Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Reviews

Specificaties
Poetsstand
sensitive, standaard/clean, massage, polijsten, grondige reiniging, gum care, whitening
Timer
Ja
Laadstation
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 330 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Baslag 21-02-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
In het begin prima! maar net 3 jaar oud ineens opgehouden. En dan begint het. Philips geeft slechte service! kan niet worden gerepareerd en men wil ook niet zeggen of dit een productie fout is. (want anders moeten we alles vergoeden) Uit coulance geeft Philips 6 maanden extra garantie, wat dus peanuts is gezien de prijs. Je kan dan wel een waardebon krijgen voor korting maar om een korting van 40 euro te krijgen moet je op de philips site zelf bestellen (duur) en wel (weer) het duurste apparaat. Kortom slechte service en belabberde kwaliteit!!
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Rookie66 21-11-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,5
Dit is mijn 2e exemplaar, 1e ging stuk binnen garantie. kostenloos nieuw exemplaar ontvangen van Philips.
Apparaat kan tegen water, echter doordat er tijdens het poetsen vocht met tandpaste onder de powerknop kan komen, kan het apparaat kuren krijgen. Spontaan aan, moeilijk aan, moeilijk uit etc.. Dit komt door wanneer het vocht met tandpasta onder de powerknop opdroogt, tandpasta zich daar ophoopt en de powerknop problemen gaat veroorzaken. Ik voorkom dit nu door na het poetsen het vocht onder de powerknop hard weg te blazen en het apparaat te drogen. Alweer langere tijd probleemloos en goed poetsen nu.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Nawi 09-09-2018

Beetje snel kapot

Algemene score

4,0
Prima tandenborstel, na een jaar kapot en een nieuwe ontvangen volgens garantie. Echter exact een jaar later ook de nieuwe weer stuk...
Verder een perfect product. Hoop dat de volgende een langere levensduur heeft
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toet 31-05-2018

Poetst prima.

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden over het poets resultaat.
Maar na drie jaar gebruik problemen met de schakelaar, ging zijn eigen leven leiden! Spontaan aan en uit.
Echt jammer, voor zo'n prijs!
Wordt door een persoon gebruikt.
Heb wel weer een nieuwe gekocht, hoop dat deze langer meegaat!
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Pienvh 23-01-2018

Veel te korte levensduur

Algemene score

6,0
Ik heb in een paar jaar tijd al meerdere sonicare tandenborstels versleten. Elke keer gaat na enige tijd de pin waar de opzetborstels op moeten kapot gaat wiebelen alsof hij binnenin gebroken is) waardoor ik de opzetborstel vast moet houden als ik poets. Heel vervelend en zonde van mijn geld. Ik ben zeer tevreden over het product maar de levensduur laat echt te wensen over!
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Pommie88 06-09-2017

Goede poets kwaliteiten

Algemene score

8,0
Algemeen goede poets eigenschappen, nadeel is de duurzaamheid, dit is al onze derde tandenborstel in drie jaar.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Cin5 10-08-2017

Tevreden over gebruik, niet over levensduur.

Algemene score

8,0
Ik ben al jarenlang tevreden over het gebruik en resultaat van de Sonicare. Accu gaat lang mee en reisetui is handig.
Ik ben niet tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de duurdere Diamondclean versie, aangezien de motor erg kwetsbaar blijkt te zijn. Van zo'n duur product verwacht ik minimaal een levensduur van 3 tot 5 jaar.
De eenvoudige Sonicare tandenborstel heeft minimaal vijf jaar goed gefunctioneerd. Toen deze kapot ging heb ik besloten om de duurdere DiamondClean te kopen in 2015.
Helaas was deze in juli 2016 niet meer bruikbaar omdat de opzetpin voor de opzetborstel was afgebroken; (bij normaal voorzichtig gebruik). Omdat het gelukkig binnen de garantietermijn viel, heb ik een hele nieuwe set gekregen. Daar was ik blij mee, hoewel alleen een nieuwe tandenborstel toereikend was geweest, maar niet verkrijgbaar helaas.
Vervolgens een jaar later weer precies hetzelfde probleem! Alleen nu geen garantie meer......
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

de Vries 13-06-2017

Raar iritant geluid!

Algemene score

5,0
De borstel 2 maanden geleden gekocht, maar de laatste weken maakt hij een iritant harde geluid. Als ik aan de opzet borstel zit, dan verdwijnt soms het iritante geluid gelukkig weer. Maar de laatste dagen blijft het iritante geluid hangen. Heeft iemand anders ook deze ervaringen?
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Reageer

Maria 09-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Na 3 jaar defect

Algemene score

3,0
Ik verbaas me dat zo'n duur product het na 3 jaar begeeft. Ik heb eigenlijk alleen een nieuwe tandenborstel nodig en niet de hele set. Dat moet toch hopelijk gaan lukken?
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tobias 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Praktisch en mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jarenlang Oral-B elektrische tandenborstels gebruikt, met tegenvallende batterij en oplaad mogelijkheden.
Voor iemand die heel veel reist, lijkt de lange accuduur van de Sonicare tandenborstel een fijne optie. Ook het reisetui, dat tevens als USB-oplaadmogelijkheid dient, biedt veel voordelen; overal opladen, zelfs aan mijn laptop als ik aan het werk ben.

De poetservaring is wel even wennen vergeleken met mijn voorgaande tandenborstels. Heel praktisch is het zichtbaar oplichten van de poetsmodus.

De vormgeving is mooi minimalistisch en opvallend licht. Het ontbreken van allerlei randjes en overbodige details voorkomt vuil en aanslag.

Dit alles verzacht de hoge aanschafprijs enigszins. De tijdelijke cashback-actie ook.

Wel enige bedenkingen over het kunststof scharnier van het etui; dit ziet er kwetsbaar uit. Hopelijk scheurt dit niet bij regelmatig openen en sluiten.

Pluspunten

  • licht ontwerp
  • veel poetsbeurten per volle accu
  • praktisch USB-oplaad/reisetui
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Reiner 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips Sonicare DiamondClean Super

Algemene score

10,0
Mijn tweede Philips Sonicare omdat deze net naar de garantie lek raakte wat kan gebeuren.Ik ben er blij mee en deze is terecht de beste uit de test top en veel beter dan de vorige aankoop.Deze kan ik ieder aanbevelen lekker schone en witte tanden
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meera02 06-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Poetst heel erg goed:
verschillende poetsmogelijkheden,
erg goede poetssnelheid,
lange uitstekende batterijduur.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R1chard 20-06-2018

Goede tandenborstel die perfect poetst

Algemene score

8,0
Deze tandenborstel haalt echt alles tussen de tanden vandaan en zorgt voor een stevige afname van tandsteen. Dit merk je dan weer bij de tandarts.

Enig nadeel is dat ze nogal de neiging hebben na de garantietermijn te stoppen met werken en je weer een nieuwe moet kopen.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RoyyoR 17-06-2018

Nette tandenborstel met goede poetsfunctie

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met deze tandenborstel. Helaas is hij deze week defect gegaan. Hij is 5,5 jaar oud geworden en zullen hem nooit meer vergeten.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Bas 20-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima tandenborstel. Maar gaat niet lang mee

Algemene score

2,0
Wij gebruikten dit apparaat allebei maar we hebben er nu in 4 jaar al 4 versleten. Elke keer dezelfde klacht. Na het opladen doet hij helemaal niks meer. Wij laadden elke week tot 2 weken op. Dit betekent niet dat hij niet goed poetst. integendeel. Prima. Maar als zo'n high-end ding na 2 jaar al stuk is kunnen wij alleen maar overstappen naar een ander merk

Pluspunten

  • Poetst prima

Minpunten

  • Levensduur batterij
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Keeske 26-03-2017

Na 3 jaar kapot

Algemene score

4,0
Resultaat tanden poetsen uitstekend, geen tandplak meer, wat resulteert in een kostenbesparing bij de tandarts. Echter het apparaat stopte er na 3 jaar mee, zodat het geen enkele besparing oplevert. Dit ben ik van Philips niet gewend, voorheen stond het merk bekend om zijn betrouwbaarheid.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Joris74 16-03-2017

Zeer fijne tandenborstel, nooit meer een ander!

Algemene score

10,0
Waanzinnig fijn apparaat met een duizend keer betere accu dan mijn voorgaande merk. Poetst veel beter en lager op een volle lading, en hij heeft bovendien een lithium-ion batterij. Hij is bovendien zeer compleet geleverd met handige opbergbox inclusief lader voor op reis. Mooi design.
Klein nadeel is dat hij niet 100% waterdicht is en dat een verbeterpunt. Maar voor nooit meer een o-b tandenborstel met zijn waardeloze batterijen.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marjolein79 13-02-2017

Beste tandenborstel

Algemene score

10,0
Op advies van de tandarts deze tandenborstel gekocht. De enige spijt waar ik last van heb is dat ik hem niet eerder aangeschaft heb. M'n tanden zijn nog nooit zo schoon geweest. Ik heb wel een weekje moeten wennen aan de nieuwe manier van poetsen maar zou niets anders meer willen.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Gebuiker1 31-01-2017

Goed met kanttekening

Algemene score

6,0
De tandenborstel is prima, maar de levensduur is erg (te) beperkt. Zeker als je naar de prijs kijkt. Ik moet na een paar jaren weer de tandenborstel vervangen omdat hij het in het geheel niet meer doet. Bij een kwaliteitsmerk als Philips mag je toch wat meer verwachtend ten aanzien van de levensduur, van ik.
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Luc 06-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Poetst grondig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dé ideale tandenborstel. Je kan overal makkelijk bij en hij poetst grondig. M'n tandarts rade me deze aan. Werkt beter dan de elektrische borstels die ronddraaien.

Pluspunten

  • Grondig poetsen
  • Zeer makkelijk opladen
  • Vervangborstels makkelijk te krijgen
Geschreven voor: Philips Sonicare DiamondClean HX9332

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews