Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 110 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige was ook een Bosch nooit problemen mee gehad daarom nu ook een Bosch.Was goed weinig geluid makend gewoon goede machine oude was ongeveer 18 jaar oud.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krifa 19-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superslimme wasmachine, modern en eenvoudig in gebruik. Heel erg blij mee!
Dus een kind kan de was doen!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine type wat28695nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch is altijd al een vertrouwd en kwalitatief uitstekend merk. Daarom ook wederom voor een Bosch wasmaschine type wat28695nl gekozen. temeer om de duurzame energie zuinigheid van Bosch.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm en vriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch wasmachine met mooie display en fijne werking. Met eigen doseersysteem wat ook erg fijn is. Wasmachine heeft heel veel wasprogramma's met veel keuzemogelijkheden voor eigen wasprogramma. Wasmachine ziet er ook erg mooi uit.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ivo 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel erg fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke en een ruime keuze aan wasprogramma's. Tevens is het een erg stille machine!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Stil
  • Prijs - Kwaliteit
  • Grote deuropening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijn Apparaat 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de bosch is een hele fijne en stille wasmachine. de programma's zijn snel, waardoor je minder lang hoest te wachten op je was
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harleman 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker handig en aardig stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs voor deze wasmachine en lekker handig met i dos
Hij is erg stil ook super.
En is ook erg handig voor een man
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward Hoop 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzicht, gemak en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jaren lang een AGE gehad met veel plezier. Door een goed advies van "Ronco" ben ik overgegaan naar de Bosch of is serie 6. En zeker geen spijt van. Hij onthoud het laatste programma, doceert de juiste hoeveel zeep naar gelang het gewicht. Kan snel en zelf nog sneller, kortom een topper.

Pluspunten

  • Onthoud het laatst gekozen programma
  • Stil
  • Machine klaar "geen minuut wachten" deurtje open.
  • Doceert zeep naar gelang het gewicht van de was
  • Tijd wordt ook aangepast naar gelang het gewicht

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van der kaap 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt zoals verwacht,zeer stil en wast heel schoon de dosering gaat automatisch en nooit te veel wasmiddel ,en wil je zelf doseren dan kan dat heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • super stille machine
  • wast schoon
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

EB 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed maar waarom een touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima wasmachine natuurlijk. Alles goed schoon en kan genoeg in. Alleen snap ik niet waarom er een touchscreen op moet zitten compleet met veel te veel piepjes. Dan is de wasmachine tijdens het draaien stil, zijn het de piepjes die meer kabaal maken. Het touchscreen is erg gevoelig dus als je per ongeluk ertegen aan leunt of langs komt is het programma aangepast..

Pluspunten

  • Stil tijdens draaien
  • Kan veel in trommel

Minpunten

  • Teveel piepjes
  • Touch screen te gevoelig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpel in gebruik en stil, gekozen voor Bosch altijd goede ervaringen mee. Goede prijs kwaliteitserhouding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henry en Tamara Brouwers 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slimme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vele irritaties en frustraties met het oude apparaat moesten wij er toch aan geloven om een nieuwe wasmachine te kopen. Nu hebben we t apparaat even in gebruik en zouden niet anders meer willen. Wat een slim en werkbaar apparaat.

Pluspunten

  • I dos (dosering wasmiddel en wasverzachter)
  • Speed programma

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cas 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, gemak van automatisch doseren. Al sinds jaar en dag Bosch fan vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding,

Pluspunten

  • Eenvoudige bedieining
  • mooi design
  • Vertrouwde kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Cornelis Akerboom 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam wassen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De keuze voor Bosch was met behulp van de Expert dealer snel gemaakt. Nu gaan we duurzaam wassen met een prachtig design apparaat. Het i-doss programma en het triple A label geven een goed gevoel. Dat we nu een wasmachine hebben met eco-silencedrive is voor ons ook een doorslaggevend element. We gaan ervoor.

Pluspunten

  • design
  • i-doss
  • energiezuinig
  • eco silence
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdR 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het kost even de tijd om gewend te raken aan het wasmachine. Maar dan is het perfect!
Vooral het geluidsniveau en de automatische doseerfunctie doen het hem.
Fijn zijn ook de speciale programma's.

Pluspunten

  • automatische doseerfunctie
  • geluidsniveau
  • speciale wasprogramma's

Minpunten

  • ingewikkeld om gewend aan te raken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Linkels 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is enorm handig in te stellen door de eenvoudige display. Ook het feit dat hij weinig decibellen produceert is perfect aangezien onze dochter in de aangrenzende kamer slaapt.
De inhoud van 8 kg is ideaal voor ons gezin van 4.
Minpuntje is dat het idos systeem maar één zeepsoort doseert, de rest doe je nog handmatig. Het zou top zijn als je meerdere wasmiddelen via idos zou toe kunnen voegen, bijv. Voor bonte en zwarte was.

Pluspunten

  • Display
  • Veel verschillende instellingen
  • Eco programma op alle programma's
  • Laag geluidsniveau
  • 8kg trommel inhoud

Minpunten

  • Idos systeem kan maar 1 zeepsoort doseren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Algemene score

8,0
Is een stille wasmachine met een eenvoudige bediening en energie zuinig
De machine trilt nauwelijks bij het centrifugeren op hoge toeren
Er zitten diverse veiligheden op die als het mis mocht gaan , erger voorkomen

Pluspunten

  • Enegie zuinig
  • Stil
  • makkelijk te bedienen
  • Ruime trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G.Jennekens 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het oude was 21 jaar oud , we zijn beide over 75 jaar en vinden de programma display van groot belang instellen gaat gemakkelijker. met de prijs en serves zijn we dik tevreden. hopen ook hier een hele tijd plezier van te hebben.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Ben er tot vandaag geen tegen gekomen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bloem 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk wasmachine en grote voorlader

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nog maar een paar dagen. Ik heb wel even moeten wennen aan de digitale bediening. Het is erg gemakkelijk dat de dosering automatisch is ingesteld voor de wasmiddel en wasverzachter en dit kan je ook uitschakelen en bij voorbeeld voor de donkere was dit zelf doseren. Het is een stille wasmachine en staat stevig op de grond. Ik woon in een flat 2 hoog dus geen geluidsoverlast voor mij en de buren.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • stille wasmachine
  • automatische dosering
  • zuinig in gebruik met wasmiddel en wasverzachter

Minpunten

  • wasprogramma katoen eco duurt 3:33 normaal 2:20
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews