Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN 5275 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**k@g**l.com 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed tot nu toe en zeven jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen i.v.m. Vervanging bestaande oude Liebherr vrieskist.
Vanwege het lage energiegebruik. De vrieskast is gemakkelijk in gebruik, soepel lopende laden en gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Laag energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ice-B 18-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Wat een ruimte heeft deze zuinige vrieskast met de befaamde Liebherrkwaliteit.

Pluspunten

  • Ruim
  • Kwaliteit
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

widi 17-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

8,0
onze keuze is op dit toestel gevallen omdat er veel inhoud in is, een mooie indeling waardoor de ruimte optimaal benut wordt, energie zuinig, goede garantie en een mooi product om te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i**o@b**e.nl 10-09-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Mooie grote vrieskist, energiezuinig, maakt weinig geluid.
Onze derde liebherr aankoop en beide anderen werken nog.

Reageer

c**n@k**e.nl 10-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Zocht een zuinige grote vriezer die mijn tafelmodel en andere vriezer in 1 keer kon vervangen kwa ruimten en die zuiniger was. Na gedegen onderzoek een verschillende merken bekeken te hebben kwam deze vriezer als besten uit onze test. 8 grote en ruimen lades netjes op rail systeem en makkelijk eruit te halen voor het schoonmaken 2 de No Frost systeem nooit meer ontdooien en 3 Hij is heel energie zuinig met het C label. En zeer stil in geluid en handige een eenvoudig en duidelijk handboek erbij voor de bediening van de display. We hopen hier jaren mee voor uit te kunnen.

Pluspunten

  • Energie zuiging
  • Grote en ruimen laden met railsysteem
  • No Frost
  • Stevige ombouw

Minpunten

  • Let op vrij fors is hij in omvang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

l**s@g**l.com 25-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Mooie grote en vooral zuinige vriezer.
8 laden waar heel veel in past en vooral niet meer ontdooien ivm ijsvorming.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • no frost

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**o@n**k.eu 24-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, zuinige No-Frost vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Wij zochten een ruime, zuinige en overzichtelijke vriezer en bovendien een die we niet meer zelf moeten ontdooien. Wat een gedoe was dat steeds. Omdat wij al jaren goede ervaring hebben met Liebherr koelkasten, kozen wij voor deze Liebherr vriezer. We gaan hier zeker jaaaren plezier van hebben!!!

Pluspunten

  • niet meer zelf ontdooien
  • ruim
  • overzichtelijk
  • energiezuinig
  • degelijke en professionele uitstraling

Minpunten

  • stroomsnoer had voor ons een meter langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**l@l**e.nl 21-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet goedkoopste, wel geweldige kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Fantastische kwaliteit! Gelagerde rolladen die geheel opengaan, waardoor heel eenvoudig overzicht op producten. Solide deurgreep, waardoor de vriezer eenvoudig opent en goed sluit. Een energiefactor C, voor zo’n grote vriezer, echt zuinig in verbruik….kortom, niet de goedkoopste, maar wel de beste vriezer die ik ooit heb gehad.

Pluspunten

  • Energie gunstig
  • Telescoop laden, maakt hem zeer overzichtelijk
  • Zeer mooi afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**s@k**l.nl 20-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Er gaat niets boven Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Onze vorige Liebherr vrieskast ( model Liebherr Comfort) heeft 30 jaar naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Dus is het voor ons duidelijk dat er wederom een Liebherr zou worden aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvdBerge 18-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer defect na 4 dagen, keurig opgelost door Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

8,0
Donderdag is mijn vrieskast geleverd en zaterdag weer aangevuld vanuit de winkel.
Zondag ochtend ging echter het alarm dat de temperatuur ontregeld was.

Zondag gebeld met Coolblue, maandagochtend nam Liebherr al contact op om een reparatie afspraak te maken.
Vandaag (donderdag, 7 dagen na levering ) heeft de monteur een koppeling gerepareerd en mijn vrieskast staat nu weer netjes te vriezen.

Erg vriendelijk te woord gestaan door de monteur en alle vragen werden beantwoord.
Ook nog gratis tips over het gebruik en de verlengde garantie.
Ondanks de pech en de weggegooide boodschappen, een goede ervaring met Liebherr en keurig opgelost.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Snelle service / garantie
  • Verlengde garantie mogelijk
  • Lades met telescopische rails

Minpunten

  • Pech dat vriezer defect raakte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik P. 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
super diepvries en toekomst gericht en dat blijkt wel uit het zuinige energielabel en de super inrichting van de gelagerde lades!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**2@z**o.nl 13-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De ideale vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Een prachtige grote vrieskast, grote lades, minimaal verlies aan vriesruimte door de vormgeving van de lades. Transparante voorkant zodat de inhoud goed zichtbaar is. We zijn er heel erg blij mee. En dat met energielabel C en no frost.

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Superfrost
  • Nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freerk Twijnstra 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer nodig? Zoek niet verder.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
De vriezer is prachtig qua vormgeving, grote vakken, vakken in een stabiele en stevige rails. Op en top kwaliteit.

Pluspunten

  • Grote lades
  • Energiezuinig (energielabel C)
  • Stevige materialen gebruikt
  • Condensor afgedekt = energiezuiniger op termijn

Minpunten

  • Voor de kleine mensen onder ons wel groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**n@h**e.nl 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Zeer mooie vriezer lekker groot.
Ruime lades
Mooi dat je de temperatuur kunt zien

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Graden zien

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rommy 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en reviews vergelijken ben ik bij de Liebherr GN 5275 uitgekomen. Bij een goed product twijfel je niet om het aan te schaffen. Top aanschaf.

Pluspunten

  • Energie zuinig.
  • Ruimte zat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**k@g**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

8,0
Het is een grote vrieskast. Er kan veel in. De lades zijn overzichtelijk. Er zitten fijne geleiders op de lades. De vrieskast is stil en no-frost.

Pluspunten

  • Goede geleiders
  • Stil
  • Er kan heel veel in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 25-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit is nog eens een systeem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Grandioos systeem, strak afgewerkt en doet z'n werk perfect. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Heel veel inhoud
  • Strak afgewerkt
  • Perfecte lades met railsysteem
  • Goede display info
  • Laat strooomverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 22-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, gebruiksvriendelijke en zeer ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Zeer fijne vrieskast! Maakt weinig geluid. Heerlijk veel ruimte (in 1 lade passen 5 hele broden), prettige verlichting. De laden lopen heerlijk soepel.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil
  • Fijne verlichting
  • Voelt degelijk en solide aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**f@t**s.nl 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed.

Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Vorige diepvriezer was ook een Liebherr. Meer als 20 jaar ingebruik gehad en werkt nog steeds. (i.v.m. energielabel nieuwe aangekocht.) Tot nu toe zeer tevreden. Raad deze iedereen aan. Niet goedkoop maar dan heb je wel wat!

Pluspunten

  • Groot
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**s@g**l.com 20-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
De vriezer is groot en zuinig, het ladesysteem werkt erg goed. Vooral de extra brede lades zijn fijn

Pluspunten

  • Veel opslagruimte
  • Zuinig voor dit formaat

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews