Winkels

Reviews: Erotik-sjop.com


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Erotik-sjop.com.


Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Erotik-sjop.com hebben gegeven.

Review:
taniapic

16-01-2013
Ik was jarenlang een tevreden klant, maar merkte recent een daling van de kwaliteit van de producten. De klacht over de lage kwaliteit werd genegeerd en weggewuifd alsof het normaal is om half werkende producten te ontvangen. Dat is het soort klantenservice waarbij men uiteindelijk door de mand valt.

De geleverde producten voldeden niet aan de basis-kwaliteitseisen. Toen ik daarover een klacht stuurde naar de eigenaar kreeg ik een afwijzende mail terug, waarvan de samenvatting was : "het gaat om natuurlijke producten, dat hebben we niet zlef in de hand, en omschrijvingen van een product zijn nu eenmaal altijd wat positief". Alsof je in de buurtwinkel graag de bedorven groenten of beschadigde appels gaat kopen om het nat "nu eenmaal natuurlproducten" zijn. Van een leverancier mag verwacht worden dat hij enkel kwaliteitsvolle producten opstuurt, wat duidelijk niet het geval was. Een klacht daarover dient ernstig behandeld te worden, waarbij gezocht wordt naar een constructieve oplossing. Dat ontbreekt bij deze webwinkel volledig.
Lees de hele review van taniapic Reageer op deze review
Totaal 4.3
1 sterren

 • Website
  6
 • Bereikbaarheid
  ?
 • Bestelling en levering
  6
 • After sales
  1
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.