Winkels

Central Bikes stelt zich aan u voor

Central Bikes is specialist in online verkoop van fietsen en accessoires. Door een unieke samenwerking met één van de grootste rijwielspeciaalzaken van Nederland beschikken wij over grote vakkennis én een voorraad van meer dan 2000 fietsen van uitsluitend topmerken! Alle fietsen worden door vakmensen afgemonteerd en met volledige fabrieksgarantie rijklaar bij u thuis afgeleverd. U kunt uw aankoop ook bij ons afhalen.

Winkel logo

Algemeen

Deze winkel

5.8

Gemiddelde winkel

4.5

Betaling

Deze winkel

6.3

Gemiddelde winkel

6.6

Levering

Deze winkel

5

Gemiddelde winkel

2.9

After Sales

Deze winkel

6.4

Gemiddelde winkel

4.9

Hieronder vind je algemene informatie over de winkel. Kieskeurig.nl let hierbij o.a. op hoe goed een winkel bereikbaar is voor consumenten en hoe veilig een winkel is. Als een winkel aangesloten is bij een bepaald keurmerk dan zegt dit bijvoorbeeld wat over hun betrouwbaarheid.

Adres Central Bikes:

Laagstraat 286a
5654 PP Eindhoven
Nederland
Website: www.centralbikes.nl
Telefoonnummer: 040-2518383 (normaal tarief)

Type winkel: fysieke winkel, online winkel

Bereikbaarheid Central Bikes:

Maandag - vrijdag: 9.00 - 16.00 uur. Woensdagavond: 19.00 - 21.00 uur. Zaterdag: 11.00 - 14.00 uur.

Ook te bereiken via:

  • Webcare

Winkelbeoordeling op je website
Code

Om de Kieskeurig.nl winkelbeoordeling op je site te plaatsen, kopieer en plak je bovenstaande code in de HTML van je website. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de beoordeling automatisch aangepast als deze op Kieskeurig.nl verandert. Voor beoordelingen van andere winkels kijk je bij de pagina op Kieskeurig.nl van de desbetreffende winkel. Door deze beoordeling op je site te plaatsen, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.