Top 5 elektrische tandenborstels

Flosdag? Dat is niet nodig met deze tandenborstels!
Dagenlijks flossen zorgt ervoor dat je tanden schoon zijn. Met deze dag wordt aandacht gevraagd voor het stimuleren van dagelijks flossen.

Waarom zou je een elektrische tandenborstel nemen?
Een elektrische tandenborstel maakt snellere bewegingen waardoor er in minder tijd meer wordt gepoetst. Vaak wordt er in de eerste twee minuten het meeste schoongemaakt, sommige elektrische tandenborstels hebben zelfs een stappenplan voor je. Het voordeel van de kleinere kop is dat je gemakkelijker bij de plekken komt die moeilijker te bereiken zijn. Hierbij is het poetsen met een elektrische tandenborstel ook nog eens gemakkelijker en kost het je dus moeite om te doen. Hierdoor zul je uiteindelijk langer blijven poetsen. Wanneer je aan het poetsen bent met een handtandenborstel dan oefen je ongeveer 100 gram meer druk uit. Dit kan weer leiden tot beschadiging van het tandvlees.

Nadelen van elektrische tandenborstel
Allereerst is een elektrische tandenborstel best prijzig. Daarnaast kunnen deze kosten vaak terugkomen als je niet voorzichtig met je borstel omgaat. Een elektrische tandenborstel is erg kwetsbaar, daarnaast moet een elektrische tandenborstel opgeladen worden.


1. Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel


Schoon gevoel

Gebruiker: Sylvia
"Dat deze tandenborstel grondig poetst merkte ik meteen al. Wel moest ik even wennen, de eerste dagen waren mijn tanden een beetje gevoelig, maar dat is snel over gegaan.."
Lees verder

 

2. Oral-B Vitality Precision Clean


Je zult het verschil merken

Gebruiker: Expert
"Wil je voor de grap eens proberen of een elektrische tandenborstel wat voor jou is, koop deze dan. Je zult het verschil merken met een handtandenborstel.."
Lees verder

 

3. Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04


Mooie vormgeving

Gebruiker: Marielle
"De vormgeving van de tandenborstel en het oplaadstation zijn erg mooi: tandenborstel heeft een fris wit uiterlijk en het glas van het oplaadstation is erg handig.."
Lees verder

 

4. Waterpik WP-100 Waterflosser Ultra


De tandarts gaf zelfs een compliment

Gebruiker: AmpTech
"Het ding doet wat hij moet doen. Hij haalt 'spul' tussen je tanden weg dat er na het poetsen toch nog blijft zitten. De tandarts gaf zelfs een tandvleescompliment.."
Lees verder

 

5. Philips Sonicare HealthyWhite HX671102


Poetst nog perfect

Gebruiker: Elmer
"Goed poetsresultaat. Twee stuks in 1 keer gekocht. Beiden worden maximaal 1x per dag gebruikt. Eén poetst nog perfect na 2,5 jaar.."
Lees verder