niet gewonnen bij de gopro actie. Maar wilde er alsnog 1 hebben.
Dus ging ik naar de winkel in barendrecht. De medewerker daar kon me alles uitleggen over de verschillende soorten en de werking van iedere camera. Ik heb hem nu net binnen en ben nu al tevreden over de uitleg en werking van het product. Dankje

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pietwit
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-03-2014

Koper55

Met heldere vragen werd meegedacht en werd de keuze goed geleid en onderbouwd.

  • Heldere uitstalling van producten Gemak 8
  • Zeer attente en meedenkende verkoper. Service 9
  • Niet enorm veel keuze, maar dat maakt het beslissen gemakkelijker. Assortiment 8
  • Met name de service en kennis van producten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Koper55
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
26-03-2014

Willem van der Linde

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Voor een goed advies en een redelijke prijs hoef je niet ergens anders te zijn.

  • Wanneer je wat over nieuwe camera's wil weten is het daar te vinden en gelijk te bestellen of af te halen. Gemak 8
  • wanneer je met vragen zit wordt de tijd genomen om het uit te leggen, druk of niet druk. Service 8
  • nagenoeg alles op voorraad. Assortiment 9
  • Aanbevelen aan anderen om de ondervonden persoonlijke ervaringen, die gewoon goed zijn. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Willem van der Linde
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
26-03-2014

nico van hooff

Aankoop: Fysieke winkel
middelharnis

speciaal in eigen woonplaats gekocht

  • nederlands produkt Gemak 8
  • verkoper zeer goed geholpen Service 8
  • prima keuze Assortiment 7
  • wordt zeer prettig en informatief geholpen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van nico van hooff
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-03-2014

j.e.scherpbier

Aankoop: Fysieke winkel
Zoetermeer

Ik ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door het personeel. Ook de TV naar mijn auto brengen was geen enkel probleem. Terugbrengen kon zonder enig probleem, kan de mediamarkt nog veel van leren. Prijzen worden direct tegen internet afgezet en zonodig naar beneden bijgesteld. Prima!

  • winkel is prima bereikbaar en personeel zeer hulpvaardig Gemak 10
  • per ongeluk een overbodige module voor CI gekocht, kon ik zonder problemen terugbrengen Service 10
  • Alles wat ik zoek is te krijgen Assortiment 9
  • Zeer vriendelijk, ter zake deskundig personeel. omruilen is geen enkel probleem Aanbeveling 9
» Lees de hele review van j.e.scherpbier
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-03-2014

Chris Samsung

Nadat mijn zoontje van 10 maanden de oude samsung home cinema had gesloopt werdt het tijd voor een nieuwe set.
Beetje rondgekeken op het net naar een vergelijkbare set,deze vond ik vrij snel.
Toen de laagste prijs zoeken.......
Omdat ik niet zo van het verzenden ben zocht ik een echte winkel.
Daarbij kwam ik bij Foto Klein uit.
Omdat ik voor mijn werk door het hele land zit ben ik even op bezoek geweest bij het filiaal in Rotterdam Alexandrium.
Bij binnenkomst direct geholpen en verteld dat ik naar deze set benieuwd was,
men had de set showroom klaar staan.
De verkoper vertelde mij eigenlijk alles wat ik wou weten,nou is dit natuurlijk geen bijzonder uitgebreide set maar voldoende voor mijn thuis situatie.
Ook was deze set op voorraad dus besloten om de set aan te schaffen.
Afgerekend voor een zeer scherpe prijs.
Nadat dit gebeurd was kreeg ik op weg naar mijn auto al een email met daarin een digitale bon(wel makkelijker dan een ouderwets bonnetje die vervaagt en zoek raakt;)
en een actiecode om een gratis fotoboek te bestellen.
Kortom;goede uitleg,geen opdringerige verkoper en juiste prijs.

  • Geen wachtrij Digitale bon via Email Gemak 10
  • Duidelijke uitleg over de set,geen opdringerige verkoper Service 10
  • Voldoende Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Chris Samsung
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-03-2014

Dhr. W.H.M. Henke

Aankoop: Fysieke winkel
Winkel 24, Haas, R.R., Alphen aan den Rijn

Prima geholpen door vriendelijke bekwame verkoper met prima advies.

  •   Gemak
  • •Ver van de parkeerplaats •Zeer goed. Met de juiste instructie was mijn nieuwe TV binnen het half uur up and running. •Kon de aanbieding direct meenemen. •NVT en hoop dat ook niet mee te maken •Ik begrijp dat wel maar had het liever niet. Service 8
  • •Mijn aanbieding was niet aanwezig. •Ja, want ik ben met een duurdere TV de winkel uitgegaan. •Zie voorgaand •Mij werd verzekerd van wel •Ja Assortiment 8
  • Goed product voor een goede prijs Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dhr. W.H.M. Henke
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
24-03-2014

CJK1957

Prima zaak, veel keuze, deskundig personeel

  • Goede bereikbaar, voldoende parkeer mogelijkheden, ruime sortering Gemak 8
  • Deskundig personeel die met een goede onderbouwing uitleg geven. Vasthouden op het gebied van extra service / verzekering Service 8
  • Veel verschillende merken en binnen die merken een ruime keuze aan modellen. Assortiment 9
  • Zeker een bezoek waard als men opzoek is naar een camera. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van CJK1957
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-03-2014

bosstruiner

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Sinds foto klein in Eindhoven zit ben ik er klant heb daar mijn toestel lenzen en flitser gekocht en nog wat kleinere spullen alles naar goede tevredenheid .

  • Fotozaak met personeel wat verstand van zaken heeft. En voor mij op fietsafstand van thuis. Alles onder een dak. Gemak 9
  • Bij stukken ,of als er iets niet duidelijk is kun je in de winkel de nodige informatie krijgen die nodig is. Service 9
  • Alles voor de fotograaf niet in huis dan kun je dat zien op de side van de winkel. Levertijd zeer snel. Assortiment 9
  • Je weet dat je daar goed behandeld wordt, ook de kleine fotograaf krijg de aandacht die nodig is. En op alles een eerlijk antwoord. Als klant ga je blij naar buiten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bosstruiner
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-03-2014

Maurice97

  • alles is duidelijk en overzichtelijk. Gemak 8
  • goede service. zeker wanneer je een winkel bezoekt. medewerker denkt goed met je mee en neemt echt de tijd voor je zodat je met de spullen naar huis gaat die voor jou het beste zijn Service 10
  • het mag iets wat uitgebreider. vooral in de winkel. maar op zich is het een mooi en goed assortiment met producten die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben Assortiment 7
  • Zoals ik al eerder zij. goede service en vooral van het personeel in de winkel en een goed assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maurice97
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
24-03-2014

H de Swart

Aankoop: Fysieke winkel
Ridderkerk Ridderhof

Het is jammer dat er zoveel is misgegaan.heb drie maal mijn zoon gevraagd met mij mee te gaan om gekochte home video op te halen en uiteindelijk ook nog naar Barendrecht geweest om hem daar op te halen.
Dan de garantie waar ik 40 euro voor betaald ,waarvan ik de indruk kreeg dat die er gratis bij zou moeten zitten.
Ik ga bij Harman mailen en vragen of dit wel terecht is.
Maandag nog even langs geweest om wat uitleg te vragen omtrent niet synchroon lopen van tekst en geluid,de andere heer heeft mij daar goed bij geholpen.
Ook hij vergat echter zijn gemaakte afspraak afgelopen zaterdag.
Het winnen van de aankoop prijs zal er voor mij niet in zitten na deze melding van mijn ervaringen.

  • Aanbieding niet op voorraad-zou afgeleverd worden op zat.twee keer geweest om op te halen en uiteindelijk de derde keer zelf op moeten halen in Barendrecht Gemak 3
  • Zelfs de garantie niet op de bon vermeld.maandag daar voor geweest,mijnheer was verbaast dat ik 40 euro heb moeten betalen voor 5 jaar garantie. Service 3
  • Kwam gericht voor de home video Harman Kardon 370 die daar in de aanbieding was.dar ter plaatse beluisterd en daarna besloten deze te kopen Assortiment 6
  • Mijn ervaring was slecht en zal niet gauw weer wat kopen en ook niet aanraden.na alle niet nagekomen afspraken moest ik de week daarop langskomen,dan zou mijnheer kijken wat hij nog voor mij kon doen en dat was de laatste afspraak die niet nagekomen is. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van H de Swart
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-03-2014

w vd bosch

erg vriendelijk personeel heel goed uitleg omdat we eerst een andere camera op het oog had. de prijs stond ons erg aan voor meer kwaliteit meer mogelijkheid .Dus iets duurder maar meer voor je geld. bedankt ervoor

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • wel keus maar wel iets meer willen we. Assortiment 7
  • zie beoordeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van w vd bosch
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-03-2014

guy19

Aankoop: Fysieke winkel
peppelweg

Ik ging naar foto klein omdat ik hier eerder een home cinema set had gekocht.
Nu wilde ik een 3d film kijken via mijn home cinema set, alleen hier had ik een speciale hdmi kabel voor nodig. De man in de winkel legde mij het verschil in alle kabels netjes uit en uiteindelijk thuis mijn 3d film kunnen kijken. Gezien mijn eerste aankoop en deze aankoop. Wilde ik toch even een review schrijven. Keurig!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van guy19
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-03-2014

hoevenark

Aankoop: Fysieke winkel
Slotlaan 164, Zeist

De sfeer in deze winkel is uitstekend en de deskundigheid van het personeel is bijzonder goed. Onze verkoper dacht mee bij het bepalen van het type en

  • Web site was makkelijk te vinden. Product informatie ook goed, Jammer dat voorraad niet klopte. Echter in de winkel zelf voorbeeldig opgelost. Gemak 7
  • Zoals gezegd, Artikel bleek niet op voorraad maar door samen naar een andere oplossing te zoeken. Prima opgelost. Mede door deskundig personeel. Service 9
  • Qua assortiment en prijs is het de moeite waard om langs te gaan bij de winkel. Assortiment 8
  • Ik kan een ieder die iets zoekt op gebied van e-readers dan wel foto apparatuur en lenzen aanraden om voor Klein te kiezen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hoevenark
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-03-2014

beluil

de winkel is vlak bij, de winkel is ruim, en ze nemen alle tijd om je te helpen.

  • De winkel is in ons dorp en dat is prettig zo vlakbij Gemak 10
  • Prima, je wordt ook geattendeerd op een andere voordelen van deze firma, zodat je kunnen helpen bij besparen op energie leveranciers of providers Service 10
  • de aanbieding was niet op voorraad Assortiment 8
  • toen ik melde dat ik een product op internet voordeliger vond, werd had gecontroleerd en kreeg ik dat product ook voor die prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van beluil
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.