De beste cashback-deals van Sony

Ben je van plan om een nieuwe televisie te gaan kopen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Welke specificaties je belangrijk vindt, is goed om vooraf aan je zoektocht te bepalen. Ga je voor een Full Array LED scherm of toch liever OLED? Sony biedt van 1 oktober t/m 22 november 2020 flinke retour-bedragen bij aankoop van een Sony BRAVIA FULL ARRAY LED TV of BRAVIA OLED TV. Zo vind jij de televisie die aansluit bij jouw wensen en scoor je deze ook nog eens met een mooie korting tot wel €250! Bekijk op deze pagina alle scherpe deals.


Sony Full Array LED televisies mét Cashback kopen? Bekijk hier het aanbod!

Ontdek

Sony Full Array LED televisies

Full Array LED televisies bieden een mooiere kijkervaring dan een normale LED-TV met een prachtig contrast, rijke donkere en levendige heldere kleuren, waardoor gebieden met veel en weinig licht optimaal op uw tv worden getoond. Full Array LED zorgt voor meer realistische heldere beelden, meer nauwkeurige details in de schaduw en diepere, inkt-kleurige zwarte gebieden. Het zorgt voor de meest aantrekkelijke en natuurlijke kijkervaring.

De Sony XH95-Series is de Full Array LED-lijn van Sony. Deze televisies beschikken over 4K Ultra HD, Full-LED en Dolby Atmos geluidsysteem. Daarnaast is de televisie ook nog eens een Smart TV (Android TV), zodat je gemakkelijk al je favoriete apps kunt downloaden. Met deze televisie ben je klaar voor next gen Game Consoles, aangezien Full Array LED zich uitstekend leent voor gaming op je televisie. En ben je een echte sportfanaat?Dan hoef je niet meer naar het stadion of de sporthal, want met de Sony TV komt sport tot leven in je woonkamer met levensecht beeld en driedimensionaal, atmosferisch geluid. De Sony XH95-serie verkrijgbaar in veel verschillende formaten: van 49-inch tot wel 85-inch!

Vind hier de beste Sony Full Array LED Cashback-deals voor jou!

Sony KD-55XH9505 - €100,- Cashback
Sony KD-65XH9505 - €150,- Cashback
Sony KD-75XH9505 - €200,- Cashback
Sony KD-85XH9505 - €250,- Cashback


Sony KD-55XH9505 Getest!

Sony KD-55XH9505 getest!

Best Reviewed met eindcijfer 8,9!Sony BRAVIA OLED televisies

OLED televisies beschikken over een enorm contrast en een zeer ruime kijkhoek. OLED is zeker een must als je een echte filmfanaat bent! De Sony A8-Series, A85-Series, A87-Series en A89-Series zijn de OLED-paradepaardjes van Sony. Ontdek hoe realistisch tv kan zijn door het combineren van de krachtige X1™ Ultimate-processor met diepe OLED-zwarttinten en geluid dat perfect bij het beeld past. En dat in een slank One Slate-ontwerp. Deze televisies zorgen voor een bioscoopervaring, gewoon bij je thuis! De Sony BRAVIA OLED televisies bevatten miljoenen zelfoplichtende pixels die afzonderlijk worden geactiveerd of uitgeschakeld. Het verschil tussen licht en donker wordt daardoor sterk vergroot met diepe zwarttinten en stralende wittinten. Je ziet hierdoor meer details, diepte en texturen in donkere scènes. Sony maakt gebruik van Pixel Contrast Booster, waardoor kleur en contrast nóg meer wordt verbeterd. Daarnaast komt het geluid ook nog eens rechtstreeks uit het scherm. Series en films kijken wordt hierdoor mooier dan ooit!

Vind hier de beste Sony BRAVIA OLED Cashback-deals voor jou!

Sony KD-55A8 - €100,- Cashback
Sony KD-65A8 - €200,- Cashback
Sony KD55A85BAEP - €100,- Cashback
Sony KD65A85BAEP - €200,- Cashback
Sony KD55A89BAEP - €100,- Cashback
Sony KD65A89BAEP - €200,- CashbackSony KD-55XH9505 Getest!

Sony KD-55A8 getest!

Best Reviewed met eindcijfer 9,0!Sony BRAVIA OLED televisies mét Cashback kopen? Bekijk hier het aanbod!

Ontdek