JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed mei 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 192 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Walter 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling met verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uitstraling vanwege zijn helder display..Mooie verlichting,Bluetooth en mogelijkheid voor USB aansluiting
Dus in 1 woord geweldig!!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 05-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed geluid, overzichtelijk, mooi design, makkelijk te bedienen, 2 pre out voor versterkers is erg handig.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bedieningen

Minpunten

  • Bt valt af en toe weg
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bernand 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs/kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte autoradio, met alle denkbare opties. Nog geen problemen ondervonden. Veel knoppen maakt het gemakkelijk bedienen. Dat er geen DAB op de radio zit is qua prijs begrijpelijk, voor dé ultieme radio zou je de kleur van de verlichting moeten kunnen veranderen. voor 50 euro extra kan dit op het type KD-R971BT, echter is mij dit geen 50 euro waard.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • AUX
  • USB

Minpunten

  • Geen DAB
  • Vaste kleur verlichting
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

boer 30-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super radio
groot scherm en eenvoudig in gebruik.
Twee bleutooth apparaten wat je tegelijkertijd kunt koppelen.
kortom een mooie radio
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terence 09-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en eenvoudig te bedienen radio Carkit werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne en eenvoudig te bedienen radio.
De carkit functie werkt perfect met de IPhone.
Verder veel functies en mogelijkheden voor een scherpe prijs

Pluspunten

  • Carkit
  • Eenvoudige bediening
  • MP3

Minpunten

  • Geen rode display verlichting
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Richard Borghart 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk Front

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ziet er uitdagend en heel goed uit gebruiksvriendelijk kwaliteit van het geluid is ook erg goed en zuiver

Pluspunten

  • mooi design
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude autoradio was gestolen. Meteen erg onthand, want ik bel zakelijk veel handsfree. Ik ging voor een aanbieding van deze JVC, slechts 99 euro bij de Mediamarkt. Ik had geen hoge verwachtingen en was daardoor des te meer verrast door de geluidskwaliteit en bedieningsgemak van deze radio. Ondanks de autoinbraak toch een enorme verbetering!

Pluspunten

  • Geluidskwalitiet
  • Bedieningsgemak
  • BT features

Minpunten

  • Afneembaar frontje wat minder solide
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ramona 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

JVC autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede radio met mooi geluid en handig om er mee handsfree te kunnen bellen super blij met deze radio

Pluspunten

  • Goede kwaliteit Bluetooth
  • Makkelijk bedienbaar
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bergmeijer 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima radio voor die prijs ben er zeer tevreden over

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima radio ben er zeer tevreden over .voor die prijs en geweldig licht dat blauwe licht mijn auto is helemaal verlicht.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roein 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

simpel Radio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor de prijs niks mis mee werkt goed, redelijke mooie design , gebruiksvriendelijk, microfoon is echt ideaal.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ramona 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

JVC AUTO RADIO

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Radio heeft een mooi geluid en het handsfree bellen werkt perfect je hoort de persoon waarmee je belt heel duidelijk

Pluspunten

  • Handsfree bellen
  • Mooie radio

Minpunten

  • Geeft veel licht
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heijes24 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prima radio goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima radio met een goed geluid en veel mogelijkheden.
Het telefoneren via de radio werkt ook heel goed.
Makkelijk te bedienen en een goede prijs. Met andere woorden een prima toestel.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wuite 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede radio voor goede prijs.
Complete set incl microfoon,dus erg compleet!!
Makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • 2 telefoons tegelijk te kunnen koppelen met bt
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pieter lekx 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi aangezicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
nou ik ken het al van vroeger JVC radio met goede ervaring dus ik dacht ik koop een autoradio ik heb hem meteen er ingezet een prima geluid bluetooth werkt ook perfect dus ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • goede uitstraling
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weer blij na vervanging oude JVC apparaat 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

zeer gebruiksviendelijk en duidelijk leesbaar

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en veel extra mogelijkheden.
Zeer tevreden met dit apparaat. veelzijdig en nog lekker vermogen ook !

Pluspunten

  • Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • veel extra opties standaard
  • gebruiksvriendelijk
  • snelle installatie

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken !
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 02-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Het frontje kan kapot gaan bij het eraf halen pas op!!

Algemene score

5,0
Wij hadden ook zo'n radio gekocht maar na 8 mnd ging het frontje kapot dan denk je dat je garantie heb en dat heb je ook maar JVC KENWOOD zegt wij verkopen geen slechte radio dus u heeft te hard getrokken en kapot gemaakt wij willen het maken kost €114.50! Dat is meer dan radio gekost heeft. Nooit meer contact gehad en of ander aanbod gehad. Binnen 6 mnd zal garantie oké zijn maar daarna nils. Dus kijk uit!!

Minpunten

  • Zie info
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

A de Jong 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi front

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio ziet er mooi uit en is compleet met cd, bt, hands free mogelijkheid wordt geleverd met iso kabel, daarnaast klinkt de radio erg goed.

Pluspunten

  • cd en usb
  • bleutooth

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kevin 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede bluetooth connectie

Algemene score

9,0
De radio, USB, CD en bluetooth Functioneren heel goed. Mooie vormgeving en een schitterend geluid. Daar bij kun je ook nog handsfree bellen zonder bijgeluiden. het is een echte aanrader.

Pluspunten

  • goede bluetooth connectie
  • veel geluid opties
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jerry 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig radio , veel geluid instellingen mogelijk

Algemene score

8,0
prachtige radio , met veel geluidsinstellingen , goed werkende handsfree bellen, bleutooth streamen. smartphone opladen via usb is ook steeds heel handig. enz....

Pluspunten

  • bluetooth bellen
  • bleutooth muziek streamen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fmddevries 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb al jarenlang jvc radio. Me oude is na 15 jaar toch wel echt wel aan vervaningen toe. Vandaar dat ik nu dit model heb gekozen. Is iets nieuwer maar nog wel van jvc en bij dezelfde functies maar nog meer extras nu.
Super radio ben er blij mee.

Pluspunten

  • Snel reagerend
  • Alles is overzichtelijk
  • Mooi helder beeld
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews