Winkels

Reviews: Klein


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Klein.


656 reviews Totaalscore 8,2
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4 sterren
7,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,1

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Klein hebben gegeven.

Pagina 1 van 48
Totaal 10
5 sterren
30-03-2015

JulieBTW

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

Outstanding service, excellent selection, good location—a short walk from Utrecht train station

  •   Gemak
  • In store in Utrecht, outstanding service knowledgable, friendly, professional, helpful, excellent communication, and multilingual! Service 10
  • Been to lots of other camera stores, Klein Utrecht was only store that had all the cameras I was considering and comparing in store, plus knowledgeable service frto discuss differences. Assortiment 10
  • Best retail experience I've had. Outstanding service in Utrecht. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JulieBTW
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-03-2015

UrgenT

Aankoop: Fysieke winkel
Breda, Hoge Vucht

  • Overzichtelijk website. Product makkelijk te vinden via zoekfunctie. Gemak 8
  • Prima advies gekregen in de winkel. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van UrgenT
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-03-2015

klaas2204

Aankoop: Fysieke winkel
Filiaal Hoogvliet

klantvriendelijk zeer behulpzaam

  • Ik werd gelijk geholpen en de verkoper gaf mijn goed advies Gemak 10
  • kocht een tv en 2 HDMI kabels en kreeg een flinken korting van de verkoper Service 10
  • de tv die ik wil de hebben was voorradig en er waren verschillende soorten Assortiment 10
  • Ik zou deze graag bij iemand of meerdere mensen aanbevelen omdat de service en de manier waar op je geholpen wordt zeer klantvriendelijk is er wordt je niets opgelegd. Nadat ik een tv gekocht had werd hij zelfs door de verkoper naar mijn auto gebracht Aanbeveling 10
» Lees de hele review van klaas2204
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-03-2015

van den Eng

Aankoop: Fysieke winkel
Klein Gouda Bloemendaal Lekkenburg 39

Ik vindt alles prima aan de winkel kan geen punten vinden in het nadeel van de winkel.

  • Dicht bij als ik vragen heb kan ik altijd terecht Gemak 10
  • Worden altijd goed geholpen Service 9
  • Kan altijd vinden wat ik zoek Assortiment 8
  • Je wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van van den Eng
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
28-03-2015

shendit 71

Aankoop: Fysieke winkel
ridderhof ridderkerk

Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk,nemen alle tijd om je te woord te staan wat je het gevoel geeft dat de klant echt koning is :),de winkel ziet er net als het personeel keurig uit.dus wat ons betrefd niks dan goeds over klein ridderkerk toppie

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De service is super,goed uitleg over het aan te kopen produkt,ondanks de drukte niet het gevoel dat alles snel snel moet,personeel zeer vriendelijk Service 9
  • Genoeg keus,voor elk wat wils.het assortiment is niet overdreven groot,wat de keuze toch alleen maar moeilijker zou maken Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van shendit 71
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-03-2015

poos1957

Aankoop: Fysieke winkel
walburg , zwijndrecht

ben goed ingelicht over de plus en minpunten van de producten dus kon op basis daarvan mijn keuze maken.

  •   Gemak
  • vriendelijk en goed geholpen Service 8
  • keuze genoeg Assortiment 8
  • prima personeel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van poos1957
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
28-03-2015

Explosives41

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Mooie winkel en prettige service

  •   Gemak
  • Zeer enthousiaste jongeman met goede kennis van het product. Service 9
  • Voldoende keus binnen het gezochte segment Assortiment 8
  • De winkel bied veel op gebied van fotografie en electronica en heeft goede aanbiedingen en acties. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Explosives41
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-03-2015

bbjavl

Aankoop: Fysieke winkel
Alexandrium winkelcentrum

We zijn er goed geholpen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Goed geholpen Service 10
  • Magen meer tv's komen Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bbjavl
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-03-2015

yaredwards

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Kan nog niet beoordelen maar zit wel goed

  • Klantvriendelijk Gemak 8
  • Denk mee. Service 8
  • Voor zo ver ik zie is het assortiment redelijkgoed Assortiment 8
  • Niet druk je kan je auto altijd kwijt!! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van yaredwards
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-03-2015

anitaschavemaker

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Workshop landschapfotografie bijgewoond. Uitstekende uitleg en goede interactie met de deelnemers in de zaal.
Anita Schavemaker

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van anitaschavemaker
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-03-2015

dvdschee

Aankoop: Fysieke winkel
liesveld Vlaardingen

klein puntje van kritiek er was op de woensdag( marktdag) maar een verkoper aanwezig als er dan een moeilijke klant wordt geholpen wordt de wachttijd wat lang er zijn dan klanten die de winkel verlaten.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ben goed geholpen met het zoeken naar een printen met cd laden en deze is gevonden. De aflevering liep vertraging op maar ben hiervan telefonisch op de hoogte gebracht met duidelijke reden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van dvdschee
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
27-03-2015

Adahenk

Aankoop: Fysieke winkel
Ridderkerk

Ben over de hele linie tevreden.

  •   Gemak
  • We zijn keurig, accuraat en snel geholpen. Service 9
  • Het is maar een kleine zaak, dus is de keuze beperkt Assortiment 7
  • we worden er altijd prettig geholpen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Adahenk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-03-2015

hjjver

Aankoop: Fysieke winkel
Klein Leidsenhage, Liguster 23

Voorheen was de service en advies slecht bij de toenmalige chef.
Thans hebben wij aan beide heren Ohmer en Ibrahim weer een zeer positief beeld van uw zaak gekregen.

  • Prima advies Gemak 9
  •   Service
  •   Assortiment
  • De heren Ohmer en Ibrahim adviseerden ons optimaal! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hjjver
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-03-2015

p.oostendorp

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

Behoeft dit nog een betoog? Ik denk het niet.

  • Makkelijk kijken, een vraag aan een medewerker, dat informatief uitstekend was. Direct zoeken of het artikel op voorraad was. Geen enkel probleem deed zich voor! Gemak 9
  • Zeer bereidwillige medewerkster. Service 9
  • Voor mij voldoende. Ik ga niet voor High Tech. Assortiment 9
  • Altijd. Goed advies, uitstekende service en breed assortiment, genoeg om een keuze te maken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van p.oostendorp
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-03-2015

wimenjosevandongen

Aankoop: Fysieke winkel
Papendrecht, winkelcentrum de Meent

Ik heb positief vanwege de heldere uitleg, rust en tijd om een keuze te maken, vergelijking met andere apparatuur, prettige verkoper.

  •   Gemak
  • Heldere uitleg, rust en tijd om een keuze te maken, vergelijking met andere apparatuur, prettige verkoper. Service 10
  • Keuzen en mogelijkheden zijn prima. Assortiment 10
  • Gezien de goede ervaringen beveel ik deze zaak zeker aan bij vrienden, famlie en bekenden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wimenjosevandongen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-03-2015

Peuzel1

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven XL

Ik vind alles goed. Niets viel tegen.

  • Goed bereikbaar, ruime entree, voldoende personeel Gemak 8
  • Duidelijke uitleg, voldoende tijd om goed te adviseren, tijd om zelf te experimenteren Service 9
  • Ik had een aantal camera's op het oog. Allen waren aanwezig waardoor er een duidelijk vergelijk mogelijk was Assortiment 9
  • Zeker doen. Zoveel meerwaarde als je in de winkel koopt t.o.v. Internet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peuzel1
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
27-03-2015

timmie23

Aankoop: Fysieke winkel
alexandrium

perfect en vriendelijk geholpen en goed prijzen

  •   Gemak
  • perfect en deskundig en vriendelijk geholpen prima bereikbaar met auto en openbaar vervoer Service 9
  • genoeg assortiment heeft een prima concurerende prijs Assortiment 8
  • IK zou deze winkel zeker aanraden vanwege klantvriendelijkheid goed prijs en kwaliteit Aanbeveling 9
» Lees de hele review van timmie23
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-03-2015

C.G.Walter

Aankoop: Fysieke winkel
Gouda

De voorraad was net binnen het moest nog uitgepakt worden
maar niets was te veel moeite voor de verkoper

  • Uitzoeken op internet en mondeling voorlichten in de winkel Gemak 9
  • Duidelijke en vriendelijke uitleg en echt moeite voor je doen Service 9
  • Veel en nieuw produkten Assortiment 9
  • Gemotiveerd en deskundig personeel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.G.Walter
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-03-2015

conny13091971

Aankoop: Fysieke winkel
vlaardingen

als het blijkt dat de prijs toch lager is dan waar je de tv voor gekocht heb krijg je netjes je geld terug
ik ben goed en netjes behandeld

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • service is perfect Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • omdat de service heel goed is en je hoeft ook niet bang te zijn dat ze een kapotte spullen leveren alles wat ik in de jaren koop gaat ook niet kapot hier kunnen nog veel winkels van leren om beter met de klant om te gaan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van conny13091971
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
26-03-2015

karinvdheuvel

Aankoop: Online

tablet besteld op de site, in winkel opgehaald.
Zouden hem 1 dag langer voor me vast houden.

Maar in de winkel aangekomen was de tablet niet aanwezig.
als oplossing wel andere tablet aan me aangeboden

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van karinvdheuvel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-03-2015

W.A.Muller

Aankoop: Fysieke winkel
Hellevoetsluis

Zie bovenstaande regels; hier hoeft niets aan te worden toegevoegd.Iedeale set-up.

  • Locatie op overdekt winkelcentrum op loopafstand;tevens gratis parkeren eveneens overdekt. Gemak 9
  • Vriendelijk en vakkundig zonder verkoopdrang. Bereidheid het internet aanbod tegemoet tekomen. Service 9
  • Winkel zou wat groter mogen zijn om meer te kunnen tonen. De internet site vult dit echter goed aan. Assortiment 8
  • Zie boven. Uitsluitend prima ervaring ook bij voorgaande aankopen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van W.A.Muller
Reageer op deze review

Totaal 3,5
1 sterren
25-03-2015

Lwout

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Ze schenden de privacy regels op een slinkse manier door je aan de kassa iets onleesbaars digitaal te laten tekenen.
Soms krijg je een polis mee en besef je het. Bij Barendrecht wordt niets vermeld en stink je er in. Op je kassabon staat niets over het aangaan van een verzekering. Slecht wat nummers en bij bedrag 0

  • Prijzen alleen op aanvraag. Je wordt snel door de verkoper naar hun voorkeur verleid Gemak 4
  • Er wordt je zonder juiste voorlichting een verzekering aangesmeert waar je aan vast zit. Dus niet 2 maanden gratis verzekerd maar oneindig lang premies betalen waarvan de twee eerst e slechts gratis. Polis wordt niet opgestuurd DUS WAAR MOET JE DIE POLIS STOPZETTEN??? Service 1
  • Samsung is zeer overtallig aanwezig Assortiment 6
  • Tja als ze je verzekeringen gaan aansmeren en je Privacy gegevens ongevraagd of met een truukje aan derder gaan geven dan zit je bij mij aan het verkeerde adres. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Lwout
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

26-03-2015
Beste Lwout,

Spijtig om te lezen dat je ervaring met Klein niet goed is bevallen. Wij betreuren dit zeer en zouden het dan ook graag met je willen oplossen. Om die reden nemen wij dan ook zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat wij dit probleem hopelijk uit de wereld kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team

Reactie:
Lwout

25-03-2015
NB: Ik was ruim 30 jaar zeer trouwe klant bij Foto Klein en erken veel van de positieve beoordelingen op deze site.
Helaas nu heeft men mijn vertrouwen zeer beschaamd.
Foto Klein zou die verzekeringen niet zo stiekum moeten opdringen maar net als vroeger gewoon vragen en goed informeren.
Totaal 7,8
4 sterren
25-03-2015

jjjjhhhh

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht Oosteinde

Snelle levertijd. Prijs.

  • Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen. Gemak 10
  • Goed bereikbaar,product op voorraad. Product geleverd geen verdere uitleg. Vragen over accessoires werd afgedaan met hebben we niet. Service 7
  • Accessoires niet te verkrijgen. Assortiment 7
  • Prijs. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van jjjjhhhh
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-03-2015

hans1123

Aankoop: Online

  • Je kan bij KLEIN ook zonder account aan te maken bestellingen doen. Gemak 10
  • eerst even gebeld of ik het product kon reserveren bij het voor mij dichtst bij zijnde filiaal. Goed geholpen, aardige kerel Service 10
  • volgens mij concurreert Klein met alle populaire producten. Assortiment 10
  • dit is nu de 4de keer dat ik wat koop bij Klein. 2 lcd tv's een camera en een aantal losse opslag kaarten. Altijd goed geholpen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hans1123
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-03-2015

Reiniertje

Aankoop: Fysieke winkel
Delft-Zuid

Een fijne overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel.

  • Makkelijk parkeren. Parkeerplek om de hoek en gratis. Gemak 10
  • Vriendelijke verkopers. Niet opdringerig. Service 10
  • Alles wat ik zocht was aanwezig. Assortiment 10
  • Ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Reiniertje
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
25-03-2015

fransrenes

Aankoop: Fysieke winkel
woerden

  • duidelijke website Gemak 8
  • uistekende uitleg, goede service Service 8
  • een goede sortering van producten Assortiment 8
  • prima geholpen,en niet duur Aanbeveling 8
» Lees de hele review van fransrenes
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
24-03-2015

YHvG

Aankoop: Online

Online bestellen bij Foto Klein en dan afhalen bij een van de winkels raad ik niet aan. Foto Klein zou moeten werken aan het beter op de hoogte houden van hun klanten omtrent het (niet) leverbaar zijn van bepaalde artikelen.

Medewerkster in de winkel was niet op de hoogte dat ik een ander artikel voor dezelfde prijs zou krijgen en zei dat ik geluk had dat deze aanwezig was. Zij zou graag zien dat de webwinkel eerst contact met het filiaal opneemt alvorens klanten erheen te sturen, de voorraad in het systeem kan afwijken van datgene wat daadwerkelijk aanwezig is.

  • Het bestellen online en kiezen voor het afhalen in een filiaal van Foto Klein was makkelijk. Gemak 7
  • Er wordt een verwachte afhaaldatum aangegeven, maar daarna hoorde ik niets meer. Bleek een filter niet meer leverbaar, maar daar kwam ik pas achter nadat ik zelf contact had gezocht met de klantenservice. Ik kreeg wel een kortingscode voor een volgende bestelling. Die heb ik gebruikt en wederom kreeg ik een vermoedelijke afhaaldatum en moest ik zelf 3 dagen na die ophaaldatum contact opnemen om te horen dat een van de twee filters wederom niet leverbaar bleek. Uiteindelijk heb ik wel een vervangende, duurdere filter voor dezelfde prijs gekregen, maar het op de hoogte houden van de klant blijkt lastig te zijn. Service 5
  • Op de site van Foto Klein is het assortiment redelijk, maar heb nu al 2x gehad dat een product wat volgens de site in 37 winkels leverbaar is, niet geleverd kan worden. Assortiment 4
  • Ik zou het online bestellen bij Foto Klein niet aanbevelen. Aanbeveling 4
» Lees de hele review van YHvG
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

25-03-2015
Beste YHvG,

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met Klein niet goed is bevallen. Wij betreuren dit ten zeerste en zouden het dan ook graag met je willen oplossen. Om die reden nemen wij dan ook zo spoedig mogelijk contact met je op, zodat wij dit probleem hopelijk uit de wereld kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 9,0
5 sterren
23-03-2015

Biberg

Aankoop: Fysieke winkel
XL Barendrecht

Het personeel is vriendelijk, bekwaam en denkt mee.

  • Dicht langs de snelweg (XL Barendrecht). Goede parkeermogelijkheid. Overzichtelijke winkel Gemak 9
  • Bij installatie van de Epson Stylus Photo R3000 herkende de printer de cartridge Zwart LK 157 niet. Na een telefoontje naar Klein kon dezelfde dag de cartridge omgeruild worden bij de plaatselijke Foto Klein voor een goed werkende. Service 9
  • Dit type was op voorraad. er waren ook andere types waar uit gekozen kon worden. Assortiment 9
  • Hoewel de wachttijd op de dag van aankoop ook weer lang was (ruime 20 minuten) wordt er uitvoerig de tijd genomen om je als tevreden klant de deur uit te laten gaan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Biberg
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-03-2015

mercedes250

Aankoop: Fysieke winkel
hellevoetsluis

Aangevraagd op internet en kon het na een kwartiertje al ophalen. Kreeg daardoor 8 euro korting. prima service. Heb al eerder een toshiba tv gekocht. ook prima.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mercedes250
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-03-2015

3deschoffie

Aankoop: Fysieke winkel
de Meent in Papendrecht

Werden goed geholpen, duidelijk advies, niet opgedrongen verkoop praatje.

  • Hoewel eerst online gekeken te hebben voor de aanschaf va een nieuwe printer zijn we toch bij voorkeur in de winkel zelf onze aankoop wezen doen. De winkel waar wij de aankoop hebben gedaan is voor ons makkelijk bereikbaar en parkeren ook geen probleem. Gemak 9
  • Een welgeinformeerde personeelslid gaf advies. Vroeg naar ons gebruikgedrag en voorkeur. Met alle infomatie waren wij in staat een leuze te maken. Service 9
  • Er was een uitgebreid aantal merken en modellen printers aanwezig. Assortiment 9
  • Wij hebben vaker zaken gedaan in dit filiaal. Ook door zwager zijn er aankopen gedaan. Personeel behulpzaam, winkel goed bevoorraad. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 3deschoffie
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
23-03-2015

W.Wierckx

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Via de website in eerste instantie voor een Samsung gekozen. Super snelle service en contact per mail dat het toestel binnen 2 dagen afgehaald kon worden in filiaal Breda. Daar aankomen altijd betaald parkeren. Maar goed het was voor mij een kwestie van afrekenen en terug naar de auto. Dit moet toch af te wikkelen zijn in een half uurtje; toch? Daar aangekomen vroeg de verkoper in kwestie wat ik met mijn TV ga doen(?). Ik vertelde hem TV kijken en films. De Samsung werd vervolgens helemaal afgekraakt en ik moest aannemen dat in dit toestel de LOW-budget schermen in zaten en dat je vooral bij zwartbeeld, lichte vlakken kon krijgen. Ik denk dan bij mezelf als je hier al klachten over heb gehad; neem dan die TV uit je assortiment. Vervolgens werd ik naar een LG geadviseerd. Prijs lag zo'n E 70,- duurder waarvoor ik kwam, of te wel een kleine 20 procent. Ik dacht prima doe maar die LG; nu wil afrekenen en naar mijn auto. Nou zeg; toen begon het. Niet zo zeer naar de verkoper maar het verkoopproces die je waarschijnlijk moet bezitten alvorens je in de winkel mag staan. Google zelf op cognitieve dissonantie of te wel twijfels na aankoop. Vanaf het JA-woord van aankoop tot het afrekenproces werd mijn enthousiasme over "mijn" aankoop volledig afgebroken! Dat prettig gevoel werd een zeer onaangenaam gevoel waarbij ik in staat was om de verkoop af te breken. De hoed van "Hans Klok" kwam te voorschijn; "Hoe gaat u de TV schoonmaken?" "U krijgt "gratis" 2 maanden verzekering, U moet deze wel ZELF opzeggen." "Wat voor zenderpakket heeft u?; wij kunnen u van basis naar extra verzorgen" "Hoe zit het met uw kabels en aansluitingen?" "U heeft 24 maanden garantie (notabene koos ik voor een duurder product en in de ogen van de verkoper een betere kwaliteit) Wij bieden voor E 80,- een 5 jaar garantie/verzekering. Ik ga voor U overleggen en pats boem het kon voor E 44,-", wat ik overigens niet gedaan heb(!) En last but least; "Hoe zit het met uw energiemaatschapij? U kunt namelijk E 100,- retour krijgen indien u voor een 3 jaar vast abonnement kiest". "VERKOPER WE ZIJN EEN HALF UUR BEZIG OM JOUW OMZET PROBEREN TE VERHOGEN; IK WIL AFREKENEN EN NAAR HUIS!" Ik koop notabene via internet, met een MISLEIDEND verlaagde "AFHAALPRIJS" die E 20,- goedkoper "Leek" te zijn. Denk daar maar over na indien je besluit iets in de winkel te kopen of af te halen. Ik ga geen namen noemen, maar toen ik het product gekocht had en wegreed ben ik naar de collega's gegaan om de prijs die ik betaald had te toetsen of ik niet "genaaid" was. Was overigens niet zo, prijs was goed maar het idee dat je dit al laat toetsen voelt absoluut niet goed. Voor mij 1 keer maar verder nooit meer.

  • Goede overzichtelijke website. Kende het bedrijf al vanuit Barendrecht en heb hier inmiddels al meerdere aankopen gedaan. Gemak 10
  • Met Service kan je ook overdrijven(!!) Service 6
  • Assortiment is verschillend mbt. website en de winkel. Uiteindelijk ging ik naar huis met een LG-LED die niet op de site staat. Assortiment 7
  • Niet; indien je via websites wil kopen zijn er betere en wordt je in een winkel niet "misleid". Aanbeveling 1
» Lees de hele review van W.Wierckx
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Klein.nl

24-03-2015
Beste W. Wierckx,

Wij betreuren het zeer dat uw ervaring met Klein niet positief is geweest. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen in de hoop dit probleem uit de wereld te kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Het Klein Team
Totaal 8,0
4.5 sterren
23-03-2015

robnavermeulen

Aankoop: Fysieke winkel
Gorinchem

Indien niet op voorraad in winkel is procedure vrij traag (dus pas na enkele dagen op te halen. Staat tegenover, dat direct in winkel ophalen en forse korting geeft, waardoor je goedkoper uitkomt dan in veel aankoop-sites te zien is.

  • Ietwat lastig dat je een centraal nummer moet bellen voor een vraag Gemak 7
  • vriendelijk en Ok Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van robnavermeulen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-03-2015

hansmaes

Aankoop: Fysieke winkel
Utrecht

- Uitermate professioneel personeel, niet opdringerig maar
wel goede adviezen/alternatieven, ze denken mee!
- Uitgebalanceerd assortiment
- Prima website
- Goede telefonische helpdesk
- Uitstekende prijsstelling

  • Klein Utrecht is goed bereikbaar en je kunt er goed parkeren. Het is een zeer overzichtelijke winkel met een prima assortiment Gemak 10
  • Het personeel is professioneel, en helpt je meteen zonder opdringerig te zijn, geeft goede uitleg en komst spontaan met verstandige suggesties. De website is duidelijke en de service van de telefonische helpdesk is uitstekend. Service 10
  • Misschien niet het allergrootste assortiment van Nedreland, maar wel een uitstekende selectie. Ook een geode indicatie over hun voorraad op de website (dat is wel eens anders) Assortiment 9
  • Een prima winkel, met bekwaam personeel, een uitgebalanceerd assortiment tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook de website en de telefonische helpdesk werken prima! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hansmaes
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-03-2015

JdeVries12

Aankoop: Online

De service was erg goed, de televisie die ik wou was er helaas niet meer. Ik werd goed geholpen over welke televisie er op leek, met dezelfde prijsklasse.

  • Ik heb in de winkel een televisie gekocht, ik had mijn keuze snel kunnen maken. Waren eerlijk over hun mening. De service die zij mij gaven was erg fijn! Gemak 9
  • Ik werd onwijs goed geholpen, de medewerkers waren allebei erg vriendelijk en gezellig. Service 10
  • Er zijn veel keuzes in verschillende prijsklasse Assortiment 9
  • Goeie winkel, en erg vriendelijk personeel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JdeVries12
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-03-2015

peterkruis

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Wij zijn bijzonder goed,aardig en vakbekwaam geholpen in jullie winkel door Bas van der Putten

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Wij zijn bijzonder goed, aardig en vakbekwaam geholpen in jullie winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van peterkruis
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-03-2015

astridhack

Aankoop: Fysieke winkel
Pijnacker

Vriendelijke en professionele benadering.

  • via een product kom je snel op de juiste plek op de site. Duidelijk en overzichtelijk. Bestelling kon snel worden gedaan. Gemak 8
  • Goed advies en goeie service. Persoonljke benadering. Erg fijn in plaats van het onpersoonlijke bij de grotere zaken. Service 8
  • Meer dan voldoende. Assortiment 8
  • Zie bovenstaande punten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van astridhack
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-03-2015

verhorst

Aankoop: Fysieke winkel
klein oud-beijerland

Wij komen graag bij klein.ten eerste omdat het in ons eigen dorp is,
en ten tweede we worden er elke keer weer opnieuw prima geholpen.
ook voor de prijs is er voor iedereen wel een keus.

  • winkel is goed bereikbaar. Gemak 8
  • wij werden op een drukke zaterdag met de volle aandacht en alle tijd geholpen.alles werd prima uitgelegd.de verkoper dacht klant gericht mee en was heel creatief in wat wij nodig hadden. Service 8
  • gewoon volop keuze Assortiment 8
  • wij komen al 26 jaar lang als klant bij klein. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van verhorst
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-03-2015

johanu

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

  • Winkel in Barendrecht, goed bereikbaar Gemak 10
  • deskundige medewerkers korte wachttijd op zaterdag Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johanu
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-03-2015

vollebregt

Aankoop: Fysieke winkel
utrecht

  • parkeergarage boven de winkel en kosten vergoed door Klein Gemak 9
  • prima geholpen en geadviseerd door vakkundige medewerker. ging op advies van medewerker met ander objectief de winkel uit. Service 9
  • alles wat ik nodig had op voorraad Assortiment 9
  • zonder twijfel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vollebregt
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-03-2015

ronhorsmeier

Aankoop: Fysieke winkel
Rotterdam Weena 701

Ik ben alleen maar positief. Keurig personeel, prima kennis van zaken en een goed advies.

  • Onder de winkel in de parkeer garage. 1 trap naar boven en de kosten van de garage werden door Foto Klein vergoed. Gemak 9
  • Ik kwam voor en ander type printer, maar na een motiveren gesprek door de verkoper heb ik toch gekozen voor een ander. Service 10
  • Voor mij meer dan voldoende Assortiment 9
  • Ik werd er perfect geholpen en ben zeer tevreden met een goed product weer naar huis gegaan. En dat ook nog eens voor de laagste prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ronhorsmeier
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
21-03-2015

FCAM

Aankoop: Online

Ik heb product online besteld en deze stond netjes voor mij klaar, vervolgens een prima behandeling en advies gekregen in de winkel en uiteindelijk toch voor een betere printer aangeschaft. Deze printer blijkt ook in gebruik (aanschaf cartridges) goedkoper te zijn.

  • Helaas is Klein niet echt bij mij in de buurt, maar kom toch telkens weer bij jullie terecht. Gemak 8
  • Goede service en zeker een goed advies bij je aankoop. Service 9
  • Prima. Assortiment 8
  • Moet men toch altijd zelf ervaren. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van FCAM
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-03-2015

elpollodiablo

Aankoop: Fysieke winkel
Dordrecht

Prima winkel, goed advies, goede prijzen, goede service!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van elpollodiablo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-03-2015

bedachtzamekoper

Aankoop: Fysieke winkel
Breda

Assortiment fotografie is weliswaar breed, maar men heeft niet alles. Misschien wil ik ook iets te specifieke dingen.

  • Goede locatie, parkeergelegenheid voor de deur. Gemak 10
  • Personeel is bekwaam. Service 10
  • Breed assortiment, maar men heeft niet alles. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bedachtzamekoper
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-03-2015

jordyhendriks

Aankoop: Fysieke winkel
Foto Klein Reigerhof in Nieuwerkerk a/d IJssel

Als je advies wilt service en een nette prijs, dan kan je zeker langsgaan.
Heb me eerst goed laten voorlichten en toen weggegaan om er over na te denken. Ze zeiden dat ze graag wat aan me wilden verkopen, maar dat ik er wel zelf helemaal achter moest staan. en gisteren de tv gekocht en ik ben er erg blij mee..
Mijn tv was bij de mediamarkt duurder..

  • binnen een 1 km van mijn huis Gemak 9
  • Heb me eerst goed laten voorlichten en toen weggegaan om er over na te denken. Ze zeiden dat ze graag wat aan me wilden verkopen, maar dat ik er wel zelf helemaal achter moest staan. en gisteren de tv gekocht en ik ben er erg blij mee.. Service 9
  • meer dan voldoende.. anders zou ik door de bomen het bos niet zien!! Assortiment 8
  • Als je advies wilt service en een nette prijs, dan kan je zeker langsgaan. Mijn tv was bij de mediamarkt duurder.. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jordyhendriks
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-03-2015

bjbosch

Aankoop: Fysieke winkel
Barendrecht

Deze winkel is bij mij in de buurt. Als ik naar de andere ga dan weet ik vaak meer dan de verkoper die daar werkt. Ik bereid me altijd goed voor op de aankoop klein of groot en kijk altijd naar de vergelijker site. Als ik bij Foto Klein kom dan wordt ik altijd verrassend goed geholpen en ga ik met een nog beter en soms nog goedkoper product de deur uit. Het verschil is dat ze daar ECHT verstand van zaken hebben.

  • K er iedere dag van de week terecht, in Barendrech winkel met magazijn. Gemak 9
  • Service is altijd goed, goed advies en korting is altijd bespreekbaar. Service 10
  • Breed assortiment, je kunt er wat mij betreft altijd slagen. Assortiment 9
  • Heb er al meerdere TV's en ook Ipads gekocht, altijd goed advies, goede service, goede voorlichting en alles wat je wil rondom de aankoop kan geregeld worden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bjbosch
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-03-2015

Femmy75

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Op zondag "vlug" een camera gekocht. Vriendelijk personeel met verstand van de producten. Namen de tijd voor al je vragen (ondanks de naderende sluitingstijd). Zal ik zeker iedereen aanraden! (Let wel als je langs de winkel parkeert dat je daarvoor moet betalen, ook op zondag, helaas hadden wij een parkeerboete van €60.- :-( ). Maar wel ontzettend blij met m'n nieuwe camera!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Femmy75
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.