Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 136 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is zeer gemakkelijk te bedienen. Het grote display en touchscreen helpt ook oudere gebruikers in het simpel bedienen van de wasmachine.

Pluspunten

  • Heldere display
  • Stand.programma's die simpel aan te passen zijn.
  • Geluidsarm

Minpunten

  • nog niet gevonden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Drie 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede betrouwbare apparatuur met lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede betrouwbare apparatuur met lange levensduur, daarom ook in dit huis weer alle apparatuur van Bosch !

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • kan ook duurzaam met kleine wasjes omgaan

Minpunten

  • niet bekend
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top machine 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De was is zacht, fris en goed schoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben hem sinds vandaag in gebruik en het doseersysteem is een uitkomst, de was is lekker zacht en ruikt lekker fris en is goed schoon. Mijn zoon had een spijkerbroek met allemaal groene grasvlakten op zijn knieën, alle vlekken zijn eruit. Top machine, lekker stil en alles zit erop en eraan wat je eigenlijk nodig hebt.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Was erg goed.
  • Doseersysteem
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Visser 24-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine met goede recensies. Werkt fijn. Makkelijk in te stellen. Veel keuze in programma’s.
De verlichting aan binnenzijde is een mooi pluspunt.

Pluspunten

  • Verlichting in trommel
  • Zelf wasmiddel toevoeging

Minpunten

  • Maar 1 voorkeurskeuze voor programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, die makkelijk te bedienen is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat, voldoende mogelijkheden, makkelijke bediening, grote vulopening en de machine is erg stil.

Pluspunten

  • bediening
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Top machine 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De was is zacht, fris en goed schoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben hem sinds vandaag in gebruik en het doseersysteem is een uitkomst, de was is lekker zacht en ruikt lekker fris en is goed schoon. Mijn zoon had een spijkerbroek met allemaal groene grasvlakten op zijn knieën, alle vlekken zijn eruit. Top machine, lekker stil en alles zit erop en eraan wat je eigenlijk nodig hebt.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Was erg goed.
  • Doseersysteem
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bennie snoeks 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geruisloos geweldich met tv kijken

Algemene score

10,0
aan bevolen door kennis het klop hij is ruis loos snel gelevert binnen een paar uur goed aangesloten binnen 10 minuten
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige was ook een Bosch nooit problemen mee gehad daarom nu ook een Bosch.Was goed weinig geluid makend gewoon goede machine oude was ongeveer 18 jaar oud.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krifa 19-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superslimme wasmachine, modern en eenvoudig in gebruik. Heel erg blij mee!
Dus een kind kan de was doen!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine type wat28695nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch is altijd al een vertrouwd en kwalitatief uitstekend merk. Daarom ook wederom voor een Bosch wasmaschine type wat28695nl gekozen. temeer om de duurzame energie zuinigheid van Bosch.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en vriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch wasmachine met mooie display en fijne werking. Met eigen doseersysteem wat ook erg fijn is. Wasmachine heeft heel veel wasprogramma's met veel keuzemogelijkheden voor eigen wasprogramma. Wasmachine ziet er ook erg mooi uit.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ivo 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel erg fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke en een ruime keuze aan wasprogramma's. Tevens is het een erg stille machine!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Stil
  • Prijs - Kwaliteit
  • Grote deuropening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijn Apparaat 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de bosch is een hele fijne en stille wasmachine. de programma's zijn snel, waardoor je minder lang hoest te wachten op je was
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harleman 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker handig en aardig stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs voor deze wasmachine en lekker handig met i dos
Hij is erg stil ook super.
En is ook erg handig voor een man
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward Hoop 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzicht, gemak en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jaren lang een AGE gehad met veel plezier. Door een goed advies van "Ronco" ben ik overgegaan naar de Bosch of is serie 6. En zeker geen spijt van. Hij onthoud het laatste programma, doceert de juiste hoeveel zeep naar gelang het gewicht. Kan snel en zelf nog sneller, kortom een topper.

Pluspunten

  • Onthoud het laatst gekozen programma
  • Stil
  • Machine klaar "geen minuut wachten" deurtje open.
  • Doceert zeep naar gelang het gewicht van de was
  • Tijd wordt ook aangepast naar gelang het gewicht

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van der kaap 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt zoals verwacht,zeer stil en wast heel schoon de dosering gaat automatisch en nooit te veel wasmiddel ,en wil je zelf doseren dan kan dat heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • super stille machine
  • wast schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

EB 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed maar waarom een touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima wasmachine natuurlijk. Alles goed schoon en kan genoeg in. Alleen snap ik niet waarom er een touchscreen op moet zitten compleet met veel te veel piepjes. Dan is de wasmachine tijdens het draaien stil, zijn het de piepjes die meer kabaal maken. Het touchscreen is erg gevoelig dus als je per ongeluk ertegen aan leunt of langs komt is het programma aangepast..

Pluspunten

  • Stil tijdens draaien
  • Kan veel in trommel

Minpunten

  • Teveel piepjes
  • Touch screen te gevoelig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpel in gebruik en stil, gekozen voor Bosch altijd goede ervaringen mee. Goede prijs kwaliteitserhouding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henry en Tamara Brouwers 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slimme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vele irritaties en frustraties met het oude apparaat moesten wij er toch aan geloven om een nieuwe wasmachine te kopen. Nu hebben we t apparaat even in gebruik en zouden niet anders meer willen. Wat een slim en werkbaar apparaat.

Pluspunten

  • I dos (dosering wasmiddel en wasverzachter)
  • Speed programma

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cas 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, gemak van automatisch doseren. Al sinds jaar en dag Bosch fan vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding,

Pluspunten

  • Eenvoudige bedieining
  • mooi design
  • Vertrouwde kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews