Bosch Serie 6 WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 73 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan zwanenburg 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een geweldige wasmachine.ik heb hem nu sinds zaterdagmiddag in huis en heb alles van vorige machine bijgehouden met was draaien en ja ik heb zaterdag al veel geld verdiend met wassen door minder water en stroom verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • display verzichtelijk
  • geeft seintje als klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtexemplaar

Algemene score

9,0
Ja dat is het in alle opzichten, een prachtexemplaar. Stil, zuinig in gebruik wat betreft water, elektriciteit en wasmiddel.
Tevens erg snel en erg stil. Gemakkelijk te bedienen en in feite niet te duur!

Pluspunten

  • Gemak
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Zwanenburg 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, wasresultaat is uitstekend, centrifugeert goed. Had hem eerder moeten kopen. Nu al geld verdient t.o.v. de vorige Niet Miele machine.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Geluidsniveau
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een super machine en wat een mooie uitstraling zeer strak aangezicht hij is erg handig in gebruikt zeer duidelijke beschrijving alles word stap voor stap goed en duidelijk uitgelegd.
Ben erg blij mee

Pluspunten

  • De ruime keuze progamma’s
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D. 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit echt een super wasmachine.
Hij doet goed zijn werk, en is netjes afgeleverd.
Echt super!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bakker 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Algemene score

10,0
De dosering automatisch is fantastisch, weinig lawaai in de wasmachine en mijn was is brandschoon. Mijn man wist niet hoe een wasmachine werkte maar nu wel, bediening is heel eenvoudig, kind kan de was doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

I. Pillen 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

idos

Algemene score

3,0
Ik heb dit product speciaal gekocht vanwege het automatische doseringssysteem.
Toen de machine geleverd was, en ik hem in gebruik nam, bleek echter dat er maar één reservoir is voor wasmiddel. Dat was een enorme tegenvaller.
Ik heb hier totaal niet bij stilgestaan en ging er blind van uit dat er zeker twee reservoirs ingebouwd zaten. Één voor de witte en één voor de bonte was. Zoooo logisch!
Erg jammer dat de verkoper mij dat niet gemeld heeft.
Maar eigenlijk vind ik dit een enorme blunder van de ontwerper van de machine.
Gemiste kans en ik zal dit product dus ook zeker niet bij anderen aanbevelen.

Minpunten

  • idos

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerard 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille en overzichtelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze machine gekozen om zijn stille motor en duidelijk display. Wat ook een fijne toepasing is het I-Dos systeem. Nooit meer te veel wasmiddel gebruiken, zelfs mijn zoon kan nu de was doen. En het is ook nog goed voor mijn portemonee en het milieu.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Duidelijk scherm
  • I-dos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch WAT 28695NL 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAT 28695 NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 18 jaar trouwe dienst van mijn vorige Bosch Exclusiv opnieuw gekozen voor een Bosch WAT 28695NL.
Een super machine met grote trommel. De machine is zelfs zo s zelf het wasmiddel te doseren, ideaal want je gebruikt over het algemeen toch teveel. Het wasgoed ruikt nu weer lekker fris en deze machine is gemakkelijk te bedienen. Ik ga hier ook weer lange tijd plezier van hebben.

Pluspunten

  • dosering van wasmiddel
  • grote trommel
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Kooij 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine (ander merk) begaf het. Snelle levering/installatie en prima service bij Firma De Ru. Direct verschillende wassen gaan draaien. Resultaat: De Bosch machine i-Dos is geruisloos. Heeft prima programma's. O.A. anti allergie programma. Ingebouwde dosering van het wasmiddel en wasverzachter zijn ook een uitkomst. Zeer duidelijk display. Kortom een prima en zuinige keus.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zuinig
  • Duidelijk display
  • prima variatie wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank soest 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine Serie6

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede dealer! netjes voorgelicht afspraken nagekomen netjes geïnstalleerd ook de bestaande droger even op de afvoer aangesloten, gewoon netjes geholpen.
machine lijkt mij ok, mooi scherm en een handig vulsysteem.

Pluspunten

  • Vulsysteem wasmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben alle huishoudelijke apparaten van Bosch en zijn daarmee uitermate tevreden. Deze wasmachine past qua vormgeving bij de oude wasdroger.

Pluspunten

  • Grote deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris Jan Zwaan 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dosering systeem: De toekomst!

Algemene score

10,0
Oude Bosch wasmachine werd te klein door gezinsuitbreiding dus opzoek naar een nieuwe.
Deze WAT28695 heeft het I-DOS systeem wat inhoud dat je een reservoir voor wasmiddel en wasverzachter hebt. De machine bepaald zelf hoeveel hij nodig heeft per wasbeurt (Nooit meer teveel wasmiddel gebruiken).
De bediening van het Touch scherm is erg eenvoudig in gebruik en heeft gelukkig een kinderslot. Naast het dosering systeem ook nog steeds de mogelijkheid om andere middelen te gebruiken, dus je kan alle kanten op.

Pluspunten

  • Dosering systeem
  • 8KG wassen
  • Touchscherm
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marian Weeda 15-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling,robuust,krachtig,spannend'.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn 1e Bosch machine, voldoet aan al mijn verwachtingen.Zeer stil in het gebruik, handig doseersysteem, kortom het is geen straf om een wasje te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel opties en erg stil!

Algemene score

9,0
Nu een week in het bezit van deze wasmachine en zeer tevreden. De machine heeft functies, is erg stil en wast prima. Het fijne is dat elk programma aanpasbaar is en dat je kan kiezen of je het i-dos systeem wel of niet gebruikt!

Pluspunten

  • Erg stil
  • Programma's aanpasbaar
  • Duidelijk display
  • i-dos systeem
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natascha1974 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne wasmachine voor een goede prijs/kwaliteit.
Vooral het I dos systeem vindt ik zeer handig.
Makkelijk display,fijn gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Helemaal niks.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijland 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk te bedienen machine, uitstekende resultaten met de I-dos dosering.
Machine is ook erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelK 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne wasmachine, lekker stil, veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen. IDos systeem werkt helemaal TOP, ook als je even een ander wasje wil doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk
  • iDos systeem

Minpunten

  • Zwaar :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Quido 16-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28695NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische machine. Heb hem nu al een tijdje en wast prima! Heel fijn is de dosering en de mogelijkheid om op het gewenste moment een schone was in de machine te hebben bij thuiskomst door de timerfunctie.
Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Timer
  • Doseringssysteem
  • De ruime capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews