Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Beste deals -13% Laagste prijs ooit!

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 337 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28695NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk te bedienen en stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
na een fijn advies van De Smid in Haren maakt deze Bosch zich meer dan waard.
alle opties en bediening via display.
machine is zeer stil, de was komt er schoner uit dan gewent van onze oude Bosch.
minder kreuken in de wasgoed

Pluspunten

  • stil
  • fijne bediening via display
  • bijna kreukvrije was

Minpunten

  • wordt nog niet automatisch ingeladen
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jan zwanenburg 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
het is een geweldige wasmachine.ik heb hem nu sinds zaterdagmiddag in huis en heb alles van vorige machine bijgehouden met was draaien en ja ik heb zaterdag al veel geld verdiend met wassen door minder water en stroom verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • display verzichtelijk
  • geeft seintje als klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BenZWa 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LEVERING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

7,0
Goede wasmachine denk eraan de transportbeveiliging te verwijderen als u zelf installeert dit werd bij ons bij levering niet verteld en staat bij het instructieboekje niet op een logische plek wel op internet. Dan gaat de machine gekke dingen doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cle 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Zit alles op wat je nodig hebt en is heel stil. De machine is erg gebruiksvriendelijk als je hem een paar keer hebt gebruikt door zijn tiptoetsen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • was wordt goed schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BOSCH WAT28695NL 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Helaas was mijn wasmachine na 8 jaar overleden. Ik baalde enorm omdat het mij weer geld ging kosten.
Maar zonder een wasmachine kun je eigenlijk niet meer, dus op naar de winkel, het Wasmachinehuis in Delft.
Daar heb ik een Bosch WAT28695NL gekocht.
En nu ben ik eigenlijk wel blij dat ik een nieuwe wasmachine moest kopen.
Het is echt een fijne machine! Handig gebruikerspaneel, genoeg keuze qua wasprogramma's.
Wat ook zo ideaal is dat het een DOS systeem heeft, zo heb je altijd een schone was zonder dat je teveel wasmiddelen gebruikt.
Kortom, ik ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klok 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedienings vriendelijk mooi uitelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen omdat Bosch een betrouw baar product is.ik heb namelijk ook gereedschap van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teus Kampert 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk goed leesbaar scherm. voor iedereen te begrijpen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Super machine rustig, wast goed schoon, makkelijk te bedienen, zuinig in gebruik,goed afleesbaar scherm, de was programma zijn duidelijk en correct .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Derk Jan 18-04-2021

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds kort een nieuwe wasmachine gekocht. Voor ons tweepersoonshuishouden is dit een geweldige machine. Regelt alles zelf, geen omkijken naar.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 08-04-2021

Fijne multifunctionele wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine die veel praktische toepassingen heeft. Zeker met de iDOS gaat een hoop vanzelf. Supermachine met een mooi wasresultaat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan-Wim 13-03-2021

Zeer goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb deze machine nu ongeveer een jaar.
Voordelen. Erg stil, idos systeem werkt prima, nooit teveel wasmiddel. Je kunt ook makkelijk bij bepaalde programma's een ander wasmiddel gebruiken. Er zit namelijk ook nog een gewoon zeepbakje in de machine.
Voldoende programma's en mogelijkheden om flexibel in te stellen.
De machine maakt inzichtelijk, op het display, hoeveel water en energie een bepaald programma gebruikt.
Het display ziet er op het eerste gezicht erg ingewikkeld uit, maar is erg gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerrit 25-11-2020

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] wast goed schoon erg zuinig in gebruik. Idos super systeem.
Was is goed droog na centrufigeren
Bediening erg makkelijk en overzichtelijk

Min punt maakt bijgeluiden met wassen en met centrufigeren
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Prima jammer geen weegfun 19-11-2020

Prima maar mis automatisch gewicht weergave

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Bevalt prima maar ik mis wel een gewicht weergave. Die had ik op mijn vorige apparaat wel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Greece 07-11-2020

Zuinig wassen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Prima en makkelijk wasmiddel dosering, wast schoon, handige programma s en met name ff snel was doen (kort programma)Verder heel geluidsarm
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wgstes 01-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Enkele maanden ingebruik en nog steeds heel tevreden over deze machine..........................................................

Pluspunten

  • I-Dos dosering wasmiddel
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 10-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
De vorige heeft het 11 jaar volgehouden. Deze is al weer een stuk luxer met nog meer mogelijkheden. Wast perfect schoon en is zeer stil. Heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Was perfect schoon

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr.O 08-09-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine met een grote trommelinhoud. Duidelijke programma's, wast de was mooi schoon!!! Idos systeem werkt fantastisch. Min puntje maar puur vanuit luxe dat er 1 soort wasmiddel in kan bij de Idos en het afstellen van de hoeveelheid wasmiddel niet zo duidelijk beschreven. Het is niet duidelijk bij welke druppel de hoeveelheid opgegeven wasmiddel hoort. Zoals gezegd een luxe ding, machine werkt fantastisch.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JW 11-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Heb deze machine nu een klein halfjaar.
Altijd een Bosch gehad. Prima was resultaat. I-DOS werkt goed en is een uitkomst. Makkelijk in gebruik. Veel wasprogramma's, die ik niet allemaal nodig heb. Duidelijk diplay.
Het is een stille machine, je hoort hem nauwelijks.

Pluspunten

  • I-Dos
  • Handig display

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wgstes 11-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Onze beste keus, voldoet op alle punten A++++

Pluspunten

  • I-Dos dosering wasmiddel
  • waterslot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Wim 20-06-2020

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het idossysteem is een uitkomst. nooit meer teveel of teweinig wasmiddel. Is er stil. Voldoende programma's. Maakt je bewust van watergebruik en energie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews