JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed feb 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed februari 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 185 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jhmw 15-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwe autoradio

Algemene score

8,2
Eenvoudig in te bouwen, geheel compleet inclusief een microfoon voor de handsfree telefonie. zeer gebruiksvriendelijk. alles werkt en het geluid is prima.
ben hier heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

W IJsselstein 13-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Leuke radio met veel mogelijkheden

Algemene score

7,6
Tuner, CD speler, USB aansluiting, aux aansluiting, Carcit via Bluetooth, .. het zit er allemaal op.

In het begin is het even zoeken naar de juiste bediening maar daar wen je zo aan.

Waar ik nog wel tegenaan loop is dat na uitschakelen en opnieuw inschakelen, niet verder gegaan wordt op de zelfde bron (schakelt altijd terug op tuner). En op de tuner op een frequentie waar niets op is. Is in te stellen waar hij opstart bij inschakelen?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
sanchaz12 23-08-2016

Het zou kunnen zijn dat de rode en gele draden omgewisseld moeten worden. De gele zou altijd op spanning moeten blijven staan, de rode geschakeld via het contact. Het lijkt erop dat deze twee verwisseld zijn, waardoor de radio een gedeelte van zijn geheugen verliest omdat alle spanning wegvalt.
San

Reageer

JVCcdreceiver 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Algemene score

9,4
Ik ben zeer tevreden over de autoradio KD-R871BT. Deze heeft zeer veel mogelijkheden waaronder Bluetooth. En dat is super makkelijk wanneer je goede muziek op je smartphone hebt. Je hebt het voordeel met mp3, maar ook de ingebouwde carkit werkt naar tevredenheid. Verder heeft deze jvc autoradio een mooie vormgeving en straalt zeer professioneel uit met de blauw witte verlichting. Ben hier zeer over te spreken. Ik raad hem een ieder aan. Een goede Autoradio CD speler voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima geluid voor goede prijs

Algemene score

8,2
Simpel te installeren autoradio. Werkt volledig naar behoren. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Rustige uitstraling. Is wat mij betreft een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ari Smit 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie radio voor redelijke prijs

Algemene score

9,0
zeer veel instellings mogelijkheden en een super geluid.
Blue Tooth werkt super en de USB ook. De usb is goed toegankelijk, je hebt zeer veel overzicht over de stick. 4 Gig aan muziek is overzichtelijk aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede aankoop

Algemene score

7,6
De radio is makkelijk in te bouwen en geeft een goed geluid. Ook de bluetooth verbinding met mijn telefoon verliep vlotjes. Alleen de stuurwiel remote krijg ik niet aan de praat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Moderne autoradio

Algemene score

8,4
Deze radio is eenvoudig te installeren en biedt veel mogelijkheden. Hierbij zijn vooral de audio-instellingen uitgebreid waardoor je een optimale geluidsweergave kunt instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rvdijk 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fraaie autoradio

Algemene score

9,8
Deze autoradio bevat allerlei mogelijkheden voor het afspelen van muziek en handsfree bellen. Het geluid is zeer helder en ook het inbouwen was zo gebeurd. De radio is zeer gemakkelijk in gebruik.
Kortom we zijn er zeer tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonas Fabry 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede radio. =D

Algemene score

10,0
Deze radio is zeer goed, er zit alles in wat je nodig hebt en makkelijk in gebruik.

Op 5 minuten was hij geïnstalleerd, een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sep 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat!

Algemene score

8,0
Pas gekocht, even uitgetest en wat een geweldig product! Mooi geluid, en zoveel mogelijke manieren om muziek af te spelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JOHN V 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

top radio super

Algemene score

8,2
ik ben er blij me had ik eerder moeten doen ook voor het telefoon gebruik en goed gesprek tevoren onder het auto rijden gen bijgeluiden ook het muziek vermogen meer dan genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mouhsine Kourfal 17-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Tot nu toe tevreden

Algemene score

7,4
Hij doet het hartstikke goed, een beetje vertraging als je de telefoonoptie gebruikt.
Prima geluid.
Mooi design, mooi kleur combinatie....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cattje 14-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne autoradio!

Algemene score

9,0
Mijn derde JVC autoradio intussen en ook deze is makkelijk in gebruik en een fijne bediening en een goede geluidskwaliteit. Ook fijn dat er een Bluetooth functie inzit voor handsfree bellen. En het is wel fijn dat je niet een handschoenenkastje vol cd's meer nodig hebt maar alles op Usb stick kan.Kortom een fijne radio die een aanrader is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 13-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima autoradio

Algemene score

8,0
De autoradio heeft een goed werkende bluetooth functie, al hoort men tijdens het bluetooth handsfree bellen je erg zacht. De positie van de microfoon moet dus niet te ver van de beller af zitten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 13-06-2016
  • Product paar weken in bezit

goede radio

Algemene score

9,2
Een goede radio met veel mogelijkheden.muziek streamen en handsfree telefoneren werkt perfect.genoeg opties om het geluid aan te passen.2versterkers uitgangen.ben er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 12-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima toestel

Algemene score

8,8
Eenvoudig maar mooi model met alle toeters en bellen erop. Goede prijs kwaliteit verhouding. Eenvoudig in te bouwen en af te stemmen op je persoonlijke wensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 12-06-2016
  • Product maand in bezit

Super radio

Algemene score

10,0
Hele gooien functionele radio. Makkelijk in gebruik. Bluetooth werkt prima, een aanrader. Geen min punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Kos 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie compacte auto radio met veel extra aansluitingen

Algemene score

8,8
compacte auto radio, met veel aansluitmogelijkheden
zoals iPod, mp3 speler en verschillende soorten cd's, en usb aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een goede radio van jvc zeg!

Algemene score

9,6
Goede radio niks mis mee!
Heel mooie klank eruit prefect!
Bleuthooth heel makkelijk en telefoon verbindingen. Geen rompslomp meer met lastige instuctieboekjes. Alles volgt zich zelf kortom een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super tevreden! goede prijs kwaliteit!

Algemene score

9,2
de radio heeft alle opties switch makkelijk over van de ene ingang naar de andere bied ruime mogelijkheid om het aansluiten van subs. super helder geluid en het bellen met de externe microfoon werkt zo als het moet ik ben super blij met deze radio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews