Remeha Tzerra M 28c Plus CW4 - Reviews

8,6 Lees 48 reviews
Best Reviewed maart 2016
Specificaties
Vermogen
25 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°c
13 liter per minuut
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bigthirsty 23-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Doet wat hij moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima ketel! Mooi klein formaat zodat je hem makkelijk in een kast kwijt kan.
Duidelijk en overzichtelijk display en makkelijke en snelle installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marcodiparco 27-07-2016 Product jaar of meer in bezit

heerlijk stil en gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Prima compacte ketel die erg stil is (voorheen hadden we een Fasto Nefit; hadden we die maar eerder vervangen).
De iSense klokthermostaat is erg makkelijk te bedienen en overzichtelijk.
We hebben de Tzerra nu ruim 4 jaar en tot nu toe geen problemen gehad, alleen maar gemak. Zelfs de Geas die het onderhoud verzorgt heeft er gemak van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bertlos 15-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Altijd warm

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er mooi uit.Het is niet al te groot en oogt degelijk, De eerste twee jaar geen onderhoudskosten (volgens de instalateur) en dat voor nog geen duizend euro. Twee andere appartements bewoners hebben hem ook gekocht, en zijn ook zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Chantal 15-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Compacte ketel

Algemene score

9,0
Compacte ketel, waardoor ook in een keinere ruimte deze goed opgehangen kan worden. De ketel verwarmd ons hoekhuis voldoende en ook voor de regendouche is er genoeg capaciteit.

De thermostaat werkt ook makkelijk, vele opties zoals vooraf instellen of een weekprogramma. Warm thuiskomen in de winter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ivo 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Gebruiksvriendelijk cv-ketel

Algemene score

8,0
Compacte cv-ketel. Gemakkelijk in gebruik, makkelijk te bedienen. Voor een 3 kamerappertemen is de capaciteit ruim voldoende. Warmt snel op en met i-sens thermostaat zijn er nog genoeg mogelijkheden om wat geavanceerdere instellingen te maken. Kortom een goede cv-ketel voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jippie 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Doet wat ie moet doen!

Algemene score

8,0
Ik heb de cv-ketel nu 2 jaar en hij werkt naar volle tevredenheid. Geen storingen gehad tot nu toe. Er zijn veel mogelijkheden om de verwarming in/uit te schakelen. Ook de instellingen voor de watertemperatuur zijn handig en makkelijk in te stellen. Apparaat is ook behoorlijk stil. Voor iemand die van een apparaat van 16 jaar oud komt is dit een uitstekend apparaat dat ook een stuk minder energie verbruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
BertMack 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima verwarmingsketel

Algemene score

8,5
Zeer geruisloos apparaat. Storingvrij in de twee jaar dat wij hem bezitten. Klein van formaat. Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Hans 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Beoordeling Remeha HR-ketel.

Algemene score

8,5
Ben zeer tevreden over deze ketel.Aangezien ik een dubbel appartement bewoon,laat ik volgende maand de oude cv-ketel
die daar hangt ook vervangen door de Remeha HR-ketel.Gebruiksgemak is groot, zeker in combinatie met de Remeha-iSense thermostaat.Ook de compactheid van de ketel is een groot voordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ingrid 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Comfort- top!

Algemene score

9,0
De thermostaat staat volledig ingeprogrameerd. Dat werkt perfect: ik hoef nooit iets te doen voor een comfortabele warmte in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BT 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Gewoon een goed ding

Algemene score

8,0
De installatie was eenvoudig, goede documentatie. De uittrekbare kaart met basisinstellingen zit op een slimme plaats opgeborgen. Zeer slim, compact ontwerp. Voor service in delen uitneembaar, dus toegankelijk. Onderdelenvoorziening schijnt goed te zijn, heb ik nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Erik 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel

Algemene score

8,5
Toen we de woning betrokken hebben we gelijk een nieuwe ketel laten ophangen. De ketel bevalt uitermate goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
R.D. 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel voor een scherpe prijs

Algemene score

9,0
De Remeha Tzerra heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Een hele fijne ketel voor een prettige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ali 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

super mooi

Algemene score

7,5
ikben benieuwd sind 2014 heb ik Remeha, en hij is heel zuinig, en heel makkelijk om te gebriuken , daarom is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Wout 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Gebruik Remeha Tzerra

Algemene score

8,8
Deze combi-cv is eenvoudig te bedienen, energiezuinig en zeer stil. Hij geeft ruim voldoende warm water en de regeling van de temperatuur is zeer nauwkeurig, zonder pieken en dalen. (20 graden is 20 graden)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
MJG 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Uitstekende Remeha Tzerra M 28C

Algemene score

8,5
De ketel voldoet aan onze verwachtingen: zuinig in gebruik; snel op temperatuur; snel warm water; compact; stil in gebruik. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
W 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Review Remeha Tzerra

Algemene score

7,8
Lagere energierekening en een huis dat sneller warm is! Douchen is ook veel comfortabeler tegenwoordig dan met de ketel die al 20 jaar oud was. Ben bijzonder tevreden over de prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
bR03R 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

goed vorm gegeven stille CV

Algemene score

9,5
Een zeer goede compakte en strak vorm gegeven installatie die direct tot een flinke besparing op de kosten geeft. Ook de aanschafprijs is zeer redelijk. De bediening met de luxe thermostaat is zeer eenvoudig en kent ook de mogelijkheid de buitentemperatuur af te lezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bor 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Ervaring met Remeha

Algemene score

8,0
Goede compacte ketel. Geeft snel warm water en is energiezuinig. Nu een jaar in gebruik en geen negatieve ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Joop 05-07-2016 Product jaar of meer in bezit

zeer goede en compacte ketel

Algemene score

9,0
geeft voldoende warmte en warm water voor ons huis is tevens goedkoop in gebruik door de modules die er in geplaatst zi9jn aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
inatjoo 04-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Geweldige CV ketel!!

Algemene score

8,2
Een stille en zuinige ketel, die precies doet wat nodig is: comfortabele warmte geven en warm water. Wat een verschil met onze oude ketel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews