Philips Avance Collection HR1673 - Reviews

Specificaties
Vermogen
800 watt
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Avance Collection HR1673 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manon 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super

Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Werkt super. Mooie kwaliteit .. handige grote stevige potjes er bij.. en makkelijk schoon te maken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 08-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

complete set

Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Ik heb deze set net binnen en direct mijn noten gemalen voor in mijn ontbijt. Ik was meer herrie gewend van mijn vorige staafmixer, maar was verrast door het lage volume. Heerlijk ook om met de hand de snelheid te kunnen regelen. Ik ben er nu al helemaal blij mee.

wel raar dat je de deksels van de mixbekers niet mag reinigen onder water. Dat lijkt mij wel wenselijk om het schoon te houden.

Pluspunten

  • compleet
  • laag volume
  • krachtig

Minpunten

  • mag niet reinigen onder de kraan?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

anneke123 20-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ligt fijn in de hand. Optie voor snelheidsstand. Goed formaat, bakje en fijn dat je verschillende opzet stukjes kan gebruiken. Daarnaast goede prijs kwaliteit verhouding, zeker met de cashback actie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Nijhof 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De hand blender werkt uitstekend en boven verwachting en is bovendien erg handig in gebruik en goed schoon te maken. kortom een aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loepiepoepiewoepie696 04-04-2019

2 weken in gebruik, en het mesje onderaan zit al los!!!

Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

2,0
Ik vond de staafmixer er heel mooi en krachtig uitzien, maar ik had mijn twijfels bij het zogenaamde Titanium-mesje. Ik vond het er goedkoop-uitzien.

Ik heb reeds twee Philips staafmixers gehad, en ze gingen keer op keer stuk door een loszittend mesje.

Nu heb ik de mixer 2 weken in gebruik, en ja juist...het mesje zit al los.

Zelfs het redelijk hoge bedrag dat ik eraan betaald heb blijkt nog onvoldoende.

Ik heb dus besloten om een ander merk te kopen en er 2 keer meer voor te betalen.

Ik ben het kotsbeu om elke twee jaar een nieuwe staafmixer te moeten kopen.

Voor mij helaas geen Philips meer.

Ik mis de Philips-producten van vroeger.

Ik heb de indruk dat Philips geen A-producten meer verkoopt.
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Maartje 04-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Power blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aankoop en ben meteen aan de slag gegaan in de keuken, een heerlijk hunmus gemaakt die binnen een mum van tijd in de XL accessory fijn geblend was. Het is een super simple en efficient product waar ik nog jaren veel plezier van ga hebben!

Pluspunten

  • titaniumcoating van messen
  • hard ingredienten worden snel fijn
  • makkelijke bediening
  • vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 04-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een onmisbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk en een prima staafmixer. De hakmolens die bijgeleverd zijn zijn zeer handig. De snelheid is traploos in te stellen, is even wennen maar werkt prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 19-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Degelijk!

Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Staafmixer voelt erg degelijk aan. Traploze snelheidsregeling ideaal en comfortabele grip.
Handige accessoires meegeleverd.
I.c.m. cash back gekocht. Zodoende nog interessanter!

Pluspunten

  • Traploze snelheidsregeling
  • Degelijk
  • Design
  • Comfortabel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Deen 27-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer, pureert snel; ligt goed in de hand. Stevige grip. Hakmolens hakken snel en gemakkelijk noten, kaas en kruiden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Veen 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Veelzijdig, geluidsarm en functioneel en leuk design. Diverse accessories geven veel waar vor je geld.

Pluspunten

  • Veel accessories
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jur 22-11-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Het product is van goede kwaliteit, mooi design, niet te zwaar en werkt prima! ik vind het zelf iets te prijzig (met cashback actie nog wel te doen)

Minpunten

  • iets te prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Timmer 20-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mijn vrouw is lyrisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
Supermachine met een geweldige power die alles in elkaar hakt! Als je veel bakt en kookt is het een absolute aanrader.

Top Philips!

Pluspunten

  • power
  • veel accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 18-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig 2 mengbekers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

8,0
Doordat hij twee maten mengbekers heeft is het een handig en praktisch apparaat. Voor kleine hoeveelheden pesto of kruidenboter kun je de kleine mengkom gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Deze staafmixer hakt en pureert alles!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

9,0
De staafmixer tot nu toe gebruikt voor soepen en sauzen. Dit gaat moeiteloos. Door de handige proportionele bediening bovenop heb je de controle over hoe grof/fijn je het wilt hebben. Werkt perfect ! Doei

Pluspunten

  • krachtig
  • gebruiksgemak
  • veel handige accessoires

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kookgek 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

8,0
Mixer voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Ligt handig in de hand en geeft mooi resultaat. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

7,0
Het is een fijne staafmixer. doet het goed. En hij is snel schoon te maken en in een mum van tijd is je eten klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sahel 26-10-2016

Good product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR1673

Algemene score

8,0
Nice product. Has a good variety of accessories. Powerful and useful. Will recommend because of use and looks

Reageer

Emine Atik 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Handige complete set met grote en kleine mixer en dit voor een mooi bedrag. De kleur is ook mooi in plaats van wit is dit zwart met metaal.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fl 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Jammer dat niet alle hulpstukken in de afwasmachine kunnen. Voelt verder solide aan, maar dat mag ook wel voor de prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roos 16-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Grote voordelen vind ik de grote maatbeker van 1 liter, de twee verschillende hakbakjes en dat alles in de vaatwasser kan. De speedtouch werkt ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews