Nikon Consumer SLR Digital Camera D40X Kit + VR 55-200mm zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon Consumer SLR Digital Camera D40X Kit + VR 55-200mm zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

robert3 24-05-2008
  • Product half jaar of langer in bezit
Ik heb deze camera nu een half jaar in mijn bezit en heb er al zeker 1000 foto's mee gemaakt. ( Waarvan minimaal 750 tijdens een safari in afrika) Ik had een compact camera en ben nog steeds onder de indruk van de resultaten. Ook de 55-200 VR lens is een topper zelfs als het al een beetje donker wordt ,of bijna licht wordt, kan je hier al snel foto's mee maken. In afrika was het lastig de accu op te laden maar dit was geen probleem ik heb er een accu extra bij gekocht en heb de hele vakantie niet hoeven op te laden de twee accu's waren meer dan voldende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowi Paulissen 27-04-2008
  • Product half jaar of langer in bezit
De nikon D40x als eerste camera was voor mij een goede keus! De camera voelt degelijker aan dan ''trendy'' merken zoals bijvoorbeeld de canon eos serie. Je hebt het gevoel een echte camera in je handen te hebben en je hebt niet het gevoel van een plastic goedkoop model.

De foto's zijn zeker goed! mooie foto's en simpel te maken als je nog niet zo geleerd bent in de kunst van de spiegel reflex camera's. De automatische stand is zo goed dat je die bijna standaard kunt gebruiken als je geen speciale foto's, zoals sterk ingezoemde of effect foto's wilt maken.

De ingebrouwde flits is erg krachtig en past zich goed aan bij het maken van foto's. voor schemer of echt donkere ruimtes heb je toch wel een extra flits nodig.

Nadelen:
De 55-200 lens is niet zo een spectaculaire tele-lens als dat je zou denken. Het dichterbij halen van een beeld is niet zo enorm. Als je echt een tele-lens zoekt kun je beter kijken naar een 55-300 of meer. Voor hobby is de 55-200 echter wle leuk om te proberen en expirimenteren.

Instelen is simpel door het nederlands talige menu, maar de instellingen blijven niet allemaal zo als je ze hebt gezet wanneer je de camera uitshakelt.

Verder ben ik zeer tevreden over de D40x + 18-55 en 55-200

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart
Overige bijzonderheden
AE en AWB-bracketing & Body met 2 lenzen
Opties
PictBridge, histogram
Kantelbaar LCD-scherm
Nee
Anti-stof functie
Nee
Zelf in te stellen
dioptrie, witbalans
Dioptrieaanpassing
Ja