Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 128 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FB 18-05-2018
  • Product gekocht

Mooie stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze Bosch wasmachine had het na 9 jaar begeven en na een beetje speuren zijn we op deze uitgekomen. We hebben inmiddels de eerste wasjes erop zitten en we zijn blij met resultaat. De wasmachine ziet er degelijk uit en de bediening is eenvoudig. Er zitten standaard veel wasprogramma's op waaronder een sport wasprogramma. Het automatisch doseersysteem is erg handig, eerst hadden we zoiets van dat hoeven we niet maar we zijn blij dat we het wel hebben gedaan. De bouwkwaliteit van de wasmachine is prima. Over de duurzaamheid kun je weinig zeggen want weet je pas na een lange tijd.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Automatisch doseersysteem
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teus Kampert 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk goed leesbaar scherm. voor iedereen te begrijpen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super machine rustig, wast goed schoon, makkelijk te bedienen, zuinig in gebruik,goed afleesbaar scherm, de was programma zijn duidelijk en correct .
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brenda 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ondanks vele keuzes toch overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een kwaliteitsmachine voor een mooie prijs die energiezuinig is en veel mogelijkheden bied. Heeft veel mogelijkheden en is toch makkelijk in gebruik. Zelfs een kind kan de was doen.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • stille machine

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geruisloos tegenover vorige machine. Fijne programma's en zelfs nog te personaliseren. Mooie schone was en lijkt wel met minder kreuk na de wasbeurt.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea Potgieter 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een erg fijne wasmachine met zeer veel mogelijkheden wat betreft programmakeuze.
Wat ik heel handig vind, want je hebt wel eens een halfvolle trommel omdat iets schoon moet, maar niet heel vies is bijv. en dan kun je het speed-programma instellen. De grote trommelinhoud is ook praktisch. De Touch-Display is duidelijk en eenvoudig te bedienen. Ook een uitgestelde programmastart is mogelijk.
Dan het intelligent doseersysteem (iDOS) : ideaal ! Nooit teveel wasmiddel of wasverzachter. En wil je toch een keer een ander wasmiddel gebruiken, bijv. voor wolwas of zwarte kleding , dan schakel je het gedeelte wasmiddel uit en doe je een bolletje bij in de trommel. Ik zeg : Prima keus !

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • i DOS systeem
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display en veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De wasmachine heeft een overvloed aan programma's, allemaal zeer gebruiksvriendelijk en het i-dos systeem is revolutionair te noemen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton en Anita Dorrestein 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hadden eerst een Zanussi maar die is op na 13 jaar wassen in een 5Kg. trommel.
Toen was ik nog alleen. Nu ik inmiddels getrouwd ben hebben we meer wasjes en daardoor was 5 Kg. te klein.
Nu een mooie Bosch serie 6 gekocht. We hebben al veel kunnen wassen met grotere inhoud 8Kg.
En stil dat hij is met centrifugeren, de droger staat er bovenop en blijft keurig op zijn plek staan.
Bij Zanussi waren we bang dat het eraf trilde wat een herrie maakte die wasmachine.
Nu durven we ook ons huis even te verlaten en voorheen niet. We zijn heel erg blij met deze nieuwe Bosch wasmachine.

Pluspunten

  • Is rustig met geluidsvermogen.
  • Makkelijk te bedienen.
  • zuinog met stroomverbruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Graaff 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

10,0
Tot op heden het is nog maar een paar dagen. Maar de machine is makkelijk te bedienen en zeer handig dat de machine de zeep hoeveelheid en wasverzachter doseert. Tot op heden zeer tevreden, geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • ws voordeliger met wasmiddel en wasverzachter
  • Maakt niet veel herrie
  • Eco programma wat dus ook voordeliger is
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Heijmans 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en geluidloos, dus geen herrie meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot op heden een perfect apparaat. Je hoort het apparaat niet als het aan staat. Op zich al geweldig.
Geen aqua stop meer nodig zit er een in. Was resultaten zijn goed. er kan meer in door een grotere trommel.
Het apparaat is gemakkelijk te bedienen .
Dus als hij een jaar of tien mee gaat is gezien de prijs het een perfect apparaat
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Provily 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAT28695NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is echt geweldig. Het heeft een ongelofelijk uitgebreide wasprogramma wat bijzonder eenvoudig is in te stellen. Bovendien is de machine uitgerust met diverse sensoren zodat tijdens het wasproces constant controleert of alles goed werkt. Zo wordt het gebruik van water, stroom en het zeepmiddel automatisch afgestemd op de hoeveelheid wasgoed, dus dat bespaart geld. Het trillen van de machine is in vergelijk met de vorige wasmachine buitengewoon laag. Het staat zo vast als een huis, dus van het zgn. wandelen van de machine is geen sprake. Wat het geluid betreft is het zeer stil in gebruik. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Uitgebreid wasprogramma
  • zuinig in gebruik
  • Zeer laag geluid tijdens het waspoces
  • Weinig trilling tijdens het wasproces
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • De wasmachine is niet goedkoop
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gebruiksgemak 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al vaatwasser 2e, wasdroger, nu ook weer voor Bosch gekozen. Probleemloze apparaten. Ook een super advies van de dealer. Dit gaf voor ons de doorslag

Pluspunten

  • Overzichtelijke functies
  • Gemakkelijke bediening en zuinige mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stuk techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je na 15 jaar een nieuwe wasmachine koopt sta je versteld van wat er nu allemaal kan en hoe perfect dit werkt en hoe goed hier over is nagedacht door Bosch

Pluspunten

  • stil en snel
  • mooi afgewerkt
  • zinvolle programma indeling
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robert 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top uitstraling

Algemene score

10,0
zeer energie besparende machine. ziet er top uit. bedieningsgemak is uitmuntend. geruisloze machine.

..
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig!

Algemene score

10,0
Een stille wasmachine die zelf wasmiddel doseert en daardoor zuinig is met wasmiddel en water. Energiezuinig en mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Zuinig met water
  • Zuinig met energie
  • Zuinig met wasmiddel
  • Erg stil in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamar 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine 28695NL

Algemene score

8,0
Bespaart wasmiddel door automatische doseersysteem, makkelijk in gebruik, maakt weinig tot geen lawaai. Je kunt snel en efficient wassen zonder veel stroom te gebruiken Kortom een machine die past in deze tijd voor duurzaam leven

Pluspunten

  • energie zuinig
  • stil
  • kostenbesparend in gebruik van wasmiddel
  • makkelijk te bedienen
  • 10 jaar garantie op de motor
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Langenberg 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke instellingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik vind het product erg goed werken het product is erg zuinig en stelt zelf het was programma in dus gemakkelijker kan het niet.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan zwanenburg 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een geweldige wasmachine.ik heb hem nu sinds zaterdagmiddag in huis en heb alles van vorige machine bijgehouden met was draaien en ja ik heb zaterdag al veel geld verdiend met wassen door minder water en stroom verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • display verzichtelijk
  • geeft seintje als klaar is
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtexemplaar

Algemene score

9,0
Ja dat is het in alle opzichten, een prachtexemplaar. Stil, zuinig in gebruik wat betreft water, elektriciteit en wasmiddel.
Tevens erg snel en erg stil. Gemakkelijk te bedienen en in feite niet te duur!

Pluspunten

  • Gemak
  • zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Zwanenburg 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, wasresultaat is uitstekend, centrifugeert goed. Had hem eerder moeten kopen. Nu al geld verdient t.o.v. de vorige Niet Miele machine.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Geluidsniveau
  • bedieningsgemak
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een super machine en wat een mooie uitstraling zeer strak aangezicht hij is erg handig in gebruikt zeer duidelijke beschrijving alles word stap voor stap goed en duidelijk uitgelegd.
Ben erg blij mee

Pluspunten

  • De ruime keuze progamma’s
  • Mooie uitstraling
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews