JVC KD-R871BT - Reviews

8,7 Lees 72 reviews
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 72 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

Compleet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Primair gekocht voor gebruik BT handsfree met losse microfoon. Werkt prima! Zowel telefoon als radio biedt scala aan gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Lees wel de gebruiksaanwijzing om alle mogelijkheden te ontdekken.

Pluspunten

  • Prima prijs/kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Aparte microfoon.

Minpunten

  • USB hervat bij begin.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
alroon 24-09-2016 Product paar maanden in bezit

Super tevreden! Alles werkt prima en aansluiten n makkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn iPod werkt meteen, de radio is prima, en aansluiten was een makkie. De stekker van de oude radio eruit, nieuwe blok erin, in de sluif laten glijden en dat was alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Serena 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had helaas bij mediamarkt een 2e hands als nieuw gekocht ingeruild voor deze! Deze heeft beter geluid en meer opties..makkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Caro 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne radio, goede connectie met telefoon en.. Top geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie autoradio die makkelijk te bedienen is, connectie maken met telefoon ging makkelijk, super om altijd eigen muziek af te spelen waarbij het geluid ook nog super is!
Mogelijkheid om telefoon op te laden via USB is voor mij een grote meerwaarde!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • bluetooth

Minpunten

  • Geen ingebouwde speaker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
stanley 04-09-2016 Product paar dagen in bezit

goed geluid en prima display en veel mogelijk heden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed verlichte display met veel bedienings- gemak. Alles is goed te lezen. Werd ook goed geholpen in de winkel. Het merk en de prijs waren toch de aanleiding om het te kopen.

Pluspunten

  • goed geluid
  • prima bediening

Minpunten

  • geen beschermdoosje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rick 03-09-2016 Product paar dagen in bezit

Jvc oke

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed verpakt heel makkelijk aan te sluiten en in te stellen goed geluid kwa muziek en bellen radio zeker zijn geld waard

Pluspunten

  • Makkelijkmenu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Jeroen 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio met USB en Carkit via Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale radio met mooi geluid, veel geluidinstellingen mogelijk. Voor een kleine auto handig als je geen losse carkit wilt installeren. En de USB aansluiting maakt het helemaal af. Muziek afspelen via USB of gewoon je smartphone laden!

Pluspunten

  • USB
  • Bluetooth
  • Carkit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
francis 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne, makkelijke, simpele en mooie radio !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in te stellen, duidelijke gebruiksaanwijzing.
Duidelijke tekst op scherm + leuke en luxe blauwe verlichting !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Jeremy 25-08-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi en overzichtelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De JVC KD-R871BT is een mooi en makkelijk in omgang. Deze radio heeft een vermogen van 200 watt wat mooi is voor 4x 25watt speakers!!

Natuurlijk niet te vergeten zijn de media opties, namelijk: Radio, CD, USB, AUX en Bluetooth. Je kunt ook mooi met deze radio handsfree bellen door de meegeleverde microfoon indien gewenst.

Al met al is dit een mooie radio. Er zit helaas 1 minpunt voor mij aan en dat is dat hij GEEN standaard source onthoudt / verder gaat waar hij is gebleven nadat de auto uit is geweest.

Pluspunten

  • Meerdere media opties
  • handsfree bellen
  • Mooie display
  • handig in omgang

Minpunten

  • Geen standaard source

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Blaauw 21-08-2016 Product paar dagen in bezit

JVC Auto radio KD-R871TB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie design, gemakkelijk aan te sluiten gemakkelijk in gebruik wel even de gebruiksaanwijsing af en toe nodigen zeer goede kwaliteit geluid

Pluspunten

  • zie beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Dyslexia85 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

fijne radio met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze radio is heel fijn in combinatie met versterker en subwoofer.veel instel mogelijkheden. ik zal dan ook zeker iedereen deze radio aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Trees 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

Helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb me, als vrouw zijnde,eerst goed door mannelijke vrienden laten informeren vooraleer ik tot aankoop ben overgegaan. De radio is makkelijk te installeren en in te stellen, heeft veel functies zoals bluetooth voor bellen en muziek beluisteren. Wat een mooi geluid, ook danzij de eq De externe microfoon voor bellen heeft een goed en helder geluid. De voice calling service is ook top.Ook ben ik reuze blij met het kunnen opladen van mijn telefoon en handsfree bellen. Verhouding prijs tot kwaliteit is helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M.kavlak 14-08-2016 Product paar dagen in bezit

heldere geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super mooie geluid en veel mogelijkheden,zolas telefoon bluetooh enzovoort het en hele mooie blauwe verlichting

Pluspunten

  • microfoon
  • bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Albert Kombrink 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Gaat niet direct uit.

Algemene score

7,2
Mooi apperaat. veel functie's, moest wel wat kabels omwisselen. en hij gaat niet direct uit als je de motor uitzet/

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Joseph 09-08-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele goed product maar ook zeer handig dat je hands-free kunt bellen, ook kan ik het verbinden met mijn telefoon door bluetooth ideal!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Patty116 08-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi, goedkoop en degelijk

Algemene score

9,8
Super fijne radio, met veel mogelijkheden.
Bluetooth, dus handsfree bellen! Spotify afspelen, USB opladen en afspelen, en dat voor een relatief klein bedrag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
klasse 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

super radio

Algemene score

10,0
goede prijs kwaliteits verhouding super radio van alle gemakken voorzien handsfree bellen super geen bekeuringen meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Brokamp 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie gevormde autoradio

Algemene score

8,4
Een mooie gevormde autoradio, simpel te installeren met bijgevoegd instructieboekje. Het zoeken van de zenders is een makkie. Heel goed geluid en gemakkelijk in de bediening ook voor oudere personen.
Het bijgevoegd microfoontje is wat zwakjes qua geluid als je hem monteert op de zonneklep.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Tijmen Westendorp 02-08-2016 Product paar dagen in bezit

Super Radio!

Algemene score

9,6
Uitmuntend geluid, wat een upgrade. De Bluetooth werkt perfect, muziek luisteren van je telefoon en ondertussen een oproep beantwoorden met de Bluetooth microfoon. Echt zeer blij met deze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer mooi apparaat

Algemene score

8,4
Zeer mooi apparaat met erg veel mogelijkheden. Bijzonder mooi geluid dat op allerlei verschillende manieren naar eigen smaak is aan te passen. Bluetooth werkt ook zeer mooi en met een erg goed geluid. Ook de microfoon is erg degelijk en produceert voor de beller een aangenaam geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews