JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed jun 2017 JVC KD-R871BT
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 169 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wevers 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in de bediening overzichtelijk duidelijk goed geluid makkelijk in te bouwen goede vormgeving

Pluspunten

  • Duidelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Paul Hoekstra 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Drh P Hoekstra

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp\ duidelijk display\Briljant geluid door 13 band Equalizer\ K2 Technology\ Sound Lift / Volume Link EQ \ Loudness \ Bass Boost + FM Radio\ AM Radio \CD Player MP3\WMA\WAV\FLAC en veel aansluit mogelijk heden zo als Bluetooth \ AUX \ USB Tel opladen via USB met 1,5 Ampre en nog heel veel meer aanrader!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • K2 technology
  • USB
  • 2 Preouts (4.0V)

Minpunten

  • DAB\DAB+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel Kuipers 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede allround autoradio met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima auto radio voor een redelijk prijs, voorzien van zowel alle " nieuwe snufjes" zoals USB, Bluetooth en handsfree telefonie, en een "oude " vertrouwde CD speler zodat de CD verzameling niet ongebruikt meer in de kast hoeft te staan.Daarnaast een prima geluid en simpele bediening. Ik ben dik tevreden!!

Pluspunten

  • CD speler
  • bluetooth
  • simple bediening

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wendy 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Super mooie radio met alles erop!

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een radio met cd, bluetooth, usb. Het is een mooie radio om te zien en alles er dus op. Makkelijk te plaatsen, alles zit erbij!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • usb verbinding
  • goede telefoonverbinding, duidelijk te verstaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compleet - CD, AUX, RDS, USB en Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Er is een functie "controlefunctie bluetooth compatibiliteit", deze activeer je door de handfreeknop ingedrukt te houden, ik was van menig dat dit de verbinding geheel zou verzorgen maar test enkel de verbinding en compatibiliteit en daarna is de verbinding weer verbroken, hierdoor leek het alsof de verbinding niet goed was.

Gebruiksaanwijzing goed lezen!

Pluspunten

  • Compleet, veel mogelijkheden

Minpunten

  • Standaard vlak geluid, met loudness goed
  • Standaard vlak geluid, met bass boots goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J. en D. de Vries 21-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Algemene score

10,0
Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, zeker voor mensen die moeite hebben met moderne apparatuur. Goed geluid, niet afhankelijk van radio. Kunt middels een USB stick je eigen muziek luisteren en zeker pluspunt is handsfree kunnen bellen.

Pluspunten

  • Handsfree bellen
  • eigen muziek luisteren via usb

Minpunten

  • kan ik niet vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanT5 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm met mooie blauwe kleuren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een mooie radio waarbij prijs en kwaliteit de doorslag gaven. Radio is makkelijk te plaatsen en de beschrijving is erg duidelijk. het geluid is zeer goed. De voorkeur zenders
zijn erg makkelijk te programmeren. Dus een hele goeie keus

Pluspunten

  • goed geluid
  • goede beschrijving
  • mooi front
  • front afneembaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi en duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima, mooi toestel, uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Logische bediening en een goede bluetooth: telefoon en muziek gaan perfect. Eén dingetje... Bij starten gaat de radio niet op de laatste zender, maar op FM-ruis. Maar dat went.

Pluspunten

  • Logische bediening
  • Bluetooth-verbinding
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Bij starten niet naar laatst beluisterde zendern

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H J Haak 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed product er zitten genoeg functies op goed beschrijving en ik zou het iedereen aanraden. De juiste prijs, makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Oscar De Leuw 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hip Hop Top JVC Auto Radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gisteren de Jvc KD R 871 BT gekocht. Zo ontzettend blij met deze auto radio. Makkelijk te bedienen kwa instellingen. Super heldere geluiden kwaliteit. Bluetooth pakt goed en snel je telefoon op. En tijdens het bellen geen ruis of kraken. Via de telefoon kan je ook met een Android of i phone je gegevens makkelijk door sturen zodat je weer wie er belt op je scherm. Maar er is 1 maar dan ook maar 1 min puntje. Dat er geen housje bij geleverd word voor het frontje.
Maar daarom geef ik geen 10 maar een 9.9

Pluspunten

  • Super ontvangst
  • Geluid kwaliteit
  • Bluetooth verbindingen
  • Makkelijk instellingen

Minpunten

  • Geen hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Vegt 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijk display en zeer eenvoudig in bediening. Zeer goed geluid en een fantastische Bluetooth verbinding met je telefoon. Meerder toestellen kunnen hier op een eenvoudige manier mee worden gekoppeld. Meer dan zijn geld waard. Zeer tevreden over dit toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sharon 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top radio door prijs/kwaliteit en functionaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden met de autoradio. Makkelijk te installeren. Alles zit erop en eraan qua functionaliteiten. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Makkelijk te installeren
  • Twee bluetooth devices aansluiten mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SP 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De radio ziet er mooi uit, is makkelijk te bedienen en prima geluid. De instellingen en opties zijn niet te ingewikkeld en makkelijk aan te passen.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen overbodige poespas
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Geen DAB+
  • Externe microfoon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk maar belangrijker; zeer goede geluidsweergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze autoradio speciaal gekocht vanwege zijn bluetooth koppeling met mijn gsm.
Koppeling met mijn mobiel was wel even lastig maar is uiteindelijk toch goed gelukt dankzij de handleiding. Bijkomstig voordeel is de uitstekende geluidsweergave van deze radio. Heel goed.

Pluspunten

  • Geluidsweergave
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Bluetooth instelling is lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Patrick 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

JVC KD-R871BT Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geluid is super!
Bluetooth koppelen ging erg simpel.
Carkitgeluid is goed door de externe microfoon.
De bediening is erg simpel en makkelijk te begrijpen.
Ipod werkt op de usb ingang, je kan met de radio de ipod bedienen.

Pluspunten

  • Ipod usb aansluiten
  • Carkit met externe microfoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rool 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schakelt tussen meerdere bluetooth apparaten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg blij met deze autoradio. Ik kan en mijn ipod en mijn telefoon via bluetooth verbinden. Als ik muziek luister via mijn ipod, schakelt hij automatisch over naar mijn telefoon als ik gebeld word. Fijn geluid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijke display

Algemene score

8,0
weinig knoppen maar voor een leek zoals ik een moeilijke handleiding.
Ik hoef alleen te weten waar ik de rear boxen moet bedienen.
Ik kan dat niet vinden. jammer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan 17-06-2017

Mooi scherm en goed overzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio met veel extra ook voor een goede prijs, ook de display ziet er mooi uit. Bluetooth is handig ook de usb is top.

Pluspunten

  • Mooie display
  • Veel opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor de prijs een hele leuke autoradio met een hele keuze aan instellingen.
Deze radio ter vervanging van de originele radio, maar wat een verschil in geluid.
Ik ben heel tevreden met de keuze van deze radio en kan het een ieder aanraden.

Pluspunten

  • Veel instelmogelijkheden
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evl 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi front

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit, goed geluid, simpel in te stellen. Goede Bluetooth, erg fijn geen extra inbouw dingen gewoon alles in één.

Pluspunten

  • Simpel in te stellen

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews