Metz mecablitz 48 AF-1 digital

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Metz mecablitz 48 AF-1 digital op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,8

Schrijf een review

Amber1982 12-09-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een fantastische flitser!

Ik heb sinds 8/9 mnd een Olympus E-520 en de meeste foto's waren,naar mijn idee, best goed belicht. Sinds kort in het bezit van deze Metz en ik heb spijt dat ik zolang heb lopen klooien met de ingebouwde flitser, want het resultaat is gewoon geweldig.

Moet nog heel veel ontdekken, maar de TTL functie werkt perfect. Met gemak maak je reeksen van flitsfoto's en de flits is erg snel gereed.

Tja, ik kan een heel verhaal houden maar de eerdere reviews kan ik alleen beamen. Niet twijfelen, kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brera01 12-05-2010
  • Product afgelopen week in bezit

Algemene score

10,0
Sinds kort een oude hobby, fotografie, herontdekt. 7 weken geleden de D3000 van Nikon gekocht met 18-55 mm lens, een week later een 70-300 mm lens erbij gekocht, en sinds kort ook deze fantastische METZ flitser.
Zeker in combinatie met de lange lens maak ik nu fantastische portretten van mijn 10 en 12 jarige dochters. Communicatie tussen camera en flitser verloopt vlekkeloos, ook in combinatie van een naar boven gerichte flits of het gebruik van een bounce (opzetstuk om het licht wat "zachter" te maken). In combinatie met 2700 mAH oplaadbare batterijen, een zeer snelle laadtijd en veel opnames met flits. Voor iedereen die zit te twijfelen, gewoon deze kopen mits aangepast aan jouw camera. Op internet zie je leuke aanbiedingen, de mijne kostte maar €166 bij Digitalstreet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Richtgetal
48 m
Kantelbaar
horizontaal en verticaal
Draadloos flitsen
Nee
Type flitser
compact
Cameratype
digitaal
Flitsmeetsysteem
TTL, E-TTL II (Canon)
AF-hulplicht
Ja