Black Friday: Koffiezetapparaat kopen en aanbiedingen

Het laatste weekend van november is het weer Black Friday. Wij raden aan; rond dit weekend een koffiemachine kopen. producten. Voorgaande jaren waren er bijvoorbeeld Senseo aanbiedingen en Nespresso acties. Hier alles over de Black Friday deals op het gebied van koffiezetapparaten.

Een flink aantal (web)shops als Bol.com, MediaMarkt, Coolblue & Amazon hebben de afgelopen jaren meegedaan met Black Friday. Via de websites van de winkels was het mogelijk om televisies, smartphones maar ook koffiezetapparaten te reserveren. Als je een goede deal ziet, wees er dan snel bij want de voorraad is beperkt.

Voorgaande Black Friday deals

Afgaande op vorig jaar wordt verwacht dat veel modellen van topmerken goedkoper te verkrijgen zullen zijn. Rondom het hele weekend zullen er deals zijn. Vergeet ook zeker niet maandag nog in de gaten te houden voor goede deals. Op Cyber Monday gingen veel van dit soort apparatuur in de aanbieding.

Voorgaande jaren deden bekende merken Douwe Egberts, Phillips, De’Longhi, Russel Hobbs en Nespresso volop mee aan Black Friday. Ga van te voren goed na wat voor koffiezetmachine je wilt aanschaffen. Welk merk heeft je voorkeur? Met een goede keuze hoef je straks niet meer buiten de deur je koffie te halen, maar kun je deze in je eigen huis zetten.

Ga voor jezelf nog wel even na wat voor bedrag je uit wilt geven en hoeveel tijd je wilt spenderen aan het zetten van de koffie. Met een Phillips Senseo is het koffiezetten zo gepiept, of heb je liever bonenkoffie?

Vergeet ook een aantal andere specificaties niet. Zo zijn er modellen te verkrijgen die een of twee kopjes kunnen zetten. Daarnaast kunnen de apparaten nog verschillen op ontkalkingsmethode, melkreservoir of koffiesterkte. Bij een aantal modellen kun je deze via het koffiezetapparaat bepalen.

koffiezetapparaat

Vorig jaar waren dit de meest opvallende koffiezetapparaat deals:

  • Russell Hobbs Buckingham filterkoffiemachine 1,25 liter van € 54,99 voor € 34,00
  • • De’Longhi Cafe Corso Bean to Cup van € 299,99 voor € 199,99

Dit jaar een Senseo Aanbieding?

Dit jaar worden soortgelijke deals verwacht. De modellen die wat ouder zijn zullen naar verwachting een wat hogere prijsdaling zien dan vorig jaar. De fabrikanten en webshops geven korting op alle mogelijke uitvoeringen. Zo verwachten wij korting op filtermachines, cup-machines en bonenmachines. Een goede filterkoffiemachine is tijdens Black Friday al onder de vier tientjes te verkrijgen. Op de wat duurdere en uitgebreidere modellen is relatief gezien wat meer korting te halen. Dit kan oplopen tot wel 100 tot 150 euro. Dit zijn dan wel modellen die pas vanaf ongeveer 300 euro te koop zijn. Er bestaat ook de mogelijkheid om een handmatige espressomachine aan te schaffen. Daarnaast verwachten wij ook ook deals met bijvoorbeeld gratis koffie-pads of cups. Nespresso had vorig jaar bijvoorbeeld een aanbieding waarbij je bij aanschaf van een koffiezetapparaat een tweetal zakken gratis cups kreeg.

Meer deals? Check ze allemaal op onze Prijsdalers-pagina

Naar de deals!