Prikkel je zintuigen met Sony BRAVIA XR

Prachtige beelden zijn vaak maar een deel van het verhaal. In de stem van de acteur, een avontuurlijke soundtrack of juist wat ingetogen romantische muziek zit net zo goed heel wat emotie verscholen. Ontdek hoe een Sony BRAVIA XR-televisie geluid en beeld in harmonie brengt en je midden in de actie plaatst.


Meer informatie over Sony BRAVIA XR?

Ontdek hier!

Een tv zo slim als het menselijk brein

Elke televisie is tegenwoordig uitgerust met een beeldprocessor. Die maken talrijke berekeningen om het beeld te optimaliseren. Maar hoe doe je dat op een zo realistisch mogelijke manier? Daarvoor moet je weten hoe onze ogen én ons brein werken. 

Lees meer

Meeslepend geluid, recht uit het beeld!

In heel wat televisies zitten de luidsprekers verscholen onder aan het scherm. Daardoor lijkt het vaak alsof het geluid van onder het beeld komt. Om dat effect te vermijden gebruiken Sony BRAVIA XR-televisies de zogeheten XR Sound Position-technologie.

Lees meer

Zo werkt Sony BRAVIA XR


Proef de sensatie: alsof je er écht bij bent

Kun je een wedstrijd niet in het echt bijwonen? Daar heeft Sony de oplossing voor. Met BRAVIA XR-tv's, zoals de Sony X90J, A80J en A90J, beleef je de spannendste wedstrijden met een overweldigende beeld- en geluidservaring, alsof je er live bij bent! 

Lees meer

Meer informatie over Sony BRAVIA XR?

Ontdek hier!

Gamen op de PS5

De Sony Playstation 5 en Sony BRAVIA XR-televisie, zoals de Sony X90J, A80J en A90J, vormen een ideale combinatie voor gamers. Niet alleen geniet je van de top beeldkwaliteit van je Sony-televisie, hij is bovendien uitgerust met HDMI 2.1-aansluitingen die een hele reeks features bieden die je game-ervaring nog verbeteren.

Lees meer

Zo haal je alles uit je streamingdiensten

Jouw favoriete video’s, games en apps beleef je natuurlijk het liefst in optimale kwaliteit. Met de nieuwste BRAVIA XR-tv's, zoals de Sony X90J, A80J en A90J, bereikt Sony een nieuw level als het gaat om beeld en geluid. Met dank aan de Cognitive Processor XR, de eerste processor die beeld én geluid verwerkt zoals onze hersenen dat zelf ook doen. 

Lees meer

Bekijk het televisieaanbod van Sony