JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed apr 2017 JVC KD-R871BT
Best Reviewed april 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 131 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

Mikey A 22-02-2017 Product paar weken in bezit

Wat een heerlijke radio voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oem radio niet voldeed aan me wensen zoals een versterker output voor subwoofer front en rear speakers... dit is met deze radio helemaal opgelost!!!
De instellingen waren in het begin even wennen maar dat is natuurlijk volledig normaal als je niets gewent bent.
De prijs is goed te noemen voor wat je krijgt

Het enige wat mij tegen viel was dat er geen hoesje voor het afneembaar front bij de radio aanwezig was vandaar een cijfer 9

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen afneembaarfront hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen

Reageer

Stammie 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AWH 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaart 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

fijne radio, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne radio, zeer makkelijk in gebruik. Veel audio instellingen. Is even zoeken hoe dat het beste ingesteld kan worden, maar dan is het wel heel persoonlijk.
2 telefoons continue verbonden via BT is ook erg handig, evenals de bediening van de telefoon via de radio unit. Audio streamen via BT gaat zeer makkelijk.
Kortom: zeer veel radio voor je geld.

Pluspunten

  • 2 telefoons full-time verbonden BT
  • Veel audio instellingen voor het beste geluid
  • Audio streamen via BT
  • AUX ingang
  • USB ingang

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 21-05-2017 Product paar weken in bezit

Goede bluetooth connectie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de radio nu een paar weken in bezit en deze bevalt uitstekend. Goed, zuiver geluid en de bluetooth functie werkt perfect voor handsfree bellen icm het meegeleverde microfoontje.
Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Handsfree funtie
  • Blauwe toetsverlichting
  • Goed geluid
  • Microfoontje meegeleverd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jos4all 21-05-2017

Mooie vormgeving en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De autoradio ziet er mooi strak uit, en geeft goed geluid. Ook het aantal instel mogelijkheden is best wel groot te noemen

Pluspunten

  • goed geluid
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willie 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prima geluidskwaliteit, gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aansluitingen voor versterker en subwoofer, mooi en helder front, instelmogelijkheden, goede reviews, duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H stam 20-05-2017 Product paar weken in bezit

Super goede auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele goede auto radio. Gewoon handfree bellen ermee. Prima geluid. Veel instelmogelijkheden.
Je kan er echt heel veel mee en hij ziet er ook mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 13-05-2017 Product paar maanden in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte auto radio.
Met de usb aansluiting kan ik zoveel nummers luisteren, heerlijk!!
Geluid is perfect.
Dit is zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Alles in 1

Algemene score

9,0
Leve de techniek, want in dit apparaat zit werkelijk alles wat je zou willen in de auto: radio/cd/handsfree bellen met geluid over de speakers(zelfs een lijst met recente nummers) en alles te bedienen via JVC scherm/ook spotify via bluetooth via de speakers. Als de microfoon ook nog op de unit had gezeten dan was het cijfer een 10, nu moest ik het draadje nog ergens wegwerken. Prima apparaat voor 99,- Ben erg blij!

Pluspunten

  • handsfree bellen
  • spotify via bluetooth

Minpunten

  • externe microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 09-05-2017 Product paar maanden in bezit

werkt prima, alleen geen usb ondersteuning voor Windows

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een meer dan prima autoradio, met alle functies die ik zocht. USB aansluiting, bluetooth ondersteuning en goed geluid.
Zelfs voor handsfree bellen is een microfoon bijgesloten die desgewenst netjes kan worden weggewerkt of opgeplakt.
Het enige minpuntje dat ik ervaar is dat mijn Windows Phone (Windows 10) niet werkt via USB voor het afspelen van audio, maar daar zullen de meesten geen last van hebben. Ik heb dit opgelost door de muziek op een USB stick te zetten en daar vanaf te spelen.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • veel opties
  • eenvoudig aansluiten
  • eenvoudig in gebruik
  • handsfree microfoon meegeleverd

Minpunten

  • geen USB audio ondersteuning Windows Phone

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Het product voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het inbouwen van de radio ging gemakkelijk. Overzichtelijk gebruiksgemak en een goede geluidskwaliteit

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • goed geluid
  • vele gebruiksopties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buddy50 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooie autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekocht omdat er vele positieve reacties waren, ik heb er geen spijt van, het is een mooie autoradio met een goed geluid

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Doppenberg 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooie radio met mooie kleur front verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik al jaren JVC fan ben..
Ik vind de radio super mooi en omdat ik veel in de auto zit heb ik veel plezier van de ingebouwde telefoon en bleutooth functies..met de bij behorende JVC app kan ik nu ook simpel mijn eigen muziek luisteren

Pluspunten

  • mooi scherm
  • mooi helder geluid
  • telefoon en bleutooth functie

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Atari 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Helemaal goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima autoradio. Veel beter dan geluid dan hiervoor met de standaard cd/radio van Nissan.
Zelf inbouwen ging vrij vlot. Mede dank aan instructievideo van Coolblue en meegeleverde verloopstekker.

Makkelijke bediening, wijst voor zich. In het begin even meegeleverd boekje erbij.

Bluetooth pairen met android en iphone heel simpel en deed het direct.
Bellen en gebeld worden doet t prima.
Muziek via bluetooth loopt prima.

Vind het standaard blauwe verlichting wat minder mooi maar dat kun je veranderen. Ga ik nu even uitpuzzelen.

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Muziek via bluetooth
  • Handsfree bellen en gebeld worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews