Vaillant VHR 30-34/5-5 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
30 kW
Type cv-ketel
combi HR

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 956 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vanderzanden 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel warm water met constante temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige Vaillantketel heeft 23 jaar goed gewerkt, daarom weer voor dit merk gekozen. Verschil tussen de oude VR en deze HR is groot. Vooral het snelle aanbod van warm water dat ook met een spaardouche stabiel blijft is erg prettig.

Pluspunten

  • Snel en veel warm water
  • Temp warm water stabiel

Minpunten

  • Gebruikershandleiding niet zo duidelijk
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TheoSr 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Vaillant Combi ketel Ecotec Plus 30-34 CW4

Algemene score

9,0
Dit is een vervanging van een oude Nefit ketel. We hadden in ons vorige huis al een Vaillant die ons zeer goed beviel en na een gunstige offerte hebben we weer voor Vaillant gekozen. Hij zit er nu twee maanden en alles werkt perfect. Mooi klein apparaat, heel netjes aangesloten. Meer douche water dan de vorige en in combinatie met een Vsmart thermostaat is het steeds heel comfortabel in huis. We verwachten van deze ketel ook nog een besparing in het gasverbruik omdat er geen boiler meer in zit.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Geen boiler
  • Modulerend
  • Voldoende warm water

Minpunten

  • Thermostaat gevoelig voor 868Mhz storing.
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Xinner 14-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Heerlijk stil

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede Vaillant EcoTec Plus, in mijn vorige huis heb ik hem ook laten installeren. Prima prijs-/kwaliteitverhouding. Je hoort de ketel bijna niet en hij is ook nog eens zeer zuinig. Snel warm water en super snel je huis verwarmen.

Pluspunten

  • stil
  • snel warm water

Minpunten

  • lastig instellen zonder originele thermostaat
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Compact en zeer geluidsarme ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stille en compacte ketel met voldoende warmte en warmwater capaciteit.
Zeer eenvoudig te bedienen.
Aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Snel warm water
  • Compact
  • Modulerend, dus gelijkmatige warmte.

Minpunten

  • Tot nu toe, geen..
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 14-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

stil, gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie compacte ketel die weinig geluid maakt.
Het huis is snel warm .
Ik had alleen gehoopt dat ie wat minder druk zou verliezen in de douche wanneer er ergens anders in huis de kraan open word gezet.(kan misschien ook wel aan onze leidingen liggen)

Pluspunten

  • stil
  • compact

Minpunten

  • drukverlies
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo de Hoop 14-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Goede ketel

Algemene score

8,0
Onlangs deze ketel aangeschaft. Hij geeft goed en veel warm water en de verwarming is snel leker warm.
Daarnaast is de ketel stil en in combinatie met de vSmart prima te bedienen.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel warm water
  • Via Vsmart goed te programmeren
  • Vsmart bediening vanaf je smartphone

Minpunten

  • minder makkelijke bediening op thermostaat zelf
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Edwin 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne compacte CV ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne compacte cv ketel met snel warm water en goede verwarming. De ketel heeft een zelfontluchtingsprogramma en is stil tijdens gebruik. Ook de slimme vSmart thermostaat werkt prima en is makkelijk te bedienen met de Vaillant app.

Pluspunten

  • Snel warm water en sterke straal
  • 5 jaar garantie als door Vaillant geïnstaleerd
  • Makkelijk programma's inregelen via app
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Linda 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede ketel. Maakt weinig tot geen geluid. Heet water en harde straal. Ik kan niet anders zeggen dat het een top ketel is en ik zou deze zeker aanbevelen.
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Valerie von Hout 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Compacte, stille en energiezuinige ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een vakkundige installatie werkt de ketel zeer stil en zeker naar behoren. Veel gemak/genot van de ruime CW5 tapwatervoorziening.
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Dahmen 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Een top ketel.

Algemene score

8,0
Een fijne ketel, geeft snel warm water en is erg zuinig. Een mooie kleine ketel en een mooi design dus ook echt overal te plaatsen. Een TOP produkt.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Snel warm water
  • Veel instel mogelijkheden
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Muller 14-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne compacte cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op advies van onze installateur gekozen voor de Vaillant cv ketel NL 25-30/5R5
Geen spijt gehad van deze keuze, want hij is geluidloos, verwarmt snel en warm water is in overvloed meteen beschikbaar.

Pluspunten

  • Compact
  • Betrouwbaar
  • Geruisloos
  • rvs warmtewisselaar

Minpunten

  • Niet gevonden
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima ketel, stil en voldoende heet water voor bad of douche

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze ketel gekocht in combinatie met de Calormatic 350 thermostaat en dat werkt perfect. Eenvoudige bediening, lekker warm in huis en voldoende warm water voor douche of bad.
Daar bovenop is de ketel ook nog heel stil. Wat wil je nog meer van een combi-ketel?
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

zeeeer tevreden over vaillant

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb nu ongeveer 2 maanden de vaillant vhr 30-34/5-5 wat op valt is de compactheid van kachel .
hij is muis stil , en geeft direct zijn warm water, ook cv geeft constantere warmte .
kortom ik ben zeer tevreden over deze super kachel.
ps. de 100 euro van de aankoop actie kreeg ik snel terug binnen 2 weken !!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • compact
  • geluidarm
  • snel warm water
  • contstantere warmte cv
  • bad en douch te gelijk geen probleem

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilko Tool 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 17 jaar was mijn awb ketel aan vervanging toe. Gekozen voor vaillant. Tot nu toe heel blij mee. Houd het huis prima warm. Zorgt voor constante warmte. Ook water toevoer is prima. Ketel gruisloos en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Stil.
  • Constante warmte
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D.H.Pijsel 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geeft lekker veel water met douchen verwarmt goed en is stil kortom een prima ketel duidelijke thermostaat .
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jplu 14-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Stil, comfortabel !

Algemene score

8,0
Ik ben uitermate tevreden na de installatie van de ketel. Hij is uitermate stil en de warm watervoorziening is prima; snel warm water in de keuken en badkamer !

Pluspunten

  • erg stil
  • betrouwbaar
  • prijs/kwailteit

Minpunten

  • omvang
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 13-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Super CV Ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel en veel lekker warm water. Zelfs onze vloerverwarming doet het er super op (Bedankt broer).
Bovendien een heel stille ketel. Ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Stevige straal onder de douche
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 06-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Goede stille ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze ketel vanwege de goede berichten die ik erover las en omdat hij stil zou zijn. En stil is hij zeker. Hij is ook compacter dan mijn vorige ketel. Eigenlijk kan ik weinig zeggen over het gebruiksgemak en de mogelijkheden. Hij doet wat hij moet doen en dat bevalt me tot nu toe prima en dan heb je er ook geen omkijken naar. Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen omdat hij nog maar twee maanden in bedrijf is.
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B v Wandelen 04-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

goede ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de prijs kwaliteit verhouden is zeer goed. tevens is het een super ketel. De v team installateur wat ons de ketel heeft aanbevolen heeft op geen enkel gebied wat verkeert gezegd tevens heb je dan 5 jaar garantie met mogelijkheid tot 12 jaar. De ketel hoort men niet en geeft zeer veel warm water.

Pluspunten

  • veel warm water
  • geluidsloos
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Dekker 03-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Een goede compacte ketel

Algemene score

9,0
Deze compacte VHR-ketel heeft het water relatief snel op temperatuur, dit zonder een boiler, maar met een comfort stand.
De prijs/prestatie verhouding is bijzonder goed. De ketel werkt zeer goed op de vSMART thermostaat van Vaillant.
Installatie door Bromlewe was snel geregeld en ook de extra lange garantieperiode is een plus.
Wij hadden wat probleempjes bij het inregelen van de vSMART, door installateur Bromlewe en Vaillant werd dit bekwaam en goed uitgelegd en opgelost.
Alles bij elkaar een echte aanrader.

Pluspunten

  • vSMART is een uitkomst

Minpunten

  • Kan er geen verzinnen
Geschreven voor: Vaillant VHR 30-34/5-5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews