Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E.J.Kiel 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de wasmachine werkt perfect maar ik had wel verwacht dat hij het wasgoed wel droger zou maken met centrifugeren bij 1400 toeren de bediening is zeer goed te doen.

Pluspunten

  • bediening zeer goed
  • was eigenschappen zeer goed

Minpunten

  • de was had wel droger gemogen bij 1400 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en makkelijk bedienbaar display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De i-dos werkt heel makkelijk. Veel keuze uit diverse wasprogramma's, overzichtelijk en makkelijk bedienbaar display. Aanrader als je op zoek bent naar een nieuw apparaat. Milieu vriendelijk door het i-dos systeem.

Pluspunten

  • Overzichtelijk en helder display
  • Makkelijk bedienbaar
  • Vriendelijk voor het milieu door i-dos

Minpunten

  • Nog geen gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een genot. De wasmachine wast goed schoon. Bespaart wasmiddel en wasverzachter door het zelf toe te voegen dmv het dos systeem. Maakt weinig geluid ook tijdens centrifugeren. Eindelijk wassen als kids slapen!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Besparend wasmiddel / verzachter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermachine, makkelijk in omgang, zuinig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nier meer nadenken over hoeveel ik moet doseren, hij doet het perfect en helemaal zelf. Zelfs de buren zijn blij want zij merken niets meer als wij wassen want hij is super stil. Maar natuurlijk ook zeer belangrijk, de was is heerlijk schoon, kortom een aanrader voor iedereen en dat ook nog voor een zeer redelijke prijs.

Pluspunten

  • Dosering altijd perfect
  • Superstil
  • Zuinig in gebruik
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, lekker schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar trouwe dienst had mijn Bosch wasmachine het dan toch begeven. Geen twijfel dat het weer een Bosch moest worden. De wasmachines zien er nog steeds hetzelfde uit op het eerste gezicht maar als het display aan gaat zie je dat er toch wel iets is veranderd in de jaren. Het iDOS systeem vind ik geweldig. Je vult het apparaat met je eigen wasmiddel en daarna doseert de machine automatisch. Ook heel handig is dat de start uitgesteld kan worden, zo kun je voorkomen dat de was er te lang nat in blijft liggen. Hij is stil bovendien... hoop er weer 15 jaar mee vooruit te kunnen :-)

Pluspunten

  • iDOS
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mogelijkheid van uitgestelde start
  • Stil
  • 1400 toeren centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H van Mourik 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine! Hij is stil en doet het goed, je doet er een fles wasmiddel in en je hoeft nergens meer naar te kijken, ideaal!

Pluspunten

  • Stil
  • Automatische dosering
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Weeda 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling,robuust,krachtig,spannend'.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze Bosch een mooi product, qua uitvoering en gebruik. De verkoper in de winkel prees hem mij aan en ik geloofde zijn verhaal.De verwachting die ik had is uitgekomen.Nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn met een wasmachine.

Pluspunten

  • geruisloos
  • i-dos systeem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine/droger 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede producten !!!

Algemene score

8,0
Goede ervaring met voorgaande Bosch apparaten o.a wasmachine en droger ,gingen 14 jaar mee vandaar de keuze op deze nieuwe machines.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maria 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

chique uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een goede machine, ik gebruik deze nu een paar maanden, heel fijn dat de machine zelf de hoeveelheid wasmiddel inspuit, ik gebruikte hier eigenlijk altijd teveel van. Je kan dit ook met de wasverzachter doen, maar die gebruik ik niet. ook een heel duidelijk scherm waar je alles af kan lezen, kortom ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • zelfdenkende machine voor wasmiddel

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bouwman 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine WAT28695 en wasdroger WTU 87691

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aanschaf van beide producten van Bosch was voor ons niet moeilijk omdat je veel kwaliteit krijgt met de modernste techniek
en geeft uitstekende was- en droog resultaten, daarnaast is de bediening eenvoudig.

Pluspunten

  • modern apparaat
  • eenvoudige bediening
  • uitstekend eindresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke van Langen 21-11-2017
  • Product gekocht

Bosch wasmachiene

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer content met deze aankoop: Zeer eenvoudige bediening en handig display, maakt zeer weinig geluid en zuinig in gebruik.

Reageer

Nicole 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

touchscreen is geweldig

Algemene score

8,0
Onze nieuwe Bosch wasautomaat is geweldig. Hij is geruisloos en het touchscreen is zeer handig in gebruik. Daarnaast is het doseersysteem van wasmiddel en wasverzachter ook heerlijk. Nooit teveel of te weinig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Maikel 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed wasmachine, makkelijk te gebruiken

Algemene score

10,0
De wasmachine is makkelijk te installeren en zeer makkelijk te reinigen door het eigen reinigingssysteem. Daarnaast is het hebben van iDos ideaal. In een keer anderhalve fles wasmiddel en 2/3 wasverzachter en er niet meer naar om hoeven te kijken. Aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • iDos, automatische hoeveelheid wasmiddel
  • De wasmachine is erg stil

Minpunten

  • Donkere wasprogramma mag niet tot 8 kilo wasgoed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heiman 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede wasmachine met touchscreen, je hoort hem bijna niet, wasmiddel/verzachter kan je in 1 keer in aparte reservoirs vullen, verlichting in trommel is ook prettig. keuze uit veel graden, Duitse degelijkheid. Wij zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • stil
  • ook 30 graden
  • energiezuinig
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marjan 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met automatisch doseersysteem, je hoeft alleen het programma te kiezen en de wasmachine doet de rest!

Pluspunten

  • was ruikt heerlijk
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • uitgebreide handleiding gewild mbt tot programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, het is niet ingewikkeld, maar je moet even de tijd nemen om alle functies en de bediening te begrijpen. Daarna makkelijk in gebruik. De I-dos functie bevalt erg goed, de machine doseert zelf, scheelt weer in de kosten voor wasmiddel. Hiervoor ook Bosch gehad, beviel ook, daarom deze gekozen. Aanrader.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil
  • Machine kan zelf wasmiddel doseren

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wien 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, mooi front.. Duurzaamheid weten we niet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een geweldige machine. Voldoet zeer goed. Kan alle soorten wasjes goed regelen, zuinig met wasmiddel en toch super schoon. Na aankoop meteen alle soorten was gedraaid, was wel nodig na een 10 dagen overvolle was mand. Ik ben zeer tevreden.

Minpunten

  • Boekje niet duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mierop 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Algemene score

8,0
Na enig wikken en wegen toch gekozen voor de machine met het doseersysteem. En dat blijkt heel plezierig te werken.
Zo eenvoudig, je vult de machine met je was, kiest een passend programma en klaar is kees.

Pluspunten

  • het vulsysteem

Minpunten

  • moet wennen aan de lengte van de wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alske Jonker 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig, I-dos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product staat ons zeker aan, zeer energiezuinig, maakt weinig geluid en ideaal met het I-dos systeem en ook niet geheel onbelangrijk; een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel! Ik zou dit product zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Met ons huishouden is een 8 kg trommel ook echt een must. Bosch staat bij ons bekend als een degelijk en robuust merk, en bijkomend voordeel is de 10 jaar garantie op de motor, welke koolstofborstelloos is, waar wij ook graag vanaf wilde omdat we deze bij ons vorige model (Geen Bosch) meerdere malen hebben moeten laten vervangen.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • bedieningspaneel
  • grote trommel (8kg)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luimes 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine , prijs kwaliteit goed,top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het geld een zeer goede wasmachine met nieuwste snufjes en makkelijk te bedienen.
Haha , een kind kan de was doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews