Liebherr GN 5275 Premium Vriezer - Vrijstaand - 370L - Wit - Vriezers
Energieklasse C
Top Porduct
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer gemakkelijk in gebruik 1 keer instellen en dan gaat de rest van zelf. Beveel dit product ten zeerste aan.
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Ruimte
- Gemak
Super product
Wij hebben gekozen voor de liebherr vriezer omdat het een goed en mooi product is en we kregen een heel goede uitleg in de showroom van Liebherr, het No-Frost hadden we al een goede ervaring mee dus dat vermakkelijkte daarmee al de keuze ook tevens de koelkast alvast besteld!
En ook 7 jaar garantie!!
Pluspunten
- No frost
- Laden op rail
- Achterkant dicht
- Led verlichting
- Brede vriezer
Liebherr vriezer
Perfecte vriezer om groot overzichtelijk diepvries producten in te bewaren. Komt ipv een vrieskist wat lastig zoeken is en meer ruimte inneemt. Met de uitgebreide garantie ook een goede koop voor jaren
Pluspunten
- Veel opbergruimte
- Degelijk
- Zuinig
Minpunten
- Prijs hoog
Ik had voor deze ook een liebherr vrieskast, dus was de beslissing niet moeilijk!
Ben met deze vriezer erg blij, deze is nl. No frost!
Pluspunten
- No frost
- Goed zichtbare lades
Wifi module enkel tegen hoge meerprijs verkrijgbaar
Grote Vriezer. Kwaliteit is zeer goed. De geleiders zijn de extra investering waard ten opzichte van de schuifbakken. Enkel is de vriezer wel aan de prijzige kant en de wifi module moet je apart erbij kopen en is voor hetgeen wat je krijgt en de beperkte app functionaliteit geen aanrader. Voor een premium apparaat had ik dit tot de standaard uitrusting verwacht. Aanrader voor als je iets meer kan besteden omwille van de bouw kwaliteit, tevens zijn de extra 5 jaar garantie een mooie bijkomstigheid.
Pluspunt: Formaat en kwaliteit
Minpunten: Hoge Prijs en Smart functionaliteit alleen tegen aanzienlijke meerprijs verkrijgbaar
Pluspunten
- Kwaliteit
- Geleiders
- 5 jaar extra garantie
Minpunten
- Hoge prijs Wifi Module
- Aanschaf prijs vriezer
De beste vriezer in zijn soort.
Super vriezer. Stil en de zuinigste in zijn soort. Mooie en praktische verlichting bij openen van de deur.
Met 370 liter kunnen er veel spullen in. De lades zijn ruim bemeten zodat alles erin past en ze lopen soepel door de geleiding met wieltjes. En met de smart device krijg je meldingen op je telefoon bij eventuele storingen en als de deur te lang open blijft staan.
Pluspunten
- veel ruimte en grote lades
- verlichting
- smart connectie
Ruime energiezuinige vrieskast
We hoefden niet lang na te denken toen onze vorige Liebherr vrieskast het na 14 jaar het begaf; weer een Liebherr. Dit keer een groter model die 10 cm breder is en 15 cm hoger. Enorm veel bewaarruimte in de laden die volledig uittrekbaar zijn. Mooi afgewerkt met hoge deur en vlakke achterwand. Kortom een degelijke, goed geïsoleerde, energiezuinige en ruime vrieskast die zijn geld meer dan waard is.
zeer fijn apparaat.
Wij hebben deze vriezer gekozen vanwegen de zuinigheid en de inhoud.
De vriezer is daarnaast ook erg stil. Het meehelpend handvat is ideaal omdat vriezers vacuum kunnen zuigen. dit maakt het openen van de deur zeer licht werk. Ook fijn is dat de bovenste lade hangend opengaat waardoor je hier nog gemakkelijk eten inkan leggen want hij is wel erg groot.
De lades rollen soepel en er klinkt een alarm als de deur te lang open is.
Wij hadden voorheen 2 oude vriezers staan en er is een groot verschil te zien in het energie verbruik sinds wij deze in gebruik hebben genomen en de 2 oude weg hebben gedaan is het verbruik zichtbaar verminderd.
Het enige probleem dat wij hebben ervaren is de bezorging geweest door dynalogic, zij wilde tot 2x toe de vriezer niet op zijn plek zetten omdat hij te groot was. uiteindelijk hebben we dat zelf gedaan want er bleken netjes 2 handvaten aan de bovenkant te zitten waarmee we (2 dames) hem op zijn plek hebben kunnen krijgen.
Pluspunten
- de inhoud
- zuinigheid
Bevalt prima
Na een dienstverband van 24 jaar was onze vorige vriezer (ook een product van Liebherr) wel toe aan vervanging. Gelet op de grootte en de kwaliteit van de kast kwamen we weer uit bij hetzelfde merk. Na plaatsing bleek dat de nieuwe vriezer aanzienlijk minder geluid produceerde dan de vorige. De verdere uitvoering van deze nieuwe kast is dusdanig goed en degelijk dat wij hem van harte kunnen aanbevelen ondanks de prijs die ook degelijk is.
Pluspunten
- Degelijk gebouwd
- Zeer goede inrichting
- Uitstekend toegankelijk
- Uitermate stil
We hebben hem nog maar net maar hij is mooi ruim, grote lades, schuiven mooi over de geleiders. plug en play.
Pluspunten
- Groot
- Ruime lades
- Deur zuigt niet vacuüm bij weer los trekken
Super
Wel duur!! Maar gekoop in energie klasse C, allemaal laden, dus makkelijk in overzicht!!! Super diepvries, makkelijk schuifbare lade’s!!!
Pluspunten
- Allemaal lade’s
- Overzichtelijk
Top diepvries kast
Zeer ruime diepvrieskast, makkelijke bediening, en zeer energie zuinig. De laden zij makkelijk open en dicht te krijgen. Is ook er stil, nagenoeg geen geluid.
Pluspunten
- Ruim
- Makkelijk te bedienen
- Stil
Minpunten
- De prijs is best wel hoog
Een aanrader
Gekozen voor een premium merk, waarbij energie zuinigheid een belangrijk criterium was.
Apparaat is zeer degelijk en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.
Pluspunten
- Degelijk
- energiezuinig
- solide lade geleiders
Top apparaat.
Het apparaat verraste ons enorm. Wat is hij groot in vergelijking met onze vorige vrieskast. Maar wat heerlijk al die ruimte die de kast bevat. Wij hebben voor een vrieskast van Liebherr gekozen omdat deze geschikt is om in koude ruimtes te staan. Denk aan een schuur/garage. Liebherr zegt dat hij bij een minimale omgevingstemperatuur van 5 graden nog steeds goed blijft werken. Hier hebben de meeste vrieskasten nog al veel moeite mee. De afwerking van Liebherr is van hoogwaardige kwaliteit en komt daardoor zeer solide over.
De lades lopen erg fijn door de ladegeleiders waarover de lades lopen.
Wij zijn zeer tevreden over onze Liebherr vriezer.
Pluspunten
- Veel bergruimte
- Erg zuinig
- Solide
Minpunten
- Niet kunnen ontdekken
Goede aankoop.
De diepvrieskast heeft wat in klassieke taal een kloek formaat heet. Dat is een passende benaming. De laden lopen soepel op hun rollen. Het display is helder en overzichtelijk. De deurklink voelt goed aan. En verder, tja: een diepvrieskast is een diepvrieskast. Zo is het nu eenmaal. Het is voor ons wennen na een diepvrieskist te hebben gehad. Van een grote centrale ruimte naar een aantal laden vraagt om een andere manier van inpakken. Daartegenover staat het geordende overzicht van de afzonderlijke laden.
Ruimer vriezer
Top vriezer met veel ruimte.
Heerlijk stil met allemaal laden
Lekker overzichtelijk alles plaatsen.
TOP!!
Wat een topproduct! Veel ruimte! Geweldige lades...
Na enkele jaren van 3-4 maal per jaar ontdooien bij de vorige NoFrost van een ander merkt toch besloten deze om te ruilen voor een echte diepvries...
Pluspunten
- veel ruimte
- lades en geleiders
- energieklasse C
Top vriezer
De GN 5275 van Liebherr is echt een een fijne diepvries. Lekker ruim, energie label C, 7 jaar garantie en door de no frost nooit mee aangevroren producten. 🤗
Pluspunten
- Ruim
- Energie label C
- Gelagerde lades
- 7 jaar garantie
- No frost
Minpunten
- Geen
Goede keuze; zeer laag energieverbruik en gebruikersgemak
Ontwerp van de koelkast is volledig gericht op solide materialen en gebruikersgemak. Voorbeelden hiervan zijn de handgrepen om de koelkast te (ver)plaatsen maar ook de laden. Ze lopen soepel op rollers terwijl de laden tegelijk heel makkelijk uit te nemen zodat. De laden kun je er ook uit laten waardoor een plaat overblijft waarop je diepvriesspullen kwijt kunt. De rails van de laden zijn eenvoudig te verwijderen. Schoonmaken is daardoor geen probleem.
Ook het bedieningsmenu is handzaam een eenduidig.
De verandering van energielabel vraagt wat meer uitleg en dat zou aanvullend erbij geleverd kunnen worden.
Pluspunten
- energiezuinig
- gebruikersgemak
- ladensysteem
Minpunten
- gewicht
Zeer tevreden met de GN 5275-21
Na een liebherr vrieskast tafelmodel gehad te hebben meer dan 30 jaar werd het weleens tijd voor een nieuwe.
Door deze goede ervaring is het weer een liebherr geworden.
De GN 5275-21⅘ wat een mooie vrieskast is dit.
Extra breed en diep dus ook de laden zijn breder en dieper waardoor je veel etenswaar in kwijt kunt.
Het in en uit schuiven van die grote laden is peanuts, zo soepel doordat ze op rails schuiven.
De bediening is zo simpel als wat, geruisloos en de zuinigste in energieverbruik dit was voor mij doorslaggevend
om deze aan te schaffen.
Een echte aanrader waar men geen spijt van krijgt.
Ik zeg DOEN.
Mvg.
Pluspunten
- Zuinig in verbruik
- Ruime inhoud
Aanrader
Onze prima ervaringen met eerdere vriezers van Liebherr heeft ons doen besluiten om deze prachtige, nieuwe vriezer aan te schaffen vanwege de grote inhoud en de stevige lades. Kortom, een top product.
Bevalt erg goed, zeker aangeraden
Super blij met me aankoop. Genoeg plek om me spullen kwijt te raken. Vriezer is erg stil. Ik ben blij met mijn keus.
Pluspunten
- still
- groot
- energie zuinig
Minpunten
- Is er niet :)
Bevalt zeer goed. Een mooie ruime en zuinige vriezer
Ik heb voor de Liebherr GN 5275 Premium gekozen omdat het een mooie ruime vriezer is met no frost. De vriesladen gaan makkelijk open door de railsysteem.
Pluspunten
- Ruim
- No frost
- Railsysteem voor vrieslades
- Zeer zuinig
Minpunten
- Display niet zichtbaar wanneer de deur gesloten is
super vrieskast
Super fijne vrieskast met ruime lades en weinig tot geen onderhoud. Geluidsarm en praktisch in gebruik.
Voor deze prijs een kwalitatief degelijke vrieskast waarbij de inhoud goed benut kan worden door de praktische indeling met de lades.
Pluspunten
- royale lades
- geluidsarm
- weinig onderhoud, no frost
- inhoud is in zijn geheel benut
Liebherr bevalt goed
De laden lopen heel soepel op de geleiders. Veel ruimte. Duidelijk display.
Ook hebben we al lang een andere vrieskast van Liebherr waarmee we goede ervaringen hebben.
Pluspunten
- Goede geleiders
- Duidelijk display