Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit - Elektrische tandenborstel
even wennen met poetsen je bent geneigd om zelf te gaan poetsen maar is niet nodig. Laat de borstel zijn werk doen.
Zeer tevreden tot nu toe. Beste tandenborstel ooit wat mij betreft. Verwijdert tandplaque effectief. Jammer dat er niet een gewone oplader bijzit, dat is het enige minpuntje dat ik kan noemen
ligt prettig in de hand, voelt fijn aan. Duidelijke schonen tanden, lekker fris zeer mooi vorm gegeven en praktisch met de beker.
Fijne tandenborstel! Reinigt grondig en geeft je het ultieme gevoel van frisheid! Gebruik de Sonicare al zeker 5 jaar.. helaas weer een nieuwe moeten kopen omdat ik deze onlangs in een hotel ben vergeten.
Ik ben geen groot fan van elektrisch poetsen. Op aanraden van de mondhygieniste deze tandenborstel gaan gebruiken. Het poetsen gaat prettig en licht. Het design is mooi. Erg fijn dat hij draadloos kan opladen en dat er een oplaadbare reis etui bij zit.
gemakkelijk in de hand, ideale verschillende poetsfuncties, borstelkop is goed vast te plaatsen op het apparaat.
Zeer enthousiast over dit product, poets nu enkele dagen en merk direct verschil. Tanden voelen schoner er lijken zelfs al na enkele dagen witter. Prima formaat tandenborstel
Poetst heel erg goed:
verschillende poetsmogelijkheden,
erg goede poetssnelheid,
lange uitstekende batterijduur.
Fijn apparaat. Poetst gemakkelijk, snel en grondig. Geen jeuk in de neus! Bereikt met gemak de moeilijke plekken. Het bijgeleverde borsteltje (maar "normaal") lijkt in het begin wat klein maar maakt het veel gemakkelijker de moeilijke plekken (helemaal achterin of bijvoorbeeld de achterkant van de voortanden) te bereiken. Bovendien fijne reisoplader-etui, hoef je het hele oplaadsystheem niet mee te slepen, plus je hebt meteen een usb lader mee!
Perfect mooie tandenborstel. Eenvoudig af te lezen display. Makkelijk in de bediening. Poetst goed. Mooie witte kleur. Ligt echt lekker in de hand. Hmmm heerlijk! Niet te duur dankzij echt een ontzettend fantastische aanbieding op internet voor black friday enkele dagen geleden.
Hij is niet bepaald handzaam en hij trilde ook 'te heftig'. Hij voelt wel massief en degelijk aan.
Ik was erg tevreden met mijn Oral-B elektrische borstel en dacht dat het niet beter kon. Tot nu, dan. Want ik poets nu zo'n 3 weken met de Sonicare Diamondclean en ik voel echt verschil (al na 1x poetsen trouwens). Zachte stand om tandvlees te masseren is ook erg prettig. En het opladen in het glas is een wereldvondst! Lekwater ligt niet meer op de wastafel maar in het glas. Accuduur is erg goed.
De Philips DiamondClean is een prima aparaat die geweldig fijn poetst. Mn in de ochtend had ik altijd problemen met poetsen, droge mond, kokhalsen etc. Nu geen centje pijn en een heerlijk gevoel in mijn mond. Vergeet niet de geweldige reis etui die meegeleverd wordt.
Fijn product, kietelt je gehemelte wel. Maakt de mond grondig schoon. Mijn tandvlees is erop vooruit gegaan. Mooi design handleiding is aan de beknopte kant
Poetst echt beter en schoner dan mijn oude Braun. Luxe reisetui met oplader is bijzonder handig. Jammer van het wat onhandige te kleine oplaad/drink glas. Het idee is zo goed!
Ik ben heel erg blij met Phillips sonicare diamandclean. De tandenborstel maakt veel minder geluid dan de Oral-B tandenborstel. De tandenborstel ligt makkelijk in de hand en de batterij gaat eindeloos mee (nu al bijna 3 weken). Mijn tanden zijn mooi glad en mijn tandvlees ziet er goed uit. De reisetui is erg makkelijk om de tandenborstel overal mee naar toe te nemen.
Schonere tanden en een fris gevoel. Tandvlees ziet er stukken beter uit. Gebruiksgemak wordt beter als je hem vaker gebruikt hebt.
Na twee weken zie ik dat de aanslag op mijn tanden minder is en de tandplak veel minder is. Mijn tanden voelen schoner, glader en witter! En echte pre is de duur van de baterij; na twee weken nog steeds geen lader gebruikt. En het is gewoon een mooi ding!
De DiamondClean tandenborstel is goed vast te houden, en redelijk makkelijk in gebruik. Helaas is het kiezen van de functies nog best onhandig.
Dit is mijn 2e exemplaar, 1e ging stuk binnen garantie. kostenloos nieuw exemplaar ontvangen van Philips.
Apparaat kan tegen water, echter doordat er tijdens het poetsen vocht met tandpaste onder de powerknop kan komen, kan het apparaat kuren krijgen. Spontaan aan, moeilijk aan, moeilijk uit etc.. Dit komt door wanneer het vocht met tandpasta onder de powerknop opdroogt, tandpasta zich daar ophoopt en de powerknop problemen gaat veroorzaken. Ik voorkom dit nu door na het poetsen het vocht onder de powerknop hard weg te blazen en het apparaat te drogen. Alweer langere tijd probleemloos en goed poetsen nu.
Makkelijk in gebruik en super fijn dat je op kan laden via USB!!! Mooi uitziende tandenborstel en ook een glaasje meegeleverd maakt de uitstraling heel luxe!!!
Wat mij betreft is de Philips DiamondClean de beste elektrische tandenborstel van het moment, en dat blijkt ook uit alle product reviews. Deze tandenborstel heeft 5 verschillende functies voor elke specifieke gevoeligheid of voorkeur. Mijn tandarts ziet het verschil duidelijk in de gezondheid van mijn gebit.
Wat ik vooral fijn vind aan het apparaat is de timing functie. Door een subtiele vibratie weet je dat er 30 seconden voorbij zijn en dat je naar een ander gedeelte van je gebit kan. Daarnaast stopt de tandenborstel na 2 minuten automatisch. Bovendien is het een aesthetisch mooi apparaat. Het heeft een moderne look en past prima in de badkamer. De travelkit die wordt meegeleverd is erg handig!
Kortom erg tevreden en beter dan alle vorige elektrische apparaten die ik heb gehad.
Direct gebruiksklaar en voorhanden. Borstel eenvoudig te verwisselen. Makkelijk te gebruiken door goedliggend handvat en goede borstelvorm. Glaasje en losse lader kwetsbaarder dan wandhouder
dit is m'n 2e sonicare, de eerste was zo'n duo aanbieding, type weet ik niet meer. daarvan ging er al snel 1 van kapot. deze opgestuurd en na een paar maanden weer kapot, partner toen overgestapt op braun. ik heb nu een 2½ jaar oude hx9332/04 die na wat haperingen nu helemaal niets meer doet. philips gevraagd wat zij voor me wilde doen. ik heb geen bonnetje meer door scheiding en verkoper (block) is failliet. wat mail/belcontact met philips maar laten heel arrogant niks meer horen. jammer.. de poetskwaliteit is super, maar de arrogantie van philips, de lange oplaadtijd en de duurzaamheid van de tandenborstel dwingen me nu toch om de braun pro 7000 te gaan proberen!
3 dagen na plaatsen van deze review ontving ik deze mail van philips.
Geachte klant,
Hierbij bevestigen wij u de verzending van een nieuwe: HNDL DC HX9332/BH ROA
Dit product is verstuurd naar:
Martin Driessen
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xx
Mocht u naar aanleiding van deze levering nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u uw dossiernummer xxxxxxxxxxxxxx bij de hand te houden wanneer u contact opneemt.
Wij vinden het vervelend dat uw Philips product een mankement vertoonde maar hopen u op deze manier weer veel gebruiksplezier te bieden.
Met vriendelijke groet,
Philips Consumer Care
ik heb de nieuwe borstel inmiddels ontvangen, en ben weer een tevreden klant!
Na aantal jaar ging handvat spontaan en vanzelf aan en nu laadt deze niet meer op. Het lijkt erop dat het design met de knop die een opening heeft water bij het apparaat laat komen. Niet onder de douche! Vervanging bij Philips betekent alle onderdelen opnieuw kopen, terwijl alleen het handvat kapot is. Niet duurzaam. Nu terug naar gesloten Braun met lange levensduur