Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 114 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Linkels 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is enorm handig in te stellen door de eenvoudige display. Ook het feit dat hij weinig decibellen produceert is perfect aangezien onze dochter in de aangrenzende kamer slaapt.
De inhoud van 8 kg is ideaal voor ons gezin van 4.
Minpuntje is dat het idos systeem maar één zeepsoort doseert, de rest doe je nog handmatig. Het zou top zijn als je meerdere wasmiddelen via idos zou toe kunnen voegen, bijv. Voor bonte en zwarte was.

Pluspunten

  • Display
  • Veel verschillende instellingen
  • Eco programma op alle programma's
  • Laag geluidsniveau
  • 8kg trommel inhoud

Minpunten

  • Idos systeem kan maar 1 zeepsoort doseren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Algemene score

8,0
Is een stille wasmachine met een eenvoudige bediening en energie zuinig
De machine trilt nauwelijks bij het centrifugeren op hoge toeren
Er zitten diverse veiligheden op die als het mis mocht gaan , erger voorkomen

Pluspunten

  • Enegie zuinig
  • Stil
  • makkelijk te bedienen
  • Ruime trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G.Jennekens 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het oude was 21 jaar oud , we zijn beide over 75 jaar en vinden de programma display van groot belang instellen gaat gemakkelijker. met de prijs en serves zijn we dik tevreden. hopen ook hier een hele tijd plezier van te hebben.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Ben er tot vandaag geen tegen gekomen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bloem 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk wasmachine en grote voorlader

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nog maar een paar dagen. Ik heb wel even moeten wennen aan de digitale bediening. Het is erg gemakkelijk dat de dosering automatisch is ingesteld voor de wasmiddel en wasverzachter en dit kan je ook uitschakelen en bij voorbeeld voor de donkere was dit zelf doseren. Het is een stille wasmachine en staat stevig op de grond. Ik woon in een flat 2 hoog dus geen geluidsoverlast voor mij en de buren.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • stille wasmachine
  • automatische dosering
  • zuinig in gebruik met wasmiddel en wasverzachter

Minpunten

  • wasprogramma katoen eco duurt 3:33 normaal 2:20
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, gebruiksvriendelijke machine. Werkt bijna geruisloos!! Voldoende bedieningsmogelijkheden naast de standaardprogramma's. De iDOS werkt perfect.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Mogelijkheden
  • iDOS
  • Wasresultaat heel goed!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit is een top wasmachine. hij is stil (vergeleken met mijn vorige whirpool, die stuiterde alle kanten op in de keuken). veel keuzemogelijkheden. geen wasmiddel meer toevoegen en je kan het water- en energieverbruik zien per programma. kortom: het is weer een plezier om een was te draaien.

Pluspunten

  • veel programmakeuze
  • instellen van energie en water
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FB 18-05-2018
  • Product gekocht

Mooie stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze Bosch wasmachine had het na 9 jaar begeven en na een beetje speuren zijn we op deze uitgekomen. We hebben inmiddels de eerste wasjes erop zitten en we zijn blij met resultaat. De wasmachine ziet er degelijk uit en de bediening is eenvoudig. Er zitten standaard veel wasprogramma's op waaronder een sport wasprogramma. Het automatisch doseersysteem is erg handig, eerst hadden we zoiets van dat hoeven we niet maar we zijn blij dat we het wel hebben gedaan. De bouwkwaliteit van de wasmachine is prima. Over de duurzaamheid kun je weinig zeggen want weet je pas na een lange tijd.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Automatisch doseersysteem
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teus Kampert 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk goed leesbaar scherm. voor iedereen te begrijpen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super machine rustig, wast goed schoon, makkelijk te bedienen, zuinig in gebruik,goed afleesbaar scherm, de was programma zijn duidelijk en correct .
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brenda 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ondanks vele keuzes toch overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een kwaliteitsmachine voor een mooie prijs die energiezuinig is en veel mogelijkheden bied. Heeft veel mogelijkheden en is toch makkelijk in gebruik. Zelfs een kind kan de was doen.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • stille machine

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geruisloos tegenover vorige machine. Fijne programma's en zelfs nog te personaliseren. Mooie schone was en lijkt wel met minder kreuk na de wasbeurt.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea Potgieter 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een erg fijne wasmachine met zeer veel mogelijkheden wat betreft programmakeuze.
Wat ik heel handig vind, want je hebt wel eens een halfvolle trommel omdat iets schoon moet, maar niet heel vies is bijv. en dan kun je het speed-programma instellen. De grote trommelinhoud is ook praktisch. De Touch-Display is duidelijk en eenvoudig te bedienen. Ook een uitgestelde programmastart is mogelijk.
Dan het intelligent doseersysteem (iDOS) : ideaal ! Nooit teveel wasmiddel of wasverzachter. En wil je toch een keer een ander wasmiddel gebruiken, bijv. voor wolwas of zwarte kleding , dan schakel je het gedeelte wasmiddel uit en doe je een bolletje bij in de trommel. Ik zeg : Prima keus !

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • i DOS systeem
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display en veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De wasmachine heeft een overvloed aan programma's, allemaal zeer gebruiksvriendelijk en het i-dos systeem is revolutionair te noemen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton en Anita Dorrestein 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hadden eerst een Zanussi maar die is op na 13 jaar wassen in een 5Kg. trommel.
Toen was ik nog alleen. Nu ik inmiddels getrouwd ben hebben we meer wasjes en daardoor was 5 Kg. te klein.
Nu een mooie Bosch serie 6 gekocht. We hebben al veel kunnen wassen met grotere inhoud 8Kg.
En stil dat hij is met centrifugeren, de droger staat er bovenop en blijft keurig op zijn plek staan.
Bij Zanussi waren we bang dat het eraf trilde wat een herrie maakte die wasmachine.
Nu durven we ook ons huis even te verlaten en voorheen niet. We zijn heel erg blij met deze nieuwe Bosch wasmachine.

Pluspunten

  • Is rustig met geluidsvermogen.
  • Makkelijk te bedienen.
  • zuinog met stroomverbruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Graaff 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

10,0
Tot op heden het is nog maar een paar dagen. Maar de machine is makkelijk te bedienen en zeer handig dat de machine de zeep hoeveelheid en wasverzachter doseert. Tot op heden zeer tevreden, geen spijt van de aankoop.

Pluspunten

  • ws voordeliger met wasmiddel en wasverzachter
  • Maakt niet veel herrie
  • Eco programma wat dus ook voordeliger is
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Heijmans 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en geluidloos, dus geen herrie meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot op heden een perfect apparaat. Je hoort het apparaat niet als het aan staat. Op zich al geweldig.
Geen aqua stop meer nodig zit er een in. Was resultaten zijn goed. er kan meer in door een grotere trommel.
Het apparaat is gemakkelijk te bedienen .
Dus als hij een jaar of tien mee gaat is gezien de prijs het een perfect apparaat
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Provily 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch WAT28695NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is echt geweldig. Het heeft een ongelofelijk uitgebreide wasprogramma wat bijzonder eenvoudig is in te stellen. Bovendien is de machine uitgerust met diverse sensoren zodat tijdens het wasproces constant controleert of alles goed werkt. Zo wordt het gebruik van water, stroom en het zeepmiddel automatisch afgestemd op de hoeveelheid wasgoed, dus dat bespaart geld. Het trillen van de machine is in vergelijk met de vorige wasmachine buitengewoon laag. Het staat zo vast als een huis, dus van het zgn. wandelen van de machine is geen sprake. Wat het geluid betreft is het zeer stil in gebruik. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Uitgebreid wasprogramma
  • zuinig in gebruik
  • Zeer laag geluid tijdens het waspoces
  • Weinig trilling tijdens het wasproces
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • De wasmachine is niet goedkoop
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gebruiksgemak 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al vaatwasser 2e, wasdroger, nu ook weer voor Bosch gekozen. Probleemloze apparaten. Ook een super advies van de dealer. Dit gaf voor ons de doorslag

Pluspunten

  • Overzichtelijke functies
  • Gemakkelijke bediening en zuinige mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stuk techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je na 15 jaar een nieuwe wasmachine koopt sta je versteld van wat er nu allemaal kan en hoe perfect dit werkt en hoe goed hier over is nagedacht door Bosch

Pluspunten

  • stil en snel
  • mooi afgewerkt
  • zinvolle programma indeling
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robert 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top uitstraling

Algemene score

10,0
zeer energie besparende machine. ziet er top uit. bedieningsgemak is uitmuntend. geruisloze machine.

..
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig!

Algemene score

10,0
Een stille wasmachine die zelf wasmiddel doseert en daardoor zuinig is met wasmiddel en water. Energiezuinig en mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Zuinig met water
  • Zuinig met energie
  • Zuinig met wasmiddel
  • Erg stil in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews