JVC KD-R871BT - Reviews

Best Reviewed mei 2018 JVC KD-R871BT
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 192 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sam 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het een prachtige autoradio hij heeft alles wat je nodig hebt de geluid is erg zuiver ik dacht dat ik moeite zou hebben met de handsfree maar dat was eigenlijk zeer makkelijk en de gesprekken zijn ook goed geen geruis heerlijk met die bleutooth optie ik ben d'r zeer tevreden mee en handig in gebruik het is zeer zeker een aanrader

Pluspunten

  • alle opties zijn aanwezig
  • makkelijke installatie
  • zuiver geluid

Minpunten

  • het blauwe licht is best fel
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saleh 23-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekeuzen deze product omdat ik vind als JVC als merk betrouwbaar.Ik heb gezocht een autoradio wat niet zo duur maar mooi en goede kwaliteit.
Telefoneren via de externe microfoon is heel goed, music afspelen vanaf min Iphone via de autoradio ook uitstekend.
De paring met de Iphone niet zo moeilijk, maar ik moest even nalezen de boekje van de autoradio.

Pluspunten

  • Mooi kleur van de radio
  • Goed kwaliteit tijdens gesprek.
  • Goede geluidskwaliteit wanneer ik telefoneer.
  • Niet zo moelijk paring doen met de Iphone

Minpunten

  • Tot nu ik heb niet gevonden.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JR 22-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige radio met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele goede radio, verbind goed met bluetooth met twee telefoons tegelijk. De radio geeft goed geluid en is makkelijk te bedienen. Ook handsfree bellen via bluetooth werkt uitstekend en gaat makkelijk met opnemen en ophangen via de radio. Radio werkte na aansluiting meteen goed! Het afneembare frontje is heel licht en gemakkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • bluetooth verbinding met twee telefoons
  • makkelijk in gebruik
  • handsfree bellen
  • duidelijk geluid
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

David 18-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een super radio ik hoef geen oortjes mee te gebruiken tijdens het bellen er zijn veel opties en me cds komen er ook weer op terug in gebruik
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JVC autoradio KD-R871BT 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende autoradio en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De JVC autoradio is een mooie en goede autoradio die zich gemakkelijk laat inbouwen en goed te bedienen is. Alles wijst zichzelf!

Pluspunten

  • goed geluid
  • gemakkelijk te installeren
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • niets
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anita noten 02-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

super radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een mooie radio is makkelijk in gebruik heeft een duidelijk overzicht op het scherm van bediening.
de carkit is gemakkelijk in gebruik en de tegenpartij verstaat je heel goed. ik zou dit product zeker aanraden. geluidskwaliteit is super. zitten veel opties op zoals usb cd.... en werkt allemaal heel gemakkelijk

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jola van den tillaart 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Car audio cd receiver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt uitstekend, makkelijk en duidelijke bediening. Vele extra mogelijkheden. Zeer goed artikel, mooi uitgevoerd front. Prijs/kwaliteit in verhouding.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rafael 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

super geluid en mooi bleutooth is ook heel goed en zuiver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb hem gekocht voor de bleutooth en het geluid vind ik heel zuiver de mensen die ik bel vinden ook dat ik goed en zuiver over komt
het muziek geluid is ook heel mooi en zuiver
echt een radio die ik aan iedereen aanbeveeld

Pluspunten

  • bleutooth

Minpunten

  • geen navigatie
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige radio.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige radio.
Makkelijke beschrijving.
Makkelijk te besturen.
Mooie verlichting.
Simpel te bedienen.
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Woukevw 20-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat en goede geluidskwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie radio met goede geluidskwaliteit. Makkelijk in de omgang en alles werkt naar behoren. Heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • prijs/kwaliteit
  • Geluid
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlis 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

JVC met externe microfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ontzettend fijne radio. Geeft mooi geluid en dankzij de externe microfoon is het bellen er gemakkelijk wat ik erg fijn vind. Kwalitatief is het gewoon een erg goede radio. Dit is de tweede die ik heb van jvc en ten opzichte van die andere voldoet deze aan Veel meer nieuwe en goede snufjes!

Pluspunten

  • Externe microfoon
  • Dubbele connecting met bluetooth
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boegies 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima autoradio met Bluetooth

Algemene score

8,0
De radio laat zich uiterst eenvoudig installeren en doet het gelijk uitstekend. Na plaatsing van de losse microfoon is het een klein kunstje om de telefoon te koppelen en het eerste gesprek te voeren. Al met al een uitstekend toestel dus!

Pluspunten

  • installatie
  • koppelen telefoon

Minpunten

  • Nog niet ontdekt!
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F1996 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super goede radio heeft alles wat je wilt en doet alles wat je wilt je kan alles perfect aan passen naar jou smaak
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Weng 21-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Autoradio JVC KD-R871BT voor een zeer goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alles zit erop en het mooie is dat er bluetooth op zit met een losse microfoon en hij neemt automatisch je telefoon boek over en je kan 6 snelle contacten opslaan. Mooi groot scherm.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Losse microfoon bijgeleverd
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessels 20-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie weergave, goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om te plaatsen, mooi beeldscherm, mooie weergave en hij werkt zoals je zou verwachten/wensen. De Bluetooth functie werkt goed, wat voor mij het belangrijkste is omdat ik mijn telefoon erop wilde kunen aansluiten. Het geluid is goed, gewoon een goede autoradio. Aanrader dus.

Pluspunten

  • weergave
  • kwalitatief goed
  • makkelijk besturingssysteem
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek Koppelman 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

goeie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie goeie radio.
het grootste pluspunt vind ik je er handsfree mee kan bellen. Geluid is ook uitstekend. Een goeie radio voor een lage prijs.

Pluspunten

  • handsfree bellen
  • bluetooth
  • usb

Minpunten

  • tot nu toe nog niet
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cor 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving en display

Algemene score

8,0
makkelijk te bedienen, eenvoudig te programmeren en een mooi geluid ,rustige blauwe verlichting. de bleu tooth verbinding is makkelijk

Pluspunten

  • niet duur
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen opbergfoudraal
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Zondervan 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze radio is eenvoudig te monteren en simpel te bedienen. Tevens geeft hij een vol goed geluid en de bleutooth functie werkt prima.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Simpele bediening
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Freggel 03-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden (oa handsfree) voor een acceptabele prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht ivm vele mogelijkheden (oa handsfree bellen, muziek streamen via bleutooth, muziek afspelen vanaf iPhone/iPod enz. Makkelijk in te bouwen en redelijk makkelijk te bedienen als je de handleiding even doorneemt.
Enig nadeel vond ik dat er geen antenne adapter van iso naar din (of was het nu andersom?), maar die was voor E3,95 te koop bij de automaterialenhandel.

Pluspunten

  • prijs
  • display
  • mogelijkheden

Minpunten

  • mist antenneadapter
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product bevalt ons heel goed omdat het eenvoudig is er heel mooi uitziet een mooie uitstraling heeft mooi in te bouwen is.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit.
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
Geschreven voor: JVC KD-R871BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews