JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed aug 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed augustus 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 204 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rickert 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een nieuwe radio en kwam na het zoeken op deze uit.
Hij krijgt goede revieuws en deze kloppen allemaal.
Na het aansluiten (wat zeer eenvoudig was:)) direct gekoppeld met iPhone via BT en gebeld (handsfree) wat een goed geluid!
Spotify ook direct getest en wat een geluid!
Ik ben zeer tevreden over dit aparaat.
Heb hem nu 1 dag in gebruik

Pluspunten

  • Aansluiten
  • kwaliteit geluid
  • bedienings gemak

Minpunten

  • steeds opnieuw instellen fm zenders
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattie 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie Displaykleur, fijne bedieningsknop en voldoende instelmogelijkheden.
Verbinden met bluetooth werkt prima, in het begin alleen even zoeken naar juiste volgorde van handelen. (Eerst bluetooth verbinden, daarna pas muziek aanzetten).

Helaas geen antenne adapter in de doos aanwezig.

Pluspunten

  • Kleur display
  • CD speler
  • USB opladen en muziek luisteren

Minpunten

  • SD kaart lezer ontbreekt
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel Moonen 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top autoradio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mede dankzij de positieve reviews besloten de KD-R871BT te kopen. Installatie is eenvoudig. Het apparaat doet volledig aan mijn verwachtingen. Het is een radio cd player en een handsfree voor 2 telefoons in een. En dat voor een super prijs.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima autoradio die exact beantwoordt aan mijn wensen. Vooral de mogelijkheid om al mijn muziek tijdens het rijden te beluisteren in een goede kwaliteit,. hierbij helpt ook de 13 band equalizer. Speel zowel pop als underground, alternatief ambient en klassieke muziek af.

Pluspunten

  • Bediening
  • Veel input mogelijkheden
  • Afgestemd op iphone, in mijn geval 2 stuj=ks

Minpunten

  • Opbergdoosje
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rik 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid en eenvoudige instelling en bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super radio voor het geld. Eenvoudig in te stellen en bedienbaar. De radio geeft een bijzondere mooie muziekkwaliteit en een helder stemgeluid. Ook het handsfree bellen werkt super met dit apparaat. Radio en carkit in één voor weinig geld. Een super investering.

Pluspunten

  • super geluidskwaliteit
  • overzichtelijke bediening
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer complete autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en zeer complete auto radio.Heb deze aangeschaft na de vele goede reviews via kieskeurig ,
Radio is zeer gemakkelijk in te bouwen (ook door een leek als mij).
Telefoon maakt gemakkelijk verbinding met de radio.
Stond versteld van het handsfree bellen via de autoradio , GEWELDIG.
Dus ben 200% tevreden met deze radio .

Pluspunten

  • bluetooth
  • handsfree bellen

Minpunten

  • GEEN
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

CJ 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Speelt alles af en bellen via bluetooth!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 8 jaar en andere autoradio, had ik veel eerder moeten doen. Hij speelt moeiteloos Mp3 af en makkelijk skippen door verschillende folders (op nummering). Daarnaast is het geweldig dat ik nu kan bellen tijdens het rijden door de makkelijke belknop die meteen synchroniseert met je telefoon. Toppie!

Pluspunten

  • Mp3 afspelen makkelijk
  • Bellen , geen carkit meer nodig
  • zeer lange kabel voor microfoon
  • conversiekabel van ISO naar JVC zat er al bij!

Minpunten

  • mapnaam laat hij niet zien alleen nummering.
  • Plastic frontje is bovenaan wat fragiel
  • geen hoesje bijgeleverd om frontje in te doen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie Atari 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie autoradio, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie autoradio met goed geluid. Telefoneren met externe microfoon werkt goed via bluetooth.
Muziek via bluetooth werkt ook prima.

Prima bedieningsgemak, spreekt grotendeel voor zich

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Muziek en bellen via bluetooth
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Pijl 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving, prima geluid, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpel te bedienen radio met goede handsfree telefoon functie. prima geluids kwaliteit.
Goede prijs kwaliteits verhouding.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • duidelijke handleiding
  • goede geluids kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reneetje 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keus!

Algemene score

9,0
De autoradio was gemakkelijk in te bouwen. Ik ben daarna meteen op onderzoek uitgegaan zonder de handleiding erbij te pakken. Geen enkele keer heb ik deze ook echt nodig gehad! De geluidskwaliteit is goed bij zowel bluetooth als USB-kabel, maar ik geef de voorkeur aan USB omdat de telefoon ook meteen wordt opgeladen. Aux-kabel heb ik nog niet geprobeerd, maar kan me niet voorstellen dat deze niet net zulk goed geluid geeft. Ik ben enorm content met mijn nieuwe radio en rij weer met veel plezier in mijn autootje!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goede geluidskwaliteit
  • Mooi design
  • Dimbaar licht van display!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjonny 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele mooie radio met uitstekende functies.
Enige puntje van kritiek is de JVC app voor het streamen die heb ik niet aan de praat kunnen krijgen omdat de verbinding tussen de radio en de telefoon middels een kabel niet werkte.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • JVC app werkt niet
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht voor de boot. Makkelijk te installeren en te configureren. Fraaie vormgeving. Handig icm Iphone en Spotify

Pluspunten

  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Walter 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uitstraling vanwege zijn helder display..Mooie verlichting,Bluetooth en mogelijkheid voor USB aansluiting
Dus in 1 woord geweldig!!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 05-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed geluid, overzichtelijk, mooi design, makkelijk te bedienen, 2 pre out voor versterkers is erg handig.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bedieningen

Minpunten

  • Bt valt af en toe weg
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bernand 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs/kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte autoradio, met alle denkbare opties. Nog geen problemen ondervonden. Veel knoppen maakt het gemakkelijk bedienen. Dat er geen DAB op de radio zit is qua prijs begrijpelijk, voor dé ultieme radio zou je de kleur van de verlichting moeten kunnen veranderen. voor 50 euro extra kan dit op het type KD-R971BT, echter is mij dit geen 50 euro waard.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • AUX
  • USB

Minpunten

  • Geen DAB
  • Vaste kleur verlichting
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

boer 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super radio
groot scherm en eenvoudig in gebruik.
Twee bleutooth apparaten wat je tegelijkertijd kunt koppelen.
kortom een mooie radio
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terence 09-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en eenvoudig te bedienen radio Carkit werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne en eenvoudig te bedienen radio.
De carkit functie werkt perfect met de IPhone.
Verder veel functies en mogelijkheden voor een scherpe prijs

Pluspunten

  • Carkit
  • Eenvoudige bediening
  • MP3

Minpunten

  • Geen rode display verlichting
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Richard Borghart 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk Front

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ziet er uitdagend en heel goed uit gebruiksvriendelijk kwaliteit van het geluid is ook erg goed en zuiver

Pluspunten

  • mooi design
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude autoradio was gestolen. Meteen erg onthand, want ik bel zakelijk veel handsfree. Ik ging voor een aanbieding van deze JVC, slechts 99 euro bij de Mediamarkt. Ik had geen hoge verwachtingen en was daardoor des te meer verrast door de geluidskwaliteit en bedieningsgemak van deze radio. Ondanks de autoinbraak toch een enorme verbetering!

Pluspunten

  • Geluidskwalitiet
  • Bedieningsgemak
  • BT features

Minpunten

  • Afneembaar frontje wat minder solide
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ramona 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

JVC autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede radio met mooi geluid en handig om er mee handsfree te kunnen bellen super blij met deze radio

Pluspunten

  • Goede kwaliteit Bluetooth
  • Makkelijk bedienbaar
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews