Panasonic LUMIX DMC-FZ50 zwart

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 38 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic LUMIX DMC-FZ50 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Peter69 18-09-2009
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

9,0
Deze camera is een alles kunner voor de gewone man/vrouw.Hij doet gewoon wat je wilt als je maar een beetje in de camera verdiept.
Voor ons kan hij nog lang de concurrentie aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim.w84 08-08-2009
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige camera. Nu ruim anderhalf jaar in mijn bezit. Toestel maakt haarscherpe, kleurechte foto's. Ik fotografeer wel alles met iso 100. Foto's zijn tot in de uiterste 4 hoeken scherp, wat ik op heel veel sample-foto's van de allernieuwste camera's mis. Handscherpstelling gaat met groot gemak en is zeer doeltreffend. Wilde een nieuwe camera aanschaffen met meer zoom, maar ben daar van terug gekomen, vanwege de onscherpte die ik vooral in de hoeken van veel samplefoto's waarnam. Zeer gemakkelijke, handzame en overzichtelijke bediening. Met een accu kun je bij wijze van spreken aan het fotograferen blijven, raakt maar heel langzaam leeg. Stevige solide body. Na verloop van tijd ga je de camera steeds beter kennen en toepassen. Camera blijft nog steeds een aanrader, ondanks de uiteraard drukke concurrentie met al zijn toeters en bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zwart
Opties
PictBridge, histogram
Lach detectie
Nee
Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma
Sluitertijd instelbaar
Ja
Diafragma instelbaar
Ja
Connectiviteit
externe flitser