Philips Avance Collection HR1673 - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
kunststof
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 86 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dinie888 12-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Eigenlijk is hier maar een woord op zijn plaats: AMAZING.
Ik heb nog nooit een staafmixer gehad, ben wel in het bezit van een blender. De staafmixer gaat zo snel en makkelijk, en vergeleken met de blender, bijna geluidloos (blender maakt vreselijk veel herrie). Het gaat vanzelf, geen gebruiksaanwijzing nodig om te gebruiken, wel om te kijken of het onderdeel in het water mag of niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem2365 10-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
De Philips HR673/90 is een degelijk en mooi apparaat wat ook nog erg handig te gebruiken is. Het apparaat is veelzijdig en er zijn veel mogelijkheden met het apparaat. Kortom een echte aanrader!
Ook de accessoires zijn erg handig in gebruik. Ik heb het apparaat pas een aantal dagen in gebruik dus het afwachten of het apparaat zo gemakkelijk te gebruiken blijft en of het een degelijk apparaat is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f.zeetsen 09-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
solide en stabiel en ziet er degelijk uit. Heb al eerder een dergelijke mixer gebruikt en hij werkt voortreffelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem2365 09-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Erg handig product. Vele mogelijkheden en een degelijke uitstraling. Het is even afwachten of hij het zo blijft doen. Maar na de eerste 7 gebruiken heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Verela 09-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed product. De staafmixer zorgt voor gladde soepen zonder stukjes. De staafmixer is makkelijk te bedienen met 1 hand. Heeft een mooie strakke uitsraling!.....................................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerbenvandenhurk 09-05-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Wat betreft prijs/kwaliteitverhouding kun je niet beter kopen dan dit. Je kunt er alles mee doen, behalve raspen en schaven. Daar gebruiken we onze Magimix nog voor, maar voor bijna al het andere de Philips. We hebben er nog een gekocht om kado te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christie70 08-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
derde exemplaar die ik nu heb van deze staafmixer. alles super maar de grote hakmolen gaat elke keer stuk. verder super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos-51 08-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Pas gekocht dus nog weinig gebruikt, maar alles werkt even makkelijk. Zelfs het aan-, afkoppelen en schoonmaken is heel eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netkl 07-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mijn oude staafmixer heeft het 20 jaar gedaan. Kostte indertijd bijna niets . Ik schrok van de prijs van nieuwe staafmixers, maar: wàt een mogelijkheden! Als mijn bejaarde gewone mixer de geest geeft, geen nood, ik heb mijn nieuwe Philips om de slagroom te kloppen. Tapenades maken? Ook dat kan ik nu doen? Vegaburger-ingrediënten hakken? Ook dat kan hij. Ik had geen idee van de mogelijkheden en ben dan ook blij verrast.
Over de degelijkheid kan ik niets zeggen: ik heb hem pas een paar dagen. Maar voor deze (relatief) lage prijs heb ik een heel veelzijdig apparaat in huis. Ik zeg: kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost4321 06-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Lekker makkelijk te bedienen en fijn veel accessoires, zoals slagroomklopper. Traploze bediening is ook fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredasd 05-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Nog niet zo lang in bezit maar de paar keer dat ik het apparaat heb gebruikt deed deze wat hij moest doen en zeer snel en behoorlijk stil. Zeer tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Morel 02-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Fijn en degelijk apparaat. Doet waarvoor hij bedoelt is.
Duidelijke gebruiksbeschrijving en makkelijk schoon te maken. Ook eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.
Door de speedtouch is de bereiding van sauzen eenvoudig en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Handele 01-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ziet er degelijk uit en heeft veel hulpmiddelen, die regelmatig van pas komen. Zal het apparaat zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.
Bak veel en gebruik het apparaat om te mixen hakken enz.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fonzie007 01-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Nog maar een paar dagen in bezit, maar werkt naar behoren.
Ligt lekker in de hand en is makkelijk te bedienen door de eenvoudige traploze knop.
Een eyecatcher in de keuken.
Al met al zeer tevreden en een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Rovers 1947 01-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Uitsekend product. Zijn geld zeker waard, een aanrader!
Vergeleken met mijn vorige een hele verbetering. Heeft zelfs titanium mesjes wat de duurzaamheid nog beter maakt. Gewoon kopen zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twinkeltjess 30-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb het product besteld nadat ik hem bij een vriendin had gebruikt. Ik heb er twee besteld voor mijzelf en moeder. Hij is mooi en ook gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaan1961 30-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Vandaag de staafmixer van Philips gekocht. Zag er zeer compleet uit en de 15,00 refund actie trok me over de streep.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WvS89 30-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De Philips HR1673/90 is gemakkelijk in gebruik en heeft mooie accessoires. Hierdoor is het apparaat multifunctioneel. Het apparaat ziet er degelijk uit, maar dit is wel moeilijk te beoordelen na pas een aantal dagen in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

fedde van der Tol 30-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
het apparaat voelt goed aan en is stevig door de rubber rand onder de bekers blijven deze stevig op het aanrecht blad staan waardoor je ook met een hand kan werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kyle2000 30-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
allemaal goed. zeer goede kwaliteit en met een prachtig design en genoeg accessoires. Ik probeerde verschillende functies en ze zijn allemaal goed. Maar ik ben een beetje bezorgd over de motor. het is heel goed om de vruchten te mengen, zoals kiwi, oranje. goed gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews