JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed aug 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 209 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-R871BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof 22-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

AWH 27-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bediening super, instellen makkelijk, helder licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
Om een niet te dure goede autoradio met Bluetooth is dit een zeer goede keuze.
Het inbouwen is binnen 10 minuten gedaan en de bediening is duidelijk en makkelijk in te stellen. (zoals de meesten zonder handleiding eerst te lezen....)
Zeer positief hierover.

Pluspunten

  • Helder licht
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

The Best Car Radio Ever!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
I chose this car radio system because of a wide range of services. CD play-back capability, Bluetooth connectivity (including music play & hands-free call features), special support for iPhone, USB music play & phone charging and a wide range of other features. Good enough it has not diasppointed me so far. Only that I had to put special housing after installation because my previous Car Radio was bigger and therefore left some gap after removal. The sound quality is superb, the calls are crystal clear. All these benefits at a cost below E100!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 14-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Jvc autoradio

Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

7,0
Als er bij een radio van jvc iets afbreekt binnen de garantie dan is het eigen schuld dikke bult. Jvc zegt dat er hun product goed is en niks af kan breken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maria 15-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Heldere display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

8,0
Prima autoradio en helder geluid. Fijn dat je ook je telefoon kan koppelen en handsfree kan bellen. Ook de usb aansluiting is fijn om zo je telefoon op te laden. Hoef je geen snoer te kopen met een sigaretten aansteker aansluiting. Jammer dat er geen hoesje bij zit om je afneembare front in te bewaren. Deze is ook niet te verkrijgen bij JVC. Kost €20 om elders te bestellen

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Goed geluid
  • Bluetooth is een meerwaarde
  • USB

Minpunten

  • Geen hoes voor je afneembare front

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mikey A 22-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een heerlijke radio voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oem radio niet voldeed aan me wensen zoals een versterker output voor subwoofer front en rear speakers... dit is met deze radio helemaal opgelost!!!
De instellingen waren in het begin even wennen maar dat is natuurlijk volledig normaal als je niets gewent bent.
De prijs is goed te noemen voor wat je krijgt

Het enige wat mij tegen viel was dat er geen hoesje voor het afneembaar front bij de radio aanwezig was vandaar een cijfer 9

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen afneembaarfront hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 28-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen

Reageer

Stammie 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Underghost 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

10,0
Mooi goedwerkend apparaat, handsfree bellen werkt zonder problemen. De Bluetooth connect meteen. Top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig en uitgebreid geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

10,0
Deze auto radio gekocht. Van mijn vrouw nieuwe speakers gehad en besloot om deze erbij te kopen. wat een muziek sensatie! Deze uitgebreid te tunen autoradio bied alles wat een muziekliefhebber zijn hart begeert.

Bluetooth snel en simpel okk de handsfree functie is optimaal. Het geluid is wel 5 x beter. Geen spijt van! Super radio

Pluspunten

  • Zeer uitgebreid en makkelijk te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Subliem geluid, easy hansfree bellen, ruime connectiviteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht op aanraden van vele anderen. Met name de geluidskwaliteit, het hansfree bellen, de ruime connectivitei, het gebruikersgemak en de gemakkelijke installatie vallen op. Ik ben 66 jaar en heb hem geheel zelfstandig in 15 minuten geinstalleerd in een camper van 7 meter. Iedere dag geniet ik van de muziek, waar ik ook in de camper ben.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit, ook op afstand
  • handsfree bellen
  • connectiviteit
  • gebruikersgemak
  • installatie

Minpunten

  • kleurinstelling
  • geen DAB+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 28-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet en mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
Appeltje eitje kwa instaleren. Zelfs ik als vrouw. Eigenlijk spreekt alles voor zich zonder handleiding te bedienen. En mooi geluid ideaal kan er ook mee bellen en gebeld worden

Pluspunten

  • Mooi hoe hij eruitziet
  • Werkt heel makkelijk
  • Snelle instalatie

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronnie 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

8,0
De auto-radio geeft een mooi geluid en is erg handig met de ingebouwde car-kit. Tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Car-kit ingebouwd
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Kleine knopjes
  • Geen doosje voor frontje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

JW 20-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijhemoge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
Voor de prijs goed product veel mogelijk heden en heb meerdere producten van het merk JVC en zijn degelijke producten ook heldere display geluid heeft heldere klankkleur.

Minpunten

  • Kost even tijd om te weten hoe alles werkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
Installatie was heel makkelijk, gebruikersinterface heel duidelijk, geluid is superhelder, en op de radio geen kraakje te horen in de ontvangst. En dat voor nog geen 100€.

Pluspunten

  • helder geluid
  • makkelijk bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mandy 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima radio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van deze radio. Het is een prima radio in verhouding met de prijs die je ervoor betaald.
Er zijn vele opties en instellingen voor het luisteren van de muziek, maar ook het handsfree bellen.

De radio is gemakkelijk te installeren en alle benodigdheden die je hiervoor nodig hebt zijn erbij geleverd, inclusief een microfoon voor het handsfree bellen.
Er zit ook een cd speler ingebouwd die tegenwoordig bij een aantal radio's ontbreekt, wat erg prettig is voor het gebruiksgemak.

Deze JVC autoradio geeft een zeer fijn en zuiver geluid en is gemakkelijk te bedienen.
Daarnaast heeft hij een Bluetooth functie waarmee je ook handsfree kunt bellen. Dit werkt prima en de spraak tijdens het bellen is duidelijk en je bent zelf ook goed te verstaan.
De radio heeft een mooi design en de helderheid van de schermverlichting en de toetsverlichting is in te stellen naar eigen behoefte.

Deze radio is zeker een aanrader wanneer je op zoekt bent naar een nieuwe!

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Bellen en muziek luisteren via Bluetooth
  • Gemakkelijke bediening
  • Design

Minpunten

  • Geen opberghoesje voor frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews