Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 235 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28695NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan zwanenburg 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
het is een geweldige wasmachine.ik heb hem nu sinds zaterdagmiddag in huis en heb alles van vorige machine bijgehouden met was draaien en ja ik heb zaterdag al veel geld verdiend met wassen door minder water en stroom verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • display verzichtelijk
  • geeft seintje als klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cle 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Zit alles op wat je nodig hebt en is heel stil. De machine is erg gebruiksvriendelijk als je hem een paar keer hebt gebruikt door zijn tiptoetsen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • was wordt goed schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 03-10-2019

Valt tegen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

4,0
Het Eco programma duurt lang en verbruikt weinig water, maar vooral donkere en gemengde was ruikt muf als het er uit komt. Zelfs bij maximale I-dos, dus ik doseer weer met de hand. Je moet overigens maar net de knipperende lampjes zien als het wasmiddel op is. Kan zomaar ineens gebeuren. De programma’s met lichte belading zijn snel en leuk voor kleine wasjes, maar gebruiken veel meer water. De trommel gaat enorm stinken als ik twee dagen niet was en hem dicht laat. M’n oude centrifugeerde beter. Al die programma’s heb ik niet nodig. Heb via het touchscreen bij een toevallige aanraking hem al een paar keer op pauze gezet. Dat schermpje is wel heel gevoelig. De gebruiksaanwijzing is erg ingewikkeld en uitgebreid met al die lampjes en mogelijkheden. Er wordt vooral gesuggereerd dat het apparaat alles kan meten en wegen, maar dat is in waterverbruik en tijdsduur niet te zien. Alles duurt even lang. Erg fancy, maar voor mij is warm, koud en veel, weinig en bont, wit wel genoeg onderscheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BOSCH WAT28695NL 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Helaas was mijn wasmachine na 8 jaar overleden. Ik baalde enorm omdat het mij weer geld ging kosten.
Maar zonder een wasmachine kun je eigenlijk niet meer, dus op naar de winkel, het Wasmachinehuis in Delft.
Daar heb ik een Bosch WAT28695NL gekocht.
En nu ben ik eigenlijk wel blij dat ik een nieuwe wasmachine moest kopen.
Het is echt een fijne machine! Handig gebruikerspaneel, genoeg keuze qua wasprogramma's.
Wat ook zo ideaal is dat het een DOS systeem heeft, zo heb je altijd een schone was zonder dat je teveel wasmiddelen gebruikt.
Kortom, ik ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klok 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedienings vriendelijk mooi uitelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen omdat Bosch een betrouw baar product is.ik heb namelijk ook gereedschap van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teus Kampert 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk goed leesbaar scherm. voor iedereen te begrijpen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Super machine rustig, wast goed schoon, makkelijk te bedienen, zuinig in gebruik,goed afleesbaar scherm, de was programma zijn duidelijk en correct .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GeA 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel te bedienen, weinig geluid,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een mooie grote trommel met grote deur, zuinig en weinig lawaai. Ook met mijn beperkingen zijn de tiptoetsen makkelijk te gebruiken.
Was komt er schoon uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wat een Bosch! 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte machine.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Zuinig in verbruik van water en wasmiddel. Geluidsarm en gebruiksvriendelijk. Wij geven een 10. Het apparaat is een openbaring.

Pluspunten

  • zuinig in verbruik van water
  • zelfdoserend gebruik van wasmiddel
  • geluidsarm
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KIND KAN DE WAS DOEN

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Eerst was ik wat huiverig, zoveel nieuwe programma's en wasmiddel voor meerdere beurten tegelijk erin. Maar wat is hij eenvoudig in gebruik! Wasmiddel verdeelt zich zelf over meerdere wasbeurten, waardoor zuiniger en beter voor het milieu. Ook het water past zich op de hoeveelheid was aan. Hij denkt mee en is handig in gebruik.

Pluspunten

  • programma keuzes
  • wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch serie 6 I-DOS exclusive wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de wasmachine, fijne programma's en het doseersysteem zeer makkelijk in gebruik! Mooie vormgeving.

Pluspunten

  • gebruik
  • zuinig
  • wast goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBHB 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Mooi afgewerkt, eigen dosering van wasmiddel werkt fijn, lichtje in de trommel, vertrouwde keuzes komen mooi vormgegeven terug in touchscreen

Pluspunten

  • inhoud
  • stil
  • dosering wasmiddel

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Een zeer mooie wasmachine, makkelijk te bedienen en een duidelijk display. Automatische dosering van wasmiddel is superhandig.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • automatische dosering wasmiddel
  • ruime trommel met verlichting
  • stil
  • programma's zijn aan te passen aan eigen wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Super zuinige wasmachine, met veel extra's. Wat ook handig is, is dat je in 1x keer 1,5 liter wasmiddel kan toedienen, de wasmachine bepaalt zelf hoeveel er nodig is, voor speciale wasjes heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een bol of poeder.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Prijs
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adri 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Intelligent doseersysteem bepaalt automatisch de benodigde hoeveel wasmiddel en water voor iedere belading. Energiezuinig dus. Maakt weinig geluid en met 8 kg groot genoeg voor onze gordijnen en dekbek.

Pluspunten

  • energiezuindig
  • weinig geluid
  • capaciteit 8 kg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dutch Washing Women 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine en warmtepomp droger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Prima betrouwbare producten. Hebben meerdere Bosch producten in huis tot grote tevredenheid. Wordt met volledige service en uitleg geleverd (compliment voor leverancier) en is zeer gebruikersvriendelijk en effectief in uitvoering naar uitstekend resultaat.

Pluspunten

  • Prima display bediening fucnties
  • Zeer geluidsarm in werking

Minpunten

  • E-nummer en FD nummer ook op de factuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josien 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine met vele opties en zeer stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Wasmachine met veel opties waaronder I-dos (doseert wasmiddel en wasverzachter naar gelang), je vult het reservoir en de machine doet de rest. Functie kan je ook uitzetten, je kan 1 soort wasmiddel vullen en kan je een andere dus handmatig via zeepbakje gebruiken wanneer je I-dos uitschakelt. Uitstel kan per 30 minuten, trommelverlichting, kort programma, display duidelijk en gemakkelijk te bedienen. Zeer stil, ook met centrifugeren. Ik ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • I-dos. Functie kan je ook uitzetten indien nodig
  • Uitstel kan per 30 minuten,
  • Trommelverlichting
  • Zeer stil, ook met centrifugeren
  • Duidelijke display, makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Steenbergen 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine met een goed was resultaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Stille machine met een goed was resultaat. I-Dos dosering is ideaal. Zeer zuinige machine. Fijn touchscreen met veel wasprogramma's. Geen startuitstel, maar dat is voor ons geen probleem.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Dosering wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, moderne wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Fantastische wasmachine, een kind kan de was doen met het I DOS doseersysteem!
De was wordt ook goed schoon en ruikt heerlijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Met een groot gezin worden hier heel wat wasjes gedraaid en is dit een ideale wasmachine! Deze wasmachine heeft veel programma mogelijkheden, door de i-DOS functie vanzelf de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, ideaal!

Pluspunten

  • I-DOS systeem
  • Deur en vul lade gaan soepel open
  • Ruime programma keuze
  • Verlichting in de trommel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews