Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 334 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28695NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan zwanenburg 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
het is een geweldige wasmachine.ik heb hem nu sinds zaterdagmiddag in huis en heb alles van vorige machine bijgehouden met was draaien en ja ik heb zaterdag al veel geld verdiend met wassen door minder water en stroom verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • display verzichtelijk
  • geeft seintje als klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk te bedienen en stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
na een fijn advies van De Smid in Haren maakt deze Bosch zich meer dan waard.
alle opties en bediening via display.
machine is zeer stil, de was komt er schoner uit dan gewent van onze oude Bosch.
minder kreuken in de wasgoed

Pluspunten

  • stil
  • fijne bediening via display
  • bijna kreukvrije was

Minpunten

  • wordt nog niet automatisch ingeladen
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BenZWa 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LEVERING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

7,0
Goede wasmachine denk eraan de transportbeveiliging te verwijderen als u zelf installeert dit werd bij ons bij levering niet verteld en staat bij het instructieboekje niet op een logische plek wel op internet. Dan gaat de machine gekke dingen doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cle 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Zit alles op wat je nodig hebt en is heel stil. De machine is erg gebruiksvriendelijk als je hem een paar keer hebt gebruikt door zijn tiptoetsen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • was wordt goed schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 03-10-2019

Valt tegen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

4,0
Het Eco programma duurt lang en verbruikt weinig water, maar vooral donkere en gemengde was ruikt muf als het er uit komt. Zelfs bij maximale I-dos, dus ik doseer weer met de hand. Je moet overigens maar net de knipperende lampjes zien als het wasmiddel op is. Kan zomaar ineens gebeuren. De programma’s met lichte belading zijn snel en leuk voor kleine wasjes, maar gebruiken veel meer water. De trommel gaat enorm stinken als ik twee dagen niet was en hem dicht laat. M’n oude centrifugeerde beter. Al die programma’s heb ik niet nodig. Heb via het touchscreen bij een toevallige aanraking hem al een paar keer op pauze gezet. Dat schermpje is wel heel gevoelig. De gebruiksaanwijzing is erg ingewikkeld en uitgebreid met al die lampjes en mogelijkheden. Er wordt vooral gesuggereerd dat het apparaat alles kan meten en wegen, maar dat is in waterverbruik en tijdsduur niet te zien. Alles duurt even lang. Erg fancy, maar voor mij is warm, koud en veel, weinig en bont, wit wel genoeg onderscheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BOSCH WAT28695NL 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Helaas was mijn wasmachine na 8 jaar overleden. Ik baalde enorm omdat het mij weer geld ging kosten.
Maar zonder een wasmachine kun je eigenlijk niet meer, dus op naar de winkel, het Wasmachinehuis in Delft.
Daar heb ik een Bosch WAT28695NL gekocht.
En nu ben ik eigenlijk wel blij dat ik een nieuwe wasmachine moest kopen.
Het is echt een fijne machine! Handig gebruikerspaneel, genoeg keuze qua wasprogramma's.
Wat ook zo ideaal is dat het een DOS systeem heeft, zo heb je altijd een schone was zonder dat je teveel wasmiddelen gebruikt.
Kortom, ik ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klok 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedienings vriendelijk mooi uitelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen omdat Bosch een betrouw baar product is.ik heb namelijk ook gereedschap van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teus Kampert 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk goed leesbaar scherm. voor iedereen te begrijpen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Super machine rustig, wast goed schoon, makkelijk te bedienen, zuinig in gebruik,goed afleesbaar scherm, de was programma zijn duidelijk en correct .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wgstes 11-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Onze beste keus, voldoet op alle punten A++++

Pluspunten

  • I-Dos dosering wasmiddel
  • waterslot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Wim 20-06-2020

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Het idossysteem is een uitkomst. nooit meer teveel of teweinig wasmiddel. Is er stil. Voldoende programma's. Maakt je bewust van watergebruik en energie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

TiBa 14-05-2020

Stap vooruit in de tijd

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Na 13 jaar gebruik van mijn vorige Bosch wasmachine deze topper aangeschaft. Wat een stap vooruit, Apparaat is mooi vorm gegeven, veel stiller, heeft vele functies en is toch eenvoudig te bedienen via het fraaie LCD display. iDos systeem voor automatische dosering wasmiddel/verzachter is een echte uitkomst. Kortom een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Esther1983 08-05-2020

Zeer fijne wasmachine!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige wasmachine was 6 jaar oud en van veel mindere kwaliteit dan deze Bosch. Ik vooral erg blij met dat je er 8 kg was in kwijt kan, hij veel stiller is en dat je kunt zien wanneer hij klaar is. Ook de automatische wasmiddeldosering is een zeer aangename functie en handig in gebruik: je giet eerst voor 17 wasbeurten vloeibaar wasmiddel erin en vervolgens stel je in op welke sterkte (1/2/3) je wilt wassen en dit blijft ingesteld staan zodat je alleen nog maar op start hoeft te drukken. Ook is er veel keus uit wasprogramma's kortom een aanrader! Hij kost in aanschaf misschien ietsjes meer maar na verloop van tijd verdient dit zich wel terug, ik vind hem het geld zéker waard!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

SGroenewoud 02-05-2020

Stil, ruim en vele opties

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Na jarenlang 't met een oudje gedaan te hebben is dit een verademing. Stil, ruim en de vele opties maken het een geweldig apparaat. En uiteraard is de was ook nog eens super schoon.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annelies 27-04-2020

Geweldige machine!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Geweldige machine, stil, I-dos doseerbakje is ook erg gemakkelijk. makkelijk te bedienen en de tijdsaanduiding is ook heel erg fijn. Beste koop ooit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

tevreden 25-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote trommel met opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
fijne wasmachine . duidelijk en makkelijk in gebruik . geen wasmiddel verspilling. veel verschillende wasprogramma's

Pluspunten

  • duidelijk/wijst zich van zelf
  • lampje in de trommel

Minpunten

  • aangegeven wastijd verschilt vaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J-W 23-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Altijd Bosch gehad, nu weer een fijne machine. Duidelijke handleiding en display. Makkelijk te bedienen. I-dos werkt goed. In ons geval 1 x per maand ruim een liter wasmiddel toevoegen en de machine doet de rest. Daarnaast nog de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal wasmiddel . Als je vaak van standaard wasmiddel of wasverzachter wisselt is het schoonmaken van het reservoir een beetje een gedoe. Maar wel te doen. Fluisterstille motor. En erg fijn: je kunt het signaal wanneer de machine klaar is uitzetten.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Duidelijk display
  • Makkelijk te bedienen
  • Grote trommel voor veel was
  • I-dos werkt erg makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jamu 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Eerder naar deze wasmachine uitgekeken en nu gekocht op basis van kwaliteit en de prijs. Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit.

Pluspunten

  • zuinig
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine met korte programma’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Doseert zelf de was, hierdoor gaat machine langer mee. Centrifugeert heel erg stil.
Zuinige machine, geeft aan hoeveel water en stroom en wordt verbruikt bij elke programma.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch Serie 6 Wasmachine 16-04-2020

Betrouwbare, zuinige en stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Deze Bosch Serie 6 VarioPerfect EcoSilence Drive met i-DOS automatische doseringssyteem is een zeer goede wasmachine en voldoet aan alle verwachtingen. Met name het wasmiddelbesparende automatisch doseringssysteem i-Dos, de ruime programmakeuze, de relatief stille motor en het beperkte energiegebruik zijn slechts enkele te noemen positieve aspecten. het zou hier te ver voeren, om de machine tot in alle details te beoordelen. Het enige kleine minpunt is het feit, dat er geen Nederlandstalig sjabloon te verkrijgen is om over de Duitstalige programmanamen te kunnen plakken (we hebben de machine in Duitsland gekocht). Verder echt een perfecte wasmachine, mede door ht 8 kg laadvermogen van de trommel en de gratis tien jaar garantie op de motor. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews