Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S6 edge goud / 32 GB

9,1 Lees 961 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S7 edge blauw / 16 GB

Samsung Galaxy S7 edge blauw / 16 GB Best Reviewed jan 2017
9,0 (710)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 958 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ahmet arpagunu 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
geweldige handige telefoon, het vorm het gebruik het geluid alles is super aan de Samsung Edge ! helemaal tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aruna1976 31-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,6
mooi en sjiek.geweldig geluid en goed in gebruik.wel wennen aan beveiliging van vingertoets maar ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Maarten v K 31-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Samsung heeft duidelijk een stap vooruit gezet qua vormgeving en gebruikte materialen. De telefoon voelt veel meer solide en "premium" dan zijn voorgangers S4 en S5. Ik heb nog nooit een telefoon gehad,waar zoveel mensen naar wilden kijken en vasthouden. Het Edge scherm went heel snel. De klok / alarmfunctie is fantastisch! Opladen gaat heel snel. De knopjes aan de zijkant voelen ook beter. Deze telefoon is (zeker qua design) een stap in de toekomst, vergeleken bij alle andere smartphones!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CuneytKocak 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wat een toestel! Als trouwe HTC gebruiker en een Iphone werktoestel gebruiker ben ik voortaan niet weg te slaan bij Samsung. Top design, snel, subliem geluid, zeeeeer scherp beeld en andere leuke bijkomstigheden zoals draadloos opladen (binnen 5 minuten van 8% naar 37%)en edge mogelijkheden maken dit toestel een topper!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvissers1 31-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Sinds enkele weken ben ik in het bezig van een galaxy 6edge, voorheen had ik een galaxy s4. Mijn eerste indruk van de vormgeving maakt me uiterst enthousiast, ligt lekker in de hand, licht, glad, mooi en degelijk.
Inhoudelijk zijn er niet zoveel verschillen met de s4. Het grootste verschil is het edge scherm. Ik had me er eerlijk gezegd, iets meer van voorgesteld. De mogelijkheden met het scherm zijn nog beperkt. Je kunt een nachtmodus aanzetten, waarin de tijd en tijd van je wekker oplichten gedurende de nacht. Verder kun je in stand-by modus gebruik maken van het edge scherm, door een aantal vooraf ingestelde feeds te vertonen. Voor mij niet zo heel interessant, omdat de feeds die in te stellen zijn slechts beperkt zijn.
Het unlocken met vingerafdruk vind ik werkelijk fantastisch. Super handig, je moet wel telkens dezelfde vinger (en dus hand) gebruiken.
De camera is erg goed, maakt prima foto's in goede kwaliteit.
Al met al vind ik het een heel mooi product en ik ben er nog iedere dag heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kreera 31-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
ik ben van blackberry naar android overgestapt en dit is dus mijn eerste android/samsung toestel. ik vindt de vormgeving heel mooi en angezien de afmetingen van het toestel is de scherm vrij groot. de display, kleuren and resolutie zijn helemal top and je kan het wel met HD TV vergelijken. Ik gebruik hem met een Samsung ClearView Cover and ben er helemal blij mee. De "edge" features zijn ook interessant. Ik kan zonder het cover open te doen meteen zien wanneer er een bericht van mijn vrouw binnenkomt en erop reageeren. Ik sta ook helemal onder de indruk van de qualiteit van de camera. Ik heb nog nooit zo mooie en scherpe fotos met een mobiele toestel (zij het BB of iPhone) gemaakt als met de S6 Edge. En, last but not least, de accu duurt vrij lang tenzij ik met 3D spelen bezig ben. De accu is gewoonlijk een van de grootste ergernissen voor me omdat ik geen hele dag uit huis kan zijn zonder dat de accu leg loopt. Dat is dus geen probleem met de S6 Edge. Ik heb hem ook al een keer laten vallen (op een houten vloer) en er is niks kapot gegaan! ik vindt dit toestel een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muzz2010 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Een verschrikkelijk mooi design, prima geluid en beeld voor foto en video. Echt helemaal top en ik ben er ongelofelijk blij mee. Kan ik er al mijn vrienden met hun I-phone 6 ontzettend mee jaloers maken :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew1981 31-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Als totaal pakket ben ik zeer tevreden over de nieuwe Galaxy S6 Edge.
Alleen hoop ik dat er in de toekomst meer apps of weergave van de edge zullen komen. Oplichten van de edge als er een whatsapp binnenkomt.
De design is echt top een zeer sjieke telefoon met een zeer mooie vormgeving.
Het wireless opladen vind ik wel een plus punt op kantoor.

Enige min punt vind ik dat je het geheugen niet kunt uitbreiden en geen accu kunt wisselen. Dit was namelijk een van de redenen dat ik geen Apple kocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mellyk 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het is weer even wennen aan de nieuwe opties, maar zodra je hem door hebt werkt hij super. Hele mooie vormgeving. Helder scherm en super kwaliteit foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens-25 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke telefoon, werkt snel en makkelijk, ligt fijn in de hand, het beeld is super strak (net als de camera) & het geluid is geweldig, vervormt niet of nauwelijks op het hoogste volume. Voelt niet kwetsbaar of breekbaar, een mooie stevige smartphone.

Qua design is de S6 Edge natuurlijk verbluffend met gebogen glas en aluminium behuizing, een grote vooruitgang op eerdere modellen! Ik heb nu de Emerald Green variant; een fantastisch mooi en apart kleurtje, naar mijn mening net wat aparter/origineler/specialer/mooier dan de standaard kleuren die ik bij telecomwinkels bekeken heb.

Voor wat het verder waard is: in combinatie met huidige provider tot nu toe overal goede telefoonverbinding en 4G.

Ik geef geen 10-en, want er is altijd ruimte voor verbetering, al weet ik op dit moment niet waar nog verbetering mogelijk is...!

Duidelijk een nieuwe maatstaf waar andere producenten eerst nog maar aan moeten tippen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cah 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
perfect toestel, geen spijt, voldoet aan alle verwachtingen. eigenlijk nog meer dan ik had verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmr23 30-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik had voorheen een S4. De Edge ziet er werkelijk prachtig uit. Opvallend is de verbetering in het geluid ten opzichte van de S4. Daarnaast zijn de mogelijkheden enorm. Degelijkheid kan ik nog niet beoordelen, aangezien ik het toestel slechts enkele dagen in mijn bezit heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse85v 30-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wat een enorm mooie telefoon.
Even getwijfeld over de S6 of de S6 Edge. uiteindelijk gekozen voor de Edge en geen moment spijt gehad. Qua opties verschilt deze vrijwel niet van de S6, maar het scherm is prachtig. Vooral de optie om een beller, 5 favorieten, een kleur te geven, zodat je kan zien wie er belt wanneer je telefoon omgedraaid op tafel ligt, is een fijne optie.
Telefoon is makkelijk in gebruik, zeker als je al een Samsung telefoon gewend bent. Het overzicht is wat compacter, maar weinig verandert t.o.v. de S5.
er komt een goed geluid uit de telefoon en de foto´s die hij maakt zijn enorm scherp en mooi. Ideaal ook dat je de camera zo makkelijk kan openen nu. Zo ben je nooit meer te laat om een foto te maken.

Ik heb het hoesje er ook bij, origineel Samsung S6 Edge, maar deze valt me wel wat tegen. Na 1 dag in gebruik, in tas en op tafel, is deze al zeer beschadigt. Om het hoesje mooi te houden zou je deze altijd op een zachte ondergrond moeten leggen. Maar ach, hij doet wat hij moet doen, beschermen van de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmunten 30-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Super toestel, net als eerdere Samsung Galaxy toestellen die ik heb gehad. Super design en fraai afgewerkt. Ik moet de mogelijkheden van dit toestel nog een beetje ontdekken, maar mij valt wel al op dat deze beschikt over een bijzonder goede camera

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mojo10012 30-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Gewoon de beste telefoon die ik tot nu toe heb gehad. Het beeldkwaliteit is amazinggg, het geluid is top. De camera is gewoon niet te onderscheiden van een echte camera.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raif 30-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Een van de mooiste smartphone van dit moment. Het scherm is de beste van dit moment. Luidsprekers zijn luid en duidelijk alleen jammer dat het niet van de voorkant komt. Camera is zeer goed. De software is dankzij de hardware heel snel.
Jammer dat er geen sd-kaart in kan. Dat de er geen verwisselbare batterij is, is niet erg aangezien je hem met de nieuwe lader heel snel kunt opladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shubhangi 29-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Gebruiksgemak is not good when you have a cover for the edge. It comes very handy without the cover. fast charger sometimes doesnt show up on the screen. But very sleek design and very happy with camera and the new version of lollypop. Wish we could have edge with dual sim though

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutch kalbo 29-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Het toestel straalt 1 en al degelijkheid uit.
Geluid: kristalhelder.
Beeld: Wauw !
Vormgeving: Apple eat your heart out.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.diepa 29-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
super mobiel, heb het al een tijdje mogen proberen.
Maar dit is echt het beste toestel van samsung ooit geproduceerd. Goed geluisterd naar de wensen van de consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBK59 29-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prachtig apparaat! Heb al een paar maanden zitten kijken naar een zo voordelig mogelijk abonnement, want wilde perse een Samsung S6 Edge hebben!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews