JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed jun 2017 JVC KD-R871BT
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 160 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelof 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede autoradio voor een betaalbare prijs.

Algemene score

7,8
Heb deze radio nu een week in bezit, en ben er reuze tevreden mee.
Vele opties die gemakkelijk zijn voor het luisteren naar muziek en handsfree bellen.
Een probleem die ik heb bij het bellen is dat als ik bel (of word gebeld) staat het geluid op 27, en ik kan het niet harder/zachter zetten.
Ook niet tijdens het bellen de volumeknop zachter zetten (zoals in boekje staat)
Weet iemand daar een oplossing voor?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Roelof 25-06-2016

Probleem inmiddels verholpen.

Reageer

Mikey A 22-02-2017 Product paar weken in bezit

Wat een heerlijke radio voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oem radio niet voldeed aan me wensen zoals een versterker output voor subwoofer front en rear speakers... dit is met deze radio helemaal opgelost!!!
De instellingen waren in het begin even wennen maar dat is natuurlijk volledig normaal als je niets gewent bent.
De prijs is goed te noemen voor wat je krijgt

Het enige wat mij tegen viel was dat er geen hoesje voor het afneembaar front bij de radio aanwezig was vandaar een cijfer 9

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen afneembaarfront hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

radio,telefoon,cd-speler,bluetooth en veel meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top handig goed te programmeren autoradio met alles er op en aan.
inclusief externe microfoon voor de tel. functie.
De microfoon doet het goed.

Pluspunten

  • eq goed af te stellen
  • kabels voor aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Review uit Enschede 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Verwachtingen zijn zoals eerdere reviews goed.
Installatie van het apparaat is Plug en Play.
Design komt goed tot zijn recht in mijn auto.
Veel mogelijkheden voor wat je ervoor moet betalen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Prijs/kwaliteits verhouding
  • Makkelijk in te bouwen

Reageer

Stammie 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk een Bluetooth (BT) autoradio-cdspeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar keer geprobeerd om een los set te kopen om IPhone te kunnen gebruiken in de auto. Beviel niet of helemaal niet. Toen gaan zoeken naar autoradio-cdspelers met BT en naar reviews/testen. Kwam uit bij de JVC KD-871BT. Het is een geweldig apparaat met heel veel instellingen en aansluitmogelijkheden. De blauwe verlichting vind ik super, maar dan moet je wel van die kleur houden als achtergrond. Vooral de instelmogelijkheden voor het geluid beviel me erg goed. De telefoonverbinding was gelijk goed. Daar heb ik geen verdere instellingen voor gedaan. Het instellen van alles vergt enige gewenning en daar heb je wel de handleiding voor nodig.

Pluspunten

  • Geluid audio
  • Geluid Telefoon
  • Losse microfoon

Minpunten

  • Te klein knopje om de voorkant te ontkoppelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AWH 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs / kwaliteit uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beantwoord volledig aan verwachtingen. zeer veel mogelijkheden om muziek af te spelen.
geluid is uitstekend. installatie was niet zo makkelijk, maar dat komt omdat deze radio de standaard ingebouwde Ford radio moet vervangen.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • ISO verloopstekker ipv ISO-aansluitng
  • microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Wel radio en cd. Geen bluetooth!!

Algemene score

8,8
Peugeot 206 BJ 2003. Had geen uso-verloopstekker nodig. Alles paste precies. Alleen een antenne verlengstukje gehaald bij Halford (5,95). Radio en cd werken prima. Alleen geen bluetooth. Heb alles geprobeerd (denk ik), maar ik kan niets instellen. Het display loopt steeds door. Wie helpt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoes1995 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie degelijke radio

Algemene score

9,2
Ik had hiervoor altijd een pioneer, maar ik ga nooit meer bij JVC weg. Het geluid klinkt een stuk beter. De bas is dieper en er is meer mogelijk met de radio. Het is alleen wel even wennen met de andere lay-out maar dat went wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 25-09-2017 Product paar dagen in bezit

Hele mooie handige auto radio vanalle gemakken voorzien.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een makkelijke gebruiksvriendelijke auto radio, top! Het aansluiten was een makkie als je de juiste stekkers in je auto hebt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wevers 24-09-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in de bediening overzichtelijk duidelijk goed geluid makkelijk in te bouwen goede vormgeving

Pluspunten

  • Duidelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marco 14-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Jvc autoradio

Algemene score

7,0
Als er bij een radio van jvc iets afbreekt binnen de garantie dan is het eigen schuld dikke bult. Jvc zegt dat er hun product goed is en niks af kan breken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul Hoekstra 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Drh P Hoekstra

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp\ duidelijk display\Briljant geluid door 13 band Equalizer\ K2 Technology\ Sound Lift / Volume Link EQ \ Loudness \ Bass Boost + FM Radio\ AM Radio \CD Player MP3\WMA\WAV\FLAC en veel aansluit mogelijk heden zo als Bluetooth \ AUX \ USB Tel opladen via USB met 1,5 Ampre en nog heel veel meer aanrader!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • K2 technology
  • USB
  • 2 Preouts (4.0V)

Minpunten

  • DAB\DAB+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel Kuipers 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede allround autoradio met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima auto radio voor een redelijk prijs, voorzien van zowel alle " nieuwe snufjes" zoals USB, Bluetooth en handsfree telefonie, en een "oude " vertrouwde CD speler zodat de CD verzameling niet ongebruikt meer in de kast hoeft te staan.Daarnaast een prima geluid en simpele bediening. Ik ben dik tevreden!!

Pluspunten

  • CD speler
  • bluetooth
  • simple bediening

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wendy 30-08-2017 Product paar weken in bezit

Super mooie radio met alles erop!

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een radio met cd, bluetooth, usb. Het is een mooie radio om te zien en alles er dus op. Makkelijk te plaatsen, alles zit erbij!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • usb verbinding
  • goede telefoonverbinding, duidelijk te verstaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

Compleet - CD, AUX, RDS, USB en Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Er is een functie "controlefunctie bluetooth compatibiliteit", deze activeer je door de handfreeknop ingedrukt te houden, ik was van menig dat dit de verbinding geheel zou verzorgen maar test enkel de verbinding en compatibiliteit en daarna is de verbinding weer verbroken, hierdoor leek het alsof de verbinding niet goed was.

Gebruiksaanwijzing goed lezen!

Pluspunten

  • Compleet, veel mogelijkheden

Minpunten

  • Standaard vlak geluid, met loudness goed
  • Standaard vlak geluid, met bass boots goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J. en D. de Vries 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Zeer duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Algemene score

10,0
Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, zeker voor mensen die moeite hebben met moderne apparatuur. Goed geluid, niet afhankelijk van radio. Kunt middels een USB stick je eigen muziek luisteren en zeker pluspunt is handsfree kunnen bellen.

Pluspunten

  • Handsfree bellen
  • eigen muziek luisteren via usb

Minpunten

  • kan ik niet vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanT5 19-08-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm met mooie blauwe kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een mooie radio waarbij prijs en kwaliteit de doorslag gaven. Radio is makkelijk te plaatsen en de beschrijving is erg duidelijk. het geluid is zeer goed. De voorkeur zenders
zijn erg makkelijk te programmeren. Dus een hele goeie keus

Pluspunten

  • goed geluid
  • goede beschrijving
  • mooi front
  • front afneembaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maria 15-08-2017 Product paar weken in bezit

Heldere display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima autoradio en helder geluid. Fijn dat je ook je telefoon kan koppelen en handsfree kan bellen. Ook de usb aansluiting is fijn om zo je telefoon op te laden. Hoef je geen snoer te kopen met een sigaretten aansteker aansluiting. Jammer dat er geen hoesje bij zit om je afneembare front in te bewaren. Deze is ook niet te verkrijgen bij JVC. Kost €20 om elders te bestellen

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Goed geluid
  • Bluetooth is een meerwaarde
  • USB

Minpunten

  • Geen hoes voor je afneembare front

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 09-08-2017 Product paar weken in bezit

Mooi en duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima, mooi toestel, uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Logische bediening en een goede bluetooth: telefoon en muziek gaan perfect. Eén dingetje... Bij starten gaat de radio niet op de laatste zender, maar op FM-ruis. Maar dat went.

Pluspunten

  • Logische bediening
  • Bluetooth-verbinding
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Bij starten niet naar laatst beluisterde zendern

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H J Haak 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed product er zitten genoeg functies op goed beschrijving en ik zou het iedereen aanraden. De juiste prijs, makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews