Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

  • Print

Specificaties TP-LINK eXtended Range 54M Wireless Access Point

Extra info Mogelijk Bulk/OEM
Ondersteunde standaarden
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Ondersteunde max. snelheid
54 Mb/s
Frequentiebereik
2.4-2.4835GHz
Aantal antennes
1
Afneembare antenne(s)
WEP-encryptie
64 bit, 128 bit
WPA
WPA
Filtering op MAC-adres
Bereik (binnen)
200 m

Reviews (2)

Totaal
4 sterren
8,0
Bereik
4.5 sterren
8,5
Installatie
4 sterren
8,0
Mogelijkheden
4.5 sterren
8,5
Betrouwbaarheid
3.5 sterren
7,0

Laatste review TP-LINK eXtended Range 54M Wireless Access Point

Beoordeling: 8

Ik had er eerst niet alle vertrouwen in, omdat het een onbekend Chinees merk is en erg goedkoop, maar ze beweren het beste Chinese merk te zijn en het bereik is erg groot, dus ik was benieuwd.

Nadat ik het apparaat aangesloten had, kon ik al meteen internetten, maar het was nog niet beveiligd. Er zat een cd-rom bij met een uitgebreide Engelse handleiding, dus na een uur had ik het netwerk beveiligd. Zonder handleiding was alles niet gelukt, elke keer als je in het apparaat wil komen, moet je eerst het ip-adres veranderen en daarna kan je met het ip-adres van het apparaat er in komen. Hierna kon ik meteen weer internetten, maar toen ik de naam van het apparaat wou weizigen en wat andere dingen, kreeg ik alleen maar problemen, ik weet niet precies waar het aan lag, denk dat ik geen spatie in de naam kon gebruiken, dus toen heb ik he apparaat weer gereset en alles weer als het oude ingesteld.

Het bereik is verder echt super goed. Het accesspoint staat in ons kantoor. Als ik achter in de woonkamer zit (door 3 muren heen en 20 meter ver) heb ik 2 van de 5 streepjes bereik. Als ik achter in de schuur ben (door 4 muren heen en 50 meter ver) het ik nog 1 van de 5 streepjes bereik. Met een standaard accesspoint dan ik van iemand had geleend, had ik in de woonkamer al geen bereik meer, terwijl het gewoon een goed accesspoint was met standaar bereik.

Verder zijn de mogelijkheden gewoon standaard. Zitten niet echt extra's op, maar veel mogelijkheden die je ook op standaard accesspoints hebt.

Over de betrouwbaarheid kan ik nog niet veel zeggen. Maar nu ik gewoon weer de instellingen heb die ik als eerst heb gekozen, is het accesspoint nog nooit offline geweest, en ik heb hem daarna ook nog nooit gereset. Als ik mijn laptop opstart, dan heb ik binnen 10 seconden internet.

Als je gewoon een niet te duur accesspoint wil hebben, dan zou ik deze aanraden. Geen gezeur ermee, en een super goed bereik!

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.