JVC KD-R871BT - Reviews

8,6 Lees 86 reviews
Best Reviewed sep 2016 JVC KD-R871BT
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 86 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Weng 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Autoradio JVC KD-R871BT voor een zeer goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles zit erop en het mooie is dat er bluetooth op zit met een losse microfoon en hij neemt automatisch je telefoon boek over en je kan 6 snelle contacten opslaan. Mooi groot scherm.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Losse microfoon bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wessels 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie weergave, goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om te plaatsen, mooi beeldscherm, mooie weergave en hij werkt zoals je zou verwachten/wensen. De Bluetooth functie werkt goed, wat voor mij het belangrijkste is omdat ik mijn telefoon erop wilde kunen aansluiten. Het geluid is goed, gewoon een goede autoradio. Aanrader dus.

Pluspunten

  • weergave
  • kwalitatief goed
  • makkelijk besturingssysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Niek Koppelman 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

goeie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie goeie radio.
het grootste pluspunt vind ik je er handsfree mee kan bellen. Geluid is ook uitstekend. Een goeie radio voor een lage prijs.

Pluspunten

  • handsfree bellen
  • bluetooth
  • usb

Minpunten

  • tot nu toe nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
cor 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving en display

Algemene score

8,0
makkelijk te bedienen, eenvoudig te programmeren en een mooi geluid ,rustige blauwe verlichting. de bleu tooth verbinding is makkelijk

Pluspunten

  • niet duur
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen opbergfoudraal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
F.Zondervan 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio is eenvoudig te monteren en simpel te bedienen. Tevens geeft hij een vol goed geluid en de bleutooth functie werkt prima.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Simpele bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Freggel 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden (oa handsfree) voor een acceptabele prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht ivm vele mogelijkheden (oa handsfree bellen, muziek streamen via bleutooth, muziek afspelen vanaf iPhone/iPod enz. Makkelijk in te bouwen en redelijk makkelijk te bedienen als je de handleiding even doorneemt.
Enig nadeel vond ik dat er geen antenne adapter van iso naar din (of was het nu andersom?), maar die was voor E3,95 te koop bij de automaterialenhandel.

Pluspunten

  • prijs
  • display
  • mogelijkheden

Minpunten

  • mist antenneadapter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Christiaan 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Review uit Enschede 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen
Rob 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product bevalt ons heel goed omdat het eenvoudig is er heel mooi uitziet een mooie uitstraling heeft mooi in te bouwen is.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Stammie 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
m 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

zeer goed in gebruik en zeer mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer gebruiksvriendelijk autoradio met een zeer gemakkelijk bediening en zeer goede af te lezen display ook voor mensen met een bril zoals ik zelf ook draag en zeer vriendelijk voor mensen die een beperking hebben

Pluspunten

  • goede geluid versterking naar de boxen toe
  • een zeer goede af te lezen display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Eddy 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke radio en voor deze prijs echt uitstekend .en de telefoobfunctie is ook heerlijk de boxen gesprek voeren via de boxen een weelde

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Gerard Dirven 13-10-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze autoradio is makkelijk te bedienen! De grote en duidelijke letters bieden veiligheid tijdens het rijden. Het makkelijk afneembare frontje werkt preventief tegen inbraak/ diefstal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
AWH 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
René 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

Compleet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Primair gekocht voor gebruik BT handsfree met losse microfoon. Werkt prima! Zowel telefoon als radio biedt scala aan gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Lees wel de gebruiksaanwijzing om alle mogelijkheden te ontdekken.

Pluspunten

  • Prima prijs/kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Aparte microfoon.

Minpunten

  • USB hervat bij begin.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
alroon 24-09-2016 Product paar maanden in bezit

Super tevreden! Alles werkt prima en aansluiten n makkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn iPod werkt meteen, de radio is prima, en aansluiten was een makkie. De stekker van de oude radio eruit, nieuwe blok erin, in de sluif laten glijden en dat was alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Serena 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had helaas bij mediamarkt een 2e hands als nieuw gekocht ingeruild voor deze! Deze heeft beter geluid en meer opties..makkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Caro 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne radio, goede connectie met telefoon en.. Top geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie autoradio die makkelijk te bedienen is, connectie maken met telefoon ging makkelijk, super om altijd eigen muziek af te spelen waarbij het geluid ook nog super is!
Mogelijkheid om telefoon op te laden via USB is voor mij een grote meerwaarde!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • bluetooth

Minpunten

  • Geen ingebouwde speaker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
stanley 04-09-2016 Product paar dagen in bezit

goed geluid en prima display en veel mogelijk heden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed verlichte display met veel bedienings- gemak. Alles is goed te lezen. Werd ook goed geholpen in de winkel. Het merk en de prijs waren toch de aanleiding om het te kopen.

Pluspunten

  • goed geluid
  • prima bediening

Minpunten

  • geen beschermdoosje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rick 03-09-2016 Product paar dagen in bezit

Jvc oke

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed verpakt heel makkelijk aan te sluiten en in te stellen goed geluid kwa muziek en bellen radio zeker zijn geld waard

Pluspunten

  • Makkelijkmenu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Toon meer reviews