Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


607 reviews Totaalscore 7,7
4 sterren
Gemak
4 sterren
7,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,0

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 42
Totaal 8,7
4.5 sterren
22-12-2014

richardgrootenzuidhoorn

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

Goede uitleg en prettige manier van verkopen

  •   Gemak
  • Een vriendelijke verkoper legde mij alles geduldig uit Service 9
  • Er is genoeg keus Assortiment 8
  • Fijne bediening, alles lekker ruim uitgestald Aanbeveling 9
» Lees de hele review van richardgrootenzuidhoorn
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
22-12-2014

rpl50

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam Weena

Prima winkel met vriendelijke en vakkundig personeel; alleen zou er een betere koppeling tussen winkel en een internet reservering moeten zijn.

  • Telefonisch werd aangegeven dat een bijpassende extra accu niet gereserveerd kon worden, maar op de internetsite bleek dat wel te kunnen. Gemak 7
  • De gereserveerde accu, voor een cash back actie bleek ondanks de reservering niet op voorraad te zijn, maar dat werd goed opgelost. Service 7
  • Voldoende keuze tegen concurrerende prijzen. Assortiment 8
  • Telefonisch kon de betreffende winkel niet bereikt worden, maar het is wel verstandig om te controleren of hetgeen je wil kopen ook echt op voorraad is. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van rpl50
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-12-2014

elsvandongen

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Onze e reader die we online gekocht hadden en opgehaald in Eindhoven was vastgelopen na 3 maanden.
Omdat dat niet meer verholpen kon worden konden we toen een nieuwe uitzoeken. er werd ons een ander merk geadviseerd waarbij dat niet zo gemakkelijk zou gebeuren.Dat is goede raad die je online niet krijgt.

  • Makkelijk parkeren achter de winkel omdat het niet in het centrum ligt Gemak 8
  • Vriendelijke verkoper. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Omdat de service wel o.k is en we goed geholpen zijn Aanbeveling 8
» Lees de hele review van elsvandongen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-12-2014

K.J.Prins

Aankoop: Fysieke winkel
zeist

Fijne winkel met deskundig vriendelijk personeel. totaal niet opdringerig personeel wat mij na meerdere winkels te hebben bezocht, toch weer naar "klein" toe bracht. Een goede duidelijke opstelling van verschillende televisie's waardoor je een juiste keuze kan maken.

  • ik ben in de winkel zelf geweest. de tv's staan duidelijk naast en boven elkaar om maten met elkaar te vergelijken. wat erg prettig is om een keuze te maken. Gemak 8
  • Ze leggen alles duidelijk uit zonder opdringerig te zijn. goede en duidelijke uitleg en vriendelijk. erg fijn dat er ook 30 dagen omruilgarantie is zonder problemen. Service 10
  • voor wat ik zocht was er ruim voldoende keuze. Assortiment 9
  • vriendelijk en deskundig personeel. prima service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van K.J.Prins
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-12-2014

EllyK1967

Aankoop: Fysieke winkel
Hendrik Ido Ambacht

  • De producten zijn makkelijk en overzichtelijk te vinden. Gemak 8
  • Verkoopster erg klantvriendelijk, geduldig alles uitleggen en meedenken Service 9
  • In de wat kleinere winkels is het assortiment niet heel groot, maar toch voldoende keus Assortiment 6
  • Aanrader gezien de meerwaarde van de uitleg van de producten, verkregen informatie en het meedenken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van EllyK1967
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-12-2014

Timjanzenz

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Prima winkel, goed geholpen en klantvriendelijk personeel alleen vond het jammer dat sommige dingen die die zei niet klopten, zoals het resolutie van mijn camera. Er werd mijn vertelt dat hij geen ultra hd kon filmen... Nou kon hij dag wel dus had er vrij weinig problemen mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • We werden wel meteen geholpen alleen zijn aandacht zat nog een beetje in de pc Service 7
  • We kwamen voor een gopro kijken omdat ze bij de mediamarkt uitverkocht waren en bij klein was ook nog maar een model dus ik check volgende keer eerst de webshop Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Timjanzenz
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-12-2014

Lizzy1989

Aankoop: Fysieke winkel
Zwijndrecht

Super goede service. Op het moment dat wij binnen kwamen was het rustig. We werden meteen geholpen. Vervolgens kwam de ene naar de andere klant binnen. De medewerker bleef voor ons de tijd nemen en liet zich niet afleiden door de andere klanten.
Ik heb de service gehad die ik wou hebben en ben hier heel erg blij mee. Heb nu een super fijne camera waar ik helemaal blij mee ben!

  • Winkel zit dicht in de buurt van mijn woonplaats. Makkelijk bereikbaar Gemak 9
  • Ik kwam voor een spiegelreflexcamera en had er zelf weinig kennis van. Dmv de verkoper er uit gekomen met wat ik belangrijk vond. Juiste camera gevonden! Service 10
  • Ik kwam voor een Nikon of canon camera en dit hadden ze hier. Ze konden ook andere modellen bestellen. Assortiment 10
  • Heel vriendelijk personeel met genoeg kennis van de verschillende spiegelreflexcamera's. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lizzy1989
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

Mellmauslaender

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Good price for my new camara, seeked in internet and bought in the shop Gemak 10
  • Internet reservation was correct up to my visit in the shop Service 10
  • Lot of bags and batteries for my new camara Assortiment 8
  • Rather far from my home but the price is attractive and worthwhile Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mellmauslaender
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

begub

Aankoop: Fysieke winkel
GOUDA

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • prettige manier van ontvangst en goede uitleg van de verkoper Aanbeveling 9
» Lees de hele review van begub
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-12-2014

Jacobgonnie 1940

Aankoop: Fysieke winkel
WC RIDDERHOF te Ridderkerk

Hiervoor verwijs ik naar bovenvermeld commentaar

  • De camera is aangeboden in de nieuwsbrief, deze heb ik in onderstaande winkel besteld en na enkele dagen is de camera geleverd. Gemak 10
  • Ik ben zeer vakkundig geholpen door meneer William. meneer was zeer geduldig en bereid om alles tot tevredenheid uit te leggen. Service 10
  • Ik heb alles gevonden wat ik nodig had. Assortiment 10
  • Ik kan deze winkel zeer zeker aanbevelen. het is een oase in de woestijn, want service is bij vele winkels soms ver te zoeken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jacobgonnie 1940
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
18-12-2014

jokevegter

Aankoop: Fysieke winkel
Breda xl

Beetje lullig dat er op de website van alles wordt aangeboden en dat het er is om af te halen en dat je dan bij de winkel aankomt en het is er niet . Verkoper komt dan ook gelijk met een ander merk dan Sony in dit geval dus een samsung en aangezien ik niet meer wilde betalen dan een bepaald bedrag heb ik dat bedrag ook uit gegeven voor een samsung maar wel met een mindere pixelwaarde als de sony waar ik voor kwam .Ik had weinig keuze moest NU een cameraatje hebben aangezien ik NU op vakantie ging en mijn oplader van de sony cybershot die ik nu heb tijdens verhuizing ergens ligt op een naderte bepalen plaats , zal ik wel vinden als ik terug ben van vakantie

  • website klopt niet met voorraad in winkels Gemak 6
  • Aardige maar mij iets te snelle verkopers, en met snelle bedoel ik je vraagt om 1 ding dat is er niet en gelijk een ander merk in je mik proberen te praten Service 8
  • Klopt niet in de winkels met de website !!! Assortiment 6
  • Nee niet echt aan te bevelen als je via website iets uitzoekt en het dan wil ophalen in de winkel .Wel als je naar de winkel zelf gaat alle tijd van de wereld hebt om jezelf te orienteren .Ik had haast dus . Aanbeveling 5
» Lees de hele review van jokevegter
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
18-12-2014

Lenniep

Aankoop: Online

Na al een tijd aan het oriënteren geweest te zijn naar een nieuwe televisie kwam ik uit bij de Sony KDL-50W805B. Eenmaal knoop doorgehakt op zondagmiddag keek ik op deze site waar de tv te koop was en hoe het prijsniveau op dat moment lag. Bij Klein was deze televisie op voorraad en kon direct via de fysieke winkel opgehaald worden. Als je de tv op gaat halen in de winkel ben je zelfs nog € 20,- voordeliger uit.

Kortom ik de reservering gemaakt. Hier begint het. Het duurde maar en het duurde maar voordat ik een bevestiging kreeg. Aangezien ik de televisie toch graag snel wilde hebben ik naar de klantenservice gebeld. Deze medewerker gaf aan dat de bevestiging door de winkel zelf gedaan moet worden en dat daarop de bevestiging in de mail volgt. De klantenservicemedewerker keek op dat moment wel nog voor mij in het voorraadsysteem en geeft aan dat de tv gewoon op voorraad is en dat hij via het systeem ook de reservering alvast kan maken voor me. Op het moment dat we het gesprek beëindigen zie ik in mijn mailbox de bevestiging binnenkomen dus hop de auto in en vijf minuten later sta ik in de winkel met mijn bestelopdracht.

Ik word direct geholpen door een medewerker en geef aan dat ik via de website een televisie heb besteld en kom afhalen. De medewerker verdwijnt met mijn afhaalbevestiging het magazijn in om na een aantal minuten weer terug te komen. Direct wordt mij een tv van een ander merk aangeboden, een duurdere en volgens de medewerker betere tv en volgens de medewerker ook tegen een gereduceerd tarief. Ik geef hierop aan dat ik de Sony heb besteld en dat ik die graag wil meenemen. Toen kreeg ik te horen dat de tv dus niet op voorraad was en dat ik dan het showroom model zou krijgen. Dit wilde ik niet dus de medewerker in de winkel gaat op dat moment kijken in het algehele voorraadsysteem. Nog 3 op voorraad waarvan hij er een voor mij kan reserveren en als compensatie wordt deze tv de volgende dag gratis bij me thuisbezorgd. Jammer dat ik niet de tv mee kan nemen maar op dat moment een goede oplossing. De medewerker vertelt er nog bij dat de bezorgdienst eerst telefonisch contact met me opneemt en meestal voor 12 uur de producten komt afleveren. Inmiddels heb ik een Ci+ module, smartcard en de TV zelf middels pin betaling afgerekend.

Volgende dag om 15:00 nog niets vernomen van de bezorgdienst of iets gezien dus ik neem voor de zekerheid maar eens contact op met de klantenservice. 30 minuten in de wacht, eenmaal medewerker aan de lijn krijg ik te horen dat dit soort constructies helemaal niet gebruikelijk zijn (het staat toch echt op de opdrachtbon die ik heb meegekregen) maar hij zal even contact opnemen met de bezorgdienst. Hierop wordt prompt de verbinding verbroken.
Ik bel weer terug en krijg per ongeluk een dame van de administratie aan de lijn die aangeeft dat ik toch echt de klantenservice moet bellen. Ik geef hierop aan dat ik graag doordat ik zo lang in de wacht heb gestaan terug gebeld zou willen worden. Dit blijft uit dus om half vijf nog maar eens bellen....20 minuten in de wacht en leg het verhaal wederom uit aan de klantenservicemedewerker. Deze gaat wederom met de bezorgdienst contact opnemen en keert na vijf minuten weer bij mij terug. Ik krijg te horen dat de bezorgdienst de opdracht heeft ontvangen en dat ze vanavond nog telefonisch contact met zullen opnemen. Op mijn vraag of de tv dan ook nog vandaag bezorgd bij me gaat worden zoals afgesproken krijg ik een lacherig antwoord, 'nee meneer dat gaat helaas natuurlijk vandaag niet meer lukken.'
Even voor 18:00 word ik gebeld door de medewerker uit de fysieke winkel. De TV is helemaal niet meer op voorraad en kan dus niet geleverd worden. Ik krijg 3 opties te horen.
1. De medewerker biedt me wederom de duurdere tv van een ander merk aan
2. Ik kan wachten tot 2e week januari want dan krijgen ze vermoedelijk nog een aantal modellen
binnen op voorraad.
3. Ik kan de bestelling ontbinden.

Ik kies natuurlijk voor de laatste. Ik krijg daarop te horen dat ik daarvoor wel fysiek naar de winkel moet komen. Dan doen we dat dan maar echter de winkel gaat sluiten dus dat wordt de volgende dag.

De volgende ochtend naar de winkel toe om dit te regelen. Ik moet een formulier invullen om het aankoopbedrag terug te laten storten op mijn rekening. Ondertussen krijg ik weer de vraag of ik niet een ander toestel wil kopen en waarom ik eigenlijk voor deze Sony kies. Erg ongemakkelijk.
Ik vraag aan de medewerker nog hoe lang het gaat duren voordat mijn geld weer terug gestort is. Hij lacht en zegt oh dat gaan we direct regelen dus dat is morgen en uiterlijk donderdag want als we dat niet gelijk en direct goed doen zou het niet goed zijn. Ik zeg daar vertrouw ik dan maar op. Inmiddels is het donderdag en heb ik nog steeds de betaling niet gezien op mijn rekening overzicht!!
Voor mij dus nooit maar dan ook nooit meer Klein en vertel dit verhaal ook maar al te graag aan een ieder die ik tegenkom. Slechte zaak.

  • Van gemak is weinig sprake meer als je iets op internet besteld en je er niets anders dan problemen en narigheid door ondervind. Gemak 1
  • 30 minuten in de wacht hier, 20 minuten daar in de wacht bij de klantenservice alsof het niets is. Als je eenmaal een medewerker van de klantenservice aan de lijn hebt, lijkt het wel alsof dit bedrijf niets maar dan ook werkelijk niets van alle commotie rondom klantenservice afdelingen de laatste jaren heeft begrepen. Je wordt rondom asociaal te woord gestaan, alsof jij de enige bent die op dat moment een probleem hebt en de kwestie die je uit hebt gelegd geen probleem is. Service 1
  • Het assortiment is niet het assortiment dat het zou moeten zijn wat de TV die ik kocht is er dus uiteindelijk gewoon niet. Ik kreeg wel meerdere malen zoals ik in andere reviews ook lees andere duurdere toestellen aangeboden die ik helemaal niet wil. Mensen maken al lang voordat ze de knoop doorhakken een keus op internet mensen van Klein, hou hier rekening mee!! Assortiment 1
  • Direct na dit incident heb ik meerdere kennissen en vrienden over de hele gang van zaken verteld over dit probleem en hoe slordig en hoe slecht dit alles is verlopen en dus ook geadviseerd om nooit iets bij Klein te kopen. De slechtste reclame dus dat een bedrijf kan krijgen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Lenniep
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-12-2014

Visje52

Aankoop: Fysieke winkel
papendrecht

Mijn motivatie is dat je hier nog echt als klant (dus koning(in) geholpen wordt, ook bleven ze stuk voor stuk allemaal even vriendelijk ondanks dat ik een aantal keren ook telefonisch contact met hen heb gezocht. Een echte aanrader dus.

  • winkel in het centrum, makkelijk bereikbaar Gemak 9
  • super vriendelijk personeel en erg behulpzaam, Service 9
  • was niet zo van toepassing wilde alleen maar een tablet aanschaffen Assortiment 7
  • Vooral de service van het personeel die mee denkt en advies geeft Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Visje52
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-12-2014

M huizer

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Ik vind het een fijne winkel ruim en overzichtelijk .
Vriendelijk personeel .
Korte wachttijden .
Goede prijs produkt kwaliteitsdienst .
Dus supper

  • Goede parkeer gelegen heid en veer personeel Gemak 8
  • Ze deskundigen en vriendelijke uitleg Service 9
  • Was genoeg keuken voor eerder wat wils Assortiment 8
  • Vriendelijk personeel . Prijs goede en bij meerderen aankoop maken ze een leuke prijs ben zeer tevree oven de uitleg van het produkt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van M huizer
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
15-12-2014

csstorm

Aankoop: Fysieke winkel
Oosteind Barendrecht

De klant behandeling is hier zoals het moet zijn.

  •   Gemak
  • Makkelijk te bereiken winkel met grote parkeerruimte. Professionele medewerkers die ruim de tijd nemen om met de klant de zelfde artikelen van verschillende fabrikanten de voor en nadelen door te nemen. Service 9
  • Groot assortiment. Overzichtelijke uitstalling en veel verschillende en/of dezelfde artikelen van verschillende fabrikanten Assortiment 8
  • Zeker aan te bevelen a.g. het prijs niveau, de leuke korting bij het zelf ophalen, en de vaktechnische bekwaamheid worden zeker gewaardeerd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van csstorm
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-12-2014

Quispel

Aankoop: Fysieke winkel
Oud -Beijerland

Gewoon antwoord op de vraag om een camera en deze naar wens beantwoord zonder alle overbodige verhalen hoe en wat

  • De verkoper had heel gauw door wat de vraag was en wat voor camera ik wilde hebben Gemak 8
  • Was op voorraad en werd gelijk geleverd en er werd nog gevraagd of er nog een kaartje of tasje bij moest natuurlijk een verkoopvraag toch het wordt gevraagd meestal wordt deze vraag nog genees gesteld Service 8
  • Van hoog tot laag in de prijskeuze en diverse merken en soorten camera's Assortiment 8
  • Gewoon zoals het hoort geholpen door de verkoper Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Quispel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-12-2014

treinen

Aankoop: Fysieke winkel
Alexandrium te Rotterdam.

Het gemak, service en behandelinhg komt ouderwets fijn over. Dit was niet gespeeld. Waar maak je dit nog mee?

  • Medewerker haalde meerdere merken fototoestellen erbij om een goede keuze te kunnen maken.Er werd mij niets opgedrongen. Gemak 10
  •   Service
  • Wat ik in mijn hoofd had was niet aanwezig, maar het assortiment wasgroot genoeg. Assortiment 8
  • Als ik dit vergelijk met andere winkels komt deze er bovenuit met zijn service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van treinen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-12-2014

Rene.123

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

  •   Gemak
  • Prima geholpen in de winkel. De verkoper wist duidelijk waar hij het over had. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rene.123
Reageer op deze review

Totaal 3,0
1 sterren
12-12-2014

GENa3

Aankoop: Online

Maandag 1 december 2014 zag ik een mooie aanbieding van de Samsung TV UE 55 F 8000 op de site van Kieskeurig op plaats 1 en 2 te koop voor de laagste prijs van € 1599,= bij Klein en TVaudio. Blijkt hetzelfde bedrijf te zijn. Ook op de website van deze bedrijven stond hij voor deze prijs. Bij afhalen nog € 50,= goedkoper.
In de winkel in Papendrecht kregen we informatie over Samsung tv’s. We werden goed geholpen, maar toen we zeiden dat we het type UE 55 F 8000 wilden bestellen, werd er gezegd dat, dat type niet meer te leveren was (niet op voorraad in het magazijn en in geen van de winkels). Vreemde zaak, want er stond op de site dat er nog op voorraad waren, zowel bij bezorging als bij ophalen in een aantal winkels. Dat zeiden we ook. De verkoper ging bellen (zei dat hij het gesprek op een ander toestel moest voeren en liep naar de ruimte achter de winkel). Hierna probeerde hij ons een ander type te verkopen.
5 december jl. werd ik gebeld vanuit Barendrecht (hoofdkantoor) waarbij er weer werd geprobeerd een ander type te verkopen. TV UE 55 F 8000 was er niet meer, wel als showroommodel, maar dat wilden ze ons niet aandoen. Het toestel zou bij geen van hun zaken meer verkrijgbaar zijn.

Hierbij stuur ik u een kopie van de website van vandaag van Klein/audiotv. Er staat nog steeds dat het toestel op voorraad leverbaar is (zowel bij bezorgen als bij afhalen in een aantal winkels)
Dit mag toch niet. Het is een lokkertje om mensen te verleiden een ander type te kopen.
ok het vertrouwen in Kieskeurig verdwijnt als iedereen met misleidende prijzen op de website als goedkoopste geplaatst kan worden.
Het zit me nog steeds niet lekker vandaar dit bericht. Ik wil niet voor de gek gehouden worden.

  •   Gemak
  • misleidende reclame op site. Laagste prijs op site Kieskeurig, maar product is niet leverbaar. Service 3
  • Laagste prijs op site Kieskeurig, maar product is niet leverbaar. Na 1 week site nog steeds niet aangepast. Assortiment 3
  • Gezien negatieve ervaring beveel ik deze winkel niet aan. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van GENa3
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-12-2014

Dutchabroad

Aankoop: Fysieke winkel
Krimpen aan den IJssel

Excellent service and after care.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • I brought my Samsung tab 3 in to Klein in Krimpen aan den IJssel to send to Samsung for the third time to be repaired. Samsung help desk couldn't fix it. The two Klein workers asked me what the issues were, they downloaded some software and now the issues ard resolved. Ten out of ten not only for their initistive, but also that they are always friendly. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Good service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dutchabroad
Reageer op deze review

Totaal 2,5
1 sterren
04-12-2014

Mrgalaxy1

Aankoop: Online

Zie de beschrijving bij de sterren beoordeling

  • Op het internet waren we opzoek naar een canon printer cp910. We zijn toen uitgekomen bij de klein. De website zie er prachtig uit en we hebben bij de klein de canon printer gekocht. Althans dat dachten we. 2 weken gewacht maar tevergeefs. Via een e-mail werden we twee keer benaderd. De eerste keer werd er gezegt dat het apparaat beschadigd in het magazijn is terecht gekomen. En de tweede keer vertelde ze dat de printer niet direct leverbaar was. En als dit te lang duurde dan konden we de bestelling annuleren en ons geld retour ontvangen. Nou ook daarop zijn we aan het wachten. Zelf weet ik niet hoe dat bij uw aankopen is verlopen maar bij mij zit er geen de klein meer in. Sorry en jammer dat het zo moest aflopen. Gemak 1
  • De service was ver te vinden. Zelf had ik mijn klant een telefoontje gegeven en eventueel gezocht naar een passende oplossing. Advies voor de klein. Het is nog niet te laat om dat nu nog te regelen. Jullie hebben het geld nog niet terug gestort. Maak me blij met apparaat zou ik elders gekocht hebben. Service 1
  • Het assortiment is prima. Ruime aanbod. Assortiment 7
  • Tot nu toe niemand! Dit alleen omdat ik me in de steek gelaten voel door de klein. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Mrgalaxy1
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-12-2014

Victor010

Aankoop: Online

Nieuw gerei voor in huis gekocht. Dit heb ik gedaan bij Klein. Topzaak

  • Makkelijk Gemak 10
  • Goede servive Service 9
  • Groot assortiment Assortiment 9
  • Ik beveel het zeker iedereen aan omdat ik goed geholpen ben Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Victor010
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

Igoribranovski

Aankoop: Online

Canon pixma printer voor in huis gekocht. Zwarte kleur. Ben er erg blij mee.

  • Met een groot gemak bestelt u alles bij Klein Gemak 10
  • Grote service Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment Assortiment 10
  • Aanbeveling voor iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Igoribranovski
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-11-2014

gerardstvs

Aankoop: Fysieke winkel
Lisse

Zoals vermeld hieronder ben ik erg tevreden over mijn aankoop van Canon camera (700d). Misschien een idee om meer filialen in het noord-holland te vestigen? Dit is mijn derde aankoop, en vond het wel tijd voor een goede beoordeling.

  • Vestiging Lisse ligt in de buurt, jammer dat het de enige vestiging in de omtrek is. Gemak 8
  • Service is altijd van niveau. Vriendelijk en behulpzaam. Op het moment dat ik de winkel binnenloop wordt ik vrijwel altijd direct begroet en geholpen, uiteraard kan het ook druk zijn, dan moet je even wachten. Service 10
  • Op zich een kleine winkel, maar ik vind meestal wat ik zoek. Voor een groter assortiment moet je in een XL winkel zijn, of op de webshop. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gerardstvs
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-11-2014

branzac

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

Aan de uitvoerige motivatie hierboven, tot mijn zeer gunstig oordeel over Gemak en Service heb ik niets toe te voegen.
Assortiment: Dat een winkel op zo'n enorm terrein als de fotografie, in een kleine stad van 40.000 mensen niet àlles in voorraad kan hebben, behoeft geen uitleg.
Mijn bereidheid tot Aanbeveling baseer ik op mijn goede ervaringen met deze winkel, in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

  • De winkel van Foto Klein te Hellevoetsluis ligt in de passage van het winkelcentrum De Struytse Hoeck, op 5 minuten fietsen van mijn woning. Gemak 10
  • De medewerker die mij te woord stond, was vriendelijk en behulpzaam, en informeerde mij uitvoerig, duidelijk en ter zake kundig over de camera die ik zocht. Zonder haast, hij drong niets op. Het was met hem goed en plezierig zakendoen, in een goede sfeer. Ik kreeg diverse kortingen. Service 10
  • Het assortiment aan camera's en accessoires is heel ruim en veelzijdig. Assortiment 9
  • Met groot genoegen en zonder voorbehoud. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van branzac
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
23-11-2014

Piet en Baukje

Aankoop: Fysieke winkel
Breda XL

Ik heb gekozen voor Klein omdat we in Breda waren, en het artikel op voorraad hadden.
Bij de aankoop van de flitser heb ik me over laten halen om "extra pakket" er bij te nemen. Toen ik later de vouchers bekeek met alle dat extra's bleek dat de vervaldatum voor de gratis workshop en 25 afdrukjes één maand te zijn en voor de gratis check & clean 6 maanden. Dit vind ik belachelijk kort. Omdat dit niet door verkoper is verteld voel ik genaaid. Eigenlijk komt er op neer dat ik 50 euro heb betaald voor een verlenging van de garantie periode en 2 fotobladen waarvoor je ook zelf de verzendkosten moet betalen.....
Deze eerste kennismaking met Klein is wat mij betreft ook de laatste. Volgende keer ga weer naar Digimaxx of Cameranu.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Niet direct. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Piet en Baukje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

ravisteel

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Erg blij met het product dat ik heb aangekocht

  • easy Gemak 10
  • gooed Service 10
  • groot en veel keuze!!!! Assortiment 10
  • Ik overweeg het zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ravisteel
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-11-2014

brammieke

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • wed goed geholpen en kwam met een nieuwer product waar korting op zat Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van brammieke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-11-2014

Stevebl

Aankoop: Fysieke winkel
XL Breda

Ik zocht een goedkope camera, de eerste voor mijn dochtertje waar ze wat foto''s mee kan maken op vakantie. Op internet besteld en in de winkel opgehaald. Vriendelijke personeel, de camera lag klaar bij aankomst. Top!

  • Goed dat de mogelijkheid bestaat om te bestellen via internet en in de winkel op te halen Gemak 10
  • Vriendelijk personeel Service 10
  • Meer dan genoeg keuze online, ook in de XL winkel ruime keuze Assortiment 10
  • Iedereen aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Stevebl
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-11-2014

mvp88

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Website en bestelproces prima. Afhalen in de winkel vind ik een plus. Filtercriteria op de website zijn beperkt. Prijs die wordt doorgegeven aan prijsvergelijkingssites is de bezorgprijs, niet de afhaalprijs. Gemak 7
  • TV gereserveerd via de website, om af te halen in Eindhoven. Eenmaal in de winkel wordt mij eerst een andere merk geadviseerd. Dan krijg ik gedenigreerde opmerkingen ('is zeker een slaapkamer TV-tje'). Vervolgens wordt mijn bestelling gehaald en achter de balie uit mijn zicht neergezet, omdat de verkoper mijn eerst nog uitgebreide garantie, schadeverzekering (let op: 2 maanden gratis, maar daarna stilzwijgend verlengd), schoonmaakmiddel (verkoper: ik weet niet hoe je hem gaat schoonmaken, maar je krijgt nu 10 euro korting; op een fles van ~28 euro) en muurbeugel wil verkopen. Kost uiteindelijk moeite om alleen met de TV de winkel uit te lopen. Geen positieve ervaring. Een paar dagen later blijkt de TV defect te zijn, nadat ik hem had opgehangen! Balen. Klantenservice adviseert om ermee terug naar de winkel te gaan. Gezien mijn ervaring verwachte ik discussie en problemen. Gratis verzekering had ik tenslotte niet afgesloten. Dus met lood in de schoenen naar de winkel. Tot mijn verbazing sta ik 1 minuut later weer buiten met een ander exemplaar. Geen enkele discussie, doos werd niet eens open gemaakt. Nu geweldige service dus, bedankt! Service 7
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van mvp88
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-11-2014

john missaar

Aankoop: Online

De gekochte e-reader deed het na een half jaar niet meer. Teruggebracht naar een winkel van Klein. Reparatie zou 4-6 weken duren. Door omstandigheden pas na 2 maanden kunnen bellen dat wij nog niets gehoord hadden. Binnen 1 minuut was het: "Sorry, dit heeft veel te lang geduurd, u kunt vandaag, zonder te betalen, een nieuwe gaan uitzoeken". Ben nog verbaasd. klasse.

  •   Gemak
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van john missaar
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-11-2014

Petra de Mol

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

  • kennis en kunde waardoor het kiezen gemakkelijk wordt. Gemak 8
  • Een beschadigde Eye-fi kaart werd kostenloos omgeruild! Service 10
  • wat hebben ze er niet? de Canon 255 IXUS maar tja de Soony WX350 bleek beter van kwaliteit te zijn voor hetgeen we er mee willen doen. dus prima Assortiment 10
  • Kom al jaren naar camera.nl foto klein in Barendrecht: medewerkers met kennis. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Petra de Mol
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
15-11-2014

John Vink

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven.

PRima service, maar de aankoopnota zou op de mail worden geplaatst. Helaas is dit niet gebeurd,

  • Zonder problemen via internet een bestelling plaatsen. Gemak 8
  • Heel goed voorgelicht door de verkoper. Service 9
  • Had een keus gemaakt, in samenspraak met de verkoper toch ergens anders voor gekozen. Assortiment 8
  • Prima ruime winkel en goede service en personeel... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van John Vink
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-11-2014

mieter

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

prima niets aan veranderen, in Leidsenhage zou het assortiment iets groter mogen

  • makkelijk bereikbaar Gemak 10
  • in tegenstelling tot andere ketens ben ik in 2 winkels van Klein meer dan perfect geholpen en namen ze de tijd voor me je merkt ook gelijk dat ze weten waar ze over praten Service 10
  • een 8 voldoende maar daar zal hun grootste pluspunt niet zitten, klantvriendelijkheid is het belangrijkste en dat weten ze daar Assortiment 8
  • zeker als je er minder verstand van hebt heb ik er 100% vertrouwen in dat ze daar het juiste aan je verkopen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mieter
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-11-2014

Karwei

Aankoop: Fysieke winkel
Numansdorp

Goede service zeer behulpzaam met afstands bediening van UPC te laten werken,en een zeer scherpe prijs!!!!!!!!!!! Jaren geleden plasma tv gekocht,foto klein geïnstalleerd geweldig,voor mij de beste winkel!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Karwei
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
13-11-2014

BloomZ01

Aankoop: Fysieke winkel
Oud-Beijerland

Goede service

  •   Gemak
  • Ik had een poosje geleden een router gekocht om sneller internet te kunnen ontvangen op de 2e etage, echter ons kantoor is naar de 1e etage verhuist, waar de ontvangst prima is. Router zat nog nieuw in de verpakking maar de bon had ik niet meer, toch retour kunnen geven en bedrag bij nieuwe Sony camera gelegd. Perfect! Service 10
  • De keus die ik al had gedaan voor de Sony camera was op moment van aankoop niet voorradig, besteld en na 2 dagen af kunnen halen. Assortiment 8
  • Goede service ! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van BloomZ01
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
13-11-2014

jwgoudriaan

Aankoop: Fysieke winkel
wassenaar

geen negatieve punten. Wederom: er werd tijd en aandacht aan mijn vragen besteed ( in dit geval refereer ik ook specifiek aan de hulp bij het afsluiaten van Ziggo contract)

  • de winkel is ruim opgezet en daardoor is het makkelijk om ron te kijken tot je geholpen wordt. Gemak 9
  • uitstekend! Er wordt de tijd voor je genomen, en ik vond ook dat ik op een eerlijke manier geholpen werd, klasse! Service 10
  • winkel had alles waarna ik op zoek was Assortiment 9
  • met name voor de verleende service alsmede plezierige manier waarop ik ben geholpen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jwgoudriaan
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-11-2014

Geraldhenders

Aankoop: Fysieke winkel
Leiden

Nieuwe canon camera gekocht. TOP ding

  • GOED Gemak 10
  • GOED Service 10
  • GROOT Assortiment 10
  • zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Geraldhenders
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-11-2014

Philipo1985

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam Centrum XL

Ik ben erg blij dat ik een winkel als Klein ben binnengelopen, simpelweg om de persoonlijke service. Ik zocht een spiegelreflexcamera en ik ben erg goed geholpen door de vriendelijke medewerker. Hij vond een camera die bij mijn niveau en type fotografie past. Ik heb de camera uitgeprobeerd aan hij maakt mooie plaatjes. Helemaal super Klein, service in Rotterdam is super.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Prima serviceverlening door de medewerker Service 10
  • XL winkel is het assortiment heel ruim Assortiment 10
  • Zeker aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Philipo1985
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

willy1986

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Makkelijk product gereserveerd via de website. Gekozen om de receiver af te halen in de winkel want dat scheelde een paar tientjes (en het voordeel dat je niet hoeft te wachten op de pakketbezorger)

  • Receiver 7 uur sochtends online gereserveerd via de website. In loop van de dag bevestiging via email en sms en bericht dat hij klaar lag in de winkel. Eind van de middag opgehaald bij Klein XL Utrecht. Gebruik gemaakt van de naastgelegen parkeergarage Paardenveld. Klein geeft gratis een uurtje parkeren bij een aankoop. Gemak 10
  • Vlot en vriendelijk geholpen. Service 10
  • Ruim voldoende! Assortiment 10
  • Gemakkelijk online bestellen en vergelijken. In winkel afhalen levert soms een leuke korting op. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van willy1986
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

Davyv1

Aankoop: Fysieke winkel
XL Barendrecht

Ik zocht een goedkope printer omdat mijn oude was stukgegaan.
De klein winkel was is niet zover bij mij vandaan dus daar maar binnengelopen. Ik werd snel geholpen en er werd mij een Canon pixma printer aangeboden. Supergoedkoop, ik ben nog steeds tevreden met het apparaat, ook met de service bij Klein.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Keurig geholpen door een personeelslid achter de balie Service 10
  • Ook in het goedkopere segment veel keuze Assortiment 10
  • Echt een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Davyv1
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-11-2014

Tristanbeijersveld

Aankoop: Online

Fijne bestelling van een canon camera. Website is duidelijk en verzendtijd eend dag, kortom geweldig.

  • website werkt gemakkelijk Gemak 10
  • supersnelle levering Service 10
  • aardig veel keuze Assortiment 10
  • zeker wel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tristanbeijersveld
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-11-2014

Laurenzz

Aankoop: Fysieke winkel
Spijkenisse

Topwinkel

  • Meeste spullen zijn wel in 1 of meer winkels op voorraad om af te halen. Gemak 8
  • Goede klanthulp. Service 8
  • Breed assortiment Assortiment 9
  • Voordelige producten, kom zeker terug! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Laurenzz
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
11-11-2014

Kleingoed

Aankoop: Fysieke winkel
Zwijndrecht

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Ik ben uiterst correct geholpen. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig. Een misverstand werd onmiddellijk opgelost Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Kleingoed
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
11-11-2014

Nielskuh

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Heb het gevoel dat er soms te weinig aandacht aan de klant word besteed, de werknemers komen soms ongeinteresseerd over.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Nielskuh
Reageer op deze review

Reactie:
Het Klein Team

25-11-2014
Beste Nielskuh,

Wat vervelend dat u dat zo ervaren heeft. In welke van onze 2 winkels in Breda heeft dit plaatsgevonden? Dan gaan wij ermee aan de slag. Alvast bedankt!
Totaal 10
5 sterren
10-11-2014

Nickykuil

Aankoop: Online

Een supermooi compactcamera op klein.nl gekocht. Ook nog eens voor een waanzinnige prijs. Ik kreeg hem zoals vermeld volgende dag in huis, dus dat was geweldig. Ik ben er iedergeval superblij mee.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Een goede en fijne webshop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nickykuil
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-11-2014

JIAPY

Aankoop: Fysieke winkel
Alphen aan den Rijn

Ik ben heel vriendelijk door de verkoper geholpen, hij heeft me duidelijk de voordelen van deze Camera uitgelegd en gedemonstreerd. Ik heb dus deze camera bij Fa. Klein aangeschaft, ondanks dat ik wist dat hij elders (iets goedkoper was). Omdat de verkoper er leuke aanbiedingen bij had, was ik in totaal net zo duur uit. En ik had het plezier om iets te kopen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JIAPY
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-11-2014

andrenouws

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Parkeerplaats voor de winkel. Vriendelijk personeel, goed geholpen.

  • De bestelling via internet en vervolgens ophalen in de winkel verliep prima. Gemak 8
  • Er bleek een fout te zitten in de voorraad, dit werd door de winkel perfect afgehandeld door een nieuwer model mee te geven voor dezelfde prijs. Service 9
  • Prima assortiment Assortiment 8
  • prettige winkel om te kopen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van andrenouws
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-11-2014

R. Luijsterburg

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht XL

Ik ben erg tevreden over de winkels van Klein.
De enige puntjes die in mijn ogen iets beter zouden kunnen, staan hierboven vermeld.

  • Ik vind het jammer dat er geen prijzen bij de artikelen staan. Gemak 7
  • Goede service en vriendelijke medewerkers. Service 8
  • Zeer groot assotiment. Klein puntje van kritiek is dat mijn aankoop op internet stond als "op voorraad in alle 39 filialen", hij in Breda toch niet op voorraad was, waardoor ik naar Barendrecht moest. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R. Luijsterburg
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.