Liebherr GN 5275 Premium - Reviews

  • Best Reviewed 4 keer jun 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN 5275 Premium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angela 25-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer energiezuinige en handige vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
Liebherr staat voor bedrijfszeker, energiezuinig, degelijk, mooi en handig. Dat geldt ook voor deze vrieskast. Ik heb mijn grote vrieskist weggedaan en was bang dat niet alles in deze vrieskast zou passen. Alles kon erin en nog wel meer!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote inhoud
  • Mooie laden met geleiders
  • Flexibele indeling
  • Mooi display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wederom kwaliteit, gegarandeerd top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
1995. Aankoop vrieskast Liebherr, gewoon omdat dit werd aangeraden door mijn schoonouders die ook al jaren een Liebherr hadden, en nee niets teveel gezegd.
26 jaar en nee niet kapot, hij deed nog trouw iedere dag zijn werk, lampje viel af en toe uit, en de lades werden hard minder door de jaren heen. dus besloten een nieuwe te kopen. Gisteren geleverd en wat een mooi apparaat! de degelijkheid spat eraf. kost een paar centen maar dat zie je er zeker vanaf! op naar de volgende 26 jaar !!!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Degelijk
  • Mooi ladesysteem
  • Enorme ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**r@s**n.nl 01-08-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze diepvrieskast gekozen, vanwege het makkelijk glijden/rollen van de laden, overzichtelijk de inhoud te overzien ipv een kist en natuurlijk de no frost. Verder ook het lage geluidsniveau , het lage energieverbruik en makkelijk te openen van de deur met de deur greep.

Reageer

h**d@o**k.com 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

8,0
We zochten een ruime diepvrieskast en hebben deze gevonden in de grootste Liebherr kast die er is. Heel veel ruimte en vriest niet aan! Makkelijk schoon te maken en overzichtelijk opbergen!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • vriest niet aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

duurzame voedsel liefhebbers 19-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aanschaf vlak voor de zomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

8,0
Je betaalt wel wat meer maar hij werkt perfect en geen ijsafzetting op de produkten.

Pluspunten

  • geen ijslaag
  • goed lopende lades

Minpunten

  • prijs
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**n@h**t.nl 17-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

9,0
ik vind het een goed merk en mijn vorige diepvries was 14 jaar en werkte nog steets maar toch maar een nieuwe

Pluspunten

  • voordelig met stroom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meijer 28-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote laden en goed overzicht !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
erg fijne grote vrieskast, laden lopen licht en zijn goed overzichtelijk!
.
en zoals we van Liebherr weten ziet het er keurig strak uit en koelt die perfect !

Pluspunten

  • goed overzicht
  • fijne laden

Minpunten

  • kostbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaandering 21-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

9,0
Ruime vriezer met 8 grote lades vriezer was snel op de juiste temperatuur.
Lades gaan soepel open .
Overzicht in de vriezer en het zoeken naar producten gaat op deze manier heel makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Broeders 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eens een Liebherr, altijd een Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
Mijn vorige vrieskast was een Liebherr en heb daar vele jaren plezier van gehad. De degelijkheid van een Liebherr is onevenaarbaar, wel iets duurder dan andere a-merken, maar ik merk in de showroom meteen het kwaliteitsverschil.
Deze GN5275 uit het boekje gekocht op basis van de specificaties. Vandaag kwam hij binnen, en wow.. wat een kwaliteit voel ik bij enkel het openen van de deur. Ik heb het volste vertrouwen dat ik hier weer heel veel jaren plezier van ga hebben. De superfrost is geweldig om bij grote inkopen meteen te kunnen invriezen zonder dat mijn andere levensmiddelen gedeeltelijk ontdooien. Meteen de smartconnectbox erbij genomen zodat ik een alarm krijg als de kinderen de deur niet goed hebben dichtgedaan, wel zo veilig.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Zware onevenaarbare kwaliteit
  • Koelt/vriest als de beste.
  • Superfrost voor invriezen
  • Smartconnectbox

Minpunten

  • gewicht, 100kg eenmalig even zweten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 23-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
Ik heb voor het product gekozen omdat mijn vriendin hem al had en heel tevreden is.
Ik ben ook tevreden. Niks op aan te merken. Heel fijn. En bespaart meteen al veel geld.
Ik geef veel minder geld uit aan de steeds duurder wordende boodschappen.

Review 02-02-2021
Ik vind deze vriezer zo fijn omdat hij groot is en ik daardoor veel bespaar want ik kan groente kopen als het in de aanbieding is en invriezen. Bovendien is hij superzuinig.
Ja hij is wat duurder maar dat heb ik er zo uit. Zeker doen!!!

Pluspunten

  • maar 1x per jaar ontdooien
  • weinig ijsvorming en zuinig

Minpunten

  • ik zie ze niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.A 14-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruim en elegant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

8,0
Lades makkelijk te schuiven en verwijderen. Je kunt per lade sorteren.
Dizayn mooie en strak.
Energie zuinig.
Stil.
Geen sneeuw meer

Pluspunten

  • Je kunt voedingen per lade sorteren
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

floor 11-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
Mooie vriezer, met grote laden. Energie type C, op dit moment de zuinigste die er te krijgen is. Fijne deur hendel.

Pluspunten

  • zuinig
  • ruime lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dasdelen 04-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot inhoud, makkelijk en zeer overzichtelijk

Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
Gezocht naar kwaliteit, groot inhoud en zuinigheid, zeer overzichtelijk, makkelijk displaymenu bedienbaar, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verschuur 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

No frost Vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
De vrieskast bevalt ons heel goed. De vrieskast beschikt over genoeg lades om je etenswaren goed te verdelen, zodat je het ook weer terug kan vinden.
De lades lopen mooi soepel door het rail systeem. Kortom wij zijn dik tevreden.

Pluspunten

  • Veel lades
  • Ruime lades
  • Soepel lopen railsysteem
  • No frost, vriest niet aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miek 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gigantisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
Wat een mega vrieskast, ik besefte van te voren niet wat 370lr inhoud betekent maar het is overweldigend. De kast is hoog, breed en diep, vol met lades die stevig aanvoelen en prettig bewegen. Dat hij stil is maakt me niets uit want hij staat in de garage.

Pluspunten

  • Groot!!
  • Kan tegen koude temperaturen
  • Zuinig
  • Degelijk en duurzaam

Minpunten

  • Kwaliteit heeft een prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop, brede lades veel ruimte. Geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

10,0
Diepvrieskast heeft veel ruimte, heel overzichtelijk, brede lades. Geruisloos.Stroomverbruik is gunstig. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SP de K 14-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskist Liebherr 190 cm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

8,0
Door de extra breedte heeft de kast veel inhoud, daarnaast is het energiezuinig en het systeem met geleiders van de lades bevalt zeer goed.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • weinig geluid
  • veel inhoud

Minpunten

  • wel groot voor het trapgat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcellis R 11-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

9,0
Veel grote lades, overzichtelijk en praktisch. Na levering meteen in gebruik kunnen nemen, producten snel op juiste vriestemperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicolie 10-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

9,0
Dit is de 1e keer dat wij een liebherr hebben gekocht. Dit merk staat goed aangeschreven dus hebben wij hiervoor gekozen. We hebben een diepvrieskast gekocht van 195 hoog met 8 lades. Een hele ruime diepvrieskast, lades zijn doorzichtig zodat je in 1 oogopslag ziet wat erin zit, ruimte genoeg voor ons gezin wat uit 3 personen bestaat. Na installeren snel op juiste temperatuur. We hebben hem sinds vandaag dus verder kan ik er nog niks over zeggen

Pluspunten

  • Ruim
  • Groot
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frankie 20-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige ruime kast met goede verlichting.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275 Premium

Algemene score

9,0
Goede stevige ruime kast met zeer goede geleiding van de lades. Echt een topper!
Mooi van design en duidelijke display.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stevig met goede lades op rail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews