Pentax Optio E70L zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Pentax Optio E70L zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Skewen 24-04-2010
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Pentax Optio E70L zwart

Algemene score

5,0
Na aanschaf van deze camera begon al vrij snel de ellende. Mijn vrouw heeft deze camera op haar verjaardag gekregen medio augustus 2009. Bij het showen van de camera aan familie viel deze al vrij snel uit. Dit terwijl de meegeleverde batterijen net uit de verpakking kwamen. Vanaf toen tot heden hebben we meerdere soorten batterijen geprobeerd, met wisselend succes. Oplaadbare batterijen werkten al helemaal niet, hoewel dit wel was aangegeven. Maar ook niet oplaadbare deden het niet. Of ze doen het even en de camera valt op de meest onverwachte momenten plotseling uit. Zo zijn diverse bijzondere momenten niet vastgelegd op beeld. Wat voor erg jammer is. Vandaar een dikke onvoldoende voor deze camera!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

raoullo 03-10-2009
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Pentax Optio E70L zwart

Algemene score

9,0
Prima camera, klein met een mooi tasje er bij. Als aanvulling op mijn Pentax Km (DSRL).
Prettig dat deze op AA batterijen werkt, en dan ook nog heel lang. Het is echt richten en drukken. Maakt vrijwel altijd een goede foto. Binnen is het altijd wel minder, maar voor deze prijs een prima resultaat.
Zit ook nog stevig in elkaar, is al een keer van anderhalve meter naar beneden op de rotsen gevallen, alleen een kras aan overgehouden.
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart
Type/soort
digitale camera
Camera type
compactcamera
Digitale SLR
Nee
Opties
PictBridge, histogram, video
PictBridge
Ja
Megapixel
10,1 megapixel