Panasonic DMP-BD80EG-K

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic DMP-BD80EG-K op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Han1234567 02-03-2012
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Panasonic DMP-BD80EG-K

Algemene score

7,0
Heb deze speler nu half jaar, als vervanger van oude DVD speler. Geluid en beeld is prima, hoewel het geluid waarschijnlijk beperkt wordt door mijn matige boxen. De menu's en bediening hiervan via afstandbediening zijn wel onoverzichtelijk (voor mij) en reageren vaak traag. Grootste teleurstelling was het afspelen van de Star Wars box. Zit de hele familie klaar, blijkt het een Amerikaanse versie te zijn, die niet afspeelt op de landcode van deze speler. Panasonic geeft ook geen mogelijkheid om dit even te wijzigen. Erg teleurstellend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaal1982 24-12-2009
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Panasonic DMP-BD80EG-K

Algemene score

9,0
Deze blu-ray speler gekocht ter vervanging van de PS3, als grootste reden omdat het veel minder stroom verbruikt, maar ook omwille van de geweldige beeldkwaliteit volgens recensisten.

Nu ik na zoveel maanden ter vergelijking nog eens een bluray in mijn ps3 gestoken heb, is het verschil wel schrijnend. de beeldkwaliteit en geluidskwaliteit is gewoon geweldig. Het enige waar ik last van heb zijn lip sync problemen, terwijl dit bij de PS3 niet het geval is. dit heb ik vooral bij films waarbij TrueHD geluid wordt afgespeeld. Met een receiver die lip sync ondersteunt, kan dit euvel echter opgelost worden.

Een nadeel vind ik wel dat de speler enorm traag is. Ik dacht dat dit mij niet zou storen, maar soms heb je nu eenmaal van die dagen dat je niet zo geduldig bent...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Partnumber
DMP-BD80EG-K, DMPBD80EG-K (zwart)
Introductie model
2009
Op Kieskeurig sinds
February 2009
Releasedatum
February 2009
Afmetingen (H x B x D)
5,5 x 43 x 24,9 cm
EAN
Kleuren
zwart