Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Humax iPVR-9200C

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Digitale decoders
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 129 reviews die zijn achtergelaten voor de Humax iPVR-9200C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maliko 29-12-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Dit apparaat hebben wij nu ca.2 jaar in bezit. Het vertoonde wel wat kuren zoals stoppen van een opname, spontaan uitgaan en weer opnieuw opstarten,televisie kreeg geen signaal dus weer alles opnieuw aan- en uit zetten. Maar vandaag begaf de harde schijf het. Voor een apparaat van deze prijs mag dit niet gebeuren, zeker als je leest dat veel meer mensen hier last van hebben. Dat riekt naar een FABRIEKSFOUT.
Moeten nog maar eens goed nagaan of we wel weer een tweede Humax zou aanschaffen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Mustang5.0 08-01-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Altijd goed gedaan, tot gisteravond.
Vreemd geluid uit de harde schijf.
Geen beeld meer, stekker er langere tijd uit, help niets.
2.5 jaar oud, en dat voor een apparaat wat mijn toen € 349 koste.
Geen goede reclame van Humax.
Met vriendelijke groet Mustang5.0

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

johan tv 02-09-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
De Humax iPVR-9200​c is op zich een prima apparaat.
Jammer dat het apparaat het na 3 jaar ineens begaf.

Via het bedrijf Edron het apparaat laten maken. Zij hebben de voeding gerepareerd (deze blijkt het bij velen ook naar ca. 3 jaar te begeven). Kosten incl. versturen €40,-

Prima apparaat dus, maar de duurzaamheid helaas moeten beoordelen op een 3.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Slecht
1ste Hans 19-04-2013

Hallo Johan,

Zette jij de Humax iedere avond uit?

Groet, Hans

Reageer

E.Janssen74 08-10-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,5
In het gebruik een fantastisch apparaat maar de degelijkheid is waardeloos !!
Een aantal dagen geleden begaf de harde schijf het , alles geprobeerd om te herstellen (opnieuw opstarten en installeren ) , helemaal niks en sinds gisteravond doet het ding helemaal niets meer !!!
Een apparaat van € 400-, dat na 2,5 jaar finito is, is gewoon is gewoon oplichterij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Arfman 09-10-2011

Dus omdat de harde schijf stukgaat is het hele apparaat waardeloos? Heb je al gekeken of er misschien een andere harde schijf in kan? Heb je Humax of de winkel al gebeld om te vragen of er misschien enige coulance getoond kan worden?

Ik snap niet dat dit soort emotionele uitspattingen door het filter van kieskeurig.nl komen.

1ste Hans 09-10-2011

Hallo E.Janssen. Jammer dat de harde schijf het niet doet maar ik zou toch even kijken of je er nog gedeeltelijke garantie op hebt want je hebt meer en langer garantie dan je denkt: het apparaat moet volgens de wet een gemaakt zijn voor langdurig gebruik.

Wat ik onlangs zag bij iemand die de HD versie had (de 5050 of zoiets). Het apparaat werd NOOIT uitgezet en draaide 24/7, alleen de TV werd uitgezet. Aangezien de harde schijf altijd opneemt krijgt de harde schijf ongelofelijk op z'n lazer als je de Humax aan het eind van de avond niet uit zet. Harde schijven zijn nog steeds te koop en het zelf installeren is niet zo moeilijk, er zijn hier al bijdrages geschreven die dat uitleggen.
Succes er mee!

piet berck 09-10-2011

Heb 1,5 jaar ook de harde schijf kapot gehad; er was sluiting in +12 v op de hatde schijf.
Tevens was er een elco kapot op de print; zelf gerepareerd.
Zonder de harde schijf werkte alles weer normaal.
In overleg met een technicus van Mediamarkt (Hengelo) een andere harde schijf geplaatst.
Type WES.WD2500AAJB; prijs € 64.99. Bijna 2x zoveel
geheugen; verder geen problemen gehad.

piet berck.

JaBus 13-10-2011

Vraag aan Piet Berck n.a.v. zijn reactie. Kunnen de bevestigingsboutjes op dezelfde plaats als bij de Seagate op het frame gemonteerd worden? Dit vanwege de toegepaste geluidsdempers.

Reageer

duur2 08-08-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Af en toe wat vreemde "verschijnselen", maar over het algemeen een goed apparaat, totdat het na anderhalf jaar opeens niets meer doet; er brandt zelfs geen lampje meer. Je mag toch verwachten dat zo'n apparaat langer meegaat zonder ernstige defecten?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Humaxgebruiker 12-02-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
We hebben de Humax 9200c nu bijna 4 jaar in gebruik zonder problemen. Deze week ging de harddisk kapot. Het gokje maar genomen en deze zelf vervangen door een nieuwe western digital Caviar 320GB schijf (WD3200AAJB). De humax werkte daarna gewoon in 1 keer weer prima. Getest met twee programma's tegelijk opnemen samen met terugkijken. Geen probleem ! Voor 60 euro kan hij er weer even tegen en heb ik ook nog eens de dubbele opname capaciteit. Als je hem 2 dagen moet missen dan merk je pas hoeveel je aan de manier van kijken met een PVR gehecht bent geraakt :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Binghi23 10-01-2014

Hallo Humax gebruiker van de 9200 c. Is de door u genoemde type harde schijf ook te gebruiken in de 5050 C? Onze harde schijf van de H. is ook stuk gegaan, of moet ik een ander type monteren ? Wilt u s.v.p. ook de leverancier aangeven van de harde schijven voor de Humax.

Met vriendelijke groet,
A.L.Burger - Groningen
Groningen

Reageer

Larry66 17-12-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
-----------Update review, 17-12-2010--------
Deze Humax nu een jaar of 3 in bezit. Mooi apparaat, maar is nu al 3 keer terug gegaan naar de leverancier. Eerst het bekende voedingsprobleem na 2 jaar en 3 maanden. Dit werd gratis gerepareerd door Copaco. Een jaar later had ik het probleem dat de Humax het ogenschijnlijk goed deed, alleen kwam er geen signaal meer uit de scartkabel.

Ik heb hem toen naar een reparateur in Delft gestuurd die het voor weinig kon maken. Echter niet dit probleem. Was niet te maken zeiden ze. Toen alsnog weer naar Copaco gestuurd die het voor 55 euro heeft gerepareerd.

De Humax heb ik net van de week weer terug gehad en doet het weer prima. De vraag is echter,... voor hoe lang.

Mooi apparaat, maar heeft dus nogal wat kuren. Reparatie is tot nu toe nog steeds de goedkoopste oplossing.

----------1e review, 9-9-2010------------
Nu zo'n beetje 3 jaar in bezit en werd tot vorige week dagelijks gebruikt naar ieders tevredenheid. Heel simpel te bedienen. Stukken makkelijker dan menig ander harddisk-recorder.

Vorig jaar stond ie ineens te koken. Harde schijf gloeiend heet. Opgestuurd naar Copaco en had 'm weer vrij snel terug. Was een voedingsprobleem. Harde schijf deed het nog wel...

Vorige week bij het aanzetten schakelde mijn tv niet meer automatisch over naar de Humax. Ook bij handmatig overschakelen kreeg ik geen beeld. De Humax lijkt normaal te werken maar op de een of andere manier wordt het niet meer doorgegeven naar de tv.

Echt een heel mooi apparaat, alleen jammer dat ie nu met 3 jaar al 2x stuk is gegaan. En als ik zo op internet rond lees zijn er meer mensen met soortgelijke ervaringen...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

pkh.dijkstra 21-07-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Ik ben nu ruim 3 jaar in het bezit van deze humax. De eerste 2 en een half jaar werkte de humax redelijk goed, maar moest wel regelmatig (1x p. maand)helemaal uitgeschakeld worden om weer goed te kunnen functioneren. Sinds een half jaar ofzo is er via de Ziggo-kabel een firmware update beschikbaar. Sinds dien geen problemen meer gehad. Ook start ie nu sneller op en is gaat zappen sneller. Wel is helaas onlangs de voeding defect gegaan. Reparatie bij een plaatselijke reparateur heeft €60,- gekost, maar hij doet het weer perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Walvisch7 08-02-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zoals velen al noteerden: supersimpel in gebruik! Beetje expirimenteren en binnen een half uurtje heb je alles wat je moet weten onder de knie. De gebruiksaanwijzing vind ik op een aantal punten niet helemaal duidelijk. Ocer het geheel genomen gewoon een prima apparaat. Enige minpuntjes vind ik het formaat afstandsbediening (XXL) en het achtergrondgeluid dat het apparaat maakt, als je hem aanzet. Neem aan dat het geluid van de koeling is. Kortom: gewoon prima aankoop met weinig minpuntjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nostradamus77 16-01-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
----------Update review, 16-1-2010-----------
Al anderhalf jaar in bezit en wat een super apparaat! De menu's zijn logisch opgebouwd en opnemen is kinderspel. Ik heb mee gedaan aan een test van mijn kabelaar om een interactieve ontvanger van een ander merk uit te proberen maar ik heb die van ellende weg gedaan omdat de heimwee naar de Humax me teveel werd. Ik kan alleen niet anders zeggen dat dit een aanrader is! Dit is wat je zoekt en wil hebben.

----------1e review, 3-10-2008----------
ideaal ding! Ik kan een heel lang verhaal ophangen maar niets dan lof voor dit apparaat! Gekocht via een winkel vanaf deze site. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

clusterman 13-12-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Over het algemeen ben ik tevreden over het apparaat. Ik had eerst een samsung, maar die maakte meer lawaai binnen een week heb ik die geruild tegen deze Humax.
Wat typisch is, dat ook bij mij na 2,5 jaar de harddisk en de voeding vervangen moesten worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Harsel 07-12-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Ben al ruim 2 jaar in het bezit van 2 van deze Humax recorders onder mijn tv.
Ben eigenlijk zeer tevreden over het bedieningsgemak en de beeld- en geluidskwaliteit.

Helaas ben ik minder tevreden over de degelijkheid.
De ene is al een keer terug geweest naar de importeur omdat de firmware er voor zorgde dat de Humax niets meer deed en nu is de andere er ook mee opgehouden met een kapotte voeding en harddisk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bear664 25-11-2009
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,3
Heb het apparaat sinds eind maart en heb eigenlijk nog geen enkele keer fatsoenlijk naar een opgenomen programma kunnen kijken.
Krijg telkens "Fout op vaste schijf"
Het apparaat is nu al twee keer weggeweest voor reparatie. De eerste keer is het mainbord vervangen; de tweede keer de Sat Tuner en de harddisk ....
En nog steeds hetzelfde probleem.
Ga morgen weer terug naar Media Markt en wil nu een nieuw apparaat of mijn geld terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jos Korte 17-11-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Ik heb sinds een aantal dagen deze (tweedehands) recorder in huis en ben werkelijk laaiend enthousiast!

Ik heb inmiddels al een aantal DVD-recorders in mijn bezit gehad en ik gebruikte ze uiteindelijk niet omdat ik telkens de handleiding moest raadplegen.....

De Humax werkt werkelijk super intuïtief!
Ik heb de handleiding wel doorgelezen voor de 'achtergrondinformatie'maar hem niet nodig gehad bij de bediening.

De beeldkwaliteit is perfect en geloof me ik ben écht kritisch.

Nog geen enkel minpunt kunnen ontdekken.

Het cijfer voor degelijkheid is uiteraard gebaseerd op 'het gevoel' dat ik bij dit apparaat heb en niet op een lange ervaring.

Een échte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 12-11-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,7
Een score van 2 bij degelijkheid vind ik wat overdreven in acht genomen dat electrische apparaten over het algemeen ("hum hum") een voeding nodig hebben om te werken en dat dit nu eenmaal een onderdeel is dat kapot kan gaan.
Iedereen heeft dat toch weleens!
In de genoemde gevallen kun je je ook nog afvragen of er voldoende ventilatie mogelijk was?
Ik vind het echt een superapparaat. Al ruim 2 jaar een zorgeloze gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theomir 10-11-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
Zoals ik hier in de reviews lees ben ik niet de enige die nu 5 maanden na de verstreken garantie van 2 jaar met een doorgebrande voeding zit (ook gekocht in maart 2007). Enkele dagen geleden roken wij plotseling die typische geur die ik alleen ken van een apparaat dat doorbrandt. Na even zoeken kwamen we uit bij de Humax. Hij voelde loeiheet aan en is met geen mogelijkheid meer aan de praat te krijgen. Toch vreselijk jammer van dit apparaat dat na twee en een half jaar doorbrandt, want de opnames waren kraakhelder en probleemloos. Maar gezien de reviews denk ik niet dat ik nog eenzelfde aanschaf ondanks de schitterende opnames en gebruikersgemak. Humax wel een email gestuurd, maar daar heb ik (nog) geen reactie op gekregen. Maar als ik het zo hier lees dan hoef ik daar ook niet veel van te verwachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

1ransuil 09-10-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,3
Het betreffende toestel is aangeschaft in maart 2007. In september 2009 heeft het toestel de geest gegeven. Geen voeding meer op het apparaat.
E-mail contact met Humax Eindhoven leverde het volgende op. Oorzaak konden ze op afstand niet beoordelen. Eerste onderzoekskosten zouden 50 Euro bedragen. Tel daarbij de kosten van de verpakking, verzendkosten en eventuele reparatie bij op, dan kom je al snel een eind in de richting van een nieuw toestel. Totaal zijn op het apparaat ongeveer 30 programma's opgenomen, waarbij de weergave soms te wensen overliet. Strepen en haperende beelden.
Raar dat een toestel dat voornamelijk alleen signalen hoeft door te geven aan een defect in de stroomvoorziening sneuveld.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Elger 05-10-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Sinds 21 juni 2007 in bezit en sinds twee dagen overleden. 3 maanden na de garantietermijn :

Over het gebruik niks te klagen. Heldere features, duidelijke EPG en (bijna) geruisloos. Een nadeeltje is de hoogte.

Tevreden dus maar de degelijkheid is onder de mate.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

RobbieN 11-08-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb deze Humax al heel lang en kan eigenlijk niet meer zonder dat ding! Vooral omdat standaard de opname bij het kijken van een zender meeloopt, zodat bij telefoon, koffie halen of plaspauze even teruggespoeld kan worden naar het punt waar je gebleven was. Ook als je iets niet goed verstaan had, omdat er iemand net door iets belangrijks heen praat, is het makkelijk als je even kunt terugkijken. Dit zou ik ook wel in mijn autoradio willen hebben...
In het begin liep de schijf bij opname nog wel eens vast, als ik 2 programma's opnam en eentje later ging kijken en vooruitspoelen. Dat trekt het apparaat soms niet. Maar daar heb ik de laatste tijd geen last meer van. Mooi ding en aanrader! Ik heb een Logitech afstandsbediening en die werkt er geweldig mee samen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koossie 07-04-2009
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Het apparaat nu enkele maanden in gebruik, geweldig wat een gemak bij het opnemen. De time-shift functie maakt het tv kijken iets individueels. De opname worden real weergegeven, nadeel is dat dit wel wat geheugencapaciteit vergt, maarja op tijd wissen want je kunt toch niet alles kijken. Een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews