Review: Jura Impressa C9 van cbdekleijn
- Plaats een vraag
- Plaats een review
cbdekleijn
23-11-2009
wij hebben hem sinds 4 dagen in huis staan ,en ik moet zeggen het is lekkere koffie ,zelfs iemand die geen koffie dronk drinkt nu koffie uit deze machine.
inmiddels de cirkelzaag door de senseo gedaan want dat werd nu echt nodig mede doordat de melkkan spontaan eruit sprong iedere keer en je handen dan bijna verbrande hebben wij nu maar een (hoop ik) betere machine gekocht maar dat even terzijde.
het is heel makkelijk om doormiddel van een knop een heerlijk bakkie te krijgen de watertank vullen is makkelijk de bonenbak (wat trouwens wel erg snel op gaat)bijvullen is een eitje en de melkkan gaat fantasties.
ik raad wel aan om de grote te nemen want anders blijf je denk ik vullen en wij mochten hem bij de winkeldealer omruilen zonder extra kosten dus dat was mooi meegenomen.
nadeel vind ik dat de chromeplaat waar je de glazen op zet er snel met krassen zit hebben nu 73 x koffie gezet en zit helemaal onder de krassen dat had wel beter gemogen.
in deze machine kan je niet de zetbak zelf eruit halen en daarom lang overwogen om hem dan niet te nemem maar de winkel heeft mij overtuigt dat de zelfreiniging goed werkt en niet nodig is om hem eruit te halen ,wel bij de grote beurd zal dat gebeuren maar dat is voorlopig niet.
zal als ik meer weet over dit apperaat nog wel een review plaatsen.
- Smaak
10 - Mogelijkheden