JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed mei 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 192 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

AWH 27-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bediening super, instellen makkelijk, helder licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Om een niet te dure goede autoradio met Bluetooth is dit een zeer goede keuze.
Het inbouwen is binnen 10 minuten gedaan en de bediening is duidelijk en makkelijk in te stellen. (zoals de meesten zonder handleiding eerst te lezen....)
Zeer positief hierover.

Pluspunten

  • Helder licht
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

The Best Car Radio Ever!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I chose this car radio system because of a wide range of services. CD play-back capability, Bluetooth connectivity (including music play & hands-free call features), special support for iPhone, USB music play & phone charging and a wide range of other features. Good enough it has not diasppointed me so far. Only that I had to put special housing after installation because my previous Car Radio was bigger and therefore left some gap after removal. The sound quality is superb, the calls are crystal clear. All these benefits at a cost below E100!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 14-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Jvc autoradio

Algemene score

7,0
Als er bij een radio van jvc iets afbreekt binnen de garantie dan is het eigen schuld dikke bult. Jvc zegt dat er hun product goed is en niks af kan breken.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maria 15-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Heldere display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima autoradio en helder geluid. Fijn dat je ook je telefoon kan koppelen en handsfree kan bellen. Ook de usb aansluiting is fijn om zo je telefoon op te laden. Hoef je geen snoer te kopen met een sigaretten aansteker aansluiting. Jammer dat er geen hoesje bij zit om je afneembare front in te bewaren. Deze is ook niet te verkrijgen bij JVC. Kost €20 om elders te bestellen

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Goed geluid
  • Bluetooth is een meerwaarde
  • USB

Minpunten

  • Geen hoes voor je afneembare front
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mikey A 22-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een heerlijke radio voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oem radio niet voldeed aan me wensen zoals een versterker output voor subwoofer front en rear speakers... dit is met deze radio helemaal opgelost!!!
De instellingen waren in het begin even wennen maar dat is natuurlijk volledig normaal als je niets gewent bent.
De prijs is goed te noemen voor wat je krijgt

Het enige wat mij tegen viel was dat er geen hoesje voor het afneembaar front bij de radio aanwezig was vandaar een cijfer 9

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen afneembaarfront hoesje
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 28-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Reageer

Stammie 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid en eenvoudige instelling en bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super radio voor het geld. Eenvoudig in te stellen en bedienbaar. De radio geeft een bijzondere mooie muziekkwaliteit en een helder stemgeluid. Ook het handsfree bellen werkt super met dit apparaat. Radio en carkit in één voor weinig geld. Een super investering.

Pluspunten

  • super geluidskwaliteit
  • overzichtelijke bediening
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer complete autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en zeer complete auto radio.Heb deze aangeschaft na de vele goede reviews via kieskeurig ,
Radio is zeer gemakkelijk in te bouwen (ook door een leek als mij).
Telefoon maakt gemakkelijk verbinding met de radio.
Stond versteld van het handsfree bellen via de autoradio , GEWELDIG.
Dus ben 200% tevreden met deze radio .

Pluspunten

  • bluetooth
  • handsfree bellen

Minpunten

  • GEEN
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

CJ 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Speelt alles af en bellen via bluetooth!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 8 jaar en andere autoradio, had ik veel eerder moeten doen. Hij speelt moeiteloos Mp3 af en makkelijk skippen door verschillende folders (op nummering). Daarnaast is het geweldig dat ik nu kan bellen tijdens het rijden door de makkelijke belknop die meteen synchroniseert met je telefoon. Toppie!

Pluspunten

  • Mp3 afspelen makkelijk
  • Bellen , geen carkit meer nodig
  • zeer lange kabel voor microfoon
  • conversiekabel van ISO naar JVC zat er al bij!

Minpunten

  • mapnaam laat hij niet zien alleen nummering.
  • Plastic frontje is bovenaan wat fragiel
  • geen hoesje bijgeleverd om frontje in te doen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie Atari 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie autoradio, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie autoradio met goed geluid. Telefoneren met externe microfoon werkt goed via bluetooth.
Muziek via bluetooth werkt ook prima.

Prima bedieningsgemak, spreekt grotendeel voor zich

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Muziek en bellen via bluetooth
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Pijl 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving, prima geluid, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpel te bedienen radio met goede handsfree telefoon functie. prima geluids kwaliteit.
Goede prijs kwaliteits verhouding.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • duidelijke handleiding
  • goede geluids kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reneetje 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keus!

Algemene score

9,0
De autoradio was gemakkelijk in te bouwen. Ik ben daarna meteen op onderzoek uitgegaan zonder de handleiding erbij te pakken. Geen enkele keer heb ik deze ook echt nodig gehad! De geluidskwaliteit is goed bij zowel bluetooth als USB-kabel, maar ik geef de voorkeur aan USB omdat de telefoon ook meteen wordt opgeladen. Aux-kabel heb ik nog niet geprobeerd, maar kan me niet voorstellen dat deze niet net zulk goed geluid geeft. Ik ben enorm content met mijn nieuwe radio en rij weer met veel plezier in mijn autootje!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goede geluidskwaliteit
  • Mooi design
  • Dimbaar licht van display!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjonny 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele mooie radio met uitstekende functies.
Enige puntje van kritiek is de JVC app voor het streamen die heb ik niet aan de praat kunnen krijgen omdat de verbinding tussen de radio en de telefoon middels een kabel niet werkte.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • JVC app werkt niet
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht voor de boot. Makkelijk te installeren en te configureren. Fraaie vormgeving. Handig icm Iphone en Spotify

Pluspunten

  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews