Bosch WAW28542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 143 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Haina 04-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Machine wast super schoon, geruisloos en simpel te bedienen. De mogelijkheid tot programmering van de gewenste eindtijd van het wasprogramma is geweldig. Als we dan 's ochtends opstaan is de was al klaar om opgehangen te worden. Grote trommel is ook een voordeel.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Paula 04-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heb de wasmachine nog niet lang in huis maar bevalt prima. Het wasresultaat is zeer goed. Moet alleen nog even alle mogelijkheden uitproberen want er zijn veel verschillende programma's mogelijk om zo zuinig mogelijk te wassen.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amina198177 03-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Heel heel goed wasmachine super goed . Ik ben tevreden met deze wasmachine hij werkt zonder geluid .
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L S 02-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Het is geweldig hoe makkelijk de bediening is van dit apparaat. Ook hoor je hem bijna niet Dat is vooral in een appartement heel prettig.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dorsvloertjes 02-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prima levering, mooi apparaat en heel makkelijk in de bediening. Maar bovenal scone was, heeeeel stil en zuinig. We zijn er blij mee.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nataliesw 29-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb de machine nu een paar dagen in gebruik, de bediening is heel makkelijk. De toetsen hoef je maar heel zacht aan te raken ( niet zo fijn voor kinderhandjes, kinderslot is dus ook zeker welkom) Hij is erg stil, je moet soms kijken of hij wel aanstaat. Wat ik jammer vind is dat hij niet het gewicht aangeeft wat in de trommel zit. Tot nog toe zeer tevreden.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve05 28-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooie, stille wasmachine. Makkelijk in gebruik. Veel verschillende programma's en erg gebruiksvriendelijk.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LotteM 27-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
We zijn heel erg blij met deze wasmachine. Hij is super makkelijk in gebruik en heeft alle functies die je maar kan verwachten van een wasmachine.De was komt er ook super schoon uit.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Malin van der Beek 26-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ben erg blij met deze machine, hij is erg makkelijk in gebruik, alle opties die ik zocht zitten erop en de trommel is lekker groot dus ook makkelijk voor dekbedden en kussens!
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elwinno 25-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Werkt allemaal super! Makkelijk in de omgang. de wasmachine van bosch is ook erg stil en zuinig in zijn energie verbruik
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemdr 25-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Bosch bevalt goed. We hadden hiervoor ook een wasmachine van Bosch. Deze uitvoering heeft een mooie vormgeving, we kunnen er veel was in kwijt en hij schakelt automatisch uit als de was klaar is. Eenvoudig in gebruik kortom wij zijn er erg blij mee.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea1water2toren3 23-04-2015

Ben er blij mee!

Algemene score

8,0
De machine geeft weinig geluidsoverlast. Duidelijke display, aangeven vulgewicht,
en wanneer de machine schoongespoeld moet worden.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

patparket 20-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Mooi apparaat. Lekker stil vergeleken met de oude. grote trommel 9 kg. Makkelijk in de bediening. zijn erg tevreden.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sedo 20-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
super apparaat. Mooi, stil en zeer gebruiksvriendelijk. Altijd een bosch gehad en zal nooit voor iets anders kiezen.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch gebruiker 1000 20-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met tal van mogelijkheden
Met nu een leuke geldterugactie!
Is zeer stil en je kunt zelf precies aangeven welk stroomverbruik, toerental etc.
We hebben alle huishoudelijke apparaten van Bosch, gewoon goed
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JDH0029 17-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Very happy with this purchase and the results it is giving. Easy to use and does a great job.
Would certainly recommend for others.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dansch01 15-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijke wasmachine, vooral lekker stil! Voor ons ideaal i.v.m. gezin met kleine kinderen waarbij de machine elke dag draait.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco1972 14-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben nu 2 machine's gedraait en tot nu toe erg tevreden.
Het programma is erg makkelijk in te stellen.
De machine is vrij stil bij het centrifugeren, en de was komt er goed schoon uit.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Born13 13-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik had 2 Beko apparaten. Ergelijke rommel. Toen de wasmachine na 5 jaar het begad heb ik beide vervangen door deze 2 nieuwe.
So far so good. De was komt er niet kledder nat uit. De klok doet wat die zegt. De wasdroger slaat niet af met een nog natte was.
Echter ik heb ze pas 2 weken.. dus ...
Maar tot op heden zeer tevreden!
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan1509 06-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie robuuste machine. Makkelijk in gebruik. was resultaat is goed. Er zijn veel programma's en ook het energiegebruik is te sturen.
Geschreven voor: Bosch WAW28542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews