JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed jun 2017 JVC KD-R871BT
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 177 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

Marco 14-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Jvc autoradio

Algemene score

7,0
Als er bij een radio van jvc iets afbreekt binnen de garantie dan is het eigen schuld dikke bult. Jvc zegt dat er hun product goed is en niks af kan breken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maria 15-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Heldere display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima autoradio en helder geluid. Fijn dat je ook je telefoon kan koppelen en handsfree kan bellen. Ook de usb aansluiting is fijn om zo je telefoon op te laden. Hoef je geen snoer te kopen met een sigaretten aansteker aansluiting. Jammer dat er geen hoesje bij zit om je afneembare front in te bewaren. Deze is ook niet te verkrijgen bij JVC. Kost €20 om elders te bestellen

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Goed geluid
  • Bluetooth is een meerwaarde
  • USB

Minpunten

  • Geen hoes voor je afneembare front

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mikey A 22-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een heerlijke radio voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oem radio niet voldeed aan me wensen zoals een versterker output voor subwoofer front en rear speakers... dit is met deze radio helemaal opgelost!!!
De instellingen waren in het begin even wennen maar dat is natuurlijk volledig normaal als je niets gewent bent.
De prijs is goed te noemen voor wat je krijgt

Het enige wat mij tegen viel was dat er geen hoesje voor het afneembaar front bij de radio aanwezig was vandaar een cijfer 9

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen afneembaarfront hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 28-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen

Reageer

Stammie 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AWH 27-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude autoradio was gestolen. Meteen erg onthand, want ik bel zakelijk veel handsfree. Ik ging voor een aanbieding van deze JVC, slechts 99 euro bij de Mediamarkt. Ik had geen hoge verwachtingen en was daardoor des te meer verrast door de geluidskwaliteit en bedieningsgemak van deze radio. Ondanks de autoinbraak toch een enorme verbetering!

Pluspunten

  • Geluidskwalitiet
  • Bedieningsgemak
  • BT features

Minpunten

  • Afneembaar frontje wat minder solide

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ramona 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

JVC autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede radio met mooi geluid en handig om er mee handsfree te kunnen bellen super blij met deze radio

Pluspunten

  • Goede kwaliteit Bluetooth
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bergmeijer 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima radio voor die prijs ben er zeer tevreden over

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima radio ben er zeer tevreden over .voor die prijs en geweldig licht dat blauwe licht mijn auto is helemaal verlicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roein 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

simpel Radio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor de prijs niks mis mee werkt goed, redelijke mooie design , gebruiksvriendelijk, microfoon is echt ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ramona 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

JVC AUTO RADIO

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Radio heeft een mooi geluid en het handsfree bellen werkt perfect je hoort de persoon waarmee je belt heel duidelijk

Pluspunten

  • Handsfree bellen
  • Mooie radio

Minpunten

  • Geeft veel licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heijes24 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prima radio goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima radio met een goed geluid en veel mogelijkheden.
Het telefoneren via de radio werkt ook heel goed.
Makkelijk te bedienen en een goede prijs. Met andere woorden een prima toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wuite 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede radio voor goede prijs.
Complete set incl microfoon,dus erg compleet!!
Makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • 2 telefoons tegelijk te kunnen koppelen met bt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

The Best Car Radio Ever!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I chose this car radio system because of a wide range of services. CD play-back capability, Bluetooth connectivity (including music play & hands-free call features), special support for iPhone, USB music play & phone charging and a wide range of other features. Good enough it has not diasppointed me so far. Only that I had to put special housing after installation because my previous Car Radio was bigger and therefore left some gap after removal. The sound quality is superb, the calls are crystal clear. All these benefits at a cost below E100!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pieter lekx 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi aangezicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
nou ik ken het al van vroeger JVC radio met goede ervaring dus ik dacht ik koop een autoradio ik heb hem meteen er ingezet een prima geluid bluetooth werkt ook perfect dus ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • goede uitstraling
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weer blij na vervanging oude JVC apparaat 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

zeer gebruiksviendelijk en duidelijk leesbaar

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en veel extra mogelijkheden.
Zeer tevreden met dit apparaat. veelzijdig en nog lekker vermogen ook !

Pluspunten

  • Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • veel extra opties standaard
  • gebruiksvriendelijk
  • snelle installatie

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews