Philips Avance Collection HR1673/90 - Reviews

8,7 Lees 76 reviews
Best Reviewed apr 2015 Philips Avance Collection HR1673/90
Best Reviewed april 2015
Specificaties
Materiaal voet
kunststof
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 75 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manon 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super

Algemene score

9,0
Werkt super. Mooie kwaliteit .. handige grote stevige potjes er bij.. en makkelijk schoon te maken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E. Deen 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer, pureert snel; ligt goed in de hand. Stevige grip. Hakmolens hakken snel en gemakkelijk noten, kaas en kruiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Veen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig, geluidsarm en functioneel en leuk design. Diverse accessories geven veel waar vor je geld.

Pluspunten

  • Veel accessories
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Jur 22-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product is van goede kwaliteit, mooi design, niet te zwaar en werkt prima! ik vind het zelf iets te prijzig (met cashback actie nog wel te doen)

Minpunten

  • iets te prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jaap Timmer 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn vrouw is lyrisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermachine met een geweldige power die alles in elkaar hakt! Als je veel bakt en kookt is het een absolute aanrader.

Top Philips!

Pluspunten

  • power
  • veel accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Els 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Handig 2 mengbekers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat hij twee maten mengbekers heeft is het een handig en praktisch apparaat. Voor kleine hoeveelheden pesto of kruidenboter kun je de kleine mengkom gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Rogier 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Deze staafmixer hakt en pureert alles!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer tot nu toe gebruikt voor soepen en sauzen. Dit gaat moeiteloos. Door de handige proportionele bediening bovenop heb je de controle over hoe grof/fijn je het wilt hebben. Werkt perfect ! Doei

Pluspunten

  • krachtig
  • gebruiksgemak
  • veel handige accessoires

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
kookgek 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mixer voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Ligt handig in de hand en geeft mooi resultaat. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anja 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

complete set

Algemene score

9,0
Ik heb deze set net binnen en direct mijn noten gemalen voor in mijn ontbijt. Ik was meer herrie gewend van mijn vorige staafmixer, maar was verrast door het lage volume. Heerlijk ook om met de hand de snelheid te kunnen regelen. Ik ben er nu al helemaal blij mee.

wel raar dat je de deksels van de mixbekers niet mag reinigen onder water. Dat lijkt mij wel wenselijk om het schoon te houden.

Pluspunten

  • compleet
  • laag volume
  • krachtig

Minpunten

  • mag niet reinigen onder de kraan?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Rob 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een fijne staafmixer. doet het goed. En hij is snel schoon te maken en in een mum van tijd is je eten klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Sahel 26-10-2016

Good product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nice product. Has a good variety of accessories. Powerful and useful. Will recommend because of use and looks
anneke123 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ligt fijn in de hand. Optie voor snelheidsstand. Goed formaat, bakje en fijn dat je verschillende opzet stukjes kan gebruiken. Daarnaast goede prijs kwaliteit verhouding, zeker met de cashback actie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Emine Atik 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Handige complete set met grote en kleine mixer en dit voor een mooi bedrag. De kleur is ook mooi in plaats van wit is dit zwart met metaal.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Fl 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Jammer dat niet alle hulpstukken in de afwasmachine kunnen. Voelt verder solide aan, maar dat mag ook wel voor de prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Roos 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Grote voordelen vind ik de grote maatbeker van 1 liter, de twee verschillende hakbakjes en dat alles in de vaatwasser kan. De speedtouch werkt ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bertie 15-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi en degelijk product , makkelijk te gebruiken, de turbo is geweldig hier maak je het verschil mee. Handig zijn ook de extra bekers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
celine 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het product Hand Blender, bevalt mij goed! Ik gebruik het meest voor soup, baby eten ect. Deze product is super handig want je kan alles me doen! Deze mixter ligt stevig in de had maar is niet zwaar te gebruiken.conclusie het mix super goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anthony 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Voelt zeer goed aan en maakt niet zoveel lawaai. Veel mogelijkheden met de meegeleverde hulpstukken. Tot nu toe alleen de staafmixer zelf gebruikt, ben zeer tevreden met de kwaliteits/prijsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Shayla 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en makkelijk schoon te maken. Ligt goed en stevig in de hand en is erg degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
P Nijhof 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De hand blender werkt uitstekend en boven verwachting en is bovendien erg handig in gebruik en goed schoon te maken. kortom een aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews