Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


683 reviews Totaalscore 8,3
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,0

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 49
Totaal 3,0
1 sterren
26-04-2015

anjareinder

Aankoop: Online

Hele slechte service en geen response op mail

  •   Gemak
  • Kreeg bericht dat een samsung tablet klaar lag in utrecht om op te halen. Was er dus niet. Voor niks uit Haarlem gekomen. Moest naar winkel omdat hij online niet leverbaar was.Staat op de site nog steeds als aanwezig. Krijg geen enkele reactie op mail. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Bij deze slechte service absoluut geen aanrader. Ze reageren gewoon niet Aanbeveling 2
» Lees de hele review van anjareinder
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-04-2015

klaas2204

Aankoop: Fysieke winkel
Hoogvliet

Alles in de winkel is goed vooral het winkelpersoneel ik heb geen min punten over deze winkel

  • Alles wat je zoek aan apparatuur is in de winkel aanwezig en de winkel is heel overzichtelijk Gemak 10
  • De verkopers helpen je perfect en brengen zelfs de spullen naar je auto Service 10
  • Alles aan fotografie en tv,s ect is in de winkel voorradig is het er niet dan wordt het besteld Assortiment 9
  • ik zou deze winkel bij iedereen aanraden dit omdat ik een tevreden klant ben Aanbeveling 10
» Lees de hele review van klaas2204
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-04-2015

TimoWB

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Ik vind de service super goed. De mannen van Klein hebben er veel verstand van. Ook zijn de producten goed en is er een groot assortiment. Ook krijg je veel voordeel als je hem ophaald zoals, korting, garantie en verzekering, fotocursus en nog een aantal dingen.

Het enige nadeel vind ik dat ze wat aan de hoge kant liggen met reguliere prijzen.

  • Een hele goede service voor een goede prijs. Gemak 10
  • Als je echt langsgaat bij de winkel heb je veel kans dat er een speciaal prijsje voor je gemaakt word. Dit kan veel schelen. Service 10
  • Ze hebben veel verschillende cameras en ze hebben er ook nog verstand van. Assortiment 9
  • Goede winkel. Volgende keer gaan we weer naar Klein Aanbeveling 9
» Lees de hele review van TimoWB
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
25-04-2015

Stephan B

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Op 8 april j.l. kocht ik een Samsung UE 55 H 7000 televisie bij Klein te Barendrecht.

Bij thuiskomst bleek de nieuwe televisie die ik gekocht had gebruikerssporen te bevatten en flinke beschadigingen aan de voet. Tevens ontbraken er essentiële onderdelen om te voet te kunnen monteren. Na telefonisch contact met de telefooncentrale zou ik spoedig teruggebeld worden door de medewerker van vestiging Barendrecht. Echter, 2 uur later was ik nog steeds niet teruggebeld en belde opnieuw de telefooncentrale. Wederom werd mij verteld dat ik binnen een kwartier teruggebeld zou worden, maar na nog een uur wachten werd ik wederom niet teruggebeld.

Ik besloot weer terug te gaan naar de winkel met mijn zojuist gekochte televisie en aldaar werd mij voorgesteld het showroommodel van hetzelfde type te kunnen kopen met een korting, aangezien er geen nieuwe meer op voorraad was (alhoewel de voorraadinformatie dit op de webshop in deze betreffende vestiging wel aangaf). De medewerker ontkende overigens dat hij een terugbelverzoek had doorgekregen van de telefooncentrale.

Bij het showroommodel was geen voet meer aanwezig, waardoor mij beloofd werd deze na te sturen. Er zou hieromtrent contact met mij worden opgenomen. Inmiddels, eind april, is er nog steeds geen contact met mij opgenomen en heb ook nog steeds geen voet binnengekregen.

De opsomming van zaken die misgelopen zijn maken mij tot een zeer ontevreden klant. Voor een serieuze klant die 1500,- Euro aan een televisie komt spenderen had ik wel een betere service verwacht.

  • Voorraadindicatie op de website blijkt niet te kloppen met het magazijn in de winkel. Gemak 3
  • Aankoop nieuwe TV van 1500,- Euro blijkt beschadigd bij thuiskomst, showroommodel wordt aangeboden als alternatief met belofte dat voet nagestuurd wordt wat niet is gebeurd. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Bij een enkele aankoop zijn meerdere zaken volledig misgelopen. Klanttevredenheid staat laag in het vaandel. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Stephan B
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-04-2015

Denise1985

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht XL

Ruim assortiment, vriendelijk personeel met een actieve en klantgerichte houding.

  •   Gemak
  • De verkoper merkte mij op en kwam vrij snel naar mij toe of hij mij kon helpen. Vervolgens kreeg ik de nodige informatie over de producten (camera lenzen) en mocht deze ook testen waarbij de verkoper mij mijn gang liet gang. Hij drong zichzelf niet op en gunde mij de tijd de lenzen te testen. De verkoper had een vriendelijke, actieve en klant gerichte houding. Service 9
  • Ik was bewust naar een XL filiaal gegaan waar een ruimer assortiment is. Assortiment 9
  • Makkelijk bereikbaar, vlak naast de snelweg, ruim assortiment en personeel die je oprecht wilt helpen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Denise1985
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-04-2015

Keesenberg

Aankoop: Online

De fysieke en online winkel zijn uitermate klantvriendelijk, goede service, zeer snelle levering en betrouwbaar.

  • Overzichtelijke website, zeer snelle levering! Gemak 10
  • Contact gehad met de klantenservice, zeer goede service. Service 10
  • Groot assortiment, dit artikel is niet in verschillende prijsklassen te vinden. Maar bij Klein kan er van op aan dat je goede service krijgt indien nodig. Assortiment 10
  • Deze winkel beveel ik bij iedereen aan. Ze zijn het vertrouwen waard!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Keesenberg
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-04-2015

Jan en Rosemarie

Aankoop: Online

Makkelijke site, goede hulp in de fysieke winkel, prima service!

  • Goede website, ook na telefonisch contact duidelijke en hulpvaardige uitleg. Gemak 9
  • Online besteld, zouden de televisie zelf ophalen in de winkel, bleek alleen nog de demo versie er te zijn. Stelden zelf voor om een nieuwe te regelen en deze onder hun kosten te laten bezorgen. Toppie! Service 9
  • Genoeg keuze. Assortiment 9
  • Na deze goede service is het een aanrader. Bij deze webwinkel met fysieke winkels, kan je met een gerust hart iets kopen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan en Rosemarie
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
23-04-2015

gernora

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

Ik ben dik tevreden,maar geef nooit meer dan een 8. De uitdaging moet blijven bestaan!

  • er is altijd wel één in de buurt van winkelcentra. Gemak 8
  • Aanvankelijk kwamen we voor een ander fototoestel. Maar we kregen een heel duidelijk en waardevol advies, dus het wer een ander toestel. De medewerker nam alle tijd voor ons! Service 8
  • Veel merken en types van fototoestellen. (daar kwamen wij voor). Assortiment 8
  • Prettige zaak. Deskundig en service gericht personeel. Ze hebben 'tijd'voor je. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van gernora
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2015

sekeind

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Allemaal 10 punten zou wel wat overdreven zijn hoewel!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Gemotiveerd personeel die me precies mijn vragen kan beantwoorden over het aangekochte product. Service 9
  • Alles op gebied van electronica, fotografie,audio en televisie. Assortiment 9
  • Zie het punt service maar dan ook de echte service met de vriendelijkheid en de lach zoals dat vroeger ook was. De klant is hier nog echt koning. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sekeind
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-04-2015

hurricane

Aankoop: Online

door het complete plaatje, en zie mijn beoordelingen

  • Nette overzichtelijke website Gemak 9
  • Ben in de winkel mijn bestelling af wezen halen en werd daar zeer netjes geholpen door een medewerker Service 10
  • ze hebben veel op voorraad Assortiment 10
  • ik had een duurdere camera besteld maar op advies van een medewerker ging ik met een beter model en goedkoper de deur uit. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hurricane
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-04-2015

tonvanvelsen

Aankoop: Fysieke winkel
zeist

ik ben goed geholpen voor wat ik moest hebben

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tonvanvelsen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
20-04-2015

-peter2

Aankoop: Online

Bij Klein heb je veel keus uit producten en ze weten over elk product ook wat je moet weten. Ik heb mijn receiver op internet gekocht en gekozen om hem af te halen in een winkel. Ik moest wel eventjes wachten omdat er andere klanten werden geholpen. Misschien zou een soort afhaalsysteem makkelijker zijn? Voor de rest uitermate tevreden over Klein. Goede service en veel kennis in huis!

  • Veel betalingsmogelijkheden, veel winkels en goede parkeergelegenheid Gemak 8
  • Ik heb even contact gehad met de klantenservice en die bellen je netjes terug en geven je probleem door aan de desbetreffende Klein winkel. Duurde wel een week Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van -peter2
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
18-04-2015

familie.bronswijk

Aankoop: Fysieke winkel
Leidschendam

kort en krachtig: gewoon goed.

  • komt snel naar voren op internet met een scherpe prijs Gemak 7
  • In de winkel erg gastvrij ontvangen. Omdat de website verschillende prijzen aan gaf bij een internet bestelling of een fysieke bestelling in de winkel. besloten om verhaal te gaan halen in de winkel. Deze namen het probleem serieus en belde in mijn bijzijn naar het hoofdkantoor om het probleem op te lossen. Service 8
  • Wat niet in de winkel ligt is binnen 24 uur van het hoofdkantoor in de winkel. Assortiment 6
  • kwaliteit en service staan boven aan. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van familie.bronswijk
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-04-2015

glamourboy

Aankoop: Online

Correcte afhandeling, snelle levering, goede prijzen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Bestelde camera was niet meer voorradig, kreeg een duurdere voor hetzelfde bedrag. Volgende ochtend in huis. Top! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van glamourboy
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-04-2015

bussie7000

Aankoop: Online

Bestelling ging makkelijk en ben keurig op de hoogte gesteld toen de bestelling klaar lag in de winkel te Utrecht.
Hier ben ik keurig geholpen door de medewerkers ook nadat de Cover voor de E-reader na enkele weken defect ging,
De winkel zelf ziet er trouwens zeer keurig uit.

  • Bestellen ging zéér makkelijk via de duidelijke web shop Gemak 10
  • E-reader hoes ging stuk na een aantal en ben toen naar winkel in Utrecht geweest waar deze snel is omgeruild Service 10
  • Voldoende Assortiment 9
  • Ik ben zéér vriendelijk geholpen in de winkel bij het ophalen en na het defect van een van de bestelde producten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bussie7000
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2015

dhoogers

Aankoop: Fysieke winkel
zeist

De beoordeling spreekt boekdelen. Geen randstad mentaliteit in de winkel in Zeist. Perfecte hulp en ondersteuning.

  • Vanuit je eigen luie stoel, vliegtuig of overzeese bestemming bestellen van je product Gemak 10
  • Keurige after sales opvolging van zowel levering als vragen. Service 9
  • Mooi breed assortiment en hulp van medewerkers die verder kijken dan alleen de eigen website. Assortiment 9
  • Zeker een aanbeveling waardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dhoogers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

Mario-123

Aankoop: Fysieke winkel
Alexandrium rotterdam

Vakkundig personeel welke zeer geduldig is. Tevens een ruim aanbod en overzichtelijke winkel.

  • Gewoon ouderwets in de winkel gekocht ipv online.. Gekocht bij klein in het Alexandrium, leuk personeel! Gemak 10
  • De verkoper nam alle tijd en begreep goed naar wat wij op zoek waren. Hij beschikte over goede product kennis want ik ben zelf goed op de hoogte van alle technologien en kon hem niet op een leugentje betrappen. :) Service 10
  • Prima, veel verschillende merken tv's Assortiment 10
  • Gewoon zeer tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mario-123
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-04-2015

leent46

Aankoop: Fysieke winkel
Spijkenisse winkelcentrum

Net personeel, verzorgde winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Geweldig goede verkoper mer service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Goed bedrijf betrouwbaar Aanbeveling 10
» Lees de hele review van leent46
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-04-2015

A.K

Aankoop: Online

  • goed Gemak 10
  • goed Service 10
  • goed Assortiment 9
  • goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A.K
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-04-2015

peterspoor

Aankoop: Online

Heel tevreden over de winkel; geen negatieve punten.

  • Door ruime sortering vind je altijd wat je zoekt. Gemak 8
  • verzending heel snel Service 8
  • Heel ruim voor goede prijs Assortiment 8
  • Omdat ik zo tevreden ben gun ik dat ook een ander. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van peterspoor
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-04-2015

mwitjens

Aankoop: Fysieke winkel
Alexandrium

Prachtige verrekijker gekocht, enorm tevreden mee. Wel 1 puntje van kritiek: op het kaartje stond 10x26 en in praktijk is het product 8x25. Vraag is achteraf of ik de juiste prijs voor artikel betaald heb. Echter een online vergelijk toonde aan dat ik zeker niet te veel betaald heb. Daarom niet de moeite genomen om terug naar de winkel te gaan.

Trouwens ook gelijk van energie leverancier veranderd, scheelt enorm veel geld per jaar!

  •   Gemak
  • Prima antwoorden op vragen in de winkel gekregen. Service 9
  • Voldoende keus in verschillende prijscategoriën Assortiment 9
  • Prima winkel als je behoefte hebt aan beetje advies van het product. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mwitjens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-04-2015

Marc Horree

Aankoop: Online

Zeer vriendelijke service bij Klein in Pijnacker. Werd gelijk geholpen. De aanbieding was ook zeer goed in vergelijking met andere winkels.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Via de website heb ik mijn product besteld. Ik kreeg zeer snel een bevestiging en het adres waar mijn product klaar lag om opgehaald te worden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marc Horree
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-04-2015

buildhome

Aankoop: Fysieke winkel
gorinchem

  • Even een belletje en perfect geholpen door de telefoon. Gemak 10
  • Scanner gekocht met de mededeling dat het elders goedkoper was. Verkoper heeft dat perfect gepareerd. Service 10
  •   Assortiment
  • Prima service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van buildhome
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
12-04-2015

ad van kessel

Aankoop: Fysieke winkel
eindhoven

goede ligging met goede parkeervoorziening, groot assortiment.

  • goede snelle advisering Gemak 7
  • meedenken met een goede kwaliteitsverhouding van de aankoop camera Service 8
  •   Assortiment
  • groot assortiment, goede advisering en scherpe prijsstelling. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ad van kessel
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-04-2015

Bruut2

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

Ontvangst, behandeling en behulpzaamheid waren beter dan dat ik had verwacht van een grote keten. Je zou kunnen zeggen dat ze goed zijn "opgevoed".

  • De voorraad per filiaal wordt gecheckt en gereserveerd om te voor komen dat je voor niets naar de winkel gaat. Bezorgen kan ook, alleen niet als het om een opruimartikel gaat. Gemak 9
  • Geen gezeur bij retourneren. Service 8
  • Een heel behoorlijk assortiment gezien het enorme aanbod op de markt. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bruut2
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2015

abmary

Aankoop: Online

voor het eerst heb een printer besteld. daarvoor had ik betreft product en prijs, vragen gesteld. snel en vakkundig medewerking. besteld en volgende dag binnen. top bedrijf. raad ik iedereen aan.

  • overzichtelijk en ruime keuze Gemak 10
  • vragen worden vakkundig beantwoord. top Service 10
  • grote assortiment met ruime keuzes Assortiment 10
  • zeerntevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van abmary
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2015

peter de visser 10

Aankoop: Online

eerste bestelling alleen goede ervaring

  • uitgebreide keus bestellen en volgende dag in huis alles klopt Gemak 10
  • Volledig op de hoogte gehouden van de gang van aflevering Service 10
  • had een printer nodig een zeer ruime sortering voorhanden Assortiment 10
  • door mijn goede ervaring zeker een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van peter de visser 10
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
10-04-2015

h1305

Aankoop: Fysieke winkel
Zeist

Prettige service. Duidelijk advies. Gratis 2 maanden verzekering + 5 jaar garantie ! En dat ook nog voor de scherpste prijs.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Aangezien oud type camera net was uitverkocht en de voorraad nog niet was aangepast, werd mij een nieuw type aangeboden met een zeer nette korting! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Uitstekende service en advies. Gratis 2 maanden verzekering + 5 jaar garantie ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van h1305
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2015

marBond

Aankoop: Fysieke winkel
Poolsterstraat Rotterdam

Zeer tevreden over het aangeschafte product, tegen een scherpe prijs. Duidelijk, deskundig geholpen in de winkel door verkoper die uitgebreid de tijd neemt voor de klant. Waar vind je dat nog, bij Foto Klein dus!.

  • Producten zijn online en in de winkel makkelijk te vinden en te bekijken. Gemak 10
  • Zeer vriendelijk, deskundig, en duidelijk. Service 10
  • Meer dan voldoende aanbod, en zeer scherpe prijzen. Assortiment 10
  • Na diverse aankopen door de jaren heen blijft Foto Klein zeer aan te bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marBond
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2015

njpraat

Aankoop: Online

Klein is al lang een vertrouwd adres. Prijs/ kwaliteit is goed, assortiment is breed.
Ook nog even telefonisch contact gehad voor het bestellen; dit verliep ook deskundig en prettig.

  • Geldt voor meer online winkels, ook voor Klein: duidelijk en makkelijk te bestellen Gemak 10
  • Uitstekende begeleiding na bestelling. Service 10
  • Bij collega's gezocht, maar bij Klein gevonden Assortiment 10
  • Zijn naam is Klein, maar zijn daden "benne" groot! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van njpraat
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-04-2015

woutervanroosmalem

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  •   Gemak
  • Ik werd goed geholpen in de winkel. Mocht de camera ook uittesten. Service 9
  • De camera's waarin ik geïnteresseerd was waren aanwezig. Verder hadden ze ook voldoende accessoires. Assortiment 9
  • Een ruime winkel met mogelijkheden tot uittesten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van woutervanroosmalem
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2015

RAB73

Aankoop: Fysieke winkel
Delft

Hierboven staat reeds beschreven dat ik een zeer tevreden klant ben die, mocht ik toe zijn aan nieuwe producten, eerder naar de site / winkel van Klein zal gaan dan naar de Mediamarkt of andere concurrent.

  • Via de site de prijzen gezien van de apparatuur waarin ik geïnteresseerd was. Hierna contact opgenomen met diverse Klein winkels en ben ik door het personeel goed en vakkundig geholpen. Gemak 10
  • De prijzen van mijn apparatuur, een Samsung UHD televisie en een Onkyo receiver werden keurig aangepast toen werd aangetoond dat dit elders goedkoper werd aangeboden. Verder werd de televisie, ondanks grote vraag naar dit type, op telefonisch verzoek voor mij apart gehouden. Service 10
  • Het assortiment op de site is ruim voldoende. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik slechts in een kleiner filiaal ben geweest en dit zal niet te vergelijken zijn met een XL filiaal. Wel is er de mogelijkheid alles van de site te laten bestellen door het filiaal naar keuze. Assortiment 10
  • Door bovengenoemde pluspunten kan ik niet anders dan zeggen dat ik goed en netjes ben geholpen. Ik heb goed advies gekregen door de verkoper die mij, op grond van mijn eisen, het juiste type receiver heeft aangeraden waar ik tot nu toe zeer te vreden mee ben. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RAB73
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
09-04-2015

Iniemieni

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Gemakkelijk bereikbaar
Groot assortiment
Vriendelijke medewerkers
Sterke promotionele acties

  • Goed bereikbaar,behulpzame medewerkers Gemak 9
  • Lossen het snel op Service 9
  • Alles hebben ze! Assortiment 10
  • Waarom niet?! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Iniemieni
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-04-2015

corellen

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

Ik vind dat we daar netjes en correct geholpen zijn.
Ik was niet van plan om deze camera al te kopen maar door de nette en correcte behandeling ter plekken besloten om het toch nu al te doen.

  • het ging inderdaad gemakkelijk Gemak 8
  • Hij heeft alles keurig uitgelegd Service 8
  • Er was voldoende keuze Assortiment 8
  • Er werd netjes het een en ander toegelicht Aanbeveling 8
» Lees de hele review van corellen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
09-04-2015

k.millenaar

Aankoop: Fysieke winkel
Karel Doornmansstraat 333 Rotterdam

In vergelijking met vele andere electronica winkels vind ik foto klein het meest proffecioneel naar voren gekomen. Wat ik het meest belangrijke vind is dat een winkel haar eigen producten kent en Foto Klein heeft dat.

  • Online heb ik alle informatie kunnen vinden over de producten van foto klein, hierdoor werd het mij makkelijker gemaakt om producten te vergelijken met elkaar. Gemak 9
  • Ik ben snel en op een vriendelijke manier geholpen. Medewerkers van foto klein weten over welke technologie ze praten en hebben mij hierdoor een keuze laten maken waar ik geen spijt van gekregen heb. Service 10
  • Een breed assortiment maar ook niet te breed, wat juist goed is. Er is een selectie aan producten te vinden bij foto klein waar over nagedacht is. in vergelijking met Media Markt kun je door de bomen het bos niet meer zien, zoveel verschillende producten. Bij foto klein gelukkig niet Assortiment 9
  • Van Foto klein krijg je waar voor je geld. We hebben het tenslotte ook over prijzige elektronica dus alle advies is welkom. Ook kreeg ik nog van allerlei cadeautjes er bij zoals eerste 20 foto's gratis afdrukken en een workshop fotograferen. Ik vond het geweldig in ieder geval. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van k.millenaar
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2015

boedha010

Aankoop: Fysieke winkel
Filiaal Barendrecht XL

de service van de medewerkers is echt TOP.
Hier voelt de klant zich nog Koning!!!

  • makkelijk parkeren voor de deur en gratis !! Gemak 9
  • wordt door de medewerker geholpen met de gekochte artikelen naar de auto te brengen. Service 9
  • wat ik wilde hebben hadden ze genoeg van in het assortiment. Assortiment 9
  • heb ik al gedaan, ga volgende week met een familie lid ook artikelen kopen !! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van boedha010
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-04-2015

jkraan

Aankoop: Online

De naam is Klein', maar de winkel en hun service is Groot'.

  • Makkelijk besteld via duidelijk overzicht. Gemak 10
  • Snel en accuraat. Service 10
  • De keuze is reuze. Assortiment 10
  • Op basis van m'n eigen ervaring zeker aan te raden bij vriend en kennis. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jkraan
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
09-04-2015

janwatze1958

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

vakkundige medewerkers, die weten waar ze over praten.

  • goede en duidelijke website Gemak 9
  • top service Service 10
  • ruim assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van janwatze1958
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-04-2015

corenelizabeth

Aankoop: Fysieke winkel
Hoofdkantoor Barendrecht

Zoals boven vermeld, zeer vriendelijke medewerker(s), grote deskundigheid en niet opdringerig.

  • Groot assortiment tegen redelijke prijzen Gemak 8
  • Goede deskundigheid van de medewerkers. Service 8
  • Het assortiment is zeer groot en gevarieerd. Assortiment 8
  • Zeer goede ervaring met de verkoper(s). Vriendelijk en deskundig. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van corenelizabeth
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-04-2015

jloomans

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Heb alleen maar positieve ervaring opgedaan in combinatie webshop/winkel. Kom er zeker terug.

  • Via Internet duidelijke website en meerdere winkels voor goed advies en ze nemen er de tijd voor je Gemak 10
  • Goed advies voor onderhoud en service en voorkoming van schade en vervuiling. Waardebon gekregen voor gratis clean beurt. Gratis workshop! Snel en doeltreffend! 30 dagen omruilgarantie! Service 10
  • Keuze in overvloed, tegen hele scherpe prijzen. Voor mij als leek was een goed keuzeadvies daarom heel belangrijk Assortiment 10
  • Niets dan lof! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jloomans
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
09-04-2015

vanbrecht

Aankoop: Fysieke winkel
Leidschenhage

Ik vindt het een fijne winkel

  • We zijn correct geholpen Gemak 9
  • Prima service Service 8
  • we hadden gericht gekozen voor een telefoonset Assortiment 6
  • vriendelijke verkopers en goed voorgelicht Aanbeveling 8
» Lees de hele review van vanbrecht
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2015

klaasjoop

Aankoop: Fysieke winkel
Peppelweg

Goed en overzichtelijk en kundige verkopers.

  • Dichtbij . Gemak 9
  • Ik had eigenlijk een lens in de bestelling,maar had zin in een camera. GEEN PROBLEEM. Service 9
  • Goede assortiment maar kan niet goed oordelen of ze alles hebben. Assortiment 8
  • Verkopers hebben alle geduld om iets uit te leggen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van klaasjoop
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2015

jawisch

Aankoop: Fysieke winkel
Oud-Beijerland

  • Vestiging in het dorp waar ik woon Oud-Beijerland Gemak 9
  • Goed advies Service 9
  • Ruim voldoende Assortiment 9
  • Door boven genoemde antwoorden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jawisch
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-04-2015

Monique Nooteboom

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam

Ik ben op een correcte en adequate wijze geholpen en geadviseerd bij de aankoop van mijn camera

  •   Gemak
  • goed bereikbare winkel klantvriendelijk Service 10
  • Ze hebben ruime keuze in elke klasse camera Assortiment 10
  • Professionele en uiterst behulpzame medewerker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Monique Nooteboom
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
08-04-2015

boes39

Aankoop: Fysieke winkel
breda marksingel

ik vindt de uitleg van de camera niet goed,ook het instaleren van geheugenkaart en accu.niet gedaan .dus alles gewoon in de doos meegegeven,is voor mij niet erg maar voor anderen mischien wel

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van boes39
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-04-2015

RiaW

Aankoop: Fysieke winkel
Gasthuisstraat in Gorinchem

  • Deze winkel ligt midden in het centrum, goed bereikbaar met goede parkeermogelijkheden. Gemak 10
  • De service is heel hoog. De kennis van de verkoper over het product was heel goed. Hij nam de tijd en kon al mijn vragen beantwoorden en heeft me weten te overtuigen dat deze camera volledig voldoet aan mijn wensen/eisen. Grote klasse. Service 10
  • Een groot assortiment, de meeste producten zijn direct voorradig. Assortiment 10
  • Door de grote kennis van het personeel en de goede bereikbaarheid. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RiaW
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
06-04-2015

ReviewCvH

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam

De bereikbaarheid van Rotterdam is heel goed. De service en uitleg van de heren is ook prima. Zie verder de opmerkingen gegeven bij de afzonderlijke punten.

  •   Gemak
  • Ik ben eerst naar Pijnacker gegaan. Op de website had ik gezocht naar het artikel wat ik wilde hebben en er stond dat er voorraad was. Eenmaal in Pijnacker bleek de voorraad alleen in de XL winkel te zijn. Eenmaal in de XL winkel in Rotterdam hadden ze alles wat ik nodig had en ben ik goed geholpen. Service 7
  • Zie ook hierboven. Ik heb in Rotterdam alles kunnen vinden wat ik nodig had. In Pijnacker was ik al goed geinformeerd over evt. alternatieven. Assortiment 7
  • Ondanks dat ik eerst toch wel teleurgesteld was dat ik in Pijnacker niet kon slagen ben ik toch doorgereisd naar Rotterdam. Daar ben ik goed geholpen en was alles wat ik nodig had aanwezig. Toch prettig zo'n grote aankoop in een winkel (met advies) te kunnen doen. Ik ben gelijk overgestapt op energiedirect voor 100 euro korting. De energietarieven zouden nagenoeg gelijk zijn. Dat blijkt nu echter niet het geval. Ik zal bij Energiedirect op jaarbasis (en berekend met mijn verbruik over vorig jaar) 86 euro meer gaan betalen. Dat voelt dus toch wel als een sigaar uit eigen door, die 100 euro korting. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ReviewCvH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-04-2015

simonejonker

Aankoop: Fysieke winkel
eindhoven

de winkel klopt gewoon

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • prachtige winkel met groot asortiment. kundige en enthousiaste medewerkers die goed advies geven aan de klant. hier is de klant nog koning. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van simonejonker
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-04-2015

frankverschoor

Aankoop: Fysieke winkel
P.A. de Kokplein, Dordrecht

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Deskundig en klantvriendelijk Service 10
  • Kleine winkel dus beperkt aanbod Assortiment 7
  • Prima winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van frankverschoor
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
04-04-2015

Y de Jong-Muller

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Voor de grotere objectieven/lenzen meer keuze mogelijkheden voor het goed opbergen in verschillende prijsklasse.

  •   Gemak
  • Door vriendelijk personeel geholpen, met het uit zoeken van de juiste accessoires voor mijn camera. Service 9
  • Keuze genoeg in opberg ruimte, alleen voor de grotere objectieven was er maar 1 optie. Assortiment 8
  • Fijne winkel met volop keuze , dus zeker een aanrader voor foto liefhebbers Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Y de Jong-Muller
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.