Remeha Tzerra M 28c Plus CW4 Combi Comfort Systeem met iSense - Reviews

8,6 Lees 48 reviews
Best Reviewed mrt 2016 Remeha Tzerra M 28c Plus CW4 Combi Comfort Systeem met iSense
Best Reviewed maart 2016
Specificaties
vermogen
25 kW
warmwatercapaciteit bij 40°c
13 liter per minuut
kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henmar 24-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
inmiddels een week of 7 in gebruik,
echt super ketel(tje) zeer geruisloos, via de modulerende I-sense start ketel langzaam op, en heeft alles snel op temperatuur, blijft de ruimte goed warm houden met vlakke ingestelde temperatuur
handige optie is de gemakkelijke instelling warmwater temperatuur en CV gedeelte, beide apart middels knop in te stellen.
pomp is ook modulerend en start/ draaid daardoor niet altijd vollast.
tot op heden niets negatiefs te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertlos 15-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Altijd warm

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er mooi uit.Het is niet al te groot en oogt degelijk, De eerste twee jaar geen onderhoudskosten (volgens de instalateur) en dat voor nog geen duizend euro. Twee andere appartements bewoners hebben hem ook gekocht, en zijn ook zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Beoordeling Remeha HR-ketel.

Algemene score

8,5
Ben zeer tevreden over deze ketel.Aangezien ik een dubbel appartement bewoon,laat ik volgende maand de oude cv-ketel
die daar hangt ook vervangen door de Remeha HR-ketel.Gebruiksgemak is groot, zeker in combinatie met de Remeha-iSense thermostaat.Ook de compactheid van de ketel is een groot voordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.D. 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel voor een scherpe prijs

Algemene score

9,0
De Remeha Tzerra heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Een hele fijne ketel voor een prettige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.M. 03-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Geen spijt van keuze

Algemene score

10,0
Verwarming: gaat soepel, snel en gelijkmatig.
Warm water: snel op temperatuur, zowel in badkamer als in keuken.
Ketel is zeer betrouwbaar en zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 08-04-2016 Product half jaar in bezit

Een zegen vergeleken met de vorige ketel

Algemene score

9,8
Deze Remeha heeft geen boiler, gewoon omdat dat tegenwoordig niet meer nodig is. Vergeleken met de vorige CV-ketel (15 jaar oude Nefit CW3) heeft deze Remeha Tzerra Plus CW4 veel meer comfort, deze is namelijk veel stiller en heeft een enorme waterkracht bij het douchen. Warm water beneden? Binnen 5 tellen heb je lekker warm water. De stilte is gewoon heerlijk, er kan naast geslapen worden op zolder. De ISense thermostaat hebben we ingesteld op een half uur later inschakelen, omdat het zo snel warm is in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KCIJ 01-04-2016 Product maand in bezit

Klein, stil, zuinig

Algemene score

8,2
De eerste resultaten zijn heel prettig. Sneller en meer warm water, heel stil. Kleine kast. Het energiezuinig moet nog worden bewezen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HM van Merkensteijn 29-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ben zeer tevreden over mijn Remeha. je hoor bijna niks hang bij ons in een open kast en water is snel warm en is makelijk in gebruik neemt weinig ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zie boven 08-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Aangezien de ketel pas in gebruik is kan ik over de duurzaamheid niet veel zeggen maar ik heb er alle vertrouwen in dat het apparaat lange tijd meegaat.
Hij is geruisloos en compact. de zuinigheid ten opzichte van de oude ketel kan ik pas over een tijdje zien, in het gasverbruik maar dat zal zeker zuiniger zijn dan tevoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bigthirsty 23-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Doet wat hij moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima ketel! Mooi klein formaat zodat je hem makkelijk in een kast kwijt kan.
Duidelijk en overzichtelijk display en makkelijke en snelle installatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcodiparco 27-07-2016 Product jaar of meer in bezit

heerlijk stil en gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Prima compacte ketel die erg stil is (voorheen hadden we een Fasto Nefit; hadden we die maar eerder vervangen).
De iSense klokthermostaat is erg makkelijk te bedienen en overzichtelijk.
We hebben de Tzerra nu ruim 4 jaar en tot nu toe geen problemen gehad, alleen maar gemak. Zelfs de Geas die het onderhoud verzorgt heeft er gemak van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 15-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Compacte ketel

Algemene score

9,0
Compacte ketel, waardoor ook in een keinere ruimte deze goed opgehangen kan worden. De ketel verwarmd ons hoekhuis voldoende en ook voor de regendouche is er genoeg capaciteit.

De thermostaat werkt ook makkelijk, vele opties zoals vooraf instellen of een weekprogramma. Warm thuiskomen in de winter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Gebruiksvriendelijk cv-ketel

Algemene score

8,0
Compacte cv-ketel. Gemakkelijk in gebruik, makkelijk te bedienen. Voor een 3 kamerappertemen is de capaciteit ruim voldoende. Warmt snel op en met i-sens thermostaat zijn er nog genoeg mogelijkheden om wat geavanceerdere instellingen te maken. Kortom een goede cv-ketel voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jippie 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Doet wat ie moet doen!

Algemene score

8,0
Ik heb de cv-ketel nu 2 jaar en hij werkt naar volle tevredenheid. Geen storingen gehad tot nu toe. Er zijn veel mogelijkheden om de verwarming in/uit te schakelen. Ook de instellingen voor de watertemperatuur zijn handig en makkelijk in te stellen. Apparaat is ook behoorlijk stil. Voor iemand die van een apparaat van 16 jaar oud komt is dit een uitstekend apparaat dat ook een stuk minder energie verbruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BertMack 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima verwarmingsketel

Algemene score

8,5
Zeer geruisloos apparaat. Storingvrij in de twee jaar dat wij hem bezitten. Klein van formaat. Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Comfort- top!

Algemene score

9,0
De thermostaat staat volledig ingeprogrameerd. Dat werkt perfect: ik hoef nooit iets te doen voor een comfortabele warmte in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BT 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Gewoon een goed ding

Algemene score

8,0
De installatie was eenvoudig, goede documentatie. De uittrekbare kaart met basisinstellingen zit op een slimme plaats opgeborgen. Zeer slim, compact ontwerp. Voor service in delen uitneembaar, dus toegankelijk. Onderdelenvoorziening schijnt goed te zijn, heb ik nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Erik 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel

Algemene score

8,5
Toen we de woning betrokken hebben we gelijk een nieuwe ketel laten ophangen. De ketel bevalt uitermate goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ali 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

super mooi

Algemene score

7,5
ikben benieuwd sind 2014 heb ik Remeha, en hij is heel zuinig, en heel makkelijk om te gebriuken , daarom is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wout 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Gebruik Remeha Tzerra

Algemene score

8,8
Deze combi-cv is eenvoudig te bedienen, energiezuinig en zeer stil. Hij geeft ruim voldoende warm water en de regeling van de temperatuur is zeer nauwkeurig, zonder pieken en dalen. (20 graden is 20 graden)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews