JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed mei 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 196 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert Kombrink 11-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gaat niet direct uit.

Algemene score

7,2
Mooi apperaat. veel functie's, moest wel wat kabels omwisselen. en hij gaat niet direct uit als je de motor uitzet/
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joseph 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele goed product maar ook zeer handig dat je hands-free kunt bellen, ook kan ik het verbinden met mijn telefoon door bluetooth ideal!!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patty116 08-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi, goedkoop en degelijk

Algemene score

9,8
Super fijne radio, met veel mogelijkheden.
Bluetooth, dus handsfree bellen! Spotify afspelen, USB opladen en afspelen, en dat voor een relatief klein bedrag!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klasse 06-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

super radio

Algemene score

10,0
goede prijs kwaliteits verhouding super radio van alle gemakken voorzien handsfree bellen super geen bekeuringen meer
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brokamp 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie gevormde autoradio

Algemene score

8,4
Een mooie gevormde autoradio, simpel te installeren met bijgevoegd instructieboekje. Het zoeken van de zenders is een makkie. Heel goed geluid en gemakkelijk in de bediening ook voor oudere personen.
Het bijgevoegd microfoontje is wat zwakjes qua geluid als je hem monteert op de zonneklep.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tijmen Westendorp 02-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Radio!

Algemene score

9,6
Uitmuntend geluid, wat een upgrade. De Bluetooth werkt perfect, muziek luisteren van je telefoon en ondertussen een oproep beantwoorden met de Bluetooth microfoon. Echt zeer blij met deze aankoop!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 31-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer mooi apparaat

Algemene score

8,4
Zeer mooi apparaat met erg veel mogelijkheden. Bijzonder mooi geluid dat op allerlei verschillende manieren naar eigen smaak is aan te passen. Bluetooth werkt ook zeer mooi en met een erg goed geluid. Ook de microfoon is erg degelijk en produceert voor de beller een aangenaam geluid.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

FrankvH 27-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Genoeg mogelijkheden

Algemene score

8,0
Autoradio die erg makkelijk in te bouwen is. frontje is overzichtelijk, maar door het kleine scherm is het gebruiksgemak van het scherm wat minder. Dit komt natuurlijk ook door de vele mogelijkheden van de radio.
Heel fijn ook dat je 2 telefoons tegelijk kunt activeren voor de carkit!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mich 23-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Value for money, but:

Algemene score

6,8
Nog steeds de veel te dikke gebruiksaanwijzing niet gelezen, dus alle mogelijkheden nog niet onder de knie, zoals automatisch sterkste zender opzoeken: een mee intuïtieve bediening is wenselijk bij zoveel mogelijkheden
Fel blauw licht is te hinderlijk bij savonds rijden,
Verder prima apparaat met dito sound!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Woutie 22-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Algemene score

9,6
Werkt uitstekend, ziet er mooi uit. Heel gemakkelijk te installeren. 10/10 product. Na aankoop meteen geïnstalleerd, 5 minuten werk. Helemaal top.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer gemakkelijk in gebruik.

Algemene score

8,8
Je sluit de radio aan. Bleutooth van de telefoon aan en de rest spreekt voor zich. Ook zijn er andere vele mogelijkheden met deze radio.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jhmw 15-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwe autoradio

Algemene score

8,2
Eenvoudig in te bouwen, geheel compleet inclusief een microfoon voor de handsfree telefonie. zeer gebruiksvriendelijk. alles werkt en het geluid is prima.
ben hier heel blij mee.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

W IJsselstein 13-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Leuke radio met veel mogelijkheden

Algemene score

7,6
Tuner, CD speler, USB aansluiting, aux aansluiting, Carcit via Bluetooth, .. het zit er allemaal op.

In het begin is het even zoeken naar de juiste bediening maar daar wen je zo aan.

Waar ik nog wel tegenaan loop is dat na uitschakelen en opnieuw inschakelen, niet verder gegaan wordt op de zelfde bron (schakelt altijd terug op tuner). En op de tuner op een frequentie waar niets op is. Is in te stellen waar hij opstart bij inschakelen?
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed
sanchaz12 23-08-2016

Het zou kunnen zijn dat de rode en gele draden omgewisseld moeten worden. De gele zou altijd op spanning moeten blijven staan, de rode geschakeld via het contact. Het lijkt erop dat deze twee verwisseld zijn, waardoor de radio een gedeelte van zijn geheugen verliest omdat alle spanning wegvalt.
San

Reageer

JVCcdreceiver 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Algemene score

9,4
Ik ben zeer tevreden over de autoradio KD-R871BT. Deze heeft zeer veel mogelijkheden waaronder Bluetooth. En dat is super makkelijk wanneer je goede muziek op je smartphone hebt. Je hebt het voordeel met mp3, maar ook de ingebouwde carkit werkt naar tevredenheid. Verder heeft deze jvc autoradio een mooie vormgeving en straalt zeer professioneel uit met de blauw witte verlichting. Ben hier zeer over te spreken. Ik raad hem een ieder aan. Een goede Autoradio CD speler voor een mooie prijs.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima geluid voor goede prijs

Algemene score

8,2
Simpel te installeren autoradio. Werkt volledig naar behoren. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Rustige uitstraling. Is wat mij betreft een aanrader.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ari Smit 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie radio voor redelijke prijs

Algemene score

9,0
zeer veel instellings mogelijkheden en een super geluid.
Blue Tooth werkt super en de USB ook. De usb is goed toegankelijk, je hebt zeer veel overzicht over de stick. 4 Gig aan muziek is overzichtelijk aanwezig
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede aankoop

Algemene score

7,6
De radio is makkelijk in te bouwen en geeft een goed geluid. Ook de bluetooth verbinding met mijn telefoon verliep vlotjes. Alleen de stuurwiel remote krijg ik niet aan de praat.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Moderne autoradio

Algemene score

8,4
Deze radio is eenvoudig te installeren en biedt veel mogelijkheden. Hierbij zijn vooral de audio-instellingen uitgebreid waardoor je een optimale geluidsweergave kunt instellen.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rvdijk 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fraaie autoradio

Algemene score

9,8
Deze autoradio bevat allerlei mogelijkheden voor het afspelen van muziek en handsfree bellen. Het geluid is zeer helder en ook het inbouwen was zo gebeurd. De radio is zeer gemakkelijk in gebruik.
Kortom we zijn er zeer tevreden over!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonas Fabry 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede radio. =D

Algemene score

10,0
Deze radio is zeer goed, er zit alles in wat je nodig hebt en makkelijk in gebruik.

Op 5 minuten was hij geïnstalleerd, een echte aanrader.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews