JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed aug 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 205 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stanley 04-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

goed geluid en prima display en veel mogelijk heden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed verlichte display met veel bedienings- gemak. Alles is goed te lezen. Werd ook goed geholpen in de winkel. Het merk en de prijs waren toch de aanleiding om het te kopen.

Pluspunten

  • goed geluid
  • prima bediening

Minpunten

  • geen beschermdoosje
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 03-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Jvc oke

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed verpakt heel makkelijk aan te sluiten en in te stellen goed geluid kwa muziek en bellen radio zeker zijn geld waard

Pluspunten

  • Makkelijkmenu
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeroen 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super radio met USB en Carkit via Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale radio met mooi geluid, veel geluidinstellingen mogelijk. Voor een kleine auto handig als je geen losse carkit wilt installeren. En de USB aansluiting maakt het helemaal af. Muziek afspelen via USB of gewoon je smartphone laden!

Pluspunten

  • USB
  • Bluetooth
  • Carkit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

francis 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne, makkelijke, simpele en mooie radio !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in te stellen, duidelijke gebruiksaanwijzing.
Duidelijke tekst op scherm + leuke en luxe blauwe verlichting !
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeremy 25-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Mooi en overzichtelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De JVC KD-R871BT is een mooi en makkelijk in omgang. Deze radio heeft een vermogen van 200 watt wat mooi is voor 4x 25watt speakers!!

Natuurlijk niet te vergeten zijn de media opties, namelijk: Radio, CD, USB, AUX en Bluetooth. Je kunt ook mooi met deze radio handsfree bellen door de meegeleverde microfoon indien gewenst.

Al met al is dit een mooie radio. Er zit helaas 1 minpunt voor mij aan en dat is dat hij GEEN standaard source onthoudt / verder gaat waar hij is gebleven nadat de auto uit is geweest.

Pluspunten

  • Meerdere media opties
  • handsfree bellen
  • Mooie display
  • handig in omgang

Minpunten

  • Geen standaard source
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Blaauw 21-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

JVC Auto radio KD-R871TB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie design, gemakkelijk aan te sluiten gemakkelijk in gebruik wel even de gebruiksaanwijsing af en toe nodigen zeer goede kwaliteit geluid

Pluspunten

  • zie beoordeling
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyslexia85 18-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne radio met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze radio is heel fijn in combinatie met versterker en subwoofer.veel instel mogelijkheden. ik zal dan ook zeker iedereen deze radio aanraden
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees 17-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb me, als vrouw zijnde,eerst goed door mannelijke vrienden laten informeren vooraleer ik tot aankoop ben overgegaan. De radio is makkelijk te installeren en in te stellen, heeft veel functies zoals bluetooth voor bellen en muziek beluisteren. Wat een mooi geluid, ook danzij de eq De externe microfoon voor bellen heeft een goed en helder geluid. De voice calling service is ook top.Ook ben ik reuze blij met het kunnen opladen van mijn telefoon en handsfree bellen. Verhouding prijs tot kwaliteit is helemaal top.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.kavlak 14-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

heldere geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super mooie geluid en veel mogelijkheden,zolas telefoon bluetooh enzovoort het en hele mooie blauwe verlichting

Pluspunten

  • microfoon
  • bluetooth
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert Kombrink 11-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gaat niet direct uit.

Algemene score

7,2
Mooi apperaat. veel functie's, moest wel wat kabels omwisselen. en hij gaat niet direct uit als je de motor uitzet/
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joseph 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele goed product maar ook zeer handig dat je hands-free kunt bellen, ook kan ik het verbinden met mijn telefoon door bluetooth ideal!!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patty116 08-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi, goedkoop en degelijk

Algemene score

9,8
Super fijne radio, met veel mogelijkheden.
Bluetooth, dus handsfree bellen! Spotify afspelen, USB opladen en afspelen, en dat voor een relatief klein bedrag!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klasse 06-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

super radio

Algemene score

10,0
goede prijs kwaliteits verhouding super radio van alle gemakken voorzien handsfree bellen super geen bekeuringen meer
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brokamp 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie gevormde autoradio

Algemene score

8,4
Een mooie gevormde autoradio, simpel te installeren met bijgevoegd instructieboekje. Het zoeken van de zenders is een makkie. Heel goed geluid en gemakkelijk in de bediening ook voor oudere personen.
Het bijgevoegd microfoontje is wat zwakjes qua geluid als je hem monteert op de zonneklep.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tijmen Westendorp 02-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Radio!

Algemene score

9,6
Uitmuntend geluid, wat een upgrade. De Bluetooth werkt perfect, muziek luisteren van je telefoon en ondertussen een oproep beantwoorden met de Bluetooth microfoon. Echt zeer blij met deze aankoop!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 31-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer mooi apparaat

Algemene score

8,4
Zeer mooi apparaat met erg veel mogelijkheden. Bijzonder mooi geluid dat op allerlei verschillende manieren naar eigen smaak is aan te passen. Bluetooth werkt ook zeer mooi en met een erg goed geluid. Ook de microfoon is erg degelijk en produceert voor de beller een aangenaam geluid.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

FrankvH 27-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Genoeg mogelijkheden

Algemene score

8,0
Autoradio die erg makkelijk in te bouwen is. frontje is overzichtelijk, maar door het kleine scherm is het gebruiksgemak van het scherm wat minder. Dit komt natuurlijk ook door de vele mogelijkheden van de radio.
Heel fijn ook dat je 2 telefoons tegelijk kunt activeren voor de carkit!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mich 23-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Value for money, but:

Algemene score

6,8
Nog steeds de veel te dikke gebruiksaanwijzing niet gelezen, dus alle mogelijkheden nog niet onder de knie, zoals automatisch sterkste zender opzoeken: een mee intuïtieve bediening is wenselijk bij zoveel mogelijkheden
Fel blauw licht is te hinderlijk bij savonds rijden,
Verder prima apparaat met dito sound!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Woutie 22-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Algemene score

9,6
Werkt uitstekend, ziet er mooi uit. Heel gemakkelijk te installeren. 10/10 product. Na aankoop meteen geïnstalleerd, 5 minuten werk. Helemaal top.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer gemakkelijk in gebruik.

Algemene score

8,8
Je sluit de radio aan. Bleutooth van de telefoon aan en de rest spreekt voor zich. Ook zijn er andere vele mogelijkheden met deze radio.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews