Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 85 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN 5275 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik P. 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
super diepvries en toekomst gericht en dat blijkt wel uit het zuinige energielabel en de super inrichting van de gelagerde lades!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**2@z**o.nl 13-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De ideale vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Een prachtige grote vrieskast, grote lades, minimaal verlies aan vriesruimte door de vormgeving van de lades. Transparante voorkant zodat de inhoud goed zichtbaar is. We zijn er heel erg blij mee. En dat met energielabel C en no frost.

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Superfrost
  • Nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freerk Twijnstra 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vriezer nodig? Zoek niet verder.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
De vriezer is prachtig qua vormgeving, grote vakken, vakken in een stabiele en stevige rails. Op en top kwaliteit.

Pluspunten

  • Grote lades
  • Energiezuinig (energielabel C)
  • Stevige materialen gebruikt
  • Condensor afgedekt = energiezuiniger op termijn

Minpunten

  • Voor de kleine mensen onder ons wel groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**n@h**e.nl 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Zeer mooie vriezer lekker groot.
Ruime lades
Mooi dat je de temperatuur kunt zien

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Graden zien

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rommy 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en reviews vergelijken ben ik bij de Liebherr GN 5275 uitgekomen. Bij een goed product twijfel je niet om het aan te schaffen. Top aanschaf.

Pluspunten

  • Energie zuinig.
  • Ruimte zat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**k@g**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

8,0
Het is een grote vrieskast. Er kan veel in. De lades zijn overzichtelijk. Er zitten fijne geleiders op de lades. De vrieskast is stil en no-frost.

Pluspunten

  • Goede geleiders
  • Stil
  • Er kan heel veel in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 25-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit is nog eens een systeem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Grandioos systeem, strak afgewerkt en doet z'n werk perfect. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Heel veel inhoud
  • Strak afgewerkt
  • Perfecte lades met railsysteem
  • Goede display info
  • Laat strooomverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 22-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, gebruiksvriendelijke en zeer ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Zeer fijne vrieskast! Maakt weinig geluid. Heerlijk veel ruimte (in 1 lade passen 5 hele broden), prettige verlichting. De laden lopen heerlijk soepel.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil
  • Fijne verlichting
  • Voelt degelijk en solide aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**f@t**s.nl 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed.

Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Vorige diepvriezer was ook een Liebherr. Meer als 20 jaar ingebruik gehad en werkt nog steeds. (i.v.m. energielabel nieuwe aangekocht.) Tot nu toe zeer tevreden. Raad deze iedereen aan. Niet goedkoop maar dan heb je wel wat!

Pluspunten

  • Groot
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**s@g**l.com 20-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
De vriezer is groot en zuinig, het ladesysteem werkt erg goed. Vooral de extra brede lades zijn fijn

Pluspunten

  • Veel opslagruimte
  • Zuinig voor dit formaat

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucia 04-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
Mooie praktische en grote vriezer. De lades lopen ontzettend soepel en zijn mooi van formaat. Een vriezer waarin je het overzicht kan behouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**x@s**o.nl 23-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

8,0
Erg praktisch, kwalitatief hoog niveau.
Stroomverbruik erg zuinig. Veel liters.

Pluspunten

  • Stroomverbruik
  • Kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frans 16-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Update: Ik heb het apparaat nu enkele maanden in gebruik en ik vind hem geweldig. Hij vriest geweldig en blijft constant op de juiste temperatuur. Ik kan er waanzinnig veel producten in kwijt en door de vele laden is alles makkelijk in te delen. De laden glijden bijna als vanzelf over de rails waardoor het opentrekken soepel verloopt en je hierdoor de tijd verkort dat de deur open staat. In het donker is de inhoud van de vriesladen prima te zien door de led-verlichting aan de bovenkant van de vrieskast.
Ik ben super tevreden over deze Liebherr vrieskast.

--------------------------------------------------------------------------------

Review 26-2
Ik zocht een topkwaliteit en energiezuinige vrieskast met veel ruimte. Vandaar dat ik bij deze Liebherr GN5275-21 uit kwam. Aankoop zeer de moeite waard!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • degelijk geconstrueerd
  • Vriest perfect
  • No-frost werkt geweldig

Minpunten

  • motor iets wat luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**n@k**t.nl 14-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geen klachten alleen maar positief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Onze vorige Liebherr vrieskist ging na 10 jaar stuk maar door de goede service die we kregen was het voor ons niet zo moeilijk welk merk en type er weer moest komen natuurlijk een LIEBHERR de kast ziet er mooi uit en is in gebruik fijn om te gebruiken .....we hopen dat hij ook weer 10 jaar meegaat dit zal onze laatste vrieskist zijn gelet op onze leeftijd (75+) dus dan zal onze hoby groente tuin wel te veel zijn .Maar nu genieten we van de vrieskist en ook de LIEBHERR staande grote koelkast .

Pluspunten

  • afwerking
  • goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**g@o**k.com 10-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Mooi apparaat om te zien en gemakkelijk in te ruimen d.m.v. de laden met grote inhoud.
Eenvoudig te bedienen en in te stellen met het touch scherm die bestaat uit voldoende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**t@z**t.nl 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer net afgewerkte vriezer, topklasse!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Ook al deed mijn oude vriezer met 17 jaren op de teller het nog prima, het meermaals per jaar ontdooien was ik aardig beu. Dus na lang zoeken en vergelijken, zowel online als in de winkel, uiteindelijk voor een Liebherr GN 5275 gekozen.
Op zich is er keuze uit heel wat merken, maar ik had toch wel enkele vereisten. Allereerst zo zuinig mogelijk, dus momenteel is dat volgens mij een label C volgens de nieuwe schaal. Daarnaast wou ik veel lades om alles overzichtelijk te houden. Merk maakte me op zich niet zo veel uit, wel ging de voorkeur uit naar een topklasse merk.

Bij diverse concurrenten viel me op dat er meerdere vakken waren waarin geen lade zat maar enkel een klep. Dit wou ik dus zeker niet, wordt enkel maar een rommelvak dan.
Gelukkig heeft deze Liebherr wel allemaal laden. Sterker nog, op de bovenste en onderste na lopen ze allemaal op rails. Superhandig wanneer de lade flink gevuld is.
Deze heeft tevens energielabel C, is bijzonder stil en ook zeer netjes afgewerkt.
Niemand die er naar kijkt natuurlijk, maar de achterkant is ook erg netjes afgewerkt met een groot vlak gedeelte, niet zo'n radiator waar enkel maar stof tussen komt te zitten.

Bediening is ook super eenvoudig middels een klein touchscreen schermpje. Als ik dan toch een opmerking zou moeten maken dan zou het enkel zijn dat je de temperatuur niet kan aflezen zonder eerst de deur te openen. Op zich zit er wel een alarm op dat waarschuwt als er iets mis mocht zijn, ik zou het toch prettiger vinden om in een oogopslag de temperatuur te kunnen checken zonder de vriezer te openen.

Pluspunten

  • Energielabel C
  • Muisstil
  • Allemaal schuiven
  • Op 2 na lopen alle schuiven op rails
  • Gebruiksvriendelijke bediening

Minpunten

  • Temperatuur niet van buiten te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 31-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige, ruime gebruiksvriendelijke diepvrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een energiezuinige diepvries, met veel inhoud en makkelijk in gebruik.
En kwamen uit op deze diepvries kast met 8 lades met meer inhoud dan onze voorgaande diepvries. De lades schuiven erg soepel en de deur gaat makkelijk open. Ook het licht en de display maken hem nog makkelijker in gebruik. We zijn dan ook zeer tevreden over onze aankoop.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • energieklasse
  • lades schuiven soepel
  • makkelijk te openen

Minpunten

  • met gesloten deur temperatuur niet af te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mark 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime liebherr vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Oude Bosch vrieskast was na 25 jaar aan vervanging toe. Gekozen voor deze Liebherr om de ruime inhoud en energielabel. Bevalt goed, lades lopen mooi soepel over de geleiders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**t@h**e.nl 30-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

vrieskast met lade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

8,0
makkelijke en stevige vrieskast en erg overzichtelijk
Handig in dagelijks gebruik

Pluspunten

  • stevige lade
  • overzchtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Porduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 5275

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer gemakkelijk in gebruik 1 keer instellen en dan gaat de rest van zelf. Beveel dit product ten zeerste aan.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Ruimte
  • Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews