Geen deal missen? Meld je aan

Op zoek naar de beste Black Friday 2020 aanbiedingen? Dan ben je bij Kieskeurig aan het juiste adres. Want waarom de volle mep betalen als het op deze speciale koopjesdag een stuk voordeliger kan? Op deze pagina vind je allerlei handige artikelen die jou helpen met het voorbereiden op de koopjesjacht en het vinden van de beste deals tijdens Black Friday.

Tijdens Black Friday wil je natuurlijk zeker weten dat je geen enkele deal misloopt. Meld je aan voor onze Black Friday mailing en krijg persoonlijke aanbiedingen direct zodra ze beschikbaar zijn in je mailbox. Je kunt zelf aangeven van welke productgroepen jij op de hogte wilt worden gehouden. Mis geen deal!

Sponsored partners

De aanbiedingen vliegen om je oren. Deze onderstaande partners willen ervoor zorgen dat jij zeker weten de beste deals niet mist. klik hieronder op "Bekijk deals" en mis geen deal van onze geselecteerde Black Friday partners.

Alle Black Friday aanbiedingen zien? Dat kan!

Bekijk Deals

Populaire Prijsdalers

Hieronder de top 3 populairste prijsdalers van dit moment.

Grootste dalers

Dit zijn de 3 grootste prijsdalers van dit moment

Alle Black Friday aanbiedingen zien? Dat kan!

Bekijk Deals

Wat is Black Friday?

Black Friday oftewel Zwarte Vrijdag is een fenomeen dat is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Daar volgt deze dag Thanksgiving op, dat altijd op een donderdag valt. Een verplichte feestdag die dankzij Black Friday mooi aan een lang vrij weekend gekoppeld kan worden. Amerikaanse winkelketens strooien dan met hoge Black Friday-kortingen, die vanwege de concurrentie telkens hoger oplopen.

Wanneer is Black Friday 2020?

Black Friday Nederland valt op dezelfde dag als zwarte vrijdag in Amerika: 27 november 2020. Deze Black Friday datum komt voor veel mensen goed uit, de verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerst zijn immers zowat al ingevuld! Je bent dus niet alleen op zoek naar acties voor jezelf, let ook op koopjes voor anderen zodat je ze daar later mee kan verrassen.

Bij welke winkels vind ik de beste Black Friday-aanbiedingen?

Daar helpt Kieskeurig je bij, zodat je niet elke winkel of webshop afzonderlijk hoeft af te struinen. Bij ons vind je niet alleen de hoogste kortingen en de beste Black Friday-acties, je kunt ook heel eenvoudig alle prijzen vergelijken. Zo weet je zeker dat het koopje dat je tegenkwam, ook daadwerkelijk het goedkoopst is. De beste Black Friday-deals houd je bij ons moeiteloos in de gaten. Veel shop-plezier!

PlayStation 4

Volg live de nieuwste deals

Speciaal voor Black Friday gaan we live alle aanbiedingen direct doorplaatsen op onze Twitter stream. Je kunt gemakkelijk via Twitter ons account volgen zodat je alle aanbiedingen op je eigen tijdlijn te zien krijgt. Je kunt natuurlijk ook deze pagina in de gaten blijven houden.

Alle Black Friday aanbiedingen zien? Dat kan!

Bekijk Deals

Black Friday op Kieskeurig.nl

Prijsdalers

Op Kieskeurig.nl/prijsdalers vind je voor en tijdens Black Friday alleen de allerbeste deals. We geven je eerlijke informatie over het kortingspercentage en levertijden. Sorteer op jouw favoriete groepen of check alle aanbiedingen van dit moment.

Persoonlijke prijsdalers

Wil je tijdens Black Friday de beste aanbiedingen voor jou in je mailbox krijgen? Schrijf je dan in voor onze persoonlijke e-mail. Je geeft zelf aan welke productgroepen je interessant vindt, en tijdens Black Friday sturen we je een handig mailtje met de hoogste kortingen.

Kortingspercentage

Het kortingspercentage is een goede indicatie voor een echte deal, maar er kan nog wel eens mee gegoocheld worden. Daar doen we bij Kieskeurig niet aan mee. Het kortingspercentage dat wij tonen is gebaseerd op de gemiddelde prijs van de afgelopen periode. Zo klopt het percentage altijd, en weet jij precies wat een goede aanbieding is.

Prijsalert

Het Kieskeurig.nl Prijsalert vind je op elke productpagina. Heb je een prijs in gedachten waarop je een product echt niet meer kan laten liggen? Vul je e-mailadres in en geef jouw ideale prijs op. Als het product daar onder komt, krijg je meteen een mailtje in je inbox. Zo mis je nooit meer die perfecte deal.

Hot Deal

Kieskeurig Hot Deals zijn de crème de la crème van de Black Friday-deals. De allerhoogste kortingen, bij elkaar gezocht door een slim algoritme en onze eigen medewerkers. Zie je een Hot Deal-vlammetje bij een product staan? Dan kun je er zeker van zijn dat het een écht goede aanbieding is.

Laagste prijs ooit

Nieuw dit jaar: de laagste prijs ooit. Kieskeurig.nl houdt van elk product bij wat de prijs is, op elk moment van de dag. Is een product nooit goedkoper geweest dan 'ie nu is? Dan zie je dat door de button Laagste prijs ooit. Gegarandeerd dat 'ie nooit goedkoper is geweest.

Welke deal ga jij scoren?

Laptop

Alle Black Friday aanbiedingen zien? Dat kan!

Bekijk Deals