Panasonic Lumix DMC-TZ25 zwart, zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DMC-TZ25 zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

walter.h 10-11-2013
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb een DMC T 25 nu al een jaar of 3. De Leica lens geeft hele goede foto's. Ik heb ook een Nikon spiegelreflex maar kies er steeds voor de Lumix mee te nemen en ik laat de spiegelreflex thuis. Zoveel handzamer en werkelijk hele goede foto's; de mogenlijkheden zijn ruim genoeg. Vooral de duurzaamheid van de kamera is fantastisch - waar mijn eerdere compact kameras van Canon en Nikon het al gauw na een jaar, 2 jaar begaven, blijft deze fantastich werken terwijl hij al heel wat klappen en regen te verduren heeft gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anoniem 22-01-2014

Ik heb deze camera eind vorig jaar in een soort opruiming gekocht als opvolger van mijn TZ6.
Hierover was ik al zeer tevreden, maar vreemd genoeg is er een heel klein stofdeeltje op de sensor gekomen waardoor er met name bij lichte achtergrond zoals blauwe lucht een grijze vlek hierop te zien werd.
Na een vakantie moest ik dan met Photoshop aan de slag.
Deze TZ25 heeft meer handinstellingen, waar ik zeer blij mee ben, maar voor wie moeite heeft met soort instellingen, gewoon op iA zetten, dan moeten er goede foto's ontstaan, zeker buiten.
Binnen is een ander verhaal, bijvoorbeeld in een museum zonder flits gebruik ik minimaal ISO 800 om een redelijke sluitertijd te krijgen.
Voor mij is het dus een voortzetting van al een jaren met plezier foto's maken met deze Panasonic TZ.

jostrikske 21-01-2014

ik heb nadat ik deze side gelezen heb ook zo,n camera gekocht vorige week maar heb allen maar slechte foto,s ik zal hem wel niet goed hebben staan en ben een leek daarin hoe krijg ik dat voor elkaar groet jo

Reageer

rverhoog 11-08-2013
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

9,0
Deze camera gekocht als snapshot camera om altijd op zak te hebben. Vervangt een Canon Ixus 220 HS black.
Deze camera heeft een ontzettend goede scherpte, snelheid van scherpstellen en batterijduur. Tel daarbij op de kwalitatief goede Leica lens en je hebt een geweldige camera om mee te nemen op trips en reizen die weinig weegt en overal is te gebruiken. De automodus is perfect! Vooral in situatie's waarbij je normaal je witbalans moet instellen (bijv TL licht) kiest deze camera de juiste mode automatisch, gevolg een geslaagde foto! Het LCD screen is prima onder alle omstandigheden. Knoppen zijn solide en degelijk. Nadeel is dat de SD card onderin moet (stel je hebt hem op statief) waar het klepje wat gebrekkig aandoet.
Filmen gaat prima met goede kwaliteit in Full HD maar snel bewegen en lopen geven trillingen.
Kortom een goede camera met prima resultaten voor de moderne traveller en hobbyist!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart, zilver
Opties
PictBridge, histogram
Touchscreen
Nee
Lach detectie
Nee
GPS
Nee
Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma
Sluitertijd instelbaar
Ja