Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


1283 reviews Totaalscore 7,9
4 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,2

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 41
Totaal 7,8
4 sterren
28-07-2014

angryhusband

Aankoop: Online

Service is uitermate goed, bezorging ietsje minder.

  • Website werkt goed, betaling ging soepel. Er is voldoende informatie over elk product aanwezig om een goede keuze te maken. Gemak 7
  • De medewerkers zijn bekwaam en reageren correct. Als je belt gaan ze echt voor je rennen. Toch ben ik 2 fouten tegenkomen. 1: er was een storing waardoor mijn bestelling niet werd verzonden. Dit was een dag vertraging. 2: Mijn pakket werd ineens een dag later geleverd. Hier hadden ze geen verklaring voor. Uiteindelijk kwam het pakket nog een dag later op mijn thuis adres binnen. Ondanks dat ik een alternatieve leveringsadres had opgegeven (staat ook in order). Hierdoor heeft mijn partner het pakket al opengemaakt en is de verrassing van dit cadeau ver te zoeken. -- Ik ben nagebeld door foto klein over dat ze het jammer vonden dat dit is gebeurd. Aangezien ze dit niet meer konden terugdraaien, wilden ze dit graag goedmaken. Hierdoor ontvang ik een Tas en UV filter voor mijn camera. Zolang dit op mijn alternatieve adres binnen komt, is dit een top oplossing. Foto klein, heel erg bedankt voor het nacontact, dit is zeker meer dan ik verwachte. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van angryhusband
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-07-2014

coneku

Aankoop: Online

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze service en ben hierover heel tevreden. Vooral de snelle levering gaf veel voldoening.

  • Je hoeft er niet voor van huis Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  •   Assortiment
  • Prima ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van coneku
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-07-2014

Fre K

Aankoop: Fysieke winkel
Leidschendam

Combinatie van uitzoeken op internet met de service en persoonlijk contact in de winkel naar keuze,maakt het kopen bij deze winkelketen een echte aanrader.

  • Je kan gelijk aan de slag met deze camera, de camera geeft zelf goede uitleg van bepaalde functies dus de handleiding kan thuis blijven. Gemak 9
  • Service is Toppie bij foto Klein. Ik heb een dagdeal gevraagd waardoor ik een zeer scherp prijs aanbod kreeg en ook de service na aankoop was top. Mijn nieuwe SD kaart was kapot en werd zonder enig probleem geruild in een ander filiaal! Service 10
  • Ik kan hier niet veel over zeggen, ik wist al welke camera ik wilde hebben. Maar ik was verrast dat ze in de winkel ook de juiste reserve batterij hebben. Assortiment 8
  • Ik vind dat ze goede internet pagina hebben met duidelijke uitleg en een goede helpdesk voor evt vragen. Verder is de dagdeal service echt een aanrader. Ook de service in de winkels vind ik top, ze handelen alles af zoals je via internet bent overeengekomen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fre K
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
26-07-2014

Anoniem

Anoniem

Het profiel van deze reviewer is verwijderd, maar de reviews, vragen en reacties die hij/zij geplaatst heeft zijn nog wel zichtbaar.
Aankoop: Online

Service is goed, bezorging is waardeloos.

  • Website werkt goed, betaling ging soepel. Er is voldoende informatie over elk product aanwezig om een goede keuze te maken. Gemak 7
  • De medewerkers zijn bekwaam en reageren correct. Als je belt gaan ze echt voor je rennen. Toch ben ik 2 fouten tegenkomen. 1: er was een storing waardoor mijn bestelling niet werd verzonden. Dit was een dag vertraging. 2: Mijn pakket werd ineens een dag later geleverd. Hier hadden ze geen verklaring voor. Uiteindelijk kwam het pakket nog een dag later op mijn thuis adres binnen. Ondanks dat ik een alternatieve leveringsadres had opgegeven (staat ook in order). Hierdoor heeft mijn partner het pakket al opengemaakt en is de verrassing van dit cadeau ver te zoeken. Bedankt!! Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Ik ben gewend dat webshops goed opereren en dat fouten zelf worden gevonden. niet dat een klant 3x contact op moet nemen omdat fout op fout wordt gestapeld. Hoe goed de medewerkers ook correct met je omgaan, het is het resultaat dat telt. Enne, als een cadeau voor iemand wil kopen? Doe dat niet hier! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Anoniem
Reageer op deze review

Reactie:
angryhusband

28-07-2014
Ik ben nagebeld door foto klein over dat ze het jammer vonden dat dit is gebeurd. Aangezien ze dit niet meer konden terugdraaien, wilden ze dit graag goedmaken. Hierdoor ontvang ik een Tas en UV filter voor mijn camera. Zolang dit op mijn alternatieve adres binnen komt, is dit een top oplossing. Foto klein, heel erg bedankt voor het nacontact, dit is zeker meer dan ik verwachte.
Totaal 6,8
3 sterren
26-07-2014

de Bruijn 16

  • Site werkt goed, alleen jammer dat je niet in elke winkel de bestelling op kunt halen. Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van de Bruijn 16
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
25-07-2014

mariagijsje

Aankoop: Online

Voor mij was het een van de eerste keren dat ik iets aankocht via internet en ik moet zeggen Heel makkelijk

  • De aangekochte televisie bevalt goed .Beeld is mooi en de bediening niet moeilijk. Gemak 8
  • Ze hebben gedaan wat ze konden , Ik had alleen pech dat er een storing was en de televisie niet bezorgd was op de afgesproken tijd . Konden hem wel op het distributiecentrum dezelfde dag nog ophalen. Daar waren de mensen erg behulpzaam Service 7
  • Er is keus genoeg en prijs/kwaliteit is oke Assortiment 8
  • De medewerkers waren erg behulpzaam.Prijs was oke en het assartiment voor mij groot genoeg Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mariagijsje
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
25-07-2014

donleone

Aankoop: Online

Voor het eerst te maken gehad met de klantenservice van Klein. Helaas niet geheel een goede ervaring.

De geleverde nieuwe iPad Air kwam ongeseald aan. Bij het openmaken van de doos bleek het serienummer niet overeen te komen met die op de doos vermeld stond. De callcentermedewerker gaf aan dat vanwege een partij uit Amerika op het distributiecentrum de USA-steker in de doos verruild had voor een EU-steker. Hij verwees mij door naar een van de winkels waar men nog één gesealde versie had liggen en hij voor mij apart liet houden of hij kon eventueel een nieuwe sturen via de post. Ik dacht, ach laat ik eens een eindje, 75 km, rijden.

De in de winkel apartgehouden iPad bleek ook niet geseald te zijn. Gelukkig kwam het serienummer van de iPad wel overeen met de doos.

Bij thuiskomst bleek echter dat de adapter niet functioneerde en de iPad dus alleen via een aangesloten PC kon worden opgeladen. Dezelfde callcentermedewerker dacht dat ik wel even terugging naar de winkel, weer 75km. Stuur maar een nieuwe adapter op. Dat zou dan een niet-originele Apple worden volgens hem. Gezien het feit dat met het gebruik van niet-originele laders de garantie zou kunnen vervallen of bij een volgende iOS-upgrade deze niet meer zou kunnen functioneren eiste ik toch maar een originele versie. Dan wilde hij eerst de kapotte adapter terug. Logisch, ik kan wel meer zeggen. Maar dan zijn de verzendkosten wel voor Klein, niet voor mij. Na ruggespraak kon hij daarmee akkoord gaan.

Ruim een week nadat de kapotte adapter was ontvangen en na een herinnering kreeg ik eindelijk post van Klein. Een universele USB-kabel voor gebruik van navigatie of smartphone, niet voor een Apple-device.

Nog maar eens een mail gestuurd en het logistieke probleem aangegeven. Er werd een nieuwe adapter gestuurd.

Nu, een maand na aankoop, eindelijk de adapter binnen en die doet het gelukkig. Had naar mijn idee echter sneller en beter afgehandeld kunnen worden.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Geen 100% klanttevredenheidsgarantie. Nieuwe iPad Air blijkt ongeseald en heeft ander serienummer dan op de doos vermeld staat. Een kapotte adapter kan niet makkelijk vervangen worden door een nieuwe originele. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Geen 100% klanttevredenheidsgarantie. Nieuwe iPad Air blijkt ongeseald en heeft ander serienummer dan op de doos vermeld staat. Een kapotte adapter kan niet makkelijk vervangen worden door een nieuwe originele. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van donleone
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-07-2014

Emera

  • De website is zeer overzichtelijk. Ook de voorraadstatus is aangegeven. De diverse producten zijn goed gerangschikt in rubrieken daardoor is alles gemakkelijk te vinden. Alles wijst zich eigenlijk vanzelf tot en met het betaalproces wat ook vlekkeloos verloopt. Gemak 8
  • Had een set speakers besteld. Echter deze voldeed niet aan mijn verwachtingen. Afbeelding op de site bleek niet de juiste. Via mail het probleem voorgelegd. Hier werd snel op gereageerd. Ik kreeg een veel duurdere set aangeboden zonder te hoeven bijbetalen. Ik was zeer blij verrast, want waar zie je dat tegenwoordig nog. Service 10
  • Het assortiment is redelijk uitgebreid. Heb wel alles kunnen vinden. Binnen de productgroepen is de keuze niet heel uitgebreid. Vanwege de zeer scherpe prijzen toch een dikke 8 ! Assortiment 8
  • Vanwege mijn zeer goede ervaring wat betreft de service, welke gewoon top is verdiend deze winkel gewoon een dikke 9. Misschien zelfs wel een 10, maar ja alles is voor verbetering vatbaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Emera
Reageer op deze review

Totaal 6,3
2.5 sterren
24-07-2014

Wouter van der Bijll

Aankoop: Online

Je zou verwachten dat PD12 ultra op minimaal 2 Pc's
is te downloaden. U maakt helemaal nergens melding op uw site dat het product maar 1 keer is te downloaden.

Als ik het product via cyberlink had besteld had dit wel gekund, door wat extra te betalen.( heb ik al eerder gedaan met PD 10.
Je krijgt dan het product op DVD toegestuurd, en je kan het zo vaak je wilt gebruiken op verschillende Pc's.

Als ik PD 12 ultra op mijn laptop wil downloaden, moet ik weer 62,99 euro betalen.

Ik voel me redelijk voor de gek gehouden door foto KLEIN.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Misleidende informatie. Niet aan bevelen. Natuurlijk zijn andere producten wel in orde, maar juiste informatie over PD 12 ultra zeker niet. Aanbeveling 4
» Lees de hele review van Wouter van der Bijll
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
24-07-2014

P. van Velthoven.

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Voor het eerst gekocht bij Klein,
Tot nu toe reden om weer terug te gaan.
Vraag nogmaals of telefonisch contact mogelijk is.
Ik concludeer dat de omzet hoog is. Is de service met telefonisch contact te regelen ????

  • Jammer dat de winkel in Eindhoven niet telefonisch bereikbaar is. Nu ben ik genoodzaakt om elke keer 45km. nutteloos te rijden. hierdoor wordt goedkoop alsnog duurkoop!!!!! Gemak 7
  • Ik werd geholpen door vakkundige en dienstbare medewerker. Bij een tweede bezoek heb ik bijna een kwartier moeten wachten omdat de dienstdoende medewerker telefonisch in gesprek was. Service 9
  • Bijna alles wat ik nodig had Jammer dat ik twee keer zinloos moest rijden. Assortiment 9
  • Met de mededeling dat men niet telefonisch kan bespreken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van P. van Velthoven.
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-07-2014

C Sikkenk

Aankoop: Online

Ik heb een poloroidkamera besteld met bijbehorend fotopapier. De bestelling werd razendsnel de volgende dag geleverd. Tot zover niets dan lof. Toen kwam ik er achter dat er per ongeluk het verkeerde fotopapier was geleverd. Ik heb hier over gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kon het product retourneren en dan zou gelijk het jusite papier op de post gaan zodat het verjaardagskado van mijn dochter kompleet zou zijn voordat we op vakantie zouden vertrekken. Helaas was dit niet het geval en gingen we op vakantie met alleen de kamera en zonder het juiste papier. Bij thuiskomst ging ik er van uit dat het papier op ons zou liggen te wachten en dat mijn dochter nu dan eindelijk van haar verjaarskadootje zou kunnen genieten. Maar nog steeds geen papier. Dus belde ik, werd weer heel vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg te horen dat de reden waarom het papier nog niet geleverd was was omdat het artikel niet op voorraad was. Maar de vriendelijke meneer vertelde mij dat het papier net was binnen gekomen en dus kon ik het morgen of overmorgen verwachten. Maar een week later wachten wij nog steeds...
Wat ik niet goed vind en dat heb ik ook telefonisch kenbaar gemaakt, is dat er helemaal niet gecommuniceerd is dat het artikel niet op vroorraad was. Bij de bestelling was het volgens de website op voorraad. Bij het eerste telefoongesprek waarin ik aangaf dat het verkeerde papier was geleverd, was het op voorraad en toen ik na de vakantie zelf belde kreeg ik te horen dat het artikel net weer binnen was, maar al die tijd dus niet op voorraad was. Ik heb hier geen enkele mail of andere communicatie van de kant van Klein over ontvangen. Sterker nog, het papier is er nog steeds niet, ondanks dat er nu werd aangegeven dat het artikel inmiddels wel weer op voorraad is. Ik hoop echt dat het nu snel geleverd word en dat mijn dochter eindelijk van haar verjaardagskadootje kan genieten.

  • Makkelijke overzichtelijke site, makkelijk bestelproces, veel artikelen Gemak 9
  • Een product is verkeerd geleverd. Daarna ben ik drie weken niet op de hoogte gehouden van het niet verkrijgbaar zijn van het product. Pas na zelf erachter aan zitten kreeg I kde redden te horen. Artikel is nog steeds niet geleverd. Service 5
  • Veel producten beschikbaar Assortiment 10
  • Ik denk dat ik gewoon pech heb met het leveren van het verkeerde artikel, maar ik vind wel dat er veel beter over gecommuniceerd dient te worden. Desondanks vond ik het wel een prettige website en veel keuze. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van C Sikkenk
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-07-2014

john.69

Snelle, professionele dienstverlening. No nonsens houding toen het op de prijs aankwam. Prijskaartje gaf aan "vraag het de verkoper"... Zeer tevreden over de uiteindelijke lagere prijs.

  • snelle en duidelijke info omtrent gewenste product, samsung smart tv. Zeer goede prijsstelling Gemak 9
  • Gisteren gekocht andere dag geleverd en geïnstalleerd. Sneller kan niet. Service 9
  • Assortiment kan wat uitgebreider maar als de smart tv in het assortiment is opgenomen is alles ok. Het betreft hier de winkel op de Markt in Gouda Assortiment 8
  • Prima verkoper/adviseur. Had mij op internet overigens goed georiënteerd. Aankoop was zo gebeurd. Verdere afhandeling - aflevering ed - werd prima uitgelegd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van john.69
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-07-2014

diana30

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

Foto Klein is een fijne zaak waar je ook over de prijs kunt praten en over het algemeen met deskundig personeel te maken hebt. Ze hebben bijna alles in huis en anders op korte termijn leverbaar. Wat mij betreft een aanrader om naar toe te gaan voor je foto-artikelen

  • Je kunt online bestellen en thuis af laten leveren of in de winkel ophalen, als je eerst wilt kijken of het is wat je wilt. Betalen doe je dan pas in de winkel Gemak 9
  • Wordt netjes en snel geleverd en je krijgt per sms of mail bericht hiervan Service 8
  • Hier kun je bijna alles vinden wat je nodig hebt Assortiment 9
  • Ik heb de meeste fotospullen bij Foto Klein aangeschaft en dat bevalt me prima Aanbeveling 9
» Lees de hele review van diana30
Reageer op deze review

Totaal 1,8
1 sterren
19-07-2014

Kaizen

Aankoop: Online

Zowel winkel klein als platteTV.nl komen op de kieskeurig site hoog naar voren met lage prijzen. Echter blijken deze dan de producten helemaal niet te kunnen leveren. Miskoopjes.

  • Op de site staat direct leverbaar de volgende dag. De volgende dag een email we kunnen niet leveren maar hebben wel een ander. Nu wachten hoelang het duurt voordat ik mijn geld terug heb. Klein in service groot in geld nemen. Gemak 3
  • Op de site staat direct leverbaar de volgende dag. De volgende dag een email we kunnen niet leveren maar hebben wel een ander. Nu wachten hoelang het duurt voordat ik mijn geld terug heb. Klein in service groot in geld nemen. Service 1
  • De beloofde TV direct leverbaar zijn hebben ze niet. De site komt niet overeen met de werkelijkheid. Assortiment 2
  • Wat een gedoe met deze zaak. Ik vraag me af hoe ze aan die hoge score komen want service hebben ze niet, producten zijn niet op voorrdaad terwijl ze claimen direct te leveren. En ze durven dan ook nog te zeggen dat het in hun winkels op voorraad om op te halen. Ook daar niet aanwezig. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Kaizen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-07-2014

Tevreden meisje

Ik heb denk ik genoeg gezegd hierboven. Ik heb totaal geen spijt van mijn aangekochte product, en ben echt zeer en zeer tevreden!
Ik raad je aan om hier jouw camera in de volste vertrouwen te kopen!

Succes(;, en Klein: bedankt!

  • In de winkel heb je de tijd om zelf even rond te kijken maar zodra je advies nodig heb is daar direct iemand beschikbaar voor. Haarfijn wordt alles over het product uitgelegd, dit helpt je om een goede keus te maken waarvan je geen spijt krijgt. Ik ben echt superblij met mijn product. Ik dacht voordat ik binnen kwam dat ik met de Nikon D5300 naar huis zou gaan maar toen ik naar huis ging zag ik de Nikon als een ouderwetse camera en ben ik helemaal gelukkig met de sony 6000 Gemak 9
  • Zoals ik al heb beschreven is de service helemaal topp! Ik heb ook mijn accessoires zoals mijn tasje, geheugenkaart, beschermdopje, etc. gekocht, er werd een mooi prijsje gemaakt en uiteindelijk behoorlijk wat korting vanaf, ook had ik het geluk dat ik nog 50 euro retour kan vragen via Sony.nl, de aanvraag is verstuurd, nu wachten op de cashback(-; Service 9
  • Het assortiment is ruim. Er is veel te bieden. Ik ben in Utrecht geweest, aan het begin vond ik het vervelend dat er geen prijzen bij stonden maar tijdens het advies en de hulp van de medewerker heb ik toch ook qua prijs een fijne keus kunnen maken. Assortiment 8
  • Deze winkel is perfect voor iedereen die op zoek is naar een camera of TV! Echt waar, de proffesionele hulp van ervaren personeel maakt het helemaal vertrouwd! Het personeel is alleen gefocust op wat jij wil en ze verkopen ook alleen de dingen waar zij verstand van hebben, helemaal perfect toch? Ga er snel kijken en laat je verrassen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tevreden meisje
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-07-2014

Hudink

Aankoop: Online

Uitstekende service. Deze winkel is een absolut aanrader!

  • Alles snel geregeld Gemak 9
  • Uitstekende service. Toestel was na 35 defect. De TV werd direct omgeruild....TOP service! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zeker het aanbevelen waard Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hudink
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-07-2014

J95

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Pluspunten
- goede service
- klantvriendelijk
- goedkope prijs
- kennis van producten

Minpunten
- ik zou graag een filiaal dichter in mijn buurt zien (bijvoorbeeld Venlo)

  • Voor mij zit de winkel op ongeveer 3 kwartier reizen. Naar mijn mening zouden ze het aantal winkels in het zuiden nog mogen uitbreiden. Echter is er ook de mogelijkheid (defecte) producten op te sturen of te te laten bezorgen. Gemak 8
  • Je wordt er goed geholpen. Advies is eerlijk en ze nemen de tijd voor je. Ook bezitten de medewerkers kennis van de producten die ze verkopen. Service 10
  • Assortiment is ruim voldoende en de prijzen zijn vaak goedkoper dan bij concurrenten Assortiment 10
  • Ik zou het aanbevelen omdat de prijzen zeer laag zijn en de service er zeer goed is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J95
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-07-2014

Andre van der Linden

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem Gasthuisstraat

Ondanks de kleine winkel een ruim assortiment aan tv's. Sympathiek en opgewekt personeel die geen dozen schuiven, maar echt met je meedenken. De tv werd door het personeel gratis thuisbezorgd, omdat deze niet in onze auto paste. Erg goed advies. Zo zijn onze blokjes in beeld (storing) volledig verdwenen na een op maat gemaakte kabel. Ook de tweede afstandsbediening is verleden tijd door een CI Module. Doordat er echt werd geluisterd door het personeel en we de tv nu 2 weken in bezit hebben, durf ik te zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt in zowel de winkel als de aangeschafte tv.

  • We hebben diverse televisies goed kunnen vergelijken op beeldkwaliteit, maar ook de afstandsbedieningen goed kunnen vergelijken. Gemak 10
  • Eerlijk advies met duidelijke informatie en uitleg. Geen ingewikkelde verhalen. Goed advies over mogelijke accessoires zoals toetsenbord, reinigen televisie signaal. Service 10
  • Kleine winkel, maar je kunt kiezen uit ruim 20 televisie's. Het is niet zo groot als een "MEGA" winkel, maar daar zie je door de bomen het bos niet meer. Voldoende keuze naar mijn mening. Assortiment 10
  • Personeel is opgewekt en vrolijk en denkt goed met je mee. Zo paste de tv niet in de auto, maar het personeel zorgde er toch voor dat hij GRATIS thuis werd bezorgd! Met zijn eigen auto! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Andre van der Linden
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
14-07-2014

Wim van den Broek

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

De service van Klein is groots. Biedt zonder onnodige prietpraat wel de juiste informatie en de juiste artikelen voor een uitstekende prijs.

  •   Gemak
  • Heb geen online aankoop gedaan, ben gewoon naar de winkel gegaan voor de aanschaf van de camera van mijn keuze. Het advies van de verkoopster was uitstekend en ze gaf nuttige adviezen m.b.t. overige aankopen. Service 9
  • Het assortiment was precies naar mijn zin. Der kleine winkel bood ruim voldoende keus zonder dat je door de bomen het bos niet meer zag. De prijsstelling is zeker concurrerend te noemen. Assortiment 8
  • Gezien de productkennis van de verkoopster en de gehanteerde prijzen heb ik jullie al aanbevolen.... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wim van den Broek
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-07-2014

lauradevries86

Aankoop: Online

Goed geholpen in de winkel, aantrekkelijke afhaalkorting, problemen worden direct netjes opgelost. Enige minpunt vind ik de lange wachttijd bij het bellen met de klantenservice.

  • Zowel bestellen als afhalen in de winkels zijn mogelijk. Gemak 8
  • Door verwarring veroorzaakt omdat ik zowel online als in de winkel een bestelling had gedaan werd heel netjes opgelost, zelfs terwijl het allang sluitingstijd was geweest. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment voor fotografie. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lauradevries86
Reageer op deze review

Totaal 2,3
1 sterren
11-07-2014

Clude-Pascal

Aankoop: Fysieke winkel
Dordrecht, Sterrenburg

Qua prijs hoef je hier niet te zijn, er zijn lego andere winkels die dezelfde prijzen bieden (zoals Foka en Digimaxx).

Voor de service al helemaal niet, deze krijg je gewoonweg niet.
Je stuurt een nette mail via hun contactformulier met daarin alle in & outs met de vraag of men contact willen opnemen om alles te verduidelijken, maar 0,0 reactie.

EEN WAARDELOZE WINKEL...

  • + Nette website. - Klein assortiment in de winkel. Gemak 5
  • WAARDELOOS! Medewerker: - Ontzettend gedemotiveerd. - Geen product uitleg. - Niet op de hoogte van de acties. - Geen moeite willen doen om ook maar iets uit te zoeken. Garanties: - Onoverzichtelijk, niet duidelijk. - Winkel houd zich niet aan zijn eigen beschreven garanties. Hoofdkantoor/klachten comm.: - Reageren op geen enkele wijze op je klacht. Service 1
  •   Assortiment
  • Helemaal niet! Qua prijs hoef je hier niet te zijn, er zijn lego andere winkels die dezelfde prijzen bieden (zoals Foka en Digimaxx). Voor de service al helemaal niet, deze krijg je gewoonweg niet. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Clude-Pascal
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-07-2014

Martine B

Aankoop: Online

  • Makkelijk te installeren en makkelijk in het gebruik. Gemak 8
  • Er was enige onduidelijkheid over de levering, maar ik kreeg direct antwoord op mijn mail en had het pakket toch snel in huis. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Martine B
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
11-07-2014

Prost1

Aankoop: Online

levering komt niet overeen met de beloofde levertijd.

  • overzichtelijke site Gemak 7
  •   Service
  •   Assortiment
  • Bij dit product stond specifiek vermeld: vòòr 20.00u besteld is morgen in huis.(voorraad was groen) Helaas viel het pakketje pas 2 dagen later binnen waardoor het te laat was voor de verjaardag Aanbeveling 4
» Lees de hele review van Prost1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
10-07-2014

Andoetoe

Aankoop: Fysieke winkel
martinus nijhofflaan 54 delft

  • Makkelijk te bereiken Gemak 9
  • Fototoestel gekocht personeel helpt net zo lang totdat je er ook een hebt die bij je wensen past, bedankt voor de service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Andoetoe
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
10-07-2014

GoproHero

Het product was bij afhalen 20 euro goedkoper dan bij een online bestelling. Dat is een groot verschil met andere aanbieders en gaf de doorslag.

  • De winkel is vlak bij mijn huis. Gemak 9
  • Wel even wachten tot het product uit het magazijn kwam. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van GoproHero
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-07-2014

virgo61Er

  • Breed assortiment alleen moeilijk te kiezen door verschillende websites van een overkoepelend bedrijf Gemak 7
  • snelle reactie en levering, keuze via de winkel of webshop Service 9
  • heel uitgebreid Assortiment 9
  • Keuze aan de klant persoonlijk advies in een fysieke winkel of via de webshop Aanbeveling 8
» Lees de hele review van virgo61Er
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-07-2014

P. Kentie

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

  • Via de website gekeken waar het artikel te krijgenw a en vervolgens opgehaald. Goed bereikbaar, dichtbij parkeren. Gemak 9
  • Artikel lag klaar... Service 9
  • Goede keuze m.b.t. dit soort artikel. Assortiment 8
  • Prima toch? Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P. Kentie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-07-2014

eMarcel

Aankoop: Online

  • Easy and user friendly Web Interface. Easy payment. Gemak 10
  • Very Good communication and notification. Service 10
  • I found All what I wanted! Assortiment 10
  • 100% Positive business experience including fast delivery. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eMarcel
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-07-2014

namaak26

  • duidelijke website Gemak 9
  • levertijd niet zoals belooft,maar goed opgelost. Service 7
  • ruim assortiment Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van namaak26
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
09-07-2014

Stam1962

Welke naam je ook verzint, er komt een foutmelding dat deze al bestaat met een ander e-mailadres

  • Enthousiaste verkoper met goede vakkennis Gemak 8
  • Met een vraag naar de winkel gebeld. Die stuurt door naar de klantenservice. Klantenservice kost 15 minuten wachttijd. Irritante muziek op de achtergrond. Als je dan eindelijk iemand hebt, zegt hij vrolijk "stuur maar een mailtje" Service 3
  • Voldoende keus, er is uiteraard meer dan er in de winkel zichtbaar is. Assortiment 7
  • Ik ga juist naar een winkel voor de service. Als die slecht is, is het voordeel van de winkel weg. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Stam1962
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
08-07-2014

Ad1979

Aankoop: Fysieke winkel
in Gouda aan het marktplein

Verkoper nam de tijd voor me, waardoor ik een breed inzicht had in de mogelijkheden.

  •   Gemak
  • De verkoper nam werkelijk de tijd voor me en vertelde mij een hoop nuttige informatie, zodat ik mijn keuze makkelijk kon maken. Er werd een set prijs gemaakt, waardoor ik ook nog een redelijke korting kreeg. een pluim voor de service in Gouda. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Service en productkennis is een waarde die je aan foto klein mag toekennen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ad1979
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-07-2014

jcvdh

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • je wordt altijd goed geholpen en met een klacht wordt er een oplossing gezocht Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jcvdh
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-07-2014

Tinekita

Aankoop: Online

Prima website, duidelijk en handig in gebruik.
Snelle aflevering van mijn bestelling.

Ik ga vandaag weer wat bij Klein bestellen!

  • Op internet gevonden, besteld en snel thuis gekregen Gemak 10
  • Prima, alles klopt Service 10
  •   Assortiment
  • Zeer aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tinekita
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
07-07-2014

R van den Merkenhof

Aankoop: Online

Overal gaat wel eens iets fout.
Als dat, zoals ik heb ervaren, gebeurt bij de firma Klein wordt dit op een uitstekende manier opgelost.
Verzekerd kunnen zijn van deze uitmuntende service is voor mij reden om een volgende keer weer voor Klein te kiezen.
R van den Merkenhof
Hoofddorp

  • Prima in orde Gemak 9
  • Meer dan prima in orde en supersnelle afwikkeling van gemaakte afspraak. Service 10
  • Dik voor elkaar Assortiment 9
  • Ga ervan uit dat hun service standaard zeer goed is Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R van den Merkenhof
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-07-2014

gridzone

Aankoop: Fysieke winkel
Delft Zuid, M Nijhofflaan, Delft

Ik kan hier kort in zijn: Ik vind deze winkel echt uitgerust met een goed assortiment, de mensen zijn vriendelijk, behulpzaam, weten waar ze over praten, geven een uitstekende service en tips die je kan gebruiken. Ik heb geen minpunten kunnen vinden.

Superwinkel!!

  • Klein heeft een heel gebruikersvriendelijke website, overzichtelijk, producten makkelijk te vinden en nog makkelijker te bestellen. Betalingen zijn geen probleem. Kortom: Super! Gemak 9
  • Ook in de winkel naar tevredenheid geholpen, advies is goed, niks is teveel gevraagd. Deze mensen doen echt hun best de klant goed te informeren. Ik ben echt top geholpen. Uitstekende service op alle gebied, mijn complimenten! Service 9
  • Het assortiment is ruim voldoende en dus is er voldoende keuze. De prijzen zijn zeer concurrerend, dus je hoeft echt niet naar de Mediamarkt. Je kunt in deze relatief gezien kleine winkels niet verwachten dat ze net zo'n assortiment hebben als prijsgiganten zoals bv Mediamarkt. Over het assortiment: prima! Assortiment 8
  • Ik zou zeker iedereen, die iets zoekt op dit gebied, aanraden om eerst eens bij Klein te kijken, online ofwel in de winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gridzone
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-07-2014

TvD83

Alles wordt netjes geregeld. Ook een defecte reserve accu wordt zonder problemen gecrediteerd.

Bij aanschaf zelfs een sneller geheugenkaartje gekregen voor dezelfde (lagere) prijs als de oorspronkelijke bestelling. Men denkt echt met je mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van TvD83
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
07-07-2014

Jakob1

Overall goed, kijken hoe Klein omgaat met produkten die niet bevallen.

  • nauwelijks werk van Gemak 9
  • Wil produkt Kobo Glo weer omruilen voor ander type. Nog geen ervaring hiermee opgedaan mbt service Service 6
  • Voldoende voor wat ik zoek Assortiment 9
  • Alles valt niet te motiveren Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jakob1
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-07-2014

Jody33

Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor dit product en klantvriendelijk personeel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Goede uitleg. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Perfect geholpen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jody33
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
05-07-2014

wsnbm

.

  •   Gemak
  • Service in de winkel Klein in de Koperwiek is van hoog niveau. Geven uitgebreid antwoord op je vragen en denken met je mee, geven ook een aanbieding die je niet kunt weigeren. Levertijd van de producten is ERG tegen gevallen. Service 8
  • Genoeg keuze Assortiment 7
  • Absoluut. Nog steeds kleinschalig, klantgericht, hoog service niveau, goede prijs-kwaliteit verhouding, after service ook dik in orde. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wsnbm
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
04-07-2014

hummeltje13

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Bestelling (2 sets Epson cartridges) was niet op voorraad, moest besteld worden. Na 1 week kreeg ik een bericht dat de zending verzonden was. Bij POST.nl stond dat de zending nog niet was aangeboden. Nu zeggen ze dat de zending kwijt is. Nu moet mijn bestelling opnieuw bij een leverancier besteld worden. Zou weer een week duren. Ik heb gezegd dat ik mijn geld retour wil. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Artikelen niet op voorraad, moet besteld worden wat zeker een week duurt. Je betaalt geen verzendkosten maar moet lang op je spullen wachten. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van hummeltje13
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
04-07-2014

Helder Gomes

waardeloos, al een maand een bestellig geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Klantenservice hoef je niet te bellen. Die weten ook van niks. Ze schuiven de schuld naar Post.nl. Van service is er geen sprake. Jullie kunnen beter besparen op de klantenservice afdeling. Dat hebben of niet hebben is hetzelfde. Waardeloos

  •   Gemak
  • Geen service, losse beloftes, professionaliteit nergens te vinden. Communicatie naar de klant slecht. Ben niet op de hoogte gehouden van de levering. Vaak zelf gebeld om dingen te weten te komen Service 1
  • Weten niet hoeveel ze op voorraad hebben. Na 10 dagen weten ze pas dat het artikel niet voorraadig is, na het wel toezeggen dat het voorraadig was. Assortiment 1
  • Nee, niet aanbevelen, Ik zou je aanbevelen om nog liever je eigen winkel te beginnen. IS sneller dan de levering Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Helder Gomes
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-07-2014

B.Boot

Aankoop: Fysieke winkel
Lisse

Ben goed geholpen in de winkel van Klein te Lisse. Kom daar zeker terug voor een andere aankoop die ik van plan ben om te doen.

  • Aankoop via internet besteld en betaald in de winkel. Prima geregeld. Gemak 8
  • Levertijd juist. De bereikbaarheid van de winkel is goed, alleen met grote aankopen met men een stukje lopen naar de auto. Service 8
  • Aanbod kan iets groter, met name de soundbar. Assortiment 8
  • Vriendelijke verkopers - goede uitleg en service. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van B.Boot
Reageer op deze review

Totaal 1,5
1 sterren
04-07-2014

geert.stap

Aankoop: Fysieke winkel
Delft, de Hoven

  •   Gemak
  • Ik was op zoek naar een iPad air. De Dixons was de dag dat ik hem wilde aanschaffen helaas gesloten. Ik besloot hem bij Klein te kopen. Bij binnenkomst werd ik niet begroet. Na 10 minuten rondlopen ben ik zelf maar een medewerker gaan aanspreken. Deze begon mij naast de ipad van alles aan te smeren. Dit bleef hij tot in de diepste treuren doen. Vervolgens begon hij erg te drukken op een verzerkering. Deze heb ik niet genomen. Ik heb een goede inboedel. Na mijn "nee" sloeg de stemming ook direct om, de medewerker begon chagrijnig te doen en het leek alsof hij mij zsm de winkel uit wilde hebben. Geen Foto Klein voor mij meer. Ik zal ook het dan ook bij iedereen moeten afraden Service 2
  •   Assortiment
  • Doe ik naar aanleiding van het stukje hierboven liever niet Aanbeveling 1
» Lees de hele review van geert.stap
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-07-2014

FritsvdH

  • de website was zeer toegankelijk en overzichtelijk Gemak 10
  • Nadat de bestelde televisie niet meer te leveren was, werd mij de opvolger van deze televisie aangeboden met 300 euro korting! Service 9
  • heel breed, voor een ieder wat wils Assortiment 10
  • Zeer goede kwaliteit-prijs verhouding Aanbeveling 9
» Lees de hele review van FritsvdH
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
03-07-2014

peter_vvv

Aankoop: Online

De voorraad op de website klopt niet. Voor niets 2*20 km naar de winkel met voorraad gereden, ondanks bevestiging via email en SMS dat de TV klaar staat. In de winkel vertelt de verkoper in eerste instantie niet dat de TV er niet is maar probeert een duurdere te verkopen. Sorry kan er niet vanaf. Conclusie: onbetrouwbaar.

  • Afhalen bij de winkel. Staat keurig op de site bij welke winkels de TV nog op voorraad is. Keurig sms'je en email dat ie klaar staat. Alleen is de TV er niet. Voor niets 2*20 km gereden. Waarom krijg ik een bevestiging terwijl ie er niet is en waarom wordt ik niet gebeld (moest telefoonnummer opgeven)? Gemak 1
  • Omdat de TV er niet is probeert de verkoper mij een duurder model te verkopen. Sterker nog, hij begint daarmee zonder dat ie vertelt dat de bestelde TV er niet is. Na boos worden mag ik het tweedehands showroom model voor de nieuwprijs meenemen. Daar zit ik ook niet op te wachten. Sorry kan er niet van af. Service 1
  •   Assortiment
  • Website met voorraad is onbetrouwbaar. Echte verkopers mentaliteit in de winkel ip.v. gewoon afspraak nakomen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van peter_vvv
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
03-07-2014

O.N. Tevreden-Klant

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Niets kopen bij Klein! In de winkel staan geen prijzen aangegeven bij de producten en bij de kassa begint men ineens te goochelen: zogenaamde 'afhaalprijzen' (waarmee je op de website naar de winkel wordt gelokt) blijken ineens niet geldig te zijn en ook wordt er geschermd met niet-bestaande 'cash-back acties'. Helaas ontdekte ik de oplichterij pas toen ik thuis de bon en de website nog eens goed bestudeerde. Geen reactie gehad op mijn klacht. Mij zien ze niet meer terug.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Men adverteert met 'Afhalen is nog goedkoper!' In de praktijk betaal je juist aanmerkelijk méér. Dit is oplichterij. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van O.N. Tevreden-Klant
Reageer op deze review

Reactie:
O.N. Tevreden-Klant

06-07-2014
Correctie: de cash-back actie bleek (nog flink gezoek) wèl te bestaan.
Totaal 9,3
5 sterren
03-07-2014

AB Hoedemaker

  •   Gemak
  • De medewerker van foto klein denk goed met ons mee. Heeft goed advies welke beugel er bij de tv gekocht moet worden. Vraagt veel aan ons om tot een goed advies te komen. Hadden bij een andere medewerker een mooie prijsafspraken gekregen, maar wij hadden te lang gewacht om daar op in te gaan. Een andere medewerker heeft voor ons toch de moeite genomen om toch deze mooie prijsafspraken na te komen. Hulde! Service 9
  • Als iets niet in de winkel verkrijgbaar is, doet men alle moeite het toch te kunnen leveren. Assortiment 9
  • Goede prijsafspraken, super service en medewerkers zijn prettig in de omgang!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AB Hoedemaker
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
02-07-2014

Theo van Henne

Aankoop: Fysieke winkel
Leidschenhage

Er werd zeer uitgebreide informatie gegeven bij aankoop van een camera,had op al mijn vragen een goed antwoord.

Goede service, nam de tijd en gaf een eerlijk en goed advies, ik had me voorbereid voordat ik de winkel bezocht

Je voelt je als klant koning, men neemt de tijd, en bespreek de voor en nadelen van iedere camera rekening houdend met voor welke doeleinden je een camera wil aanschaffen, zeer gedegen en met vak inhoudelijke kennis.

  • Er werd zeer uitgebreide informatie gegeven bij aankoop van een camera,had op al mijn vragen een goed antwoord. Gemak 8
  • Goede service, nam de tijd en gaf een eerlijk en goed advies, ik had me voorbereid voordat ik de winkel bezocht. Service 8
  • in alle soorten camera's waren er mogelijkheden, maar een beperkt aantal Assortiment 7
  • Je voelt je als klant koning, men neemt de tijd, en bespreek de voor en nadelen van iedere camera rekening houdend met voor welke doeleinden je een camera wil aanschaffen, zeer gedegen en met vak inhoudelijke kennis. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Theo van Henne
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.