Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 136 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klok 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedienings vriendelijk mooi uitelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen omdat Bosch een betrouw baar product is.ik heb namelijk ook gereedschap van Bosch.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
handige bediening , wast schoon , automatische dosering is heel erg handig , de was is schooner en frisser als ooit te voren , deze wasmachine is echt een aanwinst voor ons huishouden

Pluspunten

  • automatisch doseren is erg handig
  • wast schoon

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

KRIJN 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slecht scherm

Algemene score

1,0
onduidelijk disply vergrootglas nodig programma wol 40 min: was 5 min :staat stil 20 min: te weken in het waswater gaat af pompen lekker fris kan wasmachine 4 dagen binnen maar
voor 4 jaar spijt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Henny 22-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Algemene score

9,0
Ik wilde een energiezuinige wasmachine die ook zuinig is met water. Bovendien is de machine ook geschikt voor kleinere wasjes
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm met een duidelijke layout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed en degelijk product de machine maakt waar wat er in de specificaties is aangegeven. Heeft een mooie grote vulopening en maakt weinig geluid

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • i-Dos is handig voor de juiste dosering

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bennie1985 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zuinig en extreem stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind het een enorm goede aankoop en heb er nog geen moment spijt van is een extreem stil apparaat en het e-dos systeem is ook erg handig. tevens is het energie en water verbruik in het touchscreen te zien zodat je inzicht krijgt in het energie en waterverbruik van de machine

Pluspunten

  • automatisch doseer systeem
  • erg stil
  • overzicht in energie en waterverbruik bij elke was
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eef 09-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima apparaat goede prijs kwaliteit verhouding
Bedieningspaneel overzichtelijk en functioneel
dosering wasmiddel en wasverzachter perfect
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 28-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supercool; moderne wasmachine met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermooie wasmachine met heel veel mogelijkheden. Makkelijk te gebruiken en met zeer goede resultaten. iDos systeem maakt het helemaal eenvoudig; was erin en druk op de knop en klaar. De mogelijkheid om regelmatig gebruikte programmas te gebruiken en als favoriet in te stellen is ook handig. Hij ziet er ook heel cool uit!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan van der Voort 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28695NL/01 wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze wasmachine is 1 week gleden geïnstalleerd. Hij heeft pas 2 wassen gedraaid. 1 bonte en 1 witte was.
Hij schijnt zuinig te zijn door het gebruik van i Dos systeem. Maar om dat nu al te bevestigen is te voorbarig. de witte was duurde ongeveer 4 uur. en de bonte wat korter. Het gewassen goed erg schoon!
ik zou dus later nog eens een enquete willen invullen als het gaat om zuinigheid in water, wasmiddel en stroomverbruik
Het geluidsniveau is wel duidelijk: heel stil.

Pluspunten

  • geluidsniveau

Minpunten

  • tijdsduur van het zuinige programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hdm jansen 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine met verlichting,wast beter dan oude miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorkeur voor I dos,kwam in test erg goed eruit.apparaat is erg stil en wat erg goed.is erg stabiel,trilt niet

Pluspunten

  • stil
  • i dos

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

boensma 16-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Je ziet het wel ! maar je hoort hem niet ? Rara wat is het.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening!,geluidsarm! , schone was! ,het aankoopbedrag waard! Bij familie aanbevolen !
Aankoopbedrag meer dan waard.

Pluspunten

  • geluidloos
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex 15-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit apparaat geeft weinig geluidsoverlast in appartement, dit was mede de reden voor de samen met een bosch droger wu 87691 .
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met een duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een gemakkelijke wasmachine om te bedienen en voor leken gemakkelijk te bedienen. Alles aan deze machine is tot in de perfectie uitgevoerd.

Minpunten

  • Het is voor ouderen te moeilijk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

GJ 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine. Idos werkt echt heel simpel. Machine is heel strik en wast schoon, na onze aeg is dit een super vervanger. En ook simpel in gebruik.

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Idos
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gina Brink 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met een duidelijke display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine met duidelijke display. Geruisloos wassen. Prijstechnisch niet te duur.
Met i-dos automatische perfecte dosering is wel eerst even wennen, maar ook zuinig in verbruik.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke N. vd G 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kind kan de WAS doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zelf zonder handleiding is er gemakkelijk met de machine om te gaan. Raadzaam is wel deze door te lezen voor alle kleinere handige gemakken is tips. Er zit meer in de machine dan gebruikelijk. Top apparaat.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • bespaart op wasmiddel energie en water

Minpunten

  • besparing water,middel en energie vraagt wel tij.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C de Kok 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil en wast krachtig. Ideaal i dos systeem.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stil wasmachine en i dos systeem werkt perfect. Je gebruikt nooit meer teveel wasmiddel.
Prijs kwaliteit perfect .
Echt waarde voor je geld.
Ook uitstraling super.
Heb de droger en wasmachine. TOP.

Pluspunten

  • Perfecte uitstraling
  • Super stil
  • Wast krachtig.

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving/ heldere bediening/ zuinig en zeer beperkt in geluid/ eco stand en heel veel mogelijkheden. super aankoop
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny Sarink 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind deze machine geweldig alleen moest ik er wel mee leren omgaan. Eerste witte was ging goed maar daarna de Wolwas ging een beetje fout. Drukte (zonder leesbril) op een verkeerd programma en zie daar: Trui van mijn man was een paar maten te klein. Maar nu loopt het prima. Alleen met de wasverzachter wou het ook niet lukken maar sinds gisteren ben ik er achter hoe het werkt. Dus: Blij met m'n nieuwe machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews