Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


642 reviews Totaalscore 8,5
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,4

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,5
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 54
Totaal 8,7
4.5 sterren
01-08-2015

jebruigom

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

Ik heb de afgelopen jaren regelmatig wat Bij Klein in Gorinchem gekocht. Ben altijd vriendelijk geholpen. Personeel geeft goed advies. Service is goed.

  •   Gemak
  • In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en goed advies en antwoord gekregen op mijn vragen. Personeel had alle tijd voor me. Service 9
  • Artikel was niet voorradig en is besteld. Was met 2 dagen al in de winkel. Dus lekker snel. Assortiment 8
  • Zie hierboven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jebruigom
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
30-07-2015

trixv200

Aankoop: Fysieke winkel
Capelle aan den IJssel Koperwiek

Via internet heb ik een Philips tv gereserveerd bij de vestiging van Klein in Capelle aan den IJssel. Ik had de tv maandagavond gereserveerd en kreeg niet veel later keurig bericht dat ie voor me klaar zou staan. Ik ben gisteren(woensdag) naar de winkel gegaan om de tv op te halen. De medewerker achter de kassa zei: "Kijk meneer, daar staat ie, de voorraad is op dus u krijgt van mij het showroommodel mee." Als ik iets reserveer wil ik gewoon nieuw in doos, anders was ik in eerste instantie wel naar een tweedehandsje gaan zoeken. Vervolgens kwam een tweede medewerker erbij staan en zei:"Ik kan u wel iets anders aanbieden in dezelfde prijsklassen en met hetzelfde formaat." Ik heb aangegeven dat ik echt specifiek het door mij uitgekozen model wilde hebben en geen ander model en al helemaal geen ander merk. Mijn vraag aan de verkoper luidde daarom ook of het mogelijk was om bij een ander filiaal te informeren of er daar nog een stond nieuw in doos of om er een nieuw in doos naar de winkel te laten komen. De verkopers waren niet bereid om iets voor mij te regelen. "Meneer, het is deze of niks!" Oké, dan is het niks. Dag!

Een zeer teleurstellende service, ik heb de tv inmiddels gekocht bij Correct in Rotterdam, ik werd vriendelijk te woord gestaan door de telefoon en netjes geholpen. het kan dus wel! Complimenten aan Correct. En bij Klein zal ik nooit meer wat kopen en ik zal iedereen die zinnens was daar iets te kopen dit van harte af te raden.

  • Het is mogelijk artikelen te reserveren, zodat het klaarstaat. Gemak 6
  • Medewerkers in de winkel waren niet bereid mij te helpen met het bestellen van een tv Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Zeker niet, de medewerkers verklaren je voor gek als je niet een topmodel tv kiest en bovendien zijn ze niet bereid je goed te helpen. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van trixv200
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-07-2015

Selke79

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht XL

Deskundig advies in de winkel, breed assortiment en verbluffende service!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • De aangekochte camera was na twee dagen defect. Dat gebeurde in de vakantie. Na de vakantie naar de winkel. Ik kreeg meteen een nieuwe mee. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Uitstekende service, duidelijk en uitgebreid advies. Uitgebreid assortiment. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Selke79
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-07-2015

vanrobbert

Aankoop: Fysieke winkel
Kroonstraat Utrecht

Fijn dat het personeel meedenkt met wat je zelf al gedaan hebt...personeel wist dus aan te sluiten bij mijn zoektocht...dat is top

  • Dichtbij mijn huis Gemak 9
  • Direct leverbaar Service 9
  • Keus genoeg Assortiment 9
  • Fijn personeel dat meedenkt met je als klant Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vanrobbert
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
28-07-2015

JeeeTeee

Aankoop: Online

De scherpe prijs was voor een showroom model dat de verkoper in de winkel voor me wilde gaan inpakken. Hij zei dat de TV geruime tijd in de winkel had gestaan, omdat het al een wat ouder model was. Dat betekent dus dat ik bijna een TV aangesmeerd kreeg die al honderden branduren achter de rug heeft. Dan is de prijs ineens niet meer zo scherp. Kortom, als je nog iets voor een scherpe prijs bij Klein koopt, dan goed controleren of het apparaat nog verpakt is zoals deze de fabriek heeft verlaten.

  • Afhalen in een filiaal op 40 km afstand heeft voordelen, maar die worden teniet gedaan als de levering ter plaatse niet mogelijk blijkt. Gemak 1
  • Geautomatiseerd systeem stuurt 's avonds een bevestigingsmail uit waarvan de verkoper in de winkel zei dat deze voorbarig was, omdat ze de precieze voorraad 's ochtends nog moeten controleren. Service 1
  • Alle TV-toestellen van het type dat ik besteld had, die bij de diverse filialen van Klein nog leverbaar zouden zijn, zijn showroom modellen en hebben er dus al een hele hoop branduren op zitten. Assortiment 1
  • Absoluut een afrader. Als ik niet gekozen had om de TV zelf af te halen had Klein me zeer waarschijnlijk het showmodel in de originele verpakking toegestuurd. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van JeeeTeee
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-07-2015

ggwaasdorp

Aankoop: Fysieke winkel
Wassenaar

Geen negatieve punten, wel prettige behandeling

  • Makkelijk parkeren, direct geholpen bij keuze. Gemak 9
  • Deskundig en denkt mee om tot een optimale oplossing te komen. Service 10
  • Ruim voldoende Assortiment 9
  • Goed en betrouwbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ggwaasdorp
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-07-2015

Nel van Schaik

Aankoop: Online

Artikel voldoet helemaal aan min eisen, snelle en gratig levering ook bij een "Klein" bedrag.

  • Artikel makkelijk te vinden en verdere afwikkeling gemakkelijk en duidelijk Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Genoeg keuze en duidelijke omschrijving van het artikel Assortiment 9
  • Snelle levering en geen verzendkosten! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nel van Schaik
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-07-2015

jacovdworp

Aankoop: Online

Wilde graag een foto op Acryl van goede kwaliteit. Dit is zeker gelukt. Product kon ik ophalen in de winkel, daar werd meteen gecheckt of het product goed was en al het materiaal aanwezig was om te bevestigen. Zeer tevreden mee.

  • Foto op acryl besteld, software erg gebruiksvriendelijk. Gemak 9
  • In de winkel werd het product uitgepakt om te kijken of het allemaal goed eruit zag en volledig was. Service 9
  • Wilde een foto op Acryl, dit was mogelijk. Ook andere opties mogelijk, bv. Canvas etc. Assortiment 8
  • Persoonlijke aandacht, goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jacovdworp
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-07-2015

Lennaert_Willemsen

Aankoop: Fysieke winkel
Pijnacker

Klein is een prettige winkel waar je producten kunt laten bestellen om deze te testen in de winkel.
Niet goed geld terug! En bij afhaal zijn sommige producten goedkoper dan waar dan ook!

  • Je bestelt en kan het laten bezorgen of uitproberen in een geselecteerd filiaal. Gemak 10
  • Niet goed geld terug, ook in de winkel. Service 10
  • Ze hebben bijna alles wat ik zoek. Assortiment 9
  • Klein is écht een aanrader. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lennaert_Willemsen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-07-2015

Malgrom35

Aankoop: Fysieke winkel
Bij Klein in Oud Beyerland

Alles is prima in deze winkel,

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • prima Service 10
  • voor elk wat wils Assortiment 10
  • volgens mij kn het niet beter Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Malgrom35
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-07-2015

rk.calor

Aankoop: Fysieke winkel
karel doormanstraat

enige minpunt, er was maar een kassa die werkte.

  •   Gemak
  • ik werd er goed geholpen. de medewerker had verstand van zaken. Service 9
  •   Assortiment
  • ik wist wat ik moest kopen, dus was het vrij simpel, maar werd goed ontvangen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rk.calor
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-07-2015

engelmijk

Aankoop: Fysieke winkel
Klein XL in Utrecht

Reserveren is eenvoudig, verlengen van de gestelde periode was mogelijk en bij afhalen stond het artikel gereed voor de lagere winkelprijs. Top.

  • Artikel reserveren via internet is zeer eenvoudig Gemak 9
  • Kon het artikel niet halen in de gesteld periode. Was geen probleem om de reservering te verlengen Service 10
  • Voldoende gesorteerd Assortiment 8
  • Goede internetsite. Goede spreiding van de winkels. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van engelmijk
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-07-2015

Sammy_1001

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Zeer vriendelijk personeel,ruim assortiment,erg scherpen prijzen,goed advies,duidelijke webshop met goeie zoekfunctie. Al bij al ben als een kind in een snoepwinkel als ik bij Klein na binnen loop,

  • De webshop is makkelijk te gebruiken en zeer duidelijk,als ik in de fysieke winkelen ben (Utrecht) om wat te kopen/af te halen,is het personeel van Klein altijd vriendelijk ze weten ook waar het over gaat en haasten je nooit op ze nemen echt tijd voor je ! Gemak 9
  • Zo als ik eerder al zij,erg vriendelijk personeel,helpen je goed en zijn duidelijk. Bij online bestelling zijn ze altijd snel met bezorgen en als het bestelde artikel niet op voorraad is krijg je een beter product toe gestuurd Service 10
  • Waarom ik het assortiment een acht geef,ik ben vaak in de winkel geweest en ik had het showmodel net dat daar wat mis mee is,en ik snap het ook zeker wel met de aanbiedingen en de laagste prijs garantie. Voor mij is dit geen probleem maar ik kan me voorstellen dat andere mensen dit zouden kunnen zien als een minpunt Assortiment 8
  • Ten eerste is de service die Klein levert zo wel online als bij de winkel in Utrecht geweldig,de prijzen zijn niet te verslaan ze hebben een ruim assortiment en voor elke prijsklasse iets. En verder zou ik Klein aanraden om dat ze niet moeilijk doen over ruilen en je bij afhalen extra garantie krijgt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sammy_1001
Reageer op deze review

Totaal 5,3
1.5 sterren
23-07-2015

ab64

Aankoop: Online

Scherpe prijzen en een redelijk goede website.
De service laat echter te wensen over. Wanneer een artikel moeilijk geleverd kan worden, dient dat vermeld te worden, dan wel dient de website direct te worden aangepast. Zoals het in mijn geval gebeurd is, worden er door foto Klein verwachtingen gewekt, die men niet is nagekomen.Voor de goede orde: het artikel was door mij op 17-7-2015 besteld, de verwachte leveringsdatum was 21-7-2015 en op 23-7-2015 kreeg ik te horen, dat het artikel moeilijk leverbaar was, overigens nadat ik zelf contact met de klantenservice had opgenomen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Bestellen/reserveren gaat gemakkelijk. Artikel was gunstig geprijsd en nog gunstiger door naar de speciale dagprijs te vragen. Echter toen ik enkele dagen na de verwachte datum informeerde, wanneer ik mijn bestelling kon afhalen, kreeg ik te horen, dat het artikel lastig leverbaar was. Het advies was om het artikel opnieuw in de winkel met een aanbetaling te bestellen. Vreemd want op de site was het artikel gewoon nog te bestellen en bij drie winkels zelfs direct leverbaar. Na wat heen en weer gemail met de klantenservice kwam het niet tot een voor mij aanvaardbare oplossing en ik heb dan ook besloten om het artikel elders aan te schaffen. Service 4
  •   Assortiment
  • Gezien de onder service gemaakte opmerkingen zou ik deze winkel niet aan iemand anders aanbevelen. Foto Klein heeft mij in ieder geval als bestaande klant verloren. Aanbeveling 4
» Lees de hele review van ab64
Reageer op deze review

Reactie:
ab64

26-07-2015
Deze door mij geschreven review wil ik, nu de eerste irritatie gezakt is, toch wel wat relativeren. In de eerste plaats, omdat het in de review geschetste gebeuren ook bij andere webwinkels plaatsvindt. Zo heb ik soortgelijk meegemaakt bij bol.com en BCC. Dus foto Klein is niet de enige waar de voorraad status niet klopt. Bovendien heb ik inmiddels een mail van foto Klein ontvangen met de mededeling, dat mijn bestelling werd geannuleerd, omdat het artikel niet geleverd kon worden. Voor het ongemak werd mij een korting van € 10,00 aangeboden bij een volgende bestelling. Hoewel ik er vooralsnog geen gebruik van denk te maken, vind ik dit toch wel weer een pluspuntje m.b.t. de service. Wel denk ik, dat mijn keus toch voortaan naar de fysieke winkels zal uitgaan (m.n. foto Klein aan het Weena in Rotterdam). Ab64
Totaal 9,0
5 sterren
22-07-2015

mertodikromo

Aankoop: Online

  • Producten zijn goed gecategoriseerd en de zoekmachine werkt goed. Gemak 9
  • Heb niet met alle services persoonlijk ervaring (denk aan retouren bijv.), maar levertijd is gehaald en bij vragen via de chat werd snel geantwoord! Service 9
  • Nog niet meegemaakt dat ik iets niet heb kunnen vinden op de site. Assortiment 9
  • Goede persoonlijke ervaring. Top! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mertodikromo
Reageer op deze review

Totaal 6,7
3 sterren
21-07-2015

joohnyA

Aankoop: Online

De Samsung TV UE40H7000 was niet te leveren met doos, aldus de klantenservice. Alleen showroom modellen. Dit is niet op de site terug te lezen.
De respons tijd op mijn mailing was daarentegen wel snel.

  •   Gemak
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • De Samsung TV UE40H7000 was niet te leveren met doos, aldus de klantenservice. Alleen showroom modellen. Dit is niet op de site terug te lezen. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van joohnyA
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-07-2015

Jeroen Dekens

Aankoop: Fysieke winkel
Oud-Beijerland

Je krijgt hier nog ouderwets advies over de producten. De verkoper kijkt wat bij jou als klant past.

  • De winkel is dicht in de buurt. Gemak 10
  • De verkoper is zeer kundig. Hij weet waar hij over praat. Service 10
  • De nieuwe apparaten zijn te koop. De winkel is niet heel groot, dus de keuze is beperkt. Assortiment 7
  • De verkoper heeft echt veel verstand van alle apparaten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jeroen Dekens
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-07-2015

Jeroen Dekens

Aankoop: Fysieke winkel
Oud-Beijerland

Gewoon goede winkel.

  • Uitgebreide uitleg over het product. Gemak 10
  • De verkoper is zeer kundig. Hij heeft veel verstand van de apparatuur. Je moet in Oud-Beijerland zijn voor het juiste advies. Service 10
  • De nieuwste producten zijn aanwezig. Er is niet heel veel keuze door de kleine winkel. Assortiment 7
  • Echt professioneel personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeroen Dekens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2015

karlijn94

Aankoop: Fysieke winkel
's-Hertogenbosch

  • Ik had mijn aankoop via de webshop besteld en heb hem opgehaald in de winkel. Ondertussen had er een prijsdaling plaatsgevonden waardoor de prijs op de offerte hoger was. Desondanks kreeg de camera voor de lagere prijs mee, top! De webshop is overzichtelijk en door de laagste prijsgarantie betaal je gegarandeerd de laagste prijs. Ook fijn dat je kunt zien hoe het ervoor staat met de voorraad. Tevens staan externe acties (bijv. Zomercashback van Canon) aangegeven bij de betreffende producten. Gemak 10
  • Zoals gezegd had ik de camera online besteld en opgehaald in de winkel. In de winkel wilde ik er graag nog een lens bij kopen en werd ik enthousiast en goed te woord gestaan. Ook had ik nog wat accessoires nodig. Ze boden een leuke korting. De lens die ik op aanraden van de verkoper wilde kopen, bleek niet aanwezig. Ik kreeg hem diezelfde dag nog gratis thuis afgeleverd. Prima service! Ook eerdere ervaringen met de winkel zijn goed. Als je niet tevreden bent met een aankoop, kun je hem (zelfs na gebruik) binnen een bepaalde termijn terugbrengen. De extra's die je bij je aankoop krijgt zijn ook de moeite waard (gratis afdrukken, workshop, 2 vakbladen en een gratis verzekering voor een aantal weken). Service 10
  • Veel op voorraad in de winkel en wat niet op voorraad is, kan binnen no time bij je thuis worden afgeleverd. Assortiment 10
  • Zowel mijn laatste ervaring als eerdere ervaring met de winkel zijn super. Zeker nu er een winkel bij mij in de buurt is, zal ik niet meer naar andere winkels gaan voor mijn fotospullen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van karlijn94
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-07-2015

anitaschavemaker

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Ik ga regelmatig naar een lezing over fotografie. Deze zijn geheel vrijblijvend en worden zo ook ervaren. De lezingen zijn erg interessant en leerzaam. Leer elke keer nieuwe aspecten van fotografie, die ik dan weer in de praktijk ga brengen. Wat een geweldige service!

  • Ruime winkel met mooi assortiment en goed bereikbaar. Gemak 9
  • Heldere uitleg over apparatuur en toebehoren. Wekelijks zeer interessante lezingen over fotografie. Service 10
  • Ruime keuze uit producten. Snelle levering Assortiment 8
  • Er wordt veel tijd voor je genomen om vragen te beantwoorden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van anitaschavemaker
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-07-2015

A.Spee

Aankoop: Fysieke winkel
Boemendaal Gouda

Zoals ik al eerder aangaf goede en gerenomeerde producten.
En gedegen kennis van de producten.
Zeer goede uitleg.
Zodat het kopen bij Klein als prettig wordt ervaren.

  • Het gemak van een winkel als Klein in de dircte omgeving en het uitgebreide assortiment van vooraanstaande merken maakt de keuze gemakkelijk Gemak 9
  • De service is zeer goed met zeer gekotveerd oersoneel kun je met al je vragen terecht Service 9
  • Het assortiment in de winkels is dermate groot dat het niet moeilijk is om een keuze te maken Assortiment 9
  • Zoals ik hierboven al aangaf het assortiment en de kennis van de producten die verkocht worden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A.Spee
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-07-2015

maas boeve

Aankoop: Online

zie boven

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • goed bereikbaar en oplossingsgericht Service 8
  • alles op het gebied waar ik mij in wilde orienteren Assortiment 10
  • zeer concurerend qua prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van maas boeve
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-07-2015

Jaap van Eeuwijk

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Ik vind de verkopers erg klantvriendelijk, want ze doen hun uiterste best om een artikel te demonstreren en om tot een goede deal te komen.

  • Ik kan het bestelde artikel laten bezorgen of ophalen, zonder kosten. Gemak 9
  • Ik ruil een tottoestel en dat geeft geen enkel probleem. Service 9
  • Ik vind, dat er een enorme keuze is in de winkel van bijna alle merken. Assortiment 9
  • Gewoonweg top! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaap van Eeuwijk
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-07-2015

eric evers

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Ze nemen echt alle tijd en besteden veel tijd aan de voor en nadelen van verschillende producten. Dit is voor mij echt de reden om de volgende keer weer direct naar de winkel te gaan om het daar te kopen. Ook omdat je het vast kunt pakken in de winkel. En de prijzen zijn niet duurder dan de goedkoopste die ik gevonden kreeg op internet. En hier heb je nog service erbij.

  • Makkelijke site veel informatie over de betreffende producten. En makkelijke chat functie. Gemak 9
  • Gewoon zeer goed alle tijd om iets uit te leggen. En andere opties aan te bieden ook al zijn deze goedkoper dan het eerst gekozen product. Service 10
  • Zeer ruim assortiment zeker in vergelijking met collega websites. Assortiment 9
  • Zo goed geholpen in de winkel zelfs bij het tweede bezoek, ik had gezegd wat ik wilde, werd er toch nog gezegd weet je het zeker kijk ook eens naar deze producten.(die waren ook nog goedkoper) Uiteindelijk toch bij mijn keuze gebleven en netjes uitleg over de werking en wat toch echt wel handig was om er bij te kopen, en wat niet. En dit terwijl het echt druk was in de winkel, maar er werd echt alle tijd genomen en niets werd afgeraffeld. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eric evers
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2015

jansilvius

Aankoop: Fysieke winkel
numansdorp

vakkundig geholpen door verkoper met eeen goede uitleg wat er allemmaal mogelijk is

  • goede uitleg Gemak 9
  • komen afspraken na Service 9
  • voldoende aanwezig Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jansilvius
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
14-07-2015

witte-kees

Aankoop: Fysieke winkel
Het filiaal in winkelcentrum de Loperwiek in Capelle a/d IJssel

Het assortiment staat goed opgesteld, goede voorlichting, Men krijgt korting of 'n kortingsbon zonder dat er naar gevraagd. Al bij al 'n prettige winkel en diverse aanbiedingen.

  • De winkel is vrij dichtbij, maar het thuis bezorgen van de producten is wel heel erg makkelijk. Gemak 8
  •   Service
  • Er is voldoende keus in de winkel, ook als het niet in de winkel aanwezig is worden er producten uit het magazijn gehaald ter overleg. Assortiment 8
  • Er wordt goed advies gegeven en men heeft tijd voor de klant. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van witte-kees
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-07-2015

ger gopro

Aankoop: Fysieke winkel
barendrecht

  • winkel zeer goed berijkbaar (barendrecht) Gemak 8
  • nemen de tijd voor de klant Service 9
  • hebben echt alles op foto gebied Assortiment 9
  • ik zeg altijd ga maar foto klein die hebben het en gunste prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ger gopro
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-07-2015

rfmeerts

Aankoop: Online

Geen opmerkingen

  • Tip, Er bestaat de mogelijkheid om eenmalig een bestelling te plaatsten zonder klantgegevens, achteraf blijkt dat er toch een klantaccount moet worden aangemaakt, doordat de eenmalige bestelling niet gekoppeld is, zijn er geen tracking gegevens opvraagbaar. Gemak 8
  • Bestelling voor 20:00 uur geplaatst, helaas niet de volgende dag afgeleverd. s'avonds gebeld, er bleek een laatste voorraad artikel met breuk te zijn aangetroffen en hierdoor niet verstuurd. Als service is een veel duurder artikel alsnog onder spoed verstuurd, en de volgende ochtend al in huis, dit is echt fantastisch ... Service 10
  • Redelijk assortiment, maar moeilijk te filteren, verder prima en leuke aanbiedingen. Assortiment 8
  • Geen verzendkosten, goede service en de prijzen zijn goed, zeker de aanbiedingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rfmeerts
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-07-2015

jokejtb

Aankoop: Fysieke winkel
Wassenaar

Super service ! Na een update was mijn tablet helemaal vastgelopen je kon niets meer en de medewerker van klein heeft alles in orde gemaakt hij loopt weer als een trein in plaats van 6 weken dat ik hem kwijt zou zijn,was dat nu maar 2 uurtjes :-) echt geweldig nogmaals bedankt ik ben helemaal blij

  • Prima Gemak 8
  • Uitmuntend Service 10
  • Prima Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jokejtb
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-07-2015

Jzuiderduin

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht XL

  • Naast online is de winkel in Utrecht XL ook erg makkelijk met de auto bereikbaar: parkeergarage Paardenveld is zelfde gebouw en eerste uur gratis. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Zowel online als fysiek ruim gesorteerd. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jzuiderduin
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-07-2015

ze0su4

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

Niet nodig een goede winkel

  • Goed Gemak 8
  • Goed Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ze0su4
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-07-2015

karin.hageman1

Aankoop: Fysieke winkel
utrecht

Goed omdat de prijzen en service naar tevredenheid zijn.

Niet goed omdat ik het idee had dat de verkoper niet helemaal op de hoogte was van het product wat ie aan het verkopen was.

  • prima webwinkel met voldoende keus. Gemak 9
  • Alle grote betaalmogelijkheden aanwezig.Retourneren geen probleem met een vlotte afhandeling. Service 9
  • Had van een klein xl utrecht wat meer verwacht..des al niet te min nog een ruim assortiment. Assortiment 8
  • Scherpe prijs...afhalen nog iets voordeliger. Meerdere vestigingen dus niet alleen online verkoop. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van karin.hageman1
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-07-2015

GvK94

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht XL

Klein is en winkel met een goede service, kwaliteit en een groot assortiment. Daarnaast hebben ze leuke acties wat de aankoop extra aantrekkelijk maakt. Kortom: Top Winkel!

  • Goede website, soms het idee dat niet het complete assortiment op de site staat. Wel in de winkel uiteraard. Gemak 7
  • Goede service, medewerkers hebben verstand van zaken waardoor je goed geadviseerd wordt. Service 9
  • Groot assortiment, nagenoeg alles bij KLEIN gekocht. Vooral vestiging Utrecht (XL) is een aanrader, een groot assortiment, super is dat! Assortiment 9
  • Een collega verteld over 'KLEIN'. Hij is dezelfde middag nog naar de winkel geweest, en heeft van alles gekocht. Ook hij was - zoals verwacht - tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van GvK94
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-07-2015

nl12889

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda, Bloemendaal

Voor de hulp bij de aankoop en het vakkundig advies van de verkoper kun je alleen in de winkel terecht.
Op de site je keuze maken en in de winkel door de kundige verkoper geholpen tot de definitieve keuze komen is top!

  • Op de duidelijke site is het makkelijk een keuze te maken, en dan naar de winkel voor de aankoop. Gemak 8
  • Bij de aankoop, een Canon 1200D met kitlens, hulpvaardige verkoper die alle in en outs van je keuze doorneemt. Neemt ook de voor en nadelen van je keuze met je door, ook bv een Sony camera wordt opgenomen in je keuze. Service 9
  • Veel cameramerken en ook de nieuwere zonder spiegel! Veel keuze ook voor flitsers/filters en statieven om het fotograferen nóg mooier te maken Assortiment 9
  • Voor de hulp en de uitleg alleen al naar de winkel, in Gouda Bloemendaal. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nl12889
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-07-2015

natasjavanleeuwen

Aankoop: Fysieke winkel
gorinchem

de winkel lekker dicht bij huis en je kan het product zien voordat je het koopt bij online moet je maar afwachten wat het is

  • online bekijken en in de winkel kopen Gemak 9
  • goed Service 9
  • er waren niet veel flitsers maar voor mij gaf dat niet ik had mijn thuis keuze al gemaakt Assortiment 8
  • ik vond het erg goed je kreeg zelf thuis nog 4 leuke aanbiedingen bij de online kassabon Aanbeveling 10
» Lees de hele review van natasjavanleeuwen
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
10-07-2015

lexi1982

Aankoop: Online

Zie punten en bijbehorende omschrijving.

  • Makkelijk en snel via internet kunnen bestellen. Gemak 7
  • Bestelde t.v. zou geleverd worden binnen 1 tot 3 werkdagen. Na 5 werkdagen ineens niet meer te leveren. Zou teruggebeld worden voor een scherp alternatief, geen reactie. Klacht ingediend, na een aantal reply's eindelijk een reactie. Alternatieven bezitten niet dezelfde spec. of € 400/500,-- duurder? Service 1
  • Hoop aanbiedingen zijn showmodellen, dit word niet goed aangegeven. Assortiment 5
  • Zie de service, totaal geen bereidheid de klant tevreden te maken of te compenseren. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van lexi1982
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-07-2015

beerendsteenema.

Aankoop: Fysieke winkel
's-Hertogenbosch.

Geen airco was zeer warm in die tijd.

  • Servicepunt goed bereikbaar. Gemak 9
  • Zie boven. Service 10
  • Winkel in 's-Hertogenbosch ruim van opzet en keuze. Assortiment 9
  • Personeel neemt de tijd voor je ook als je op oudere leeftijd bent. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van beerendsteenema.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-07-2015

Vanille88

Aankoop: Online

Ik denk dat ik alles al beschreven heb :)

  • Bestellen ging makkelijk en snel! Gemak 10
  • Op de site staat dat je voor een bepaalde tijd moet bestellen dan ontvang je het de volgende dag. Ik bestelde later dan die aangegeven tijd en ontving het gewoon de volgende dag, top service dus! Enigste minpuntje was dat het product wat ik bestelde gewoon in originele doos geleverd werd, had het netter gevonden als daar nog een extra doos/zak omheen had gezeten. Service 10
  • Het product wat ik bestelde bij klein was bijna overal uitverkocht of veel duurder als bij klein. Ik kon de winkel klein zelf niet omdat deze winkel hier niet zit. (jammer genoeg) Ik vond de website via kieskeurig en zag dat het product dat ik wilde hier het goedkoopst is. Met meerdere producten is dat zo,jammer dat ik deze winkel niet eerder gevonden heb... Had veel geld kunnen besparen! Assortiment 10
  • Een kennis heeft hier nadat ik besteld had ook al besteld, klein is gewoon goedkoper met veel dingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vanille88
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-07-2015

Heksje1949

Aankoop: Online

Vind het prettig dat er een goede sortering is

  • Vond gemakkelijk wat ik wilde Gemak 9
  • Binnen 1dag in huis Service 10
  • Was de laagste prijs voor dit artikel Assortiment 10
  • Vlug in huis en voor een aantrekkelijke prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Heksje1949
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-07-2015

A.schenk

Aankoop: Fysieke winkel
Kroonstraat in Utrecht

Keurig ingericht ,alleen beperkt in ruimte voor een uitgebreid assortiment.

  • Winkel in de Kroonstraat is dichtbij en makkelijk Bereikbaar. Gemak 9
  • De service was goed ,we werden correct te woord gestaan en van advies voorzien om de juiste keuze Te maken Service 9
  • Wat het assortiment betreft,was deze beperkt ,rede Denk ik ruimte gebrek. Assortiment 6
  • Correcte behandeling en goede voorlichting. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A.schenk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-07-2015

Josepha G

Aankoop: Fysieke winkel
XL Eindhoven

Personeel met kennis van de producten, dat is opvallend goed

  • Duidelijke site, meteen kijken of het product voorradig is en resereveren.Je kan kiezen tussen ophalen of verzenden, makkelijk toch! Gemak 9
  • Personeel is goed op de hoogte van het assortiment en de specs. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Dat heb ik al bij familie,collega´s en vrienden gedaan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Josepha G
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-07-2015

e.tonneijck

Aankoop: Fysieke winkel
Kroonstraat, Utrecht

Gedegen uitleg, aangeven van alternatieven, meedenken, alle tijd, duidelijk. De klant wordt uiterst serieus genomen.

  • De winkel van Klein aan de Kroonstraat in Utrecht ligt voor mij voor de hand op een kwartiertje fietsen. Persoonlijk contact is heel wat aantrekkelijker dan ergens, onpersoonlijk, op internet te kopen. Bovendien kan ik, als er iets is, om uitleg, tips enz. vragen. Gemak 10
  • Veel persoonlijke uitleg op allerlei vragen. Service 10
  • Bij het kopen van een spiegelreflexcamera waren, wat mij betreft, alle alternatieven voorhanden. Assortiment 10
  • Tot nu toe, meer dan tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van e.tonneijck
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-07-2015

meerniet

Aankoop: Fysieke winkel
Wassenaar

Service en klantvriendelijkheid is een bepalende factor.

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel die het kiezen voor de klant vergemakkelijkt Gemak 9
  • Wanner je niet tevreden bent met het product, is het gemakkelijk om te ruilen voor een ander product. Service 10
  • Er is in voldoende mate assortiment aanwezig. Assortiment 9
  • Klant vriendelijkheid is daarin bepalend Aanbeveling 10
» Lees de hele review van meerniet
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
07-07-2015

eddyrijnhout

Aankoop: Fysieke winkel
gorinchem

vriendelijk en behulpzaam personeel waardoor je het gevoel krijgt dat de klant toch nog koning is.

  • het apparaat bleek een showmodel te zijn. Gemak 6
  • ik ben door de verkoper heel goed geholpen en kon zonder probleem een ander toestel uitzoeken toen mij het eerste toestel niet beviel. de verkoper heeft ook heel duidelijk uitgelegd wat het meest gebruiksvriendelijke toestel is. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • het beste is zelf naar de winkel te gaan waar je ook door deskundige mensen uitgelegd wordt wat het beste is voor jou. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van eddyrijnhout
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
07-07-2015

Joscanne

Aankoop: Fysieke winkel
Weena

Vriendelijk, deskundig, in de buurt en online

  • Klein heeft een aantal vestigingen in Rotterdam, gunstige openingstijden en voor mij in de buurt. Reservering van producten super simpel online. Gemak 10
  • Goede deskundige afhandeling. Niet beroerd kennis te delen terwijl je je nog oriënteert. Service 9
  • meestal wel de goede populaire producten en de top-of-the-bill. Assortiment 9
  • Zeker de Rotterdammers, maar vast ook in andere steden in de buurt. En onlin natuurlijk prima mogelijk Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joscanne
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-07-2015

dansrina

Aankoop: Fysieke winkel
Winkelcentrum Leidsenhage, Leidschendam

Klein in prijs, maar groot in service!

  • Op 5 minuten afstand van onze woning Gemak 9
  • 100% service en klantvriendelijkheid Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Personeel neemt de tijd voor je en geeft deskundig advies. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dansrina
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-07-2015

havelaarm

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

Ben al 10 jaar klant en wordt altijd vriendelijk en beleefd geholpen', ook het advies en de uitleg is duidelijk en begrijpelijk. Kom je tussendoor met vragen dan wordt je ook altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de prijzen van de artikelen vallen heel erg mee.

  • Winkel ligt in centrum van de stad dus makkelijk bereikbaar Gemak 10
  • Klein service, goed en vriendelijk personeel zijn bereidwillig alle vragen te beantwoorden, geven een duidelijk advies Service 10
  • Ruim gesorteerd voor elk wat wils Assortiment 10
  • door mijn ervaring in de loop der jaren (10)bij Klein kan ik iedereen aanraden naar deze zaak te gaan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van havelaarm
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
07-07-2015

krane271

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

De grip is geweldig helaas de andere producten voldeden niet aan mijn verwachtingen

  • Leuke winkel Gemak 10
  • Ik vindt het personeel zeer onvriendelijk. Bij het retour brengen daar heb ik geen goede ervaring had ik een ervaring dat ik mij moest verdedigen waarom ik het product retour bracht jammer ik dacht dat ik de winkel had gevonden was vaste klant bij Cool Blue heb spijt. Misschien een optie geef de verkopers een beetje vriendelijks training. Service 2
  • Mijn eerste indruk was positief Assortiment 9
  • Zie vraag over service ik vindt dit voldoende informatie naar U Aanbeveling 5
» Lees de hele review van krane271
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-07-2015

egginkg

Aankoop: Fysieke winkel

  • De winkel is zeer toegankelijk, helder en overzichtelijk ingericht. OP het moment dat ik er was, was het niet druk en ik werd direct geholpen. Gemak 9
  • Ik werd zeer vriendelijk geholpen, alle opties werden helder uitgelegd, exemplaar werd gedemonstreerd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van egginkg
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.