Bosch WAT28695NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
Kleur(en)
wit
Type/soort
wasmachine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nijland 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk te bedienen machine, uitstekende resultaten met de I-dos dosering.
Machine is ook erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelK 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne wasmachine, lekker stil, veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen. IDos systeem werkt helemaal TOP, ook als je even een ander wasje wil doen.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk
  • iDos systeem

Minpunten

  • Zwaar :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Quido 16-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28695NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische machine. Heb hem nu al een tijdje en wast prima! Heel fijn is de dosering en de mogelijkheid om op het gewenste moment een schone was in de machine te hebben bij thuiskomst door de timerfunctie.
Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Timer
  • Doseringssysteem
  • De ruime capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerard 16-01-2018

De eerste was-sessies zij prima verlopen.

Algemene score

10,0
Een enorm verschil met onze oude machine ( 16 jaar oud). Wast uitstekend; veel minder geluid. Moeten machine nog verder uitproberen. Ik zal na verloop van tijd onze vervolg-ervaringen laten weten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Orbramneh 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Allereerst heb ik goede ervaringen met het merk BOSCH. De keuze is op dit apparaat gevallen vanwege de capaciteit en toerental. Bovendien heeft het een grote vuldeur, die ruim open kan. Ook de informatie op het LCD-scherm is duidelijk leesbaar. De verlichting in de trommel is een leuk detail.

Pluspunten

  • Grote vuldeur
  • Duidelijk LCD-scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brommer 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch idos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super wasmachine. Vele mogelijkheden duidelijk en makkelijk in te stellen .centrifugeert goed. Het idos systeem werkt perfect. Erg blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 07-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is ontzettend gebruiksvriendelijk. Door de draaiknop kun je makkelijk programma's selecteren. Met behulp van de tiptoetsen kun je de temperatuur, het toerental en het gebruik van wasmiddel en wasverzachter aanpassen. Het doseerprogramma is ideaal. Je vult de wasmiddel- en wasverzachterbakken en de machine doet de rest. Handmatig vullen voor bijvoorbeeld witte of donkere was is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast is de trommel lekker groot. Je kunt zelfs donzen dekbedden wassen. Ook zijn er voldoende (zuinige) wasprogramma's. Tot slot het handige lichtje in de trommel. Op die manier kun je toch makkelijker zien of er niets in de trommel is achtergebleven.
Kortom een prima Bosch wasmachine in een betaalbare prijsklasse.

Pluspunten

  • grootte van de trommel
  • zuinig in gebruik
  • zuinig in gebruik van wasmiddel en wasverzachter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Barendregt 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot, duidelijk display , geluidsarm,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekocht op advies van de verkoper. is beslist goede keuze!! prijs- kwaliteit verhouding is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tejo 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch in gebruik en lekker stil

Algemene score

9,0
Qua styling een mooie wasmachine. Daarnaast is de machine erg stil/geluidsarm tijden het draaien en de is de automatische dosering heel prettig. Een top machine!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • automatische dosering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. van der Meulen 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteitsproduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Bosch, omdat ik louter goede ervaringen met de producten van Bosch heb, waarbij ik de service en betrouwbaarheid van jullie leverende dealer Verschoor zeker moet noemen. Een goed en betrouwbaar product, zonder het aan die normen voldoen van een leverancier binnen jullie netwerk, zorgt altijd voor een minder goed gevoel naar een producent. Top dus. Houd dit vast voor nu en toekomst.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • wasresultaat
  • kwaliteitsproduct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superwasmachine, erg stil en er kan veel in

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
8 kg mogelijk, snel programma mogelijk, veel mogelijkheden voor instellen en onthouden wasprogramma's. Superstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huisvrouw 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een wasmachine voor iedereen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een kind kan de was doen. Gebruik van het display is kinderspel. Als je een telefoon kunt bedienen, kun je ook met deze machine omgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Beumer 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na wat vergelijken op internet, kwamen we uit op een Bosch wasmachine. We twijfelden alleen over het i-dos systeem. Bij onze lokale witgoed dealer Piest bv. hebben we voldoende uitleg gehad en gekozen voor een wasmachine met i-dos.
De eerste indrukken van de machine zijn top. makkelijk te bedienen, groot lcd scherm met informatie. nooit meer te veel water en wasmiddel gebruiken. En de machine is erg stil. zelfs bij centrifugeren hoor je hem haast niet. Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • stil
  • veel wasprogramma's
  • i-dos
  • gebruiks gemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kitty 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch zelfdenkende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige wasmachine was ook een Bosch en heeft 12 jaar prima gewerkt. Daarom ook nu weer gekozen voor een Bosch. Deze machine is "zelfdenkend" en bepaalt aan de hand van gewicht in de trommel de hoeveelheid te gebruiken wasmiddel. Ideaal want hierdoor geen resten wasmiddel in machine en dus geen rare luchtjes of "grijze drab". Ik ben heel erg blij met deze machine!

Pluspunten

  • reservoir voor 1,3 liter wasmiddel
  • "zelfdenkend"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Handig doseersysteem laag in energie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een handig doseersysteem, waardoor je nooit teveel waspoeder gebruikt wat beter is voor de wasmachine en je doet veel langer met je waspoeder. Verder zeer energie zuinig en een makkelijke bediening. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Doseersysteem
  • Lage energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob1961 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is ontzettend stil en heeft zelfs 8 kg wasgoed als capaciteit. Hij doseert zelf het wasmiddel en wasverzachter. Wij zijn super tevreden.

Pluspunten

  • 8kg capaciteit
  • Super stil
  • Grote opening
  • Zelf doserend wasmiddel en wasverzachter
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Bink 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Op het eerste gezicht een uitstekende wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op het eerste gezicht een uitstekende wasmachine. Stil en energie zuinig. Verder nog niet goed te beoordelen daar we hem pas 2 dagen hebben. Even afwachten wat de dosering van het wasmiddel doet. Lijkt we heel makkelijk. Makkelijk bedienbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Geerts 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker stille machine. Staat bij ons in de bijkeuken.
Makkelijk in bediening. Doseer systeem eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk.
Lichtje in de trommel erg handig.
Wasmachine zeker aan te bevelen.
Een kind kan de was doen.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Makkelijk doseersysteem
  • Bediening overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vol snufjes

Algemene score

8,0
Mooie luxe ogende wasmachine. Omdat ons oude steeds meer lawaai begon te maken de stap genomen en op zoek gegaan naar een nieuwe. Verschillende merken en modellen vergeleken en toch weer bij de Bosch uitgekomen. Vanwege de variatie aan programma's en de verschillende opties bij elk programma.
Ook het i-dos systeem sprak mij aan.
Fijne stille wasmachine met ruime capaciteit.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • i-dos systeem
  • Grote keus aan wasprogramma"s
  • Eco programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews