Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S6 edge goud / 32 GB

9,1 Lees 961 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy J3 (2017) goud / 16 GB / (dualsim)

Samsung Galaxy J3 (2017) goud / 16 GB / (dualsim)
7,8 (4)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 958 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sinan Taylan 26-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
De Samsung Galaxy S6 Edge 32GB is een geweldig toestel, de speaker is van goede kwaliteit maar jammer dat er maar een speaker is. Wel is de geluidskwaliteit met oordoppen in extreem goed. Het is een erg fijne toestel met talloze opties en mogelijkheden, oplichten van het scherm als het toestel met het scherm op tafel ligt is een leuke feature en handig als je de telefoon in het donker zoekt. Wel is het soms minder als het scherm gebogen is, hierdoor komt het wel is voor dat je palm iets aanvinkt terwijl dat niet de bedoeling was en je alleen het toestel vasthoudt. Wel is de S6 Edge van extreem goede kwaliteit gemaakt en elke keer als ik mijn telefoon tevoorschijn haal vragen mijn vrienden gelijk of ze de S6 edge mogen bekijken. De S6 edge heeft dus een Wow Factor, ik heb het toestel een mand in bezit en kan dusver geen problemen vinden.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beastie19700 26-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Great phone, very attractive. Have found no issues with battery life with mine lasting 2 days with medium use. Operating system is a great improvement and the touch is very responsive.
Overall the build quality is excellent
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tm123 26-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Matige geluidskwaliteit, maar voor de rest een uitstekende telefoon! Alle apps werken snel en soepel, de camera maakt goede foto's. De software maakt alleen nog geen optimaal gebruik van de mogelijkheden die het gebogen scherm biedt.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 60 26-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Mooi gestroomlijnd,schitterend toestel.
Ligt lekker in de hand, prima gebruik, zeer helder scherm.Lang gebruik van de accu.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PietDL 26-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik was verkocht toen ik deze zag. Hij ligt ook lekker licht in de hand. Superscherm en goede batterij met sneloplader erbij. Snelle processor. Samsung heeft een toptoestel. De perfectie is nabij
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans donkers 24-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
zeer goede telefphone zeer mooi mooi licht licht zeer goed in de hand zeer mooi beeld super mooi .en een goedebedieneng .ik geef hem een 9.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raminec 24-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Het geluidskwaliteit van de telefoon is echt genieten. Het is net als een stereo, alleen dan zonder bass.
Qua gebruiksgemak is hij heel erg makkelijk, het enige wat jammer is dat je menu niet zichtbaar is aan de schuine kanten ( edge ) van het beeldscherm. Maar dit is iets kleins tegenover al het positieve van deze telefoon.
De edge is echt uniek met zijn schuin aflopende kanten, dit zorgt er ook voor dat het beeld meer naar voren komt.

Al met al is het een uitstekende telefoon. Hij heeft mijn verwachtingen overtreft.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PENSIOENTJE 24-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Geluid net echt
Mogelijkheden -ik vind er steeds meer
Gebruiksgemak eenvoudig
Vormgeving uniek
Degelijkheid-zeer snel en helder ook buiten.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NobbeHenk 23-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
geweldig toestel met ontzettend veel mogelijkheden. Voor mij persoonlijk is het de snelheid van de camera, de uitstekende werking van de vingerherkenning en het prachtige scherm de hoofdredenen om deze telefoon te kopen. Is imo beter en completer dan de concurrentie.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miemke1985 23-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Geweldig toestel
Geluid Mooi
Handig in gebruik, mogelijkheden genoeg
Alleen jammer dat het toestel niet water/stofdicht is.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devithamon 23-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ik heb hem eigenlijk pas sinds vandaag.

Geluid heb ik nog niet echt geprobeerd maar het opstart geluid was al erg mooi. De mogelijkheden zijn zo erg veel weer dat ik helemaal men best doe. Vergeleken de oude Samsungs is het weer even wennen. Maar je leert het vanzelf. De vorm is echt super gaaf ik vind het fijn in de hand liggen. Ik ga er wel een hoesje bij bestellen want ben wel erg bang dat ik hem laat vallen. verder SUPER TOESTEL!!!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALMK 23-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer tevreden met de Samsung S6 Edge. Het uiterlijk is geweldig mooi door het mooie "edge" scherm en de smalle vorm. Geluid is prima! Zeer helder scherm met mooie kleuren. Ook de camera voldoet aan mijn eisen.In combinatie met een Samsung Clear view Cover echt een aanrader!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gonpeet 23-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Na een aantal weken eindelijk ontvangen,
Wat een mooie telefoon.
Ben er heel blij mee.
De kleur goud is ook super
Ben alleen nog niet uit welk hoesje ik zal nemen
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rakesh04 22-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
super mooie telefoon erg prettig in gebruik.
onder vind het zelf de gemakken van de samsung s6 edge.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brettemerton 22-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Fraai toestel, alleen view cover laat beschadigingen op scherm achter. Goed geluid, mooie vormgeving, fijn bedieningsgemak
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

face2108 22-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
naar mijn gevoel een gemis van de vervangen sdkaart. lichte telefoon, veel extras. samsungwaardig maar levering was dramatisch.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Leo Minten 22-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Snel en een super mooi uiterlijk. Heb alleen vernomen dat er door de clear cover van Samsung krassen ontstaan. Hoop het niet want ik heb hem net besteld.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse_Esli 22-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Prachtig ontwerp, het toestel is wel erg glad, dus ik zou een cover aanraden. Bepaalde functies zijn komen te vervallen wat ik erg jammer vind, maar daar zijn wel een hoop extra mogelijkheden voor bijgekomen vergeleken met de Galaxy S5
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lee1986 21-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb de samsung galaxy s6 edge gold 64gb ondertussen al een week en toestel is mij zeer goed bevallen. wat ik minder vind aan het toestel is dat de batterij te snel leeg raakt waardoor ik altijd een lader bij mij moet hebben. Dit vind ik niet echt handig. de batterij mag wel wat meer zijn! ik heb een zeer mooie beeldscherm en daar wil ik ook van genieten zonder dat ik een lader mee moet nemen of een backup batterij. misschien willen jullie deze accessoires bijverkopen voor meer omzet? maar het lijkt mij niet echt een slimme manier. Dit irriteert op bepaald moment heel erg! extra accessoires meenemen betekent dat jij ook meer op je spullen moet letten bij verlies of diefstal.... DUS SAMSUNG HOUDT DAAR AUB REKENING MEE.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
keizer10 26-05-2015

Beste Lee,
kun je mij exact vertellen hoelang de batterij van dit apparaat meegaat ? ik ben ook van plan om een smart telefoon te kopen.
bedankt voor de reactie en jou eventuele hulp in deze.

Reageer

Gravin Halina 20-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Na een paar weken gebruik te hebben gemaakt van de Samsung S6 Edge ben ik zeer tevreden over de geluidskwaliteit. Een helder geluid bij zowel het afspelen van media en ook bij het bellen. De mogelijkheden zijn prima en uitgebreid, maar ik mis de mogelijkheid om het geluid van het maken van een foto en/of film uit te zetten. Bovendien vind ik het jammer dat je in de hoogste filmkwaliteit (UHD) niet langer dan 5 minuten achtereenvolgens kan filmen, waarna hij automatisch stopt. Het gebruiksgemak van de S6 Edge biedt veel voordelen. Het is handig dat je middels de vingerafdruk je telefoon kan ontgrendelen. Ook is het makkelijk dat je via een verkorte en snellere manier foto's kunt maken door 2 keer op de home knop te drukken. Voor het maken van selfie foto's is de hartslagmeter heel fijn. Het design van deze telefoon ziet er heel strak en chique uit, kent weinig poespas en ligt makkelijk in de hand. Ondanks dat de Edge mogelijkheden niet voor iedereen benodigd zijn, is het design en de vormgeving zeker wel een pluspunt om deze telefoon aan te schaffen. Door de verstevigde achterkant van de S6 Edge in plaats van het plastic achterkantje bij eerdere telefoons van Samsung in deze lijn, ligt de telefoon goed in de hand en voelt hij niet aan alsof hij uit je handen kan vallen. Het is ook een pluspunt dat de batterij er niet uitgehaald kan worden waardoor het achterkantje in tact blijft en de telefoon niet uit elkaar valt mocht deze per ongeluk vallen. Ook de NANO simkaart is op een goede manier weggewerkt zodat deze ook niet op een makkelijke manier uit de telefoon gehaald kan worden. Al met al ben ik zeer tevreden over deze telefoon.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S6 edge zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews