JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed jun 2017 JVC KD-R871BT
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 145 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

Mikey A 22-02-2017 Product paar weken in bezit

Wat een heerlijke radio voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oem radio niet voldeed aan me wensen zoals een versterker output voor subwoofer front en rear speakers... dit is met deze radio helemaal opgelost!!!
De instellingen waren in het begin even wennen maar dat is natuurlijk volledig normaal als je niets gewent bent.
De prijs is goed te noemen voor wat je krijgt

Het enige wat mij tegen viel was dat er geen hoesje voor het afneembaar front bij de radio aanwezig was vandaar een cijfer 9

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen afneembaarfront hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen

Reageer

Stammie 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AWH 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SP 22-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio ziet er mooi uit, is makkelijk te bedienen en prima geluid. De instellingen en opties zijn niet te ingewikkeld en makkelijk aan te passen.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen overbodige poespas
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Geen DAB+
  • Externe microfoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk maar belangrijker; zeer goede geluidsweergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze autoradio speciaal gekocht vanwege zijn bluetooth koppeling met mijn gsm.
Koppeling met mijn mobiel was wel even lastig maar is uiteindelijk toch goed gelukt dankzij de handleiding. Bijkomstig voordeel is de uitstekende geluidsweergave van deze radio. Heel goed.

Pluspunten

  • Geluidsweergave
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Bluetooth instelling is lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Patrick 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

JVC KD-R871BT Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geluid is super!
Bluetooth koppelen ging erg simpel.
Carkitgeluid is goed door de externe microfoon.
De bediening is erg simpel en makkelijk te begrijpen.
Ipod werkt op de usb ingang, je kan met de radio de ipod bedienen.

Pluspunten

  • Ipod usb aansluiten
  • Carkit met externe microfoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rool 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Schakelt tussen meerdere bluetooth apparaten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg blij met deze autoradio. Ik kan en mijn ipod en mijn telefoon via bluetooth verbinden. Als ik muziek luister via mijn ipod, schakelt hij automatisch over naar mijn telefoon als ik gebeld word. Fijn geluid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijke display

Algemene score

8,0
weinig knoppen maar voor een leek zoals ik een moeilijke handleiding.
Ik hoef alleen te weten waar ik de rear boxen moet bedienen.
Ik kan dat niet vinden. jammer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan 17-06-2017

Mooi scherm en goed overzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio met veel extra ook voor een goede prijs, ook de display ziet er mooi uit. Bluetooth is handig ook de usb is top.

Pluspunten

  • Mooie display
  • Veel opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor de prijs een hele leuke autoradio met een hele keuze aan instellingen.
Deze radio ter vervanging van de originele radio, maar wat een verschil in geluid.
Ik ben heel tevreden met de keuze van deze radio en kan het een ieder aanraden.

Pluspunten

  • Veel instelmogelijkheden
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evl 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi front

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit, goed geluid, simpel in te stellen. Goede Bluetooth, erg fijn geen extra inbouw dingen gewoon alles in één.

Pluspunten

  • Simpel in te stellen

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super helder geluid. Makkelijke bediening. Gewoon een fantastisch apparaat en ook nog je telefoon handsfree. Gewoon fantastisch.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Gemakkelijk instelbaar
  • Handsfree functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bierman 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima eerste indruk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Eerste indruk is goed. Snelle installatie, wijst zichzelf. Fijn dat bij het selecteren van albums vanaf je usb de naam van de map (het album) te zien is. Dat maakt het scrollen een stuk prettiger. Ook radiozenders worden snel en zonder problemen gevonden. Voelt iets minder degelijk aan dan mijn oude pioneer, maar oogt verder netjes.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gheta 06-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

super radio met handsfree set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het ziet er mooi uit strak design en werkt perfect de handsfree werkt ook uitstekend kan niet beter hij is gebruiks vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rish 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

uitgebreid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kwaliteit is zeer goed en er zijn veel opties om de auto radio zo persoonlijk mogelijk te maken. Geluid en licht kan allemaal naar eigen wens ingesteld worden. Makkelijk te installeren en een mooie uitstraling (look)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>