Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Fietsenwinkel.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fietsenwinkel.nl.


19 reviews Totaalscore 7,7
4 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,3

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
3 sterren
6,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,2

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,5
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fietsenwinkel.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 4
Totaal 6,8
3 sterren
17-04-2014

marcspencer

Aankoop: Online

Een fiets van 1100 euro en geen simpel sleuteltje om de pedalen vast te zetten en een imbussleuteltje om het stuur en het zadel te stellen. Nu moest ik naar de fietsenmaker die me wat meewarig aankeek en een rekening presenteerde met de opmerking "handig zo'n internet fiets"

  • Snelle levering Gemak 8
  • Een fiets van 1100 euro en geen simpel sleuteltje om de pedalen vast te zetten en een imbussleuteltje om het stuur en het zadel te stellen. Nu moest ik naar de fietsenmaker die me wat meewarig aankeek en een rekening presenteerde met de opmerking "handig zo'n internet fiets" Service 4
  • Voldoende keuze Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marcspencer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-03-2014

pasha2003

Aankoop: Online

Vriendelijke en nette behandeling via telefoon en chat.
Fiets keurig volgens afspraak binnen 5 werkdagen thuis bezorgd.
Alles netjes in orde met upgrade van accu en bij geleverde extra's incl.verzekering. dus al om een zeer tevrede klant !!.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van pasha2003
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

Davidvt

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Supersnelle service . Maandagmiddag besteld , dinsdagochtend geleverd . Service 10
  •   Assortiment
  • Goedkoop en supersnel geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Davidvt
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-03-2014

eefje1984

Aankoop: Online

De hele ervaring was goed, ik kom zeker terug!

  • Snel te vinden, snel besteld en snel in huis. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ze hebben behoorlijk veel kleding op de website, meer dan genoeg keus. Assortiment 10
  • Als je fietskleding zoekt zou ik zeker even hier kijken! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eefje1984
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-03-2014

Peter-Pen.nl

Aankoop: Online

De site werkt duidelijk.
De prijzen zijn scherp.
De levering was zoals je hoopt en verwacht van een webwinkel.

Zoals de naam al zegt: fiets en winkel. Simpel, duidelijk en vooral snel!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peter-Pen.nl
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
24-02-2014

EetieD

Aankoop: Online

Eind november heb ik een vouwfiets besteld (een Dahon Roo D3). Al binnen een week kreeg ik te horen dat mijn fiets klaar stond (afgesteld en al) bij de afhaalpunt, en dat ik deze op elk moment kon ophalen.. Ik ben zeer content over de snelle levering van fietsenwinkel.nl.

Maar al gauw merkte ik dat ik mankementen met mijn vouwfiets kreeg. Dit zijn o.a.: de vouwfiets kraakt, de versnelling deed het niet meer, de zadel ging steeds los en last but not least.. de draden van de handrem zaten zeer ongelukkig zodat ik niet eens een bocht kon maken.

Via e-mail heb ik de mankementen aangekaart, maar omdat mijn vouwfiets twee maanden oud is, zou de vouwfiets in aanmerking komen voor de eerste onderhoudsbeurt. Daarna zou alle problemen zijn opgelost. Omdat ik hier niet mee eens was (ik heb wel errug veel gebrekkigheden voor een weinig gebruikte vouwfiets van amper 2 maanden!), was ik terug gegaan naar de afhaalpunt..

De medewerker bij het afhaalpunt bleek totaal niet meedenkend te zijn en was zéér stellig: hij wilde niets doen als ik niet ging betalen voor de eerste onderhoudsbeurt en wilde verder niet met mij in discussie. Ik zou de fiets hebben verwaarloosd en de opgesomde problemen zouden heel normaal zijn voor een vouwfiets van 2 maanden oud.. Ik heb aangeven dat ik mijn fiets heel redelijk heb behandeld (ik heb deze alleen voor woon-werk verkeer (25 minuten per dag) gebruikt), dit terwijl ik de eerste maand de fiets niet eens heb gebruikt. Maar hij bleef maar hameren op de eerste onderhoudsbeurt, wat mij 40 euro zou kosten.

Met een zeer verbaasd gevoel heb ik mijn vouwfiets daarna bij een andere fietsenwinkel laten repareren (dit voor slechts 20 euro). De medewerker bij de andere fietsenwinkel gaf me gelijk: mijn fiets was duidelijk niet goed afgesteld: bij een goed afgestelde fiets mochten de draden van de handrem immers nooit de stuur blokkeren! Ook een zadel die steeds los ging mag bij een goed afgestelde fiets niet gebeuren! Hij vond het ook heel raar dat de medewerkers bij fietsenwinkel.nl een zo slechte vouwfiets hadden afgeleverd, en verder niet eens wilde kijken terwijl de vouwfiets maar amper 2 maanden oud was.

Met deze zeer slechte ervaring ben ik dus niet meer van plan nog één stap bij de afhaalpunt te maken. Ik raad tevens iedereen ten zeerste af om bij fietsenwinkel.nl een fiets te bestellen. Toegegeven, je krijgt snel je fiets aangeleverd, maar de afwerking kan erg slordig zijn. En oh wee mocht er iets mis mee zijn, dan sluiten ze bij hun direct alle deuren. Ik heb al bij mijn vrienden afgeraden fietsenwinkel.nl te bestellen, en met deze weg raad ik iedereen aan dit hetzelfde te doen.

  • handige site Gemak 7
  • Fietsenwinkel.nl levert snel een fiets af, maar oh wee als er iets mankeert, dan geven ze geen medewerking. Service 1
  • Genoeg op website Assortiment 6
  • Doordat zij totaal niet mee willen denken bij een slecht afgeleverde fiets, wil ik niemand vrijwillig frustratiegevoelens geven. Koop bij een echte fietsenwinkel! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van EetieD
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Fietsenwinkel
avatar Officiele reactie van Fietsenwinkel

25-02-2014
Beste heer EtieD,

Dank voor uw beoordeling, ook al is deze niet goed. Ik vind het jammer dat u niet tevreden bent, dat spijt mij. Ik kan in deze alleen nog maar het een en ander uitleggen en ik hoop dat ik het daar nog goed mee kan maken.

U heeft begin november uw vouwfiets bij ons gekocht. Eind januari, dus een kleine drie maanden later, heeft u per e-mail een aantal problemen bij ons aangekaart. Ik heb u toen persoonlijk binnen 30 minuten een e-mail gestuurd. Daarna is verder per e-mail besproken dat het wellicht zo zou kunnen zijn, dat uw fiets een eerste servicebeurt nodig heeft.

Uiteindelijk heeft u ons op afspraak bezocht in het afhaalpunt, alwaar uw fiets samen met u beoordeeld is. De fiets bleek inderdaad een onderhoudsbeurt nodig te hebben. U meende echter dat het per definitie onder de garantie moest vallen.

Ik ben blij dat uw fiets uiteindelijk alsnog een servicebeurt heeft gehad, ook al is dat bij een andere fietsenmaker gebeurd. Ik neem aan dat de fiets nu weer naar behoren rijdt.

Tot slot kan ik alleen nog maar benadrukken dat wij in deze onze best hebben gedaan u zo goed en snel mogelijk te helpen. Echter, niet alles valt onder de garantie.

Ik zal u nog bellen om onze werkwijze in deze uit te leggen en wellicht kunnen wij nog een oplossing bedenken?

Met vriendelijke groet,

Peter van Dartel
Fietsenwinkel.nl
Totaal 7,0
3.5 sterren
22-02-2014

rolgordijntje

Aankoop: Online

Na zo'n 2 weken de fiets in bezit te hebben gehad voelde ik de trapper onder mijn voet draaien bij het trappen. Eenmaal thuisgekomen wou ik hem recht zetten, maar al bij het handmatig uitdraaien van de trapper verpulverde de schroefdraad in de krenk.

Nadat ik hem had teruggebracht voor reparatie kreeg ik een telefoontje dat de schade (tot mijn verbazing) niet onder de garantie viel. Dit was omdat de trapper niet goed was bevestigd (wat je zelf moet doen als je de fiets laat bezorgen). Ik was van mening dat ik het wel goed had gedaan en dat het probleem aan de fiets lag, maar volgens hun was dat niet het geval.

Na een stevige discussie stond ik op het punt om de fiets weer op te halen en het probleem zelf op te lossen.

Ik ben toen door iemand anders geholpen, en na mijn frustratie te hebben geuit, hebben ze hun best gedaan om een oplossing te vinden waar we allebei mee konden leven. Uiteindelijk is de krenk snel en goed gerepareerd tegen kostprijs, en hebben ze bovendien ook koplamp gerepareerd .

  • Fiets online besteld, en was snel bezorgd. Stuur en trappers moesten wel zelf vastgezet worden - ook al was dit een kleine moeite, leidde het wel tot de nodige problemen (zie motivatie) Gemak 7
  • Oorspronkelijk kreeg ik het gevoel dat er weinig betrokkenheid wat betreft mijn problemen met de fiets, wat tot mijn frustratie leidde. Later hebben ze naar mijn mening hun best gedaan om alles alsnog zo goed mogelijk af te ronden. Service 6
  • Prima assortiment en prima prijs. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van rolgordijntje
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
19-02-2014

Karelse74

Aankoop: Online

Onbetrouwbare medewerkers bij de klantenservice, zie toelichting onder service.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Na een proefrit op de fiets bleek er wat met de kettingkast aan de hand te zijn. Dit kan vanzelfsprekend gebeuren en dan is het gewoon de verantwoordelijkheid van de verkopende partij om hier wat aan te doen zodat het de klant zo weinig mogelijk tijd en geld kost. Het bleek niet mogelijk te zijn om iemand langs te sturen dus ben ik met de fiets in de auto naar een lokale fietsenmaker gegaan om het (overigens kleine) probleem te verhelpen. Vervolgens merkte ik dat de voorrem een klikkend geluid maakt tijdens het remmen. Dat kan natuurlijk ook gebeuren. Niet een heel effectieve eindcontrole blijkbaar. Ik zou van een klantvriendelijk bedrijf verwachten dat ze zoiets meteen in orde laten maken door bijvoorbeeld iemand langs te sturen zodat het mij (de betalende klant) zo min mogelijk tijd kost. Ook deze keer probeerde de medewerker me af te wimpelen om dan maar zelf even naar een service punt te rijden (in een ander plaats), terwijl dit voor mij lastig is omdat ik overdag gewoon druk bezig ben met mijn werk. Na lang discussieren aan de telefoon stemde de medewerker uiteindelijk in met het maken van een afspraak voor het langsturen van een monteur. Wat schetst mijn verbazing als ik een paar uur later door een andere medewerker wordt teruggebeld dat dit aanbod wordt ingetrokken!!! Met allerlei smoezen en zelfs mij verwijten dat ik onredelijk ben wordt de afspraak keihard onderuitgehaald. Voor mij geldt: afspraak is afspraak. En dat wordt door een professionel organisatie keihard geschonden. Je kan ze dus niet op hun woorden vertrouwen en dan houd bij mij het zaken doen eigenlijk gelijk op. Ik vind dit dieptriest. Dus potentiele kopers kijk uit met Fietsenwinkel.nl, ze zullen hun uiterste best doen met mooie verhalen de bal bij jou te leggen en afspraken worden gewoon geschonden. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zie motivering onder Service. Ze zijn een mondeling overeengekomen afspraak niet nagekomen en dan houd het zaken doen met zo'n bedrijf meteen op... Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Karelse74
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-10-2013

hjvandermark

Aankoop: Online

In het bijzonder wil ik de aftersales van fietswinkel.nl complimenteren. Na een paar maanden kwam er een tik in mijn frame die er niet meer uitging. De fiets is wel twee keer door specialisten compleet ui elkaar gehaald. Uiteindelijk bleek het in een las te zitten. Niet gevaarlijk maar wel erg storend. Ik kon de fiets bij Hans Struyck brengen (t.o. de Rai) alwaar alles op een nieuw frame is overgezet. Prima service fietswinkel.nl!

  • Goede productfoto's, Uitgebreide omschrijvingen Gemak 9
  • In het bijzonder wil ik de aftersales van fietswinkel.nl complimenteren. Na een paar maanden kwam er een tik in mijn frame die er niet meer uitging. De fiets is wel twee keer door specialisten compleet ui elkaar gehaald. Uiteindelijk bleek het in een las te zitten. Niet gevaarlijk maar wel erg storend. Enige optie: frame vervangen. Ik kon de fiets bij Hans Struyck brengen (t.o. de Rai) alwaar alles op een nieuw frame is overgezet. Prima service fietswinkel.nl! Service 10
  • Prima assortiment. Assortiment 8
  • Prima winkel. Het enige nadeel van een fiets online kopen is natuurlijk dat je maar moet afwachten of het frame goed bij je past. Maar dat geld voor ieder online fietswinkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hjvandermark
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
06-09-2013

Hitty

Aankoop: Online

Vlotte aflevering, maar oplader bleek stuk en een probleem met de display.
Gebeld met F. W. en de volgende dag vervangende spullen in huis.
Maar het probleem met het de display bleek niet opgelost.
F.W. heeft fiets op laten halen en hij is perfect gerepareerd weer afgeleverd. Al met al een beetje pech. Maar wat mij opviel was de uitstekende service en de prettige manier waarop ik te woord werd gestaan door de medewerkers van fietswinkel.nl Hulde hiervoor!!
Ik kan dan ook met een gerust hart iedereen adviseren om hier je fiets te kopen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hitty
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
31-08-2013

Kinderfiets

Aankoop: Online

  • Makkelijk vanuit huis Gemak 8
  • Een Batavus snake op zondag besteld , dinsdag op verjaardag van zoontje kwam de fiets binnen. Jammer dat door het vervoer de handremmen ligt beschadigd waren, was prettig dat de kwetsbare onderdelen beschermt waren. Maar nadat mijn zoon twee dagen zijn fiets had, is hij door een auto kaangereden, gelukkig geen erge schade, alleen zijn trapper behoorlijk kapot. Direct gebeld of er evt trappers te bestellen waren. Kreeg ik te horen dat ze gratis een nieuwe set trappers gingen opsturen. Deze waren dag erna binnen, mijn zoontje was superblij! Dat was nog eens service! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kinderfiets
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
28-08-2013

neal1978

Aankoop: Online

makkelijk, snel en correcte klachten afhandeling

  • makkelijk van thuis je fiets bestellen, en wordt thuis bezorgd. Je trek de fiets zo uit de doos. We hoefde alleen de trappers erop te draaien. Gemak 8
  • Wij hebben de gazelle miss grace electric gekocht. Het display was na een fikse regen bui defect. zou niet mogen gebeuren en de fiets viel nog onder garantie. Dit gemeld bij fietswinkel.nl een paar keer over en weer gemaild en probleem uitgelegd en samen gekenen naar een oplossing. fietswinkel.nl heeft echt super goed gekeken naar de beste oplossing. Inmiddels via een fietsenmonteur die bij ons thuis kostenloos de fiets heeft gemaakt. Kunnen wij weer fietsen!! Nu maar hopen dat het defect niet een product fout is. Service 9
  •   Assortiment
  • fiets besteld via fietsplan. fietsplan had alles al geregeld maar het heeft even bij fietswinkel.nl "still" gelegen. even nagebeld met fietswinkel.nl. Vervolgens toen ze zagen dat alles in orde was hebben ze alles gergeld en de fiets snel toegestuurd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van neal1978
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-08-2013

DaCruz

Aankoop: Online

Een fijne ervaring gehad met Fietsenwinkel.nl, vooraf vragen over Fietsenplan beantwoord(ook via chat), er na de bestelling ingeschoten(waarna bleek dat ik een nieuwer model voor dezelfde prijs kreeg) en enkele dagen later bevestiging dat mijn bestelling klaar stond. Bij het ophalen nog geholpen met een extra doos zodat ik de fiets beter in de kofferbak kwijt kon. Totaal een hele fijne ervaring, ik zou het een ieder aanraden. Blijft natuurlijk wel enkel de vraag hoe je je onderhoud op een fiets zult regelen, maar ook hiervoor bieden ze service vanuit de afhaallocaties. Bedankt!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van DaCruz
Reageer op deze review

Totaal 5,7
2 sterren
24-07-2013

decoza

Aankoop: Online

  • Duidelijk website, mooi overzicht Gemak 8
  • Servicedesk is niet bereid om mee te denken. Maakt beloftes niet waar helaas. Service 1
  • Goede assortiment van bijna alle A merk fietsen Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van decoza
Reageer op deze review

Totaal 6,3
2.5 sterren
16-07-2013

Hanny Muste

Aankoop: Online

Na zoveel ellende voor de klant zou ik direct de fiets omruilen.

  • ruim aanbod ook bekende merken. Gemak 8
  • Electrische Fiets was beschadigd bij ontvangst. Na 2 x fietsen deed íe 't niet meer. zaten toen helaas in buitenland. Nog 2 x daarna aan de praat gekregen. Direct na vakantie op 8 juli jl. fiets naar A'dam gebracht. Aardige mensen, maar voorlopig kan ik niet fietsen. Ik wil een nieuwe fiets. Service 3
  • Fietsen uit de ANWB-test alle te koop. E-bike van Batavus besteld. Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Hanny Muste
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-06-2013

passiepas01

Een dikke 10 voor de goeie service. We hadden een Uebler X21 Nano fietsendrager bij Fietsenwinkel.nl besteld en volgende dag is de fietsendrager al bij ons bezorgd.
Na de betaling kregen we al snel een track en trace code om de bestelling de volgende dag online te kunnen volgen.
Keurig netjes allemaal,we zijn erg blij met deze goeie fietsendrager.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van passiepas01
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
09-06-2013

WillemGroningen

De aftersales kan beter

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Nu 2 weken later heb ik nog geen koplamp ontvangen.... daarom een 5 Subject: Re: [#18068] klacht bestelling nummer 403580 Beste Willem wat vervelend dat uw koplamp kapot is. Natuurlijk krijgt u van ons een nieuwe. Met vriendelijke groet, Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Ik hoop dat de aftersales deze review leest en een oplossing aandraagt. Ik had graag ook voor de aftersales een 8 willen geven Aanbeveling 5
» Lees de hele review van WillemGroningen
Reageer op deze review

Op 15 mei 2013 is het reviewformulier op Kieskeurig.nl veranderd. Hieronder vind je de reviews geschreven voor die datum.

Review:
RonvanT

06-05-2013
Op donderdagmiddag rond 14:00 uur fiets besteld. Kwart over twee de prima bevestiging, Om half vier bericht dat de bestelling die dag wordt klaargemaakt voor PostNL en dat de fiets de eerstvolgende werkdag (vrijdag) zal worden geleverd. Om 20:00 uur ontving ik de digitale factuur en om 20:30 uur dat de fiets de volgende dag door Extra@Home zou worden geleverd. OM half acht in de ochtend sms van Extra@Home en fiets werd om 09:15 uur bezorg. Prima verpakt in fietsgrote doos, trappers erop, stuur rechtzetten, in hoogte en zadel afstellen en rijden maar!!!! Helemaal top!
Enig minpuntje van Extra@Home: geen exacte tijd maar alleen tussen 08:00 en 11:45 uur.....
Lees de hele review van RonvanT Reageer op deze review
Totaal 9.3
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
Simone en Rutger

03-05-2013
Prima, overzichtelijke webshop met fietsen tegen scherpe prijzen.

De klantenservice is zo mogelijk nóg beter. Zéér behulpzaam, snel, accuraat, erg vriendelijk. We hadden voordat we de fiets bestelden een niet zo eenvoudig te beantwoorden vraag. Gebeld met de klantenservice. De medewerker beloofde ons binnen een kwartier terug te bellen, kwam die belofte na - en gaf daarbij méér informatie dan waar wij om hadden gevraagd. Fiets vervolgens besteld.
Deze werd keurig afgemonteerd, in een grote doos, bezorgd. Omdat onze vent net te klein bleek voor de fiets, de fiets retour gebracht en een nieuwe - kleiner exemplaar meegenomen. Service in Amsterdam was wederom uitstekend. Zéér voorkomend en klantgericht. Er werd geholpen bij het uitladen van de oude fiets en het inladen van de nieuwe. Kregen gisteren zelfs een belletje omdat ze er zeker van wilden zijn dat nu alles wel goed was... Aanrader!
Lees de hele review van Simone en Rutger Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Dees1987

17-04-2013
Goede overzichtelijke website en goed advies via de chat. Heb een goede deal gemaakt met deze fiets en rijd prima.
Lees de hele review van Dees1987 Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Henk1962a

08-04-2013
Ik wilde graag een goeie e-bike hebben van Gazelle,
vond ze bij de gewone fietsenwinkel erg duur. Ik ben op internet aan het zoeken geweest en kwam zo bij fietsenwinkel.nl terecht. De fiets werd netjes in een doos afgeleverd en hoefde alleen het stuur recht te zetten en de trappers erop te zetten. Nu aan het genieten van een hele fijne fiets die al zo € 500,-- goedkoper is dan bij de reguliere fietsenmaker. Goeie website, bestelling en levering erg over te spreken. Ik kan het iedereen aanbevelen. Met after sales gelukkig nog niet van doen gehad, maar als het net zo gaat als de levering, zie ik dat met vertrouwen te gemoed.
Lees de hele review van Henk1962a Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
johnvwij

12-03-2013
E-fiets nu ook bij Fietswinkel gekocht door de scherpe prijs.
Al eerder fietsen gekocht bij fietsenwinkel met goede ervaringen.Met service ook geen problemen door afspraken met Hans Struyk en mobiele fietsenmakers. Fiets is stipt op tijd afgeleverd,kwam na korte tijd erachter dat er geen verende zadelpen op zat.Gebeld en werd direct besteld en nagestuurd.Vervelende ratel is bij HansStruyk hersteld.Heb eigenlijk alleen positieve dingen over "fietsenwinkel.nl"
Lees de hele review van johnvwij Reageer op deze review
Totaal 9.2
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    8

Review:
klaas peters

11-03-2013
een gazelle ebike bij fietsenwinkel gekocht. hele goede prijs, maar vooral goed geholpen. en ik had mijn fiets de volgende dag in huis.
Lees de hele review van klaas peters Reageer op deze review
Totaal 9.5
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    9

Review:
LuusD

07-02-2013
Een elektrische fiets hier besteld. Keurig. Mailtje gekregen dat fiets bezorgd werd maar op de dag voor de levering werden we gebeld dat de fiets toch niet leverbaar was. Een alternatief besproken op de site stond nog 1 leverbaar kwartier later weer gebeld fiets was niet leverbaar. Daarna zou de fiets geleverd worden die we in eerste instantie besteld hadden maar in een kleur die we eigenlijk niet wilde maar in verband met de scherpe aanbieding naar maar overheen gezet. Vervolgens spreken we later weer een medewerker en die zegt zie hier dat uw geld nog niet terug gestort is terwijl er al een nieuwe orde had moeten staan. Wij zijn benieuwd of de fiets geleverd gaat worden maar gezien onze ervaringen tot nu toe hebben we hier een hard hoofd in.
Lees de hele review van LuusD Reageer op deze review
Totaal 4.5
1 sterren

  • Website
    6
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    2
  • After sales
    2

Reactie:
LuusD

12-02-2013
Op nadrukkelijk verzoek van fietsenwinkel.nl vermeld ik hierbij dat de fiets is bezorgd.
Van mijn eerdere mening over deze winkel wijk ik niet af.

Reactie:
Officiele reactie van Fietsenwinkel
avatar Officiele reactie van Fietsenwinkel

08-02-2013
Beste Luus,

Dank voor uw beoordeling. Jammer dat het geen goede beoordeling is, maar dat is dan ook terecht. Het had natuurlijk niet mogen gebeuren dat de bestelde fiets niet werd geleverd, zoals we wel beloofd hadden.

Ik ben blij dat we in overleg een alternatieve fiets hebben kunnen uitzoeken. Ik ga er van uit dat we die fiets naar tevredenheid zullen afleveren. Daarom wens ik u ook alvast veel fietsplezier!

Met vriendelijke groet,

Peter van Dartel

Review:
crochunter

04-01-2013
Fiets besteld, volgens de website op voorraad....
op dag van levering mailtje dat het product niet op voorraad is en dat het nog 4 weken zou gaan duren...order heb ik geannuleerd. Product staat overigens nog steeds op voorraad volgens de website...terwijl ik ze dat duidelijk heb aangegeven..
Lees de hele review van crochunter Reageer op deze review
Totaal 5
1.5 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    1
  • After sales
    ?

Reactie:
officiele reactie van Fietsenwinkel.nl
avatar officiele reactie van Fietsenwinkel.nl

16-01-2013
Beste Crochunter,

Dank voor de feedback en bij deze ook excuses voor het ongemak. Het had natuurlijk niet mogen gebeuren dat de fiets op voorraad stond en dat dat later nog steeds het geval was.

We proberen continu onze site te verbeteren. Uw feedback hebben we daarin meegenomen. Als ik u nog van dienst kan zijn, kunt u graag een e-mail sturen naar info@fietsenwinkel.nl.

Met vriendelijke groet,

Peter van Dartel

Review:
watchtroll

19-12-2012
Goede service! Ik verloor een paar weken na aankoop de stabiliteitsveer die het stuur recht houdt als je mijn fiets op de dubbele standaard staat. Fietsenwinkel.nl reageerde snel. Levering van de nieuwe veer duurde even. Moest bij de fabrikant vandaan komen. Fietsenwinkel hield mij prima op de hoogte met mails en telefoontjes.
Lees de hele review van watchtroll Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Reactie:
officiele reactie van Fietsenwinkel.nl
avatar officiele reactie van Fietsenwinkel.nl

20-12-2012
Beste Watchtroll,

Bedankt voor je positieve review. Het is natuurlijk altijd vervelend als een onderdeel van de fiets verloren wordt, wij zien het dan als onze taak om daar zo snel mogelijk bij te helpen zoals je mag verwachten van iedere fietsenwinkel. Hierin zijn we natuurlijk soms afhankelijk van producten die van onze leverancier moeten komen. We streven er uiteraard naar om zo snel mogelijk te leveren.

We hopen dat u nu weer goed op weg kunt. Nog veel fietsplezier!

Vriendelijke groet,
Het Fietsenwinkel.nl team

Review:
TonBerkers

17-12-2012
Vorige week een Sparta Sommer besteld. De fiets zelf is prima en niks speciaals. Even stoeien met het rechtzetten van het stuur, maar verder prima afgeleverd. Opvallend vond ik de snelheid van leveren. Dit was de 2e fiets die ik online besteld heb vorige duurde meer dan een week nu 3 dagen. Nog geen ervaring met after sales hopelijk houden zo!
Lees de hele review van TonBerkers Reageer op deze review
Totaal 9.3
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Reactie:
officiele reactie van Fietsenwinkel.nl
avatar officiele reactie van Fietsenwinkel.nl

18-12-2012
Beste meneer Berkers,

Bedankt voor de positieve beoordeling!
We zijn inderdaad hard aan het werk om onze levertijden omlaag te brengen, het is goed om te horen dat u als klant dit ook merkt en waardeert. Voor ons een reden om door te gaan met het doorvoeren van onze verbeteringen.

In ieder geval zeer veel fietsplezier met uw nieuwe Sparta Sommer.

Vriendelijke groet,
Het fietsenwinkel.nl team

Review:
PaulDordt

07-12-2012
Onlangs een fiets voor mij vrouw besteld, op de site aangegeven dat ik deze op maandag bezorgd wilde krijgen, maar dat bleek een week later te zijn dan ik dacht. Het was echter telefonische met de klantenservice zo geregeld.

Fiets werd in uitstekende staat geleverd door een lokaal transport bedrijf. Het was puur een kwestie van het stuur recht en op de goede hoogte zetten, zadel instellen en de pedalen er op en de fiets was klaar voor gebruik in minder dan 10 minuten.

Kan deze winkel aan iedereen aanbevelen!
Lees de hele review van PaulDordt Reageer op deze review
Totaal 8.7
4.5 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Reactie:
officiele reactie van Fietsenwinkel.nl
avatar officiele reactie van Fietsenwinkel.nl

12-12-2012
Beste meneer Dort,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Fietsenwinkel.nl. We zijn erg blij om te horen dat u zo positief over onze dienstverlening bent. Ook fijn om te horen dat u tevreden bent over onze transport partner.

Vriendelijke groet,
Het Fietsenwinkel.nl team

Review:
Ineke Waijers

16-11-2012
De accu van mijn elektrische fiets gaf binnen een jaar problemen. Na telefonisch contact met fietsenwinkel.nl in overleg accu opgestuurd. Gegeven termijn zou 5 weken zijn, na deze 5 weken bleek dat er een nieuwe accu geleverd zou gaan worden. Ben na deze termijn dagelijks op de hoogte gehouden door fietsenwinkel.nl over de leveringsdatum van de accu. Accu is inmiddels geleverd en doet het prima.
Goede service!
Lees de hele review van Ineke Waijers Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    ?
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Reactie:
officiele reactie van Fietsenwinkel.nl
avatar officiele reactie van Fietsenwinkel.nl

16-11-2012
Hallo Ineke,

Bedankt voor je positieve review.
Het is natuurlijk altijd vervelend als je problemen krijgt met de accu van een nieuwe fiets. Maar we zijn blij om te horen dat het probleem inmiddels goed is verholpen.

Vriendelijke groet,
Fietsenwinkel.nl

Review:
HarAn49

15-11-2012
Na de levering van de bestelde fiets, bleek bij het uitpakken, dat ondanks de goede verpakking er schade onder de kartonnen bescherming was ontstaan. Een door midden gedrukte versnellingskabel, diverse lakschades en verbogen onderdelen. Na een mail met schadefoto' s werd ik snel teruggebeld en met excuses is de fiets binnen een week omgeruild voor een ander exemplaar! Prima service!
Lees de hele review van HarAn49 Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
1972Jack

07-11-2012
Zie onze reviews. Beoordeling aangepast na contact met Fietsenwinkel.nl. In eerste instantie waren we erg ontevreden over te laat geleverde, verkeerde fiets. Na contact met Fietsenwinkel.nl, excuus en afspraak voor montage weer tevredener.
Lees de hele review van 1972Jack Reageer op deze review
Totaal 7
3.5 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    6
  • After sales
    8

Reactie:
1972Jack

07-11-2012
In vervolg op onze voorgaande review (1972Jack 29 september): inderdaad hebben we contact gehad met Fietsenwinkel.nl. Ze hebben keurig excuus aangeboden voor de verlate bezorging en het andere type fiets. En inderdaad hadden wij over het hoofd gezien dat kinderfietsen niet gemonteerd worden geleverd. We hebben afgesproken dat we naar Fietsenwinkel.nl kunnen gaan om de montage te laten controleren, heel fijn. We zijn nog steeds niet 100% tevreden, maar deze nazorg is wel keurig.

Reactie:
officiele reactie van Fietsenwinkel.nl
avatar officiele reactie van Fietsenwinkel.nl

05-10-2012
Beste 1972Jack,

Vervelend dat u langer heeft moeten wachten op uw product om daarna een ander product te ontvangen. Onze excuses voor deze slechte ervaring.

Allereerst heeft u gelijk dat we u niet het verkeerde product hadden mogen toesturen en zeker hier contact over hadden moeten opnemen. Wij zullen met u in contact treden om een oplossing te vinden voor deze fout.

Met betrekking tot onze levertijden vinden wij het erg vervelend dat het langer heeft geduurd, echter hierbij zijn wij sterk afhankelijk van onze leveranciers. Het product stond in bestelling en wij hebben het binnen 1-2 werkdagen na ontvangst aan u verstuurd.
Dat de fiets niet is afgemonteerd vermelden wij op onze site, kinderfietsen tot 20 inch worden door ons in de doos geleverd en dus niet afgemonteerd. Alle fietsen vanaf 20 inch worden dus wel volledig en professioneel afgemonteerd.

Het is ons doel om een positieve winkel ervaring aan al onze klanten te bieden. Daarom zullen we ook contact met u zoeken om tot een passende oplossing te komen.

Vriendelijke groet,
Fietsenwinkel.nl

Review:
Hestervi

13-10-2012
Ik heb deze Batavus gekocht bij fietsenwinkel.nl omdat het een aantrekkelijk prijs heeft. Levering is snel en keurig gedaan! Dinsdag besteld, vrijdag in huis!
Kortom, aan te bevelen.
Lees de hele review van Hestervi Reageer op deze review
Totaal 8
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    ?

Reactie:
officiele reactie van Fietsenwinkel.nl
avatar officiele reactie van Fietsenwinkel.nl

06-12-2012
Beste Hestervi,

Bedankt voor je zeer positieve beoordeling. Wij streven erna om al onze
klanten goed te helpen, hiervoor werken wij in het hele team nauw samen.
Het is dan ook altijd fijn om dit beloont te zien worden met zo'n
positieve beoordeling. Nogmaals dank.

Vriendelijke groet,
Het fietsenwinkel.nl team

Review:
fijda

26-09-2012
Prachtige merkfietsen, Batavus, voor een goede prijs. Thuisbezorgd, alleen de trappers erop monteren en het stuurrechtzetten. Zelfs dit met een instructie A4tje.
Lees de hele review van fijda Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
Joep van L.

15-09-2012
Ik ben doorgaans zeer sceptisch over het doen van grote aankopen via internet maar dit beviel dusdanig goed dat ik er toch wel even een review aan wil weiden.

Website ook een beetje druk met alle aanbiedingen en logo's en de twee lijstjes aan de linkerkant zijn overbodig. Maar ondanks dat navigeert het prima.

De levering liep wat vertraging op (altijd jammer) maar dat kwam mogelijk ook door het feit dat het een niet zo veel voor komende fiets betrof. In ieder geval ben ik veelvuldig geïnformeerd over de voortgang. Ook de besteldienst verdient een pluim want die belde me nog even ter bevestiging van de leverdatum.

Fiets is compleet geleverd, geen mankementen geconstateerd. Er zitten zelfs spatborden op die er eigenlijk helemaal niet op hadden hoeven zitten (want niet standaard bij deze fiets), maar daar ben ik wel erg mee in mijn nopjes.

Uit de bijgaande handleidingen maak ik op dat de fiets eerst een bouwpakket was geweest. Toen ik 'm uit de doos haalde was kon ik er zo op wegcrossen, dus ze hebben 'm ongevraagd netjes in elkaar gezet.

Dus voor mensen die niet hun stoel uit willen om een fiets te kopen: Highly recommendable!
Lees de hele review van Joep van L. Reageer op deze review
Totaal 8
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    ?

Review:
DennisvT

13-09-2012
Aanpassing van mijn beoordeling over de winkel nadat fietsenwinkel.nl de klacht heeft opgelost..............................................................................
Lees de hele review van DennisvT Reageer op deze review
Totaal 6.5
3 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    6
  • Bestelling en levering
    6
  • After sales
    7

Reactie:
Officiele reactie van Fietsenwinkel
avatar Officiele reactie van Fietsenwinkel

31-08-2012
Wij betreuren de ervaring die de heer van Teutem met onze winkel heeft gehad. Inmiddels hebben we contact gehad met de klant en zijn we gekomen tot een passende oplossing voor het ontstane probleem.

Het is erg vervelend dat onze klantenservice op dit punt tekort heeft geschoten, we hebben dit opgepakt als goede leerervaring om onze dienstverlening naar de toekomst toe te verbeteren.

Review:
Cathrin

04-09-2012
Ik had een e-bike Batavus Crescendo easy; nu bestelde ik een e-bike Fuego-8. Is keurig rijklaar afgeleverd in stevige doos (week 33-2012), een dag later een fietstas per post omdat ik die meteen nodig had (de tas die mijn voorkeur had, was nog niet leverbaar) Na een tochtje, 's avonds gebeld; fiets liep niet soepel, maar na telefonische uitleg kon ik dit thuis zelf verhelpen. Toch....geef ik de voorkeur aan de Batavus Crescendo, die ik niet meer heb helaas. Fuego maakt veel lawaai en remt nogal af. Voor iemand die geen andere e-bike ervaring heeft, zal het geen probleem zijn.
Lees de hele review van Cathrin Reageer op deze review
Totaal 8.8
4.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    10

Review:
Buggie

22-08-2012
Klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering. Prima verpakt. Geen krasje op de fiets. Fiets was rijklaar. Goed afgesteld. Top!
Prijs scheelde 310 euro met winkel.
Lees de hele review van Buggie Reageer op deze review
Totaal 8.7
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
André 1953

16-08-2012
Perfect verzorgd allemaal.
Maandagavond besteld en betaald.
Dinsdagmorgen mailtje van Fietsenwinkel met de dag van levering en hoe verder te handelen met de bezorgdienst.
Donderdag fiets netjes op tijd bezorgd.
Kan niet anders zeggen als toppy hoor!
Lees de hele review van André 1953 Reageer op deze review
Totaal 8.7
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.